Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Εμενα μ'ακουει τι κανω στην τουαλεττα και οποτε πηγαινω προς τα κει μου κανει πρρρρρρρρρ με το στομα της:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

χαχαχαχαχαχαχαχα

θεα η Παναγιωτα!!!!!

πολυ γελιο!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και για τα παμπερς που λλεγατε

τωρα τελευταια του αλλαξα το νουμερο σε 5 γιατι εβλεπα οτι το 4 γεμιζε γρηγορα

ειχα παρει κ ενα πακετο λιμπερο νουμερο 5

τις φοραει το βραδυ και σημερα ειναι η τριτη φορα (οχι συνεχομενη αλλα κοντινες μερες) που ξυπναει και ειναι μουσκεμα στα τσισακια

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Θα αφήσω ασχολίαστο το ΜΕΓΑ θέμα ... ντίσκο! :?

Μαριαλένα καλη ανάρρωση ρε κορίτσι, ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα!

Δήμητρα καλή επιτυχία με τη σημερινή δουλειά!

Καλά ΝΙΝΙ-ΚΥΡΙΑΚΗ αστέρι η μικρή σου...περαστικά της γρήγορα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Κάτσε τώρα που δεν εχω δουλειά να σας δώσω τη συνταγή για...

ΜΠΑΤΖΙΝΑ

1 κιλό κολοκύθι πράσινο ή κίτρινη κολοκύθα

500 gr. τυρί φέτα

2 αυγά (και χωρίς αυγά είναι τέλεια, εγώ δεν βάζω )

1 φλυτζάνι γάλα εβαπορέ

3/4 ποτήρι νερού ελαιόλαδο

750 gr. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (περίπου)

1 κουταλιά της σούπας βούτυρο, (μεταξύ μας, προτιμώ ελαιόλαδο)

Αλάτι

Τρίβουμε το κολοκύθι στον τρίφτη,στο χοντρό μέρος του.

Το βάζουμε σε σουρωτήρι,το αλατίζουμε και το αφήνουμε για λίγο.

Κατόπιν το πατάμε με το χέρι μας να βγάλει τα υγρά του.

Θρυμματίζουμε την φέτα

Προσθέτουμε τα αυγά,το γάλα,το ελαιόλαδο,το κολοκύθι,την φέτα και ανακατεύουμε καλά.

Προσθέτουμε το αλεύρι,τόσο όσο χρειάζεται για να γίνει ένας χυλός (όχι πολύ σφιχτός), περίπου χρειάζεται η ποσότητα που σας ανέφερα, αλλά θα το δείτε κι εσείς στην εκτέλεση.

Λαδώνουμε ένα μεγάλο ταψί (κουζίνας) ρίχνουμε τον χυλό, πρέπει να γίνει λεπτή!

Προσθέτουμε το βούτυρο σε κομματάκια από πάνω.

Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.

n8m8p2.png

X9drp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(κ εγώ με την Ειρήνη στη Χίο με τους άντρες μας βρεθήκαμε) κ φυσικά όλοι πολιτισμένοι άνθρωποι ήμαστε,αλλά η συνάντηση με άντρες θεωρώ ότι είναι άσχετη να το πω:confused:..;););)

ναι οντωσ στην αρχη ημασταν οι δυο μασ με τισ κορεσ μασ και μετα κατεφθασαν και οι συζυγοι!!!τα βρηακαμε πολυ καλα σαν παρεα κ ταιριαξαν και οι αντρεσ μασ (τουλαχιστον ετσι καταλαβα,δεν ξερω απτην μερια του στεφανου...).το θεμα πιστευω ειναι να τα <βρουν> οι αντρεσ οι οποιοι δεν γνωριζονται οπωσ οι μαμαδεσ που εδω και 2 χρονια εχουμε πει τα εσωψυχα μασ!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημερα!!!Σημερα με πηρε ο υπνος, αντι για 7 παρα ξυπνησα 7:30..η Παναγιωτα ακομα κοιμαται και τραβηξαμε και καζανακι:mrgreen:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Υποφέρω και εγώ από αιμορροίδες και καταλαβαίνω πόσο επώδυνο είναι.

:?κι εγω...τωρα μαλιστα με επιασαν!!!μετα την γεννα και κραταν εωσ και σημερα!!!!αυτο συνηθωσ γινεται οταν γεννησεισ φυσιολογικα ...τωρα πωσ το επαθα κ αυτο?!!τι να πω!!σερ αυτην την γεννα τελικα παρολο κ.τ επαθα και ολα τα τησ φ.τ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το μονο που κανω ειναι να πλενομαι με παγομενο νερο ..

οπωσ θα εχετε καταλαβει εχω εξαφανιστει τελευταια....αχ αυτη η παλινδρομηση!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν προλαβαινω πια τιποτα!!!!!!!να φανταστειτε τοτε στισ αρχεσ που αντλουσα ολημερισ κ ολονυχτισ κ γινοταν και πανικοσ...πιο πολυ χρονο ειχα!!τωρα ουτε τισ δουλειεσ μου δεν προφτενω....

εν τω μεταξυ εχω θεμα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!λοιπον ενω η μπουμπουκιτσα μου σχεδον πανω -κατω τηρει ενα προγραμμα φαγητου,μπερδευεται και εωσ τωρα εχει καθηερωσει τελευταιο γευμα γυρω στισ 18.19.00 και μετα κοιμαται σερι ενα 6-7ωρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!νομιζει προφανωσ οτι αυτο ειναι βραδυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και μετα ολο το βραδυ ειμαστε καθε 3 ωρεσ πανω !!!!!πωσ μπορω να τησ παω αυτο το γευμα πιο πισω...εστω γυρω στισ 22.00???προσπαθησα να καποιεσ φορεσ αλλα το αποτελεσμα ηταν το ιδιο ...στισ 01.00 νταν πανω!!!!

θα το πιστεψετε οτι κοιμαμαι πιο λιγο απο τισ αρχεσ?προχτεσ μαλιστα απο την αυπνια μαλλον κ την κουραση ηλθα κατω!!!!ευτυχωσ που καθομουν στον καναπε (κρατουσα κ το μωρο:?)και φωναζω οσο μπορεσα του αντρα μου -πιασε το μωρο και ισα ισα με το που την επιασε ταβλιαστηκα!!!!!!

ουτε στισ εγκυμοσυνεσ δεν ειχα λιποθυμησει!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια καλημέρα!!

σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές.

μια χαρά η Κυριακίτσα πήρα την πεθερούλα τηλ και έπεσε ο πυρετός...και κακα στο γιογιό...το εξάνθημα φούντωσε αλλά έτσι πρέπει...ουφ!!!

Μια κούτα κουκουρούκου θα την πάρει η μαμά απο την Αθήνα.....τι δώροοοο!!!

Και τα αυτοκόλλητα θα την πώ να κολλήσει μέχρι και στον τοίχο....

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

καλέ κορίτσια λέω να ξεχυθώ στην αγορά το απόγευμα...μένω στην Γλυφάδα....

δωστε πληροφορίες εσεις οι πρωτευουσιάνες....για φαγητό,βραδυ,ψώνια.

Οχι τίποτα άλλο ο αγαπημένος μου παίζει κάθε μέρα σε αγώνες γκολφ και ένα παιχνίδι διαρκεί 6 ώρες μαζί με την προετοιμασία και εγώ δεν έχω τι να κάνω....!!!

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

Ειρηνη δε φανταζεσαι ποοοοοσο σε καταλαβαινω...κι εγω λιποθυμουσα...ΥΠΟΜΟΝΗ και ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!

ΝΙΝΙ στον κεντρικο της Γλυφαδας ειναι πολυ ωραια για ψωνια και για καφε!Διαφορετικα παρε το τραμ και πηγαινε κεντρο Συνταγμα -Ερμου για ψωνια!Απλα με το τραμ θα φας πολυ χρονο που ομως εχεις απ'οτι καταλαβα!

χθες ήπια 4 καφεδάκια είχα βαρεθεί και δεν φτανει αυτό ήταν κλέιστη η αγορά ειδα κατι μποτούλες εκει δίπλα απο το ξενοδοχείο....τις ήθελα εκίνη την ώρα....και πως ταιριαζαν μαυτά που φορούσα ...και είχα ξεχάσει και τις δικές μου....ήθελα να σπάσω την βιτρίνα...

σήμερα άργήσαμε να ξυπνήσουμε και ο αγαπημένος 11 είχε έναρξη στον αγώνα οπότε έχουν κολλήσει στο μυαλό μου το απογευματάκι θα παω ...ελπίζω να μην ακούσω καμια εξωφρενική τιμή!!!

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

Ειρηνη δε φανταζεσαι ποοοοοσο σε καταλαβαινω...κι εγω λιποθυμουσα...ΥΠΟΜΟΝΗ και ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!

ΝΙΝΙ στον κεντρικο της Γλυφαδας ειναι πολυ ωραια για ψωνια και για καφε!Διαφορετικα παρε το τραμ και πηγαινε κεντρο Συνταγμα -Ερμου για ψωνια!Απλα με το τραμ θα φας πολυ χρονο που ομως εχεις απ'οτι καταλαβα!

πόση ώρα είναι απο εδώ το κέντρο με αυτοκίνητο και πόσο με τράμ?

δεν με χαλάει το τραμ!!!

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

Διαφημίσεις

Πόλα και Ειρήνη και εγώ μια απο τα ίδια είχα πάρει και όταν ήμουν έγκυος αλλα και τώρα την proktosin καιει λίγο αλλα είναι πολύ καλή σε ανακουφίζει...

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

καλέ κορίτσια λέω να ξεχυθώ στην αγορά το απόγευμα...μένω στην Γλυφάδα....

δωστε πληροφορίες εσεις οι πρωτευουσιάνες....για φαγητό,βραδυ,ψώνια.

Οχι τίποτα άλλο ο αγαπημένος μου παίζει κάθε μέρα σε αγώνες γκολφ και ένα παιχνίδι διαρκεί 6 ώρες μαζί με την προετοιμασία και εγώ δεν έχω τι να κάνω....!!!

Για ψώνια η Γλυφάδα προσφέρεται, έχει πολλά και καλά μαγαζιά! Δεν χρειάζεται να πας κάπου μακρύτερα.

Για φαγητό ωραία είναι εκεί στη μπιφτεκούπολη (δεν θυμάμαι το δρόμο κεντρικά είναι, κοντά στα Goody's) και επίσης απέναντι έχει και ένα ιταλικό casa di pasta νομίζω το λένε, καλό. Τώρα για βράδυ...ωραία είναι και παραλιακή, πολύ κοντά σου και κάπου εκεί στη Γλυφάδα υπάρχει και και μια μπυραρία πολύ καλή...ALPEN STUBE λέγεται (Διευθυνση:Κύπρου 18 )!Ποικιλία σε μπύρες και μεζέδες! Τώρα που το σκέφτηκα, πρέπει κάποια στιγμή συντόμως να το επισκεφτώ! :mrgreen:

n8m8p2.png

X9drp2.png

πόση ώρα είναι απο εδώ το κέντρο με αυτοκίνητο και πόσο με τράμ?

δεν με χαλάει το τραμ!!!

Δεν εχω παρει ποτε τραμ αλλα ξερω οτι ειναι σιγουρα κανα 40λεπτο.Με αυτοκινητο δε θα ειναι κανα μισαωρο?Αναλογως και με την κινηση.Το θεμα ειναι που θα το παρκαρεις στο κεντρο..

ουτε εγω εχω μπεί ποτέ σε τραμ...γιαυτο θα πάω με τραμ!

fatsaki ευχαριστω πολύ πολύ καλές οι πληροφορίες σου σαυτο το ιταλικό φάγαμε χθες βράδυ εστι το λεγανε νομίζω δεν κράτησα το ονομά του.

αλλα η μπυραρία ήταν οτι έπερεπε για αποψε!!!

που να ήξερες....

είμαστε 12 άτομα παρέα και οι μισοί δεν είναι έλληνες οπότε ψάχνουμε κάτι για όλα τα γουστα.... και αυτό είναι!

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...