Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κατερίνα δεν θα αντέξω τη σύγκριση αν βγούμε παρέα γυμνές στην Ομόνοια....πήγαινε στα Προπύλαια εσύ που είναι και trendy! :P:p:p

Εμείς πάντως ψάχνουμε για πωλήτρια και βοηθό ζαχαροπλάστη εδώ κ μήνες κ όσες έρχονται είναι ή άσχετες ή δεν αντέχουν την ορθοστασία...μα τι περιμένουν να είναι καθιστές σε φούρνο??? ;)

Συμπεθερα να ερθω εγω για τη θεση? εχω εμπειρια σε πωλησεις σε φουρνους!!!!!!!!!!

υποσχομαι οτι δεν θα αργω στη δουλεια μου!!!:shock::shock:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

α καλα σε αυτο με τα θεατρα εχετε δικιο , στο σχολειο του Μάριου εκλεισαν να παμε της Καρμεν Ρουγγερη "Περσεας και Ανδρομεδα" με 10 ευρω (5 ευρω το πουλμαν και 5 ευρω εισοδος στο θεατρο)

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

ΔΕΝ την παιρνω στο κρεβατι μου με τιποτα.Ολο ορθια ειναι, δε βολευεται πουθενα.Κι εγω μετα τις 5:30 ειμαι και μονη μου στο κρεβατι αφου ο Κωστας ξυπναει νωρις.Τι θα κανουμε Μπιζελι???Πρεπει να οργανωθουμε:rolleyes:δεν παει αλλο αυτη η κατασταση,και καλα να κλαψουριζει ολη νυχτα ξερω οτι ειναι λογω δοντιων και κοιμαται,δεν θελει να ξυπνησει.Αλλα να μου ξυπναει με 6 ωρες υπνου μπορει και λιγοτερο και να ειναι μες στην τρελη χαρα...Κι εγω εβαλα φωνη αποψε, δεν αντεχα αλλο, δεν εχω ζωη πια, κοιμαμαι μολις κοιμαται κι αυτη γιατι δεν ξερω τι μου επιφυλασει η νυχτα...σερνομαι ολη μερα...αφου σκεφτομαι να την ξαναπαρω στο δωματιο τουλαχιστον να τη βλεπω οταν ξυπναει και να ειμαι ξαπλα να μην πηγαινοερχομαι...και δε χωραει και η κουνια στο δωματιο γμτ..το πηρα αποφαση, αν δεν κλαιει τη νυχτα που ξυπναει θα την αφηνω στο κρεβατι της μεχρι να ξανακοιμηθει...Μη μου μιλατε, ειμαι σε παραληρημα:eek::-o:-o:-o:x:x

Δεν ξέρω,Κατερινάκι μου,τί θα κάνουμε.....Πραγματικά,έχω φτάσει στα όριά μου,μην σου πω τα έχω ξεπεράσει κιόλας!!Και να πω την μαύρη μου αλήθεια....εντάξει,το καταλαβαίνω ότι κι ο Κώστας είναι κουρασμένος αλλά να σηκωνόταν κι αυτός λίγο το βράδυ...όχι μόνο εγώ....δεν την ακούει λέει από την κούραση...εντάξει μην σηκώνεσαι 3-4 η ώρα που κλαίει,σήκω όταν την έχει πάρει ο ύπνος να την πας μέσα στο δωμάτιό της...πόσο δύσκολο είναι???Προσπαθώ να τα κάνω όλα μέσα στο σπίτι για να μην κουράζεται (καθάρισμα,μαγείρεμα,σίδερο κλπ κλπ) ε τουλάχιστον αυτό δεν μπορεί να το κάνει????να προσπαθήσει μια φορά να την κοιμήσει μόνος του...να ξυπνήσει 1 φορά από τις 100 που ξυπνάμε για να της δώσει νερό...κάτι....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Δεν ξέρω,Κατερινάκι μου,τί θα κάνουμε.....Πραγματικά,έχω φτάσει στα όριά μου,μην σου πω τα έχω ξεπεράσει κιόλας!!Και να πω την μαύρη μου αλήθεια....εντάξει,το καταλαβαίνω ότι κι ο Κώστας είναι κουρασμένος αλλά να σηκωνόταν κι αυτός λίγο το βράδυ...όχι μόνο εγώ....δεν την ακούει λέει από την κούραση...εντάξει μην σηκώνεσαι 3-4 η ώρα που κλαίει,σήκω όταν την έχει πάρει ο ύπνος να την πας μέσα στο δωμάτιό της...πόσο δύσκολο είναι???Προσπαθώ να τα κάνω όλα μέσα στο σπίτι για να μην κουράζεται (καθάρισμα,μαγείρεμα,σίδερο κλπ κλπ) ε τουλάχιστον αυτό δεν μπορεί να το κάνει????να προσπαθήσει μια φορά να την κοιμήσει μόνος του...να ξυπνήσει 1 φορά από τις 100 που ξυπνάμε για να της δώσει νερό...κάτι....

μια απο τα ιδια κι ο δικος μου Κωστας,,,το χει το ονομα τελικα!

Διαφημίσεις

Επιπλεον ας εχουμε υποψη μας οτι οι αντρες δεν εχουν τετοια προβληματα. Μιλανε για μπαλα κλπ και δεν τσακωνονται ποτε.

Οι παρεξηγησεις ειναι γενους θηλυκου και στην προκειμενη εχουνε δημιουργηθει πριν καν παμε.

Οποτε προσωπικα ηδη εχω χαλαστει. Πραγματι πολυ το κουρασαμε.

Οταν λες για παραδειγμα Αννα, οτι η ντισκο ειχε συζητηθει στα σουβλακια και ειχατε πει να ειναι μονο για γυναικες, τι εννοεις?

Οτι ηταν ιδεα δικη σου της Χριστινας και της Κατερινας και αρα οι υπολοιπες δεν μπορουμε να εχουμε διαφορετικη αποψη? Εαν ισχυει αυτο, τοτε δεν επρεπε να τεθει καν προς συζητηση. Επρεπε απλα να ανοιξετε τη συναντηση και οσες ερθουν. Μου κανει βεβαια εντυπωση, γιατι νομιζω οτι η Κατερινα πχ δεν μπορει να βγει για ντισκο χωρις τον αντρα της. Αν κανω λαθος, μπορει να με διορθωσει:)

Παντως σιγουρα δεν ειναι η μονη.

Εσενα για παραδειγμα ο αντρας σου που ζηλευει τοσο πολυ, εχει προβλημα να ερθεις μονη σου αν θα ειναι οι συζυγοι των υπολοιπων εκει και δεν εχει προβλημα να εισαι μονη με γυναικες σε ντισκοτεκ?

Τον διαβεβαιουμε οτι κανενας απο τους αντρες μας δεν εχει προθεση να σε πειραξει, αντιθετως η παρουσια καποιων αντρων στην παρεα, ειναι αποτρεπτικη για ξενους που τυχον εχουν τετοια προθεση.

Η μηπως ανησυχουμε οτι αν καποια φερει τον αντρα της και καποια αλλη ειναι μονη, η μονη θα πειραξει τον παντρεμενο της παρεας? Προσωπικα δεν εχω τετοιες ανησυχιες.

Καταλαβαινω παρα πολυ καλα τις επιφυλαξεις της Χριστινας, οτι επειδη ο αντρας της ειναι καπως κλειστος (οπως και ο δικος μου) θα ειναι μαλλον κουραστικο για εκεινη (το εχω σκεφτει και εγω το ιδιο να πω την αληθεια), αλλα το οτι θα παρεξηγηθουνε οι αντρες επειδη σε μια πολυβουη ντισκοτεκ θα ανταλλαξουν 5 κουβεντες (περισσοτερες δεν μπορεις) ή οτι ενας συζυγος επιτρεπει στη γυναικα του να βγει σε ντισκο μονο με γυναικες αλλα οχι με ζευγαρια...

Δικαιωμα του καθενος.

Γι αυτο λεω, αφου η αρχικη ιδεα ανηκε σε καποιες και ηταν αποκλειστικα για γυναικες, ανοιξτε τη συναντηση ετσι και μην το συζηταμε αλλο.

yey2p2.png BN4cp2.png

Βρε Αννα εσύ που δουλευεις γιατι τα εχω μπλεξει πολυ!

Είμαι βοηθός λογιστή σε φούρνο....τα κάνω όλα αλλά έχουμε λογιστή(αυτόν που με έβαλε στη δουλειά) που υποτίθεται τα ελέγχει κ υπογράφει γιατί δεν έχω δικαίωμα υπογραφής! ;)

Συμπεθερα να ερθω εγω για τη θεση? εχω εμπειρια σε πωλησεις σε φουρνους!!!!!!!!!!

υποσχομαι οτι δεν θα αργω στη δουλεια μου!!!:shock::shock:

Ναι ναι είσαι εδώ δίπλα γι'αυτό! :tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κοριτσόπουλα :D

Παρασκευή σήμερα! :D :D :D Το βράδυ κανονίσαμε με μια παρέα να πάμε Ζουγανέλη, Μπουλά, Στόκα κ.τλ.

Μη ρωτήσετε που είναι δεν έχω ιδέα, άλλος το κανόνισε. Επιτέλους θα βγω και μετά το καλύτερο...θα κοιμηθώ κιόλας!!!:tongue: Το μωρό στη μαμά μου απόψε.

Τώρα με πήρε ο άντρας μου και είναι με τη μικρή στη μαρίνα Φλοίσβου και πίνουνε καφέ:) Τι ωραία, έχει καλοκαιρινή μέρα μου είπε! Εχθές το βράδυ είχαμε πάει golden με το νονό μας και μας πήρε και παπουτσάκια...τέλεια μποτάκια.

Πολίνα μου για το ταψί...μπορείς να βάλεις και της κουζίνας το τετράγωνο. Εγώ συνήθως την κάνω σε στρογγυλό πάντως 50αρι νομίζω είναι.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Και φυσικά τώρα που σηκώθηκα απλώθηκε η Ιωάννα στο διπλό κρεβάτι και δεν λέει να ξυπνήσει...κι εγώ περιμένω σαν τον μα...κα να ξυπνήσει για να πάρω τηλ την μαμά μου να έρθει να αρχίσω το καθάρισμα (πότε έφτασε η Παρασκευή κιόλας???)...μήπως να την βάλω στο κρεβάτι της να ξυπνήσει??

MRIip3.png

xnmwp3.png

Καλημέρα κοριτσόπουλα :D

Παρασκευή σήμερα! :D :D :D Το βράδυ κανονίσαμε με μια παρέα να πάμε Ζουγανέλη, Μπουλά, Στόκα κ.τλ.

Μη ρωτήσετε που είναι δεν έχω ιδέα, άλλος το κανόνισε. Επιτέλους θα βγω και μετά το καλύτερο...θα κοιμηθώ κιόλας!!!:tongue: Το μωρό στη μαμά μου απόψε.

Τώρα με πήρε ο άντρας μου και είναι με τη μικρή στη μαρίνα Φλοίσβου και πίνουνε καφέ:) Τι ωραία, έχει καλοκαιρινή μέρα μου είπε! Εχθές το βράδυ είχαμε πάει golden με το νονό μας και μας πήρε και παπουτσάκια...τέλεια μποτάκια.

Πολίνα μου για το ταψί...μπορείς να βάλεις και της κουζίνας το τετράγωνο. Εγώ συνήθως την κάνω σε στρογγυλό πάντως 50αρι νομίζω είναι.

Ειναι πολυ ωραιο προγραμμα, θα περασετε ωραια.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Και εγώ πρέπει να πάρω παπούτσια στο καρόλι!!! Φατσάκι από που τα μποτάκια??? μου είχε φέρει πέρσι μια φίλη μποτάκια ugg και ήταν μεγάλα, αλλά της τα φορούσα (αφού δεν περπατούσε) και πρέπει να τα δοκιμάσω, μακάρι να της κάνουν!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...