Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Για το αγοράκι παζλ, βιβλιο με χριστουγεννιατικες ιστοριες (επικαιρο!), μοτοσυκλετες, φορτηγα, αν εχουν ηχο και φως ακομα καλυτερα, πλαστελινες με αξεσουαρ, σετ ζωγραφικης, κάποιο αντικειμενο με την αγαπημενη του ομαδα...

Για το κοριτσάκι, υπαρχουν πολλα παιχνιδια της fisher-price, playscool, chicco γι αυτη την ηλικια. Σιγουρα να προτιμησεις ομως κάτι με ηχο και φως. Υπαρχουν και βιβλια γι αυτη την ηλικια με ηχους.

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βατραχάκι πατριώτισα σε ευχαριστώ να χαίρεσαι την οικογενειά σου....πήγες κ παντρευτηκες κ εσυ την παγκόσμια μέρα των ζώων τι επιτυχία!!!:lol:

Μαριλού μου να σαι καλά κ να χαιρεσαι την οικογένειά σου!:D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Βατραχάκι πατριώτισα σε ευχαριστώ να χαίρεσαι την οικογενειά σου....πήγες κ παντρευτηκες κ εσυ την παγκόσμια μέρα των ζώων τι επιτυχία!!!:lol:

Μαριλού μου να σαι καλά κ να χαιρεσαι την οικογένειά σου!:D

χα! χα! δεν το ηξερα!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημερα κοριτσια :D

Χρονια πολλα στις Αννουλες και στους Αννουλους. :tongue:

Βρε Αννα μηπως το παραψαχνεις με τα κακα της μπεμπας? Μωρο ειναι τι θες να κανει αφου υγρη τροφη τρωει πως να κανει σφιχτα? Και εμενα νερουλα τα κανει παντα αλλα δεν κανω και ανασκαφες. :lol:

ziZip2.png BhAqp2.png

Διαφημίσεις

βρε το αγορακι μου σημερα εγινε 5 μηνων!!!!!!!!!! μολις το προσεξα στην υπογραφη μου εγω η μανα.......... να σε χαιρομαστε μπεμπουλακο μου!!!!!

Μαριλου και gogga να τα χαιρομαστε!!!!!!!!!τα ζουζουνια μας!!!

Για το αγοράκι παζλ, βιβλιο με χριστουγεννιατικες ιστοριες (επικαιρο!), μοτοσυκλετες, φορτηγα, αν εχουν ηχο και φως ακομα καλυτερα, πλαστελινες με αξεσουαρ, σετ ζωγραφικης, κάποιο αντικειμενο με την αγαπημενη του ομαδα...

Για το κοριτσάκι, υπαρχουν πολλα παιχνιδια της fisher-price, playscool, chicco γι αυτη την ηλικια. Σιγουρα να προτιμησεις ομως κάτι με ηχο και φως. Υπαρχουν και βιβλια γι αυτη την ηλικια με ηχους.

Ωραιες ιδεες Ευχαριστω!!!!!!!

Καλημερα κοριτσια :D

Χρονια πολλα στις Αννουλες και στους Αννουλους. :tongue:

Βρε Αννα μηπως το παραψαχνεις με τα κακα της μπεμπας? Μωρο ειναι τι θες να κανει αφου υγρη τροφη τρωει πως να κανει σφιχτα? Και εμενα νερουλα τα κανει παντα αλλα δεν κανω και ανασκαφες. :lol:

Σ'ευχαριστώ ρουλάκι μου....ξέρω σας έχω πρήξει με τα κακά της κόρης μου αλλά δεν το ψάχνω γιατί είναι απλά νερουλά....είναι διάροια 4-5-6 φορές τη μέρα,κομμένα,βρωμερά πράσινα κ με πολλές βλέννες....είναι σίγουρα ευαισθησία στη λακτόζη καθώς με το που ήπιε κανονικό γάλα έκανε διάροια απλά προβληματίζομαι καθώς με το ελευθερο λακτόζης γίνεται δυσκοίλια ενώ δεν θα έπρεπε βάση της παιδιάτρου....άντε βγάλε άκρη....κ όσο για τις ανασκαφές δεν μπορείς να φανταστείς μου χουν γίνει ψύχωση κ φυσικά έχω κουραστεί κ πολύ με την όλη κατάσταση.....:-(

Κορίτσια να χαίρεστε κ τα μωράκια σας που μεγάλωσαν!!!

Εγώ της κόρης μου τι να της πάρω για τις γιορτές??????????????

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κορίτσια.

Άννα χρόνια πολλά και καλά. Θέλω να σε ρωτήσω η μικρή παίρνει βάρος κανονικά ή όχι?

Ξανθή χιλιόχρονη κούκλα μου να χαίρεσαι τα μωράκια σου.

Καλημέρα κορίτσια.

Άννα χρόνια πολλά και καλά. Θέλω να σε ρωτήσω η μικρή παίρνει βάρος κανονικά ή όχι?

Ξανθή χιλιόχρονη κούκλα μου να χαίρεσαι τα μωράκια σου.

Σ'ευχαριστώ πιτσιπομαμά!!! Η μικρή όχι δεν παίρνει κανονικά βάρος έχει πάρει 200γρ. τον τελευταίο μήνα που ταλαιπωρείται....κ δεν είναι μόνο αυτό έχει μειώσει τα ημερήσια ml κατά 150 κοινώς ένα γεύμα!Κάνει 5 γεύματα αλλα από 120ml σχεδόν το καθένα!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλύτερα είναι να πάρεις και άλλη μία γνώμη από παιδίατρο. Είναι κρίμα να ταλαιπωρείται το μωράκι τόσον καιρό. Περαστικά της....:)

Αυτό λέω κ εγώ είναι η τελευταία φορά που κάνω υπομονή στις 3-4 μέρες που μου λέει....αυτό γίνεται πάνω από 2 εβδομάδες τώρα από 5,5 μηνών λέει να ξεκινήσουμε φαγητό κ μετά όχι σε 3-4 μέρες κ φτου κ ξανά τα ίδια!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κορίτσια,

Ειρήνη περαστικά στον πατέρα σου όλα να πάνε καλά.

Ξανθή πολύχρονη και από εδώ να είσαι πάντα καλά .

Άννα χρόνια πολλά πολύχρονη και βρέ κορίτσι μου ότι και να πω για την ταλαιπωρία σας είναι λίγο. Ελπίζω να σταματήσουν οι διάρροιες σας γρήγορα.

Και εγώ επιτέλους ξεκίνησα δίαιτα σοβαρή πλέον και μπορώ να πω ότι τα πάω αρκετά καλά (φτου,φτου,φτου μην με ματιάσω). Στόχος μέχρι τα Χριστούγεννα να μην βάλω ζάχαρη στο στόμα μου. Άντε να δούμε.

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

καλημερα.....Ανοουλα και Ξανθουλα χιλιοχρονες να ειστε!

χρονια πολλα και στην αδελφουλα μου που εχει και αυτη γεννεθλια σημερα...α!και η νυφη μου!ρε τις τοξοτινες ....ολες μαζεμενες πεσανε :rolleyes::D

1v0n7ypa5y9lur77.png

Xρονια πολλαααααα anna_ath οτι επιθυμεις , και υπομονη με την μικρουλα,

και εμεις ρε κοριτσια 3 μερες τωρα εχουμε πολυ ανησυχια και γκρινια τα βραδια, εκανε μυξουλες και ελαφρια διαροια 3-4 φορες και τρωει οτι βρει μπροστα της, χαμος δοντια μαλλον, μονο με depon ηρεμησε χθες βραδυ... και αυτο ποσο κρατησε...

πηγαμε και χθες στο καθιερωμενο καρδιολογικο ελενχο, ολα καλα μας ειπε ειναι ενα αθωο φυσημα που δεν πρεπει να μας απασχολησει, απλα να το εξεταζουμε συχνα, το βραδυ απ τα σαλια και της μυξουλες μου εκανε και εμετο στο κρεβατι...γρρρρ

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...