Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εγώ έκανα μαστογραφία και υπέρηχο μαστών πριν ξεκινήσω, τα ζήτησε ο γιατρός μου. Στην μαστογραφία δεν περίμενε να δούμε τίποτα απολύτως απλά την ήθελε για τον φάκελο μου ενδεικτικη να υπάρχει μια πριν, σε περίπτωση που υπάρξουν κάποια στιγμή ευρήματα, γιατί θα μεσολαβήσει το διάστημα της IVF, της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Ο υπέρηχος ήταν που είχε μεγαλύτερη αξία και θα τον έκανα ούτως ή άλλως φέτος στα 36 πλέον. Τον έλεγχο θρομβοφιλιας τον έκανα τον προηγούμενο μήνα αλλά οκ τον ζήτησα εγώ, πήγα σε αιματολόγο ο οποίος είδε όλες τις εξετάσεις και το ιστορικό μου και δεν σύστηνε έλεγχο θρομβοφιλιας αλλά επειδή τον ζήτησα προχωρήσαμε και όπως είχε πει και περίμενε δεν είχα τίποτα.  Ένα ραντεβού με έναν καλό αιματολόγο θα σου λύσει αυτή την απορία για την θρομβοφιλια. Για την μαστογραφία γνώμη μου αν είσαι άνω των 35 να την κάνεις έτσι ενδεικτικά. Αν τώρα είσαι πχ 28 χρόνων και με τον υπέρηχο είσαι οκ. 

Συγγνώμη βρε κορίτσι μου μπορεί να σε προβληματίσει αυτό που θα πω αλλά 4 η TSH είναι πάρα πολύ για εξωσωματική. Οκ η τιμή έχει ανέβει από τις ορμόνες αλλά και πάλι δεν βοηθάει. Οι περισσότεροι την θέλουν κάτω από 2,5 για να προχωρήσουν και ένα μεγάλο μέρος της βιβλιογραφίας συμφωνεί. Αν σε 5 μέρες έχει πέσει 1 μονάδα μέχρι την Δευτέρα δεν θα προλάβει να ρυθμιστεί και κυρίως δεν θα είναι σταθερή. Εγώ προσωπικά δεν θα προχωρούσα, συγγνώμη που στο λέω έτσι και πολλές κοπέλες μπορεί να διαφωνήσουν αλλά είναι η άποψη μου. Τώρα για τις μέρες μέχρι Δευτέρα για να στο είπε βγαίνουν δεν είναι και τόσο μεγάλο διάστημα. Αν το ενδομήτριο είναι οκ προφανώς θα βγαίνουν και οι μέρες. Προγεστερόνη δεν δίνουν σε όλες ενέσεις. Μπορεί να παίρνεις μόνο υπόθετα, κάποιες κοπέλες παίρνουν αυτοκόλλητα ή από το στόμα ή έναν συνδυασμό όλων. 

11 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου !!! Κοιτάνε τις αιματολογικές και βλέπουν αν σε πέρνει και για αργότερα ή όχι !! Έχω κάνει ετ και 20η -21η μερα του κύκλου !!! Τώρα όσο για την  TSH   κατά την γνώμη μου αν αυτό μπορεί να επηρεάσει την έκβαση της ετ καλύτερα να την αναλάβεις και να την κάνεις στον επόμενο κύκλο ώστε να είσαι 100% καλυμμένη !!! 

10 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! Έκανα πρόσφατα εμβρυομεταφορα σε φυσικό κύκλο, 22η ημέρα. Δεν παίρνω ενέσιμη προγεστερόνη αλλά 3 σε υπόθετο και 3 από το στόμα την ημέρα. 
      πριν την κάνω πήγα σε ενδοκρινολόγο γιατί έκανα καμπύλη σακχάρου και βγήκε λίγο περίεργη και εκεί είδε και την tsh που ήταν 2.37 και μου είπε ότι είναι λίγο τσιμπημένη (από τις ορμόνες γιατί πάντα είχα πολύ χαμηλή) οπότε μάλλον το δικό σου νούμερο είναι αρκετά μεγάλο. Στη θέση σου θα περίμενα να ρυθμιστεί πρώτα και μετά θα προχωρούσα. Λίγη υπομονή ακόμη! 

Εμάς μας πήρε 1 χρόνο για να μαζέψουμε τα έμβρυα και να προχωρήσουμε! 

Σας ευχαριστω πολυ πολυ κοριτσια μου για τις απαντησεις σας! Θα κανω κανονικα κ αυριο την εξεταση και θα δουμε! Επαιρνα των 137 mg και μου το πγμηγε ο ενδοκρινολογος στα 175 mg..το εχω παρει ηδη 4 μέρες..στεναχωριεμαι γτ κανω συνεχεια μετρηση κ λογω των προσπαθειών, δηλ σε καθε αιμοληψία π κανω για κάποιον λογο κανω και μια tsh και ηταν παντα καπου στο 1..ισως αν ειναι καπου στο 3.5 αυριο προχωρησω αλλιως θα την ακυρωσω..

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

κορίτσια ευχαριστώ για τις προτάσεις.Το skywalker το ξέρω και το kariera το justjobs δεν το ήξερα αλλα θα μπω να δω κι'εκεί τι παίζει.Πάντως έχω ξανοιχτεί και στην αναζήτηση εργασίας.Εκεί που έψαχνα μόνο στην περιοχή μου τωρά κοιτάω και τα γύρω προάστια και τα ακόμα πιο γύρω προάστια.Αντε να με πάρουν πουθενά και μετά να δω τι θα κάνω με τια αποστάσεις.Είδωμεν όμως.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κατερινάκι, εγω τα κανω στο σπιτι, στη δουλεια (δεν) τα κάνουν οι καθαρίστριες, ήθελα να ήξερα που τα βρισκουμε αυτα τα συνεργεια καθαρισμού καθε φορά?

Τελος παντων.

Το justjobs ειναι για αλλες εταιρείες (κυρίως) αλλα και για αυτές που χειριζομαστε ως KPMG.

Και δεν καταλαβα, τι εχει η δουλειά της γραμματέως? Μια χαρά είναι, κυριως αμα βρεις σε κανα μικρο γραφειο οπως η αδελφή μου και οχι σε κανα χαμο οπως σε μας. Η καλυτερη του χωριού θα εισαι

Μα σε μικρο γραφειο ειμαι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:γραμματεας!

Βασικα ειμαι δηλωμενη ως υπαλληλος γραφειου οποτε δε δικαιουμε και επιδοματα ξενων γλωσσων και η/υ.Παιρνω και λιγοτερα απ'οσα λεει ο νομος φεξε μου και γλιστρησε................γκντουπ

Καλημέρα κορίτσια!!!

Μαριαλένα,περαστικά!!!!Πώς έπεσες,βρε κορίτσι μου???Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση!!

Εμείς χτες,όπως και προχτές,είχαμε δύσκολη νύχτα...δεν είχα το κουράγιο να την πάω στο κρεβάτι της και την έβγαλε όλη νύχτα μαζί μας πάλι....και ξυπνούσε κάθε τρεις και λίγο...απ'ότι κατάλαβα ήθελε άπλα γιατί στριμώχνεται ανάμεσά μας και δεν βολεύεται....ε,κοιμήσου καλό μου,στο κρεβατάκι σου να απλωθείς να ησυχάσουμε!!!Κάποια στιγμή,μες στα άγρια μεσάνυχτα,της έβαλα και μιά φωνή να κοιμηθεί επιτέλους,εκνευρίστηκα κάθε 10' λεπτά όρθια να πίνει νερό και καλά....πίνει μια γουλιά και ξαπλώνει...πιες εκεί όλο το κυπελάκι και κοιμήσου....Δεν μπορώ,τα νεύρα μου,τα χάπια μου κι ένα αεροπλάνο να φύγω!!!

Είμαι τόοοοσο κουρασμένη....

MRIip3.png

xnmwp3.png

καλημερα κοριτσια μου!!!

αχχχ για δουλειες μιλατε ε?!?!?

ποναει αυτο το θεμα...

εδω δεν υπαρχει τιποτε...λιγες οι εταιριες δεν υπαρχουν θεσεις

μονο στην αγορα σαν πωλητρια αλλα τα ωραρια ειναι αστα να πανε

και πολλα μαγαζια στην αγορα εχουν κλεισει.....πρωτη φορα που το βλεπω..

εμεις σημερα θα παμε βολτιτσα!!

θα μεγειρεψω αρακα λαδερο και μετα βουρ για εξω

θα ερθει και η μαμα μου μαζι μας

γιατι εχω και ραντεβου για τα φρυδια επιτελους!!!!!!!!!!!!!!

και θα κρατησει τον μικρουλη μου στην βολτα μεχρι να τελειωσω!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

α κατερινα δεν ειχα καταλαβει οτι εισαι γραμματεας. νομιζα οτι κατι με λογιστικα ασχολεισαι.

μαλλον σε μπερδεψα με την Αννα(?)

Εγω λεω ποσο τυχερή ειμαι που δουλευω σε αυτή την εταιρεία, γιατί καταρχήν πληρωνουν παντα στην ωρα τους, δεν διωχνουν κοσμο (φετος μας ειπανε, δεν θα δωσουμε αυξήσεις για να μην αναγκαστουμε να διωξουμε κανεναν και το εκτιμω παρα πολύ) και φυσικα ειμαι διπλα στο σπιτι μου (10 λεπτα με το αμαξι) γιατι διαφορετικά δεν ξερω πως θα διαχειριζομουν ολο αυτο το θεμα με το παιδι και τον παιδικο σταθμο (αφου δεν γινοταν να παρω γυναικα γιατι δεν ειχα καμια που να ξερω απο γνωστο) και φυσικα δεν εχω γονεις κοντα μου να μπορουν να την παρουν

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Κατερίνα δεν θα αντέξω τη σύγκριση αν βγούμε παρέα γυμνές στην Ομόνοια....πήγαινε στα Προπύλαια εσύ που είναι και trendy! :P:p:p

Εμείς πάντως ψάχνουμε για πωλήτρια και βοηθό ζαχαροπλάστη εδώ κ μήνες κ όσες έρχονται είναι ή άσχετες ή δεν αντέχουν την ορθοστασία...μα τι περιμένουν να είναι καθιστές σε φούρνο??? ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Μαριαλένα,περαστικά!!!!Πώς έπεσες,βρε κορίτσι μου???Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση!!

Εμείς χτες,όπως και προχτές,είχαμε δύσκολη νύχτα...δεν είχα το κουράγιο να την πάω στο κρεβάτι της και την έβγαλε όλη νύχτα μαζί μας πάλι....και ξυπνούσε κάθε τρεις και λίγο...απ'ότι κατάλαβα ήθελε άπλα γιατί στριμώχνεται ανάμεσά μας και δεν βολεύεται....ε,κοιμήσου καλό μου,στο κρεβατάκι σου να απλωθείς να ησυχάσουμε!!!Κάποια στιγμή,μες στα άγρια μεσάνυχτα,της έβαλα και μιά φωνή να κοιμηθεί επιτέλους,εκνευρίστηκα κάθε 10' λεπτά όρθια να πίνει νερό και καλά....πίνει μια γουλιά και ξαπλώνει...πιες εκεί όλο το κυπελάκι και κοιμήσου....Δεν μπορώ,τα νεύρα μου,τα χάπια μου κι ένα αεροπλάνο να φύγω!!!

Είμαι τόοοοσο κουρασμένη....

ΔΕΝ την παιρνω στο κρεβατι μου με τιποτα.Ολο ορθια ειναι, δε βολευεται πουθενα.Κι εγω μετα τις 5:30 ειμαι και μονη μου στο κρεβατι αφου ο Κωστας ξυπναει νωρις.Τι θα κανουμε Μπιζελι???Πρεπει να οργανωθουμε:rolleyes:δεν παει αλλο αυτη η κατασταση,και καλα να κλαψουριζει ολη νυχτα ξερω οτι ειναι λογω δοντιων και κοιμαται,δεν θελει να ξυπνησει.Αλλα να μου ξυπναει με 6 ωρες υπνου μπορει και λιγοτερο και να ειναι μες στην τρελη χαρα...Κι εγω εβαλα φωνη αποψε, δεν αντεχα αλλο, δεν εχω ζωη πια, κοιμαμαι μολις κοιμαται κι αυτη γιατι δεν ξερω τι μου επιφυλασει η νυχτα...σερνομαι ολη μερα...αφου σκεφτομαι να την ξαναπαρω στο δωματιο τουλαχιστον να τη βλεπω οταν ξυπναει και να ειμαι ξαπλα να μην πηγαινοερχομαι...και δε χωραει και η κουνια στο δωματιο γμτ..το πηρα αποφαση, αν δεν κλαιει τη νυχτα που ξυπναει θα την αφηνω στο κρεβατι της μεχρι να ξανακοιμηθει...Μη μου μιλατε, ειμαι σε παραληρημα:eek::-o:-o:-o:x:x

Κατερίνα δεν θα αντέξω τη σύγκριση αν βγούμε παρέα γυμνές στην Ομόνοια....πήγαινε στα Προπύλαια εσύ που είναι και trendy! :P:p:p

Εμείς πάντως ψάχνουμε για πωλήτρια και βοηθό ζαχαροπλάστη εδώ κ μήνες κ όσες έρχονται είναι ή άσχετες ή δεν αντέχουν την ορθοστασία...μα τι περιμένουν να είναι καθιστές σε φούρνο??? ;)

Ξερω μια κοπελα για τη θεση αλλα μενει Μενιδι:rolleyes::rolleyes:

Γιωτα ειμαι γραμματεας αλλα:ειμαι μονο εγω στο γραφειο, κανω προσφορες,αγορες,πωλησεις,κοβω τιμολογια,περναω αγορες-εισαγωγες κλπ,βγαζω εξω τους προμηθευτες γερμανους-γαλλους-ταιβανεζους κλπ οταν ερχονται, κανω μεταφρασεις κα κα κα...ας με παρει καποιος ρε παιδια να με πληρωνει οσο πρεπει.ενταξει, για κανα χρονο ισως και δυο επαιρνα περισσοτερα αλλα αυτο σημαινει οτι τωρα και στο εξης πρεπει να παιρνω λιγοτερα???και δεν ειναι μονο τα λεφτα, δε με καλυπτει αυτο που κανω.κλαιω το πτυχιο μου πραγματικα,θελω να μπω σε μια τραπεζα, μια μεγαλη εταιρεια...ασε που αυτος δεν παει καθολου καλα!

Κατερίνα δεν παίζει να μπορεί γιατί είναι βάρδιες κ όταν είναι πρωί πιάνουν 6 νομίζω οπότε από τι ώρα να ξεκινάει από το Μενίδι??????? Κ αν έχει κίνηση κ αργεί θα φουντώνουν τα αφεντικά...;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Α το αλλο δε σας το ειπα, τα δερματολογικα μου δεν πανε καλα.Εχω πει για μια αλλεργια που ειχα μετα τον τοκετο και μολις περπατουσα λιγο γεμιζα σπυρια με φαγουρα και τρελαινομουν?Ε, αυτο περασε.Το Πασχα ξεφλουδιζε ολο μου το σωμα...τωρα με πιανουν κατι τρελες φαγουρες στα ποδια..και στα δυο ποδια μαζι σε οοοολο το ποδι, δεν μπορουσα να κοιμηθω τη νυχτα, τριβομουν με τη sudocream..

κοριτσια δεν ξερω αν σας ενδιαφερει αλλα ο Μασουτης εχει τα pambers me εκπτωση -35%

λεω να παρω κανα 2-3!!! γιατι εχω κ αλλα 3 πακετα

ψφβββ νψ νδψ 2(αυτο το εγραψε ο Νικολας..:-P:-P)

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Ξερω γω, με ξενιζει καπως το θεατρο με καφε μαζι και 5 ευρω...:rolleyes:

Εχουν μεγαλο προβλημα τα θεατρα, καθολου μη σε παραξενευει.

Ειναι παρα πολλα τα θεατρα πλεον και ολο προσφορες κανουνε.

Οσο για τη ντισκο κοριτσια, πολλες διαφωνιες βλεπω! Γιατι δεν κανουμε το εξης? Οσες θελουν να ειναι μονες, και οσες θελουν να ειναι με τους αντρες τους. Ποιο ειναι το προβλημα δηλαδη? Σαμπως ειναι μερος οπου μπορεις να μιλησεις εκει? Οχι βεβαια! Εγω αν ερχομουν θα ερχομουν με τον Φωτη, αλλα δε μου καθεται βραδυνη εξοδος για χορο και ποτο χωρις τσιγαρο.

Εγω θα συμφωνουσα με το παραπανω. Οσες δε θελουνε, ας ερθουνε μονες τους. Υπαρχουν ομως και καποιες που αφενος δε θελουνε να βγουνε μονες τους για ντισκο αφετερου καποιες εχουνε προβλημα με τον αντρα τους να βγουνε μονες σε ντισκο.

Τα πραγματα ομως ειναι και απλα.

Εαν καποια θελει, μπορει να ανοιξει τη συναντηση για ντισκο και να καθορισει οτι ειναι μονο για γυναικες και οσες ερθουν. Ουτως η αλλως ολες οι συναντησεις δεν ειναι για ολες.

Eτσι για να δειτε τι συμβαινει στην Ελλαδα... Αλλαζει και παλι ο αντικαπνιστικος νομος τον Δεκεμβρη!!! Θα ειναι πιο ελαστικα τα πραγματα, γιατι φυσικα δε δουλευουν τα μαγαζια και απολυεται κοσμος! Θα επιτρεπεται σε μπαρ και καφετεριες, σε κεντρα διασκεδασης, και θα απαγορευεται μονο στα εστιατορια. Στα μικρα καφε θα μπορουν οι ιδιοκτητες να επιλεγουν...:roll:

Μα πραγματι υπαρχει μεγαλο προβλημα στα μαγαζια.

Στο καφε που πινουμε καφε το πρωι, μολις ο ανθρωπος εβγαλε τα τασακια γιατι ειναι και πολυ τυπικος σε ολα, εξαφανιστηκαν ολοι οι πρωινοι πελατες.

Μολις τα ξαναεβαλε (γιατι επεσε σχετικο συρμα λογω εκλογων) ξαναγεμισε.

Τι να κανει κι αυτος?

Ολο αυτο φυσικα συνεβη γιατι δεν υπηρξε ουτως η αλλως κανενας ελεγχος, οποτε ο καθενας εκανε ο,τι ηθελε.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...