Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Sunshine. είπε:

Μην απογοητεύεσαι! Εμεις με 3,4 προχωρησαμε γιατι ειχε πτωτική πορεία. Λόγω προγεστερονης κ οιστραδιολης ανεβαίνει απότομα η tsh. Πρέπει να την ελέγχουμε πιο συχνά τελικά. Ενημέρωσέ μας! ✌️

Ευχαριστωωωωω!! Μα μου ηρθε κεραμίδα δεν το περιμενα γτ την ελεγχω μαξ ανα 7μηνο..δηλαδη εχει τυχει να την ελεγξω και πανω στο διμηνο απλα γτ εκανα αιματολογικες! κ δεν ειχε επηρεαστει τις προηγουμενες φορες που εκανα ΕΤ! Κ στεναχωρηθηκα π αργησα να παω να κανω τις εξετασεις γτ ολο κατι μ τυχαινε γτ θα μπορουσα να τις εχω κανει μια βδομαδα πριν αρα να ειμαι πιο χαλαρα..

οταν την εκανα δεν ειχα ξεκινήσει ακομα την προγεστερονη αλλα μονο την οιστραδιολη!Προγεστερονη ξεκινησαμε χθες.. Θα κανω αυριο επαναληψη και θα σας ενημερωσω! Μαζι θα αποφασισουμε!!! Παντως 4 μερες ειναι π εχω αυξησει το χαπι οποτε νομιζω αυριο θα ειναι ξεκαθαρη η εικονα πως παει κ αν έχεις πτωτική πορεια...και ο ενδοκρινολογος ειπε πως ειναι συμφωνος να προχωρησω τη Δευτερα μονο αν αυριο η τιμη ειναι κατω απο 4..

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Εμενα μ'ακουει τι κανω στην τουαλεττα και οποτε πηγαινω προς τα κει μου κανει πρρρρρρρρρ με το στομα της:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:lol::lol::lol::lol::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Εμένα κάνει τςςςςς ή λέει τσίσα! ;):P:p

Νίνι καλώς ήρθες κ πάλι....για το εξάνθημα τα μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι ή λόγω του υψηλού πυρετού 'ξέσπασε' έτσι ή καμμιά παιδική αρρώστια αφού είπε να μην έρχεται σε επαφή με παιδάκια????:confused: Περαστικά εύχομαι!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

28-6 αλλα μιλαει παρα πολυ.

λεει ολο το μυλο μου κοκκινο μονη της χωρις να τραγουδαω εγω , την πεταλουδα τον γαιδαρο.

μου ελεγε κακα την ωρα που τα εκανε.

ειχα ρωτησει την παιδιατρο αν μπορω να την βαλω στο γιογιο και μου ειπε ναι αλλα με αργους ρυθμους απλα η κυριακη μπηκε ευκολα στο νοημα και ετσι καθαρισε σε 5 μερες μονο

καλέ τι αστέρι έχεις εσύ?:D

Α ρε πιτσιποπάκο ρόμπα με κάνεις στο πανελλήνιο...ούτε μαμά δεν λέει:oops:

τουλάχιστον είναι ομορφούλης οπότε κάποια θα τον λυπηθεί και θα τον πάρει:tongue:

:lol::lol::lol::lol::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Εμένα κάνει τςςςςς ή λέει τσίσα! ;):P:p

Νίνι καλώς ήρθες κ πάλι....για το εξάνθημα τα μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι ή λόγω του υψηλού πυρετού 'ξέσπασε' έτσι ή καμμιά παιδική αρρώστια αφού είπε να μην έρχεται σε επαφή με παιδάκια????:confused: Περαστικά εύχομαι!

σε ευχαριστω πολυ!!

μου ειπε πως δεν ειναι παιδικη αρρωστια γιατι οταν βγηκε το εξανθημα επεσε και ο πυρετος.

αν ειχε ακομη πυρετο,εκτως του οτι θα πλακωνα τα αυγα μου.....!!!και δεν θα εκανα διακοπουλες.....τοτε μου λεει θα ηταν καποια παιδικη αρρωστια.

εγω παλιι ευχομαι να ειναι οπως τα λεει!!!!!

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

τουλάχιστον είναι ομορφούλης οπότε κάποια θα τον λυπηθεί και θα τον πάρει:tongue:

Εμείς τον θέλουμε πάντως...πολυλογού η δικιά μου δεν θα μιλάει καθόλου αυτός...ισορροπία απόλυτη!:shock::P:p:p

sjCrp3.pngUhiNp2.png

ειναι στο χαρακτηρα εγω αυτο πιστευω,

σιγουρα εχει αλλα χαρισματα ο δικος σου !!!!!!

Τα κοριτσια ειναι παντα πιο μπροστα απο τα αγορια....αλλα αν παρουν μπρος τα αγορια ομως....δεν σταματανε καποια στιγμή προσπερνανε.

η παιδιατρος με ρωτησε αν λεει 20 λεξεις αλλα η κυριακη μπορει να πει κανονικα τα παντα ειναι παπαγαλος, και το καλο ειναι πως μιλαει πολυ καθαρα δεν θα χρειαστουμε λογοθεραπεια που ειναι της μοδας τα τελευταια χρονια....!!το λουλουδι το λεει πεντακαθαρα οπως και ολα τα χρωματα το πορτοκαλί τα μονα που λεει και τα σπαει λιγο ειναι το κομπιουτερ το λεει κουμπι και την μπανανα-μπαλανα και αν τραγουδαει γρηγορα την κουκουβαγια την λεει κουκουβανα μαλλον ααπο το ονομα μου που ειναι αννα. αν την ρωτησεις πωσ την λενε λεει κική και μετραει ωσ το 10 εκτως το 4 αυτο μονιμα το πηδαει.

για ολα αυτα ναναι καλα τα ζουζουνια εν βλεπει καθολου παιδικα μονο ζουζουνια!!!

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

Διαφημίσεις

και μεσα σε ολο αυτο το αγχος που εχω.....σκεφτομαι και το θεμα της τουαλέτας η Κυριακή εχει 2 εβδομάδες που κανει κακα της στο γιογιο,της πηγα της πεθερας μου το γιογιο εκει αλλα θα κατσει????η με την αλλαγη θα αλλαξει και συνηθειες ???

οσο εμαθε καλα να παει στο γιογιο λετε να γυρίσω και να τα βρω ολα μανταρα...???

ουφ ..!!!!μαρεσει που ηρθα εδω να ξεκουραστώ.

πηρα τηλ την φιλη μου πριν λιγο τηε ειπα τον πονο μου και μου ειπε .....δεν εισαι μανα εσυ.....τι ηταν να το πει στριφογυρναει στο μυαλο μου!

δεν βγαζω 5 μερες με τιποτα....σιγουρα θα στεναχωρησω τον καλο μου παλι και θα φυγω πισω...

Σιγά καλέ, το πολύ πολύ να της τα κάνει στο χαλί :D

Ναι, από λύπηση θα τον πάρουν :rolleyes:
Εμείς τον θέλουμε πάντως...πολυλογού η δικιά μου δεν θα μιλάει καθόλου αυτός...ισορροπία απόλυτη!:shock::P:p:p
Ορίστε η πρώτη υπολογίστρια μάνα γλωσσοκοπάνας :cool:
Που θα βρω τρύπα να χωθώ?:oops::oops::oops:

Μετράει μέχρι το 10?.....και τα κάνει σε γιο-γιό:shock:

Ο πιτσιποπάκος αν του δώσεις λουλούδι απλά θα το...φάει όχι και να το πει κιόλας:tongue::shock:

Χαχαχα εμένα το μυρίζει πάντως.

Οντως πολύ προχώ η Κυριακή, βάι βάι βάι, τι θα κάνει στα 5 της, θα λύνει ασκήσεις γεωμετρίας; Αστέρι λέμε!

Αχ έφαγε ο μπραντ επιτέλους! Εντάξει, όχι καμιά τρελλή ποσότητα. Το μεσημέρι πηγαινοερχόταν στην κουζίνα που έτρωγαν οι γονείς μου κι έφαγε 4 γαύρους στον φούρνο. Γύρω στις 4 που ξύπνησε τον πήρα πάνω. Είχα φτιάξει τουρλού. Του έβαλα 2 πατάτες, μπρόκολο κλπ μαζί με τον γαύρο και τσούκου τσούκου έφαγε. Δεν το τελείωσε αλλά σίγουρα πολύ καλύτερα από χτες! Ησύχασε κι η μάνα μου που μόνο που δεν έκλαιγε ότι δεν τρώει το παιδί και δεν θα αναπτυχθεί :shock:

WN6Op3.png

Εγώ θα πω την αλήθεια μου... Δεν είμαι πολύ φαν όλης αυτής της φάσης. Δεν ξέρω πως θα το αντιληφθείτε αυτό που θα πω... αλλά παραγνωριζόμαστε. Μόνες μας μπορούμε να πούμε κι ένα παράπονο για τον άντρα μας και να κάνουμε και μια πλάκα. Επίσης, πόσο άνετα θα μπορούμε να κάνουμε τις χαζομάρες μας και να γελάσουμε έχοντας τόσα νέα άτομα (τους άντρες) στην παρέα μας; Αφού τους έχουμε γνωρίσει δεν ξέρω, θα μπορούμε να είμαστε όπως πριν; Ακόμα, εγώ προσωπικά, επειδή είναι λίγο ντροπαλός ο δικός μου σε νέες παρέες, θα νιώθω ότι πρέπει να είμαι δίπλα του να του μιλάω για να μη νιώθει ως διακοσμητικό στοιχείο που εγώ θα σας γνωρίζω και θα έχω άνεση ενώ αυτός θα είναι άγνωστος μεταξύ αγνώστων. Κι άλλα διάφορα που δεν αναλύονται εδώ και τώρα αλλά υφίστανται ως θέματα. Δεν λέω ότι δεν θα μου άρεσε η πιθανότητα μιας μεγάλης παρέας, αλλά το ότι κολλάμε εμείς δεν είναι εγγύηση. Τέσπα, εγώ δεν θα νιώθω τόοοοσο άνετα. Αλλά και πάλι θα ακολουθήσω αν αποφασίσετε με άντρες

ελα μωρε, δεν θα τους κανουμε και κολλητους. εμεις αλλωστε οταν βγαινουμε ζευγαρια ολοι οι αντρες καθονται μαζι και ολες οι γυναικες μαζι για να λεμε τις βλακειες μας. Ε και εκεινη τη μερα μην κανεις παραπονα για τον αντρα σου....

ερέθιστου εντέρου, αλλά δεν κατάλαβα τίποτα λόγω μέθης ;)

Γιωτάκι πάμε όπου θέλετε με τους αντρες μας, γενικά δεν έχω κανένα θέμα :):)

Μωρε ουτε εγω εχω κανενα θεμα, οπου θελετε παμε κι εμεις, απλα μια ιδεα-γνώμη ειπα.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ επί του θέματος αντρών θα συμφωνήσω με τη Χριστίνα γενικά και ειδικά θα πω ότι εφόσον ξεκινήσαμε κοριτσοπαρέα-μαμαδοπαρέα πρέπει κ έτσι να παραμείνουμε(βασικά είμαι κάθετα αντίθετη λόγω πολλών κ διάφορων που έχω δει να συμβαίνουν σε παρόμοιες καταστάσεις)....ήμαστε από 40 διαφορετικούς χώρους με χιλιάδες διαφορετικές αντιλήψεις κ βιώματα κ δεν θέλω να φανταστώ καν κανένα σκηνικό του τύπου παρεξήγησης σε θέματα που μπορεί να ανοίξουν οι μπαμπάδες,γιατί εμάς μπορεί να είναι κυρίως η έγνοια μας τα παιδιά κ κατα 80% αυτό να είναι το θέμα συζήτησης των συναντήσεων,αλλά εκείνοι φυσικά δεν έχουν πολλά να πουν σε αυτό το θέμα.....αν θέλουν κάποιες να 'παραγνωριστούν'(όπως είπε κ η Χριστίνα) μετά των συζύγων μπορούν να το κάνουν σε μία 'ειδική΄συνάντηση συγκεκριμένα γι'αυτό το λόγο κ όχι σε μία συνάντηση που είπαμε να κανονίσουμε ως μαμαδοπαρέα(βλ. ντίσκο)....;):D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ναι, ναι, ιδίως στη disco θα μπορούν να πουν πολλά και να παρεξηγηθούν κιόλας!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Το κουράσαμε λίγο το θέμα μου φαίνεται!!!

Γιωτάκι, 37 φοράω...αν σου κάνουν, στις δίνω όποτε θέλεις!!!:):)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Αν δεν εχουν να πουν πολλα γι αυτο το θέμα, απλα δεν θα συζητήσουν γι αυτο το θεμα.

Τόσα θέματα εχουν να πουν οι άντρες, πχ αθλητικά, δουλειά, τεχνολογια, πολιτική, γκόμενες :tongue:

Πώς θα γίνει παρεξήγηση δηλαδη, μην κατηγορήσει ο ένας τη γυναίκα του άλλου? Μην τρελλαθούμε τωρα! Να βγουμε μια φορά είπαμε (αν κάτσει), δεν θα παμε για μαλλιοτραβηγμα. Ημαρτον! Δηλαδή οι αντρες μας δεν έχει τύχει να βρεθούν ποτέ σε παρέα με άτομα που δεν γνωρίζουν και να μιλήσουν σαν πολιτισμένοι άνθρωποι?

Για να μην το κάνουμε μεγαλο θέμα, εμενα δεν με απασχολεί αν θα βγούμε με άντρες ή όχι, απλα ειπα αν το κάνουμε, θεωρω οτι ειναι καλυτερα να γίνει έτσι.

4Rnfp3.png

Μαριαλενάκι μου πώς εισαι σημερα? Τι ωρα εφτασες σπιτι σου χτες? Οταν δε, εγραψες το σχόλιο "Αυτή που το παιδί της μιλάει πολύ θέλει να σου πει ότι είναι ακόμη στο γραφείο", ειπα να σε πειραξω κι αλλο και να σου πω, οτι "ουτε εσυ αντεχεις την πολυλογια ε?" αλλα ειπα να μην σου σπασω τελειως τα νευρα...

Χθεσινή ώρα αναχώρησης από το γραφείο... 12 τη νύχτα αυτό θα σου πω μόνο και θα σιωπήσω....... Σήμερα σερνόμουν και εννοείται έφυγα στην ώρα μου γιατί είχα μάθημα για τα κοσμήματά μου (παρεπιπτόντως έφτιαξα ένα καταπληκτικό κολιλέ σήμερα) και.... μπροστά στο attica έπεσα φαρδιά πλατιά και έσκασα με την πλάτη στο πεζοδρόμιο:mad::-x:-x:-x:-x:-x:-x Τώρα είμαι ξάπλα, με πασάλειψε ο Βασίλης με θερμαντική και προσπαθώ να βρω μια στάση να μη με πονάει..... Άουτς!!!!!! Τι άλλο θα με βρει μέχρι να τελειώσει το ρημάδι το Συνέδριο?!?!?!!? Το είπα εγώ στην αρχή του μήνα ότι ο Νοεμβρής θα περάσει από πάνω μου σαν οδοστρωτήρας και δε με πιστεύατε!!!!!!!!!!!

Όπως καταλαβαίνετε το θέμα με άντρες ή χωρίς στη ντισκοτέκ δε με προβληματίζει ιδιαίτερα σε αυτή τη φάση της ζωής μου:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Συμφωνώ με τη Γιώτα και την Πωλίνα αλλά σέβομαι απόλυτα το θέμα της Χριστίνας, οπότε 17/12 ή όποτε κανονιστεί η ντίσκο πάμε μαμαδοπαρέα για να μην έχει πρόβλημα καμία και να περάσουμε όλες καλά;);););)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...