Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα μιλουσε για ΠΑΟΚ με τον αντρα της Χριστινας:

Και με τον δικο μου ντεεεεεε...

Αυτό που δεν καταλαβατε, ειναι οτι δεν εθιξα το θεμα της ντισκο, για να το αλλαξουμε για να βγουμε με τους αντρες μας.

Εγώ αλλωστε δεν ειχα απαντήσει καν για την ντίσκο αν θα ερθω ή όχι.

Εγώ, ειπα απλα οτι αν θελησουμε να βγουμε με αντρες (σαν ιδεα εξόδου αν πραγματοποιηθεί ποτέ, όποτε και όσες-όσοι θελουν), επειδη απλα το διαβασα στο face που αναφερθήκατε, πρότεινα οτι καλο θα ήταν να παμε καπου αλλού και οχι στη ντισκο για να μπορουμε να μιλαμε, και οχι να ακυρωσουμε την ντισκο.

Αυτάαααα

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και με τον δικο μου ντεεεεεε...

Αυτό που δεν καταλαβατε, ειναι οτι δεν εθιξα το θεμα της ντισκο, για να το αλλαξουμε για να βγουμε με τους αντρες μας.

Εγώ αλλωστε δεν ειχα απαντήσει καν για την ντίσκο αν θα ερθω ή όχι.

Εγώ, ειπα απλα οτι αν θελησουμε να βγουμε με αντρες (σαν ιδεα εξόδου αν πραγματοποιηθεί ποτέ, όποτε και όσες-όσοι θελουν), επειδη απλα το διαβασα στο face που αναφερθήκατε, πρότεινα οτι καλο θα ήταν να παμε καπου αλλού και οχι στη ντισκο για να μπορουμε να μιλαμε, και οχι να ακυρωσουμε την ντισκο.

Αυτάαααα

Αχ, εγώ είμαι η πέτρα του σκανδάλου Γιωτάκι μου γιατί τόλμησα να κάνω μια ηλίθια ερώτηση!!!! (και είχα πει ότι δεν θα ξαναγράψω γι' αυτό το θέμα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:) Φυσικά δε μπορούσα να γνωρίζω ότι το όλο θέμα είχε προειπωθεί και "συμφωνηθεί", έτσι δεν είναι????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Πωλινακι by the way, καμια παρασκευή που καθομαι, θες να πιουμε κανα καφεδακι στας Κηφισιάς? Να παρουμε και τις μικρες

Φυσικά και θέλω...ρωτάς???:D:D:D:D Θα έγραφα και κάτι άλλο, αλλά λέω να συγκρατηθώ...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλημέρα.Η μικρή μου το βράδυ δεν κοιμήθηκε και τόσο καλά.Κατά τις 3 ψιλοέκλαιγε στον ύπνο της,πήγα την είδα τη σκέπασα και συνέχισε να κοιμάται.Το πρωί είχε λίγα δεκατάκια και της έδωσα λίγο ντεπόν και την έστειλα σχολείο γιατί έχουμε κανονίσει με μια φίλη να πάμε για καφεδάκι σήμερα και επειδή την προηγούμενη φορά με την γαστρεντερίτιδα της το ανέβαλα πάλι είπα να μην το αναβάλω πάλι.Ελπίζω να μην έκανα βλακεία που την έστειλα αλλά και πάλι αν δεν είναι καλά θα με πάρουν τηλέφωνο.Πάντως και το γάλα της ήπιε το πρωί όλο και μετά δεν έβλεπα κακόκεφη μέχρι να φύγει,έπαιζε με τον ελεφαντάκο της και πριν φύγουμε έφαγε και ενα μιράντα που τα είδε και ζητούσε.Τουλάχιστον έρχεται σκ και πιστεύω να περάσει αν την περιτρυγιρίζει πάλι τίποτα μένοντας στο σπίτι.

SI5Yp3.png

καλημερα και απο εμενα

Εριξα ενα καυγα τρικουβερτο πρωι πρωι με τον αντρα μου , ηρθα στη δουλεια φουρτουνιασμενη και κοντευω να κανω ενα πακετο τσιγαρα πρωι πρωι

Δημητρα που και που μπαινω στο www.skywalker.gr Και βλεπω θεσεις εργασιας δεν χανεις να ριξεις μια ματια

αυτα εχω τρελα νευρα

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!

Πω πω δουλειά που έχω...κ ήρθα νωρίτερα σήμερα κ ήδη πάλι βλέπω να μην προλαβαίνω τις δουλειές μου γμτ! :rolleyes: ¨Ετσι κ ανεβάσουν τον φπα πάλι τη Πρωτοχρονιά θα βγω γυμνή να διαμαρτυρηθώ στην Ομόνοια!!! :tongue::tongue::tongue:

Η μικρή κοιμάται πλέον πάλι στο κρεβάτι της....μωρέ τώρα που το σκέφτομαι τις μέρες που είχε το γύψο είχε τη μεγάλη ανησυχία κ κάθε μέρα κοιμόταν μαζί μας μπορεί να ήταν κ από αυτό!!!

Σήμερα έχουμε να πάμε να χαιρετήσουμε τη θεία του άντρα μου που φεύγουν πάλι για Βρυξέλλες(θα δω κ τα μούτρα της πεθεράς:P) κ αύριο έχουμε παιδικό πάρτυ το απόγευμα! δεν βλέπω ξεκούραση αυτό το σουκού αφού έχω κ να καθαρίσω το σπίτι! :rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κορίτσια:D

Ξανθή κι εγώ τσακώθηκα με τον δικό μου χτες:confused:

Το απόγευμα έχουμε ραντεβού με παιδοοδοντίατρο...τα δοντάκια του πιτσιποπάκου έχουν αρχίσει να ψιλομαυρίζουν κοντά στα ούλα:rolleyes: και θέλω να δω τι είναι γιατί κάθε βράδυ τα βουρτσίζουμε:( στο μεταξύ θέλω να αλλάξω και ένα σκασμό ρούχα που μας φέραν δώρο....ο δικός μου θέλει να πάει τα απόγευμα στο κέντρο με άδεια χέρια και εγώ να πρέπει να ετοιμάσω τον μικρό, να κουβαλάω την προίκα του για την έξοδο, να φορτωθώ όλα τα δώρα...να οδηγήσω μέχρι το κέντρο...να παρκάρω:confused: να κουβαλάω όλα τα δώρα και αυτός να μας περιμένει στο ιατρείο:confused: και μάλιστα του έκανε και εντύπωση που δεν μπορώ να τα κάνω όλα αυτά:confused:...τι νομίζει ότι είμαι η σουπεργούμαν? και μάλιστα το παρκάρισμα είναι το χειρότερο...και να παρκάρω μακρυά και να τρέχω με τον μικρό και 20 σακούλες:confused:

Καλημερα!Οτι δεν κανω σπιτι μου το κανω στη δουλεια, την τυχη μου μεσα, ξεσκονισμα, σκουπισμα, σφουγγαρισμα...χαλια η μεση μου!

Αννα αν ξαναλλαξει ο φπας θα βγω κι εγω μαζι σου στην ομονοια....

Δημητρα κι εγω στο skywalker βρηκα καποιες θεσεις κι εστειλα βιογραφικο για μια..γραμματεας παλι αλλα τι να κανουμε?Για καλυτερες θεσεις ζητανε λαγους με πετραχηλια(το σκοτωσα??)

Γιωτα το justjobs το γνωριζω κι εγω αλλα ειναι για θεσεις στη δικη σας εταιρεια μονο η αναλλαμβανετε ευρεση προσωπικου και για αλλες???

Λοιπον, το παιδι μου χθες ξυπνιο απο τις 4 το μεσημερι ξανακοιμηθηκε 11 παρα...καθε μερα και 5 λεπτα αργοτερα κοιμαται και ξυπνησε 5:30:(:(

Εχω απογοητευτει εντελως:(:(:(:(Δεν το συζηταω για 2ο παιδι φυσικα αν δεν κοιμηθει ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ!!!

Καλημερα κατερινάκι, εγω τα κανω στο σπιτι, στη δουλεια (δεν) τα κάνουν οι καθαρίστριες, ήθελα να ήξερα που τα βρισκουμε αυτα τα συνεργεια καθαρισμού καθε φορά?

Τελος παντων.

Το justjobs ειναι για αλλες εταιρείες (κυρίως) αλλα και για αυτές που χειριζομαστε ως KPMG.

Και δεν καταλαβα, τι εχει η δουλειά της γραμματέως? Μια χαρά είναι, κυριως αμα βρεις σε κανα μικρο γραφειο οπως η αδελφή μου και οχι σε κανα χαμο οπως σε μας. Η καλυτερη του χωριού θα εισαι

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...