Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Sunshine. είπε:

Μην απογοητεύεσαι! Εμεις με 3,4 προχωρησαμε γιατι ειχε πτωτική πορεία. Λόγω προγεστερονης κ οιστραδιολης ανεβαίνει απότομα η tsh. Πρέπει να την ελέγχουμε πιο συχνά τελικά. Ενημέρωσέ μας! ✌️

Ευχαριστωωωωω!! Μα μου ηρθε κεραμίδα δεν το περιμενα γτ την ελεγχω μαξ ανα 7μηνο..δηλαδη εχει τυχει να την ελεγξω και πανω στο διμηνο απλα γτ εκανα αιματολογικες! κ δεν ειχε επηρεαστει τις προηγουμενες φορες που εκανα ΕΤ! Κ στεναχωρηθηκα π αργησα να παω να κανω τις εξετασεις γτ ολο κατι μ τυχαινε γτ θα μπορουσα να τις εχω κανει μια βδομαδα πριν αρα να ειμαι πιο χαλαρα..

οταν την εκανα δεν ειχα ξεκινήσει ακομα την προγεστερονη αλλα μονο την οιστραδιολη!Προγεστερονη ξεκινησαμε χθες.. Θα κανω αυριο επαναληψη και θα σας ενημερωσω! Μαζι θα αποφασισουμε!!! Παντως 4 μερες ειναι π εχω αυξησει το χαπι οποτε νομιζω αυριο θα ειναι ξεκαθαρη η εικονα πως παει κ αν έχεις πτωτική πορεια...και ο ενδοκρινολογος ειπε πως ειναι συμφωνος να προχωρησω τη Δευτερα μονο αν αυριο η τιμη ειναι κατω απο 4..

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Κορίτσι δεν ήθελες; :cool:

Κι εμείς που κάναμε αγόρι προκόψαμε. Έχω χάσει 2 μέρες κλειδιά σπιτιού-γραφείου (εννοείται τελευταία φορά τα είχε βουτήξει ο μικρός). Πριν λίγο ψάχναμε του αυτοκινήτου, τα ανακαλύψαμε στον κάδο που ρίχνουμε ανακύκλωση κι είχαν χαλάσει (έπεσε σε κάτι υγρό) και είχαμε πανηγύρια νωρίτερα...

Ωχ, έχεις τα εφεδρικά??? Και εγώ έχω χάσει το κανονικό κλειδί εδώ και 8χρόνια (μου εκλεψαν την τσάντα στο Βασιλόπουλο) και κυκλοφορώ με το δεύτερο...ετσι και το χάσω λοιπόν την έκατσα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εμείς που κάναμε αγόρι προκόψαμε. Έχω χάσει 2 μέρες κλειδιά σπιτιού-γραφείου (εννοείται τελευταία φορά τα είχε βουτήξει ο μικρός). Πριν λίγο ψάχναμε του αυτοκινήτου, τα ανακαλύψαμε στον κάδο που ρίχνουμε ανακύκλωση κι είχαν χαλάσει (έπεσε σε κάτι υγρό) και είχαμε πανηγύρια νωρίτερα...

Βρε Χριστινα πετα τη τη ρημαδα την ανακυκλωση, σε λιγο θα ψαχνεις τον αντρα σου και δε θα τον βρισκεις...:D:p

Ωχ, έχεις τα εφεδρικά??? Και εγώ έχω χάσει το κανονικό κλειδί εδώ και 8χρόνια (μου εκλεψαν την τσάντα στο Βασιλόπουλο) και κυκλοφορώ με το δεύτερο...ετσι και το χάσω λοιπόν την έκατσα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Πήγε με τα πόδια Γερμανό, πήρε μπαταρία, δεν δούλευε. Δοκίμασε την μπαταρία και στα δεύτερα (τα οποία ήταν σε αχρηστεία επειδή βαριόμασταν να αλλάξουμε μπαταρία) και πάλι δεν δούλευαν... τελικά ο άντρας μου έφυγε με τη μηχανή

WN6Op3.png

Βρε Χριστινα πετα τη τη ρημαδα την ανακυκλωση, σε λιγο θα ψαχνεις τον αντρα σου και δε θα τον βρισκεις...:D:p
Ψέμματα; Γκρουμπφ... όλο λέω να πάρω κάδο να κλείνει το καπάκι να τον ασφαλίζω κι όλο το αμελώ...

WN6Op3.png

Αννα αν δεν κλαιει αστη στο κρεβατι της, αλλιως δεν μπορεις να την παρεις αγκαλια να την κοιμισεις???Μηπως κοιμαται πολυ νωρις και απλα εχει χορτασει εκεινη την ωρα??

Καλέ κοπελιά φωνάζει μαμαααααα μπαμπααααα δυνατά κ μέσα στην ησυχία 3-4-5 το βράδυ ακούγεται πολύ!:rolleyes: Ἀμα τη πάρω αγκαλιά ξαπλωτή εκεί είναι που αρχίζει κ κλαίει ;)

Τα μωρα απο εδω και μπρος, επειδη πλεον καταλαβαινουν πολλα, ειναι τελειως συνηθισμενο να ξυπνανε τη νυχτα και να ζητανε τη μαμα.

Δεν εχει σημασια πως εχουν συνηθισει μεχρι τωρα. Ακομα και τα μωρα που κοιμουνται απο την πρωτη στιγμη μονα τους, γυρω στους 15 μηνες ξυπνανε και ζητανε τη μαμα.

Αυτη ειναι φαση που γενικα αργει να περασει γιατι ακολουθουν και αλλες.

Να μη σας τρομαξω, αλλα περιπου μεχρι τα 6 χρονια (για διαφορετικους λογους) ζητανε να κοιμηθουν με τη μαμα.

Και τι κάνουμε τα παίρνουμε μαζί ή πρέπει να προσπαθήσουμε να είναι στο κρεβάτι του????

Εμείς φοράμε το 5+ στα baby dry και το 5 στα active fit...

Κ εμείς!

Γεια σας κοριτσάκια!!!

Μαριάννα δύσκολη φάση με τον Αντώνη ελπίζω να πάνε όλα καλά...θα υποφέρει κ αυτό το καημένο κ σωματικά κ ψυχολογικά....:-(

Και ναι βγάλαμε τον γύψο σήμερα κ ήμαστε περδίκια!(λίγο πρησμένο βέβαια το χεράκι αλλά θα φύγει μας είπαν μέσα σε 1-2 μέρες)Έβαλα κ τον γιατρό κ είδε κ τα πόδια της γιατί μου έλεγε η μάνα μου ότι σα να έχει αστάθεια το παιδί κ γιἀυτό πέφτει συνέχεια αλλά είναι μια χαρά!;)

Πήρε κ η πεθερἀ όταν φεύγαμε από το νοσοκομείο κ μου λεει....αχ δεν ήξερα ότι θα βγάζατε σήμερα το γύψο(γιατί ενδιαφέρθηκες να ρωτήσεις πότε θα το βγάλουμε??Της το είπε η αδελφή της που είχε έρθει χθες να μας δει) εντάξει όλα καλά???? έκλαψε φοβήθηκε????Όχι της λέω όλα καλά πήγαν...εντάξει τα λέμε μου απαντάει! :shock:

Χθες η μικρή κοιμήθηκε μόνη της κ χόρτασα κ εγώ λίγο ύπνο γιατί μαζί της λαγοκοιμάμαι αφού φοβάμαι μην την πλακώσω! :tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας:D

Ο πιτσιποπάκος γουστάρει να χορεύει πάνω στο τραπέζι του σαλονιού:D όμως το τραπέζι έχει και τζάμι:shock:

Σήμερα έφαγε φασολάδα:tongue:;)

Όλα καλά...πάω να μαγειρέψω...το μενού έχει σολωμό με ρυζότο λαχανικών και αλευρόπιτα:D

Θα τα πούμε ξανά αργότερα;)

Αννα το οτι φωναζουν μαμα μπαμπα (η Παναγιωτα μετα απο αυτα λεει και κακα αλλα δεν τα κανει) δε σημαινει οτι τα εννοουν κιολας, ελατε παρτε με.Απλα ξυπνανε και δεν εχουν τι αλλο να πουν....:rolleyes::P

Το βαφτιστηρι μου το βραδυ μεχρι να κοιμηθει φωναζει μαμα,μπαμπα,παππου,γιαγια,νονα αλλα μονο η μανα του ειναι διπλα και μετα απο λιγο κοιμαται...

Καλη αναρρωση τωρα που βγαλατε το γυψο και σιδερενιες πανω απ'ολα!!!!!!

κοριτσια καλησπέρα!

παει καιρος που εχω να μπω εδω...!!!

Η Κυριακή μου ηταν μεσα στην γκρίνια τον τελευταιο καιρό.....βρε κοριτσια με μια ματια που εριξα στα μνμ σας ειδα πολλα δοντακια.....εμεις μόνο 4 πανω 4 κατω και αυτα δε βγηκαν πολυ καλα.την περασμένη εβδομαδα ειδα εναν τραπεζίτη να ξεπροβάλει.

Τωρα ειμαι σε διακοπούλες στην Αθήνα..ο καλος μου θα ρχοταν εδω για δουλειες και να παιξει γκολφ και εκλεισε και για μένα και εκει που χαρηκα....πυρετο η Κυριακή!!!!!!!!. ειχε 2 μερες 39,5 την πηγα στην παιδιατρο κει μου ειπε ιωση αλλα αν βγαλει καποιο εξανθημα να την ξαναπαω .... τι ηταν να το πει γεμησε σπυρακια κοκκινα και πυρετο δεν ειχε επεσε....την πηγα χθες το απογευμα και μου ειπε αιφνιδιο εξανθημα.....τι ειναι και τουτο!!!!!πρωτη φορα το ακουγα !!!!

ξερει καμια σας αν κανει να τρωει τα πάντα μαυτο?ειναι το μονο που δεν ρωτησα την γιατρο αλλα ουτε η η ιδια της μου τονισε κατι ,το μονο που ειπε ειναι να μην ερθει σε επαφη με αλλα μωρακια.

Ξινο μου βγηκε το ταξιδι με κρυα καρδια εφυγα, ετοιμασα χθες βραδυ 5 ρουχα και να μαι!

το καλο ηταν πως της επεσε ο πυρετος.

Αν ξανα ανεβασει φυσικά θα αλλαξω το εισητηριο μου γαιτι επιστροφή εχω την Δευτέρα ειναι 5 ολόκληρες μέρες!!!

ελπιζω να τα παει καλα με την πεθερα μου.

Ειμαι παρα πολυ αγχομένη!!!!

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

Ευχαριστούμε Κατερίνα!!!

Καλά η δικιά μου έχει πολλά να πει αν ξυπνήσει κ πολλές φορές τα πρωινά ξυπνάει κ μιλάει στις κούκλες:P....όταν λέει μπαμπά μαμά μας φωνάζει είναι για να την πάρουμε γιατί όσο την αφήνουμε τόσο πιο δυνατά μας φωνάζει(άντε ξυπνήστε ρεεεεεεε:shock:)...πλέον τα περισσότερα από όσα λέει τα εννοεί....κ τα κακά αν κ συνήθως πάει έξω από την τουαλέτα κ λέει κακά...την έμαθε η μάνα μου να δείχνει το μπάνιο όταν τα χει κάνει!!!!!:oops::oops::oops::tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ευχαριστούμε Κατερίνα!!!

Καλά η δικιά μου έχει πολλά να πει αν ξυπνήσει κ πολλές φορές τα πρωινά ξυπνάει κ μιλάει στις κούκλες:P....όταν λέει μπαμπά μαμά μας φωνάζει είναι για να την πάρουμε γιατί όσο την αφήνουμε τόσο πιο δυνατά μας φωνάζει(άντε ξυπνήστε ρεεεεεεε:shock:)...πλέον τα περισσότερα από όσα λέει τα εννοεί....κ τα κακά αν κ συνήθως πάει έξω από την τουαλέτα κ λέει κακά...την έμαθε η μάνα μου να δείχνει το μπάνιο όταν τα χει κάνει!!!!!:oops::oops::oops::tongue::tongue::tongue:

Εμενα μ'ακουει τι κανω στην τουαλεττα και οποτε πηγαινω προς τα κει μου κανει πρρρρρρρρρ με το στομα της:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπέρα!

παει καιρος που εχω να μπω εδω...!!!

Η Κυριακή μου ηταν μεσα στην γκρίνια τον τελευταιο καιρό.....βρε κοριτσια με μια ματια που εριξα στα μνμ σας ειδα πολλα δοντακια.....εμεις μόνο 4 πανω 4 κατω και αυτα δε βγηκαν πολυ καλα.την περασμένη εβδομαδα ειδα εναν τραπεζίτη να ξεπροβάλει.

Τωρα ειμαι σε διακοπούλες στην Αθήνα..ο καλος μου θα ρχοταν εδω για δουλειες και να παιξει γκολφ και εκλεισε και για μένα και εκει που χαρηκα....πυρετο η Κυριακή!!!!!!!!. ειχε 2 μερες 39,5 την πηγα στην παιδιατρο κει μου ειπε ιωση αλλα αν βγαλει καποιο εξανθημα να την ξαναπαω .... τι ηταν να το πει γεμησε σπυρακια κοκκινα και πυρετο δεν ειχε επεσε....την πηγα χθες το απογευμα και μου ειπε αιφνιδιο εξανθημα.....τι ειναι και τουτο!!!!!πρωτη φορα το ακουγα !!!!

ξερει καμια σας αν κανει να τρωει τα πάντα μαυτο?ειναι το μονο που δεν ρωτησα την γιατρο αλλα ουτε η η ιδια της μου τονισε κατι ,το μονο που ειπε ειναι να μην ερθει σε επαφη με αλλα μωρακια.

Ξινο μου βγηκε το ταξιδι με κρυα καρδια εφυγα, ετοιμασα χθες βραδυ 5 ρουχα και να μαι!

το καλο ηταν πως της επεσε ο πυρετος.

Αν ξανα ανεβασει φυσικά θα αλλαξω το εισητηριο μου γαιτι επιστροφή εχω την Δευτέρα ειναι 5 ολόκληρες μέρες!!!

ελπιζω να τα παει καλα με την πεθερα μου.

Ειμαι παρα πολυ αγχομένη!!!!

΄

Καλησπερα!Εγω δε σε θυμαμαι γιατι μετα τον τοκετο αρχισα να ξαναμπαινω μαιο...Τ εξανθηματα συνηθως ειναι λογω αλλεργιας αλλα αν συνοδευονται με πυρετο,δεν ξερω, θα σου ελεγε κατι ο γιατρος πιστευω.Περαστικα!

και μεσα σε ολο αυτο το αγχος που εχω.....σκεφτομαι και το θεμα της τουαλέτας η Κυριακή εχει 2 εβδομάδες που κανει κακα της στο γιογιο,της πηγα της πεθερας μου το γιογιο εκει αλλα θα κατσει????η με την αλλαγη θα αλλαξει και συνηθειες ???

οσο εμαθε καλα να παει στο γιογιο λετε να γυρίσω και να τα βρω ολα μανταρα...???

ουφ ..!!!!μαρεσει που ηρθα εδω να ξεκουραστώ.

πηρα τηλ την φιλη μου πριν λιγο τηε ειπα τον πονο μου και μου ειπε .....δεν εισαι μανα εσυ.....τι ηταν να το πει στριφογυρναει στο μυαλο μου!

δεν βγαζω 5 μερες με τιποτα....σιγουρα θα στεναχωρησω τον καλο μου παλι και θα φυγω πισω...

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

΄

Καλησπερα!Εγω δε σε θυμαμαι γιατι μετα τον τοκετο αρχισα να ξαναμπαινω μαιο...Τ εξανθηματα συνηθως ειναι λογω αλλεργιας αλλα αν συνοδευονται με πυρετο,δεν ξερω, θα σου ελεγε κατι ο γιατρος πιστευω.Περαστικα!

πραγματι 2 μερες πριν τον πυρετο ειχε ξυπνησει ενα πρωι με ματια σαν κινεζα και κοκκινα σημαδια στο προσωπο!!!

την πηγα στην γιατρο μου ειπε αλλεργια της εδωσα φενιστιλ 2 μερες αλλα δεν μου συνδιασε τα δυο περιστατικα

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

γιογιο απο τωρα???Μπραβο!Ποσο ειναι η Κυριακη?

28-6 αλλα μιλαει παρα πολυ.

λεει ολο το μυλο μου κοκκινο μονη της χωρις να τραγουδαω εγω , την πεταλουδα τον γαιδαρο.

μου ελεγε κακα την ωρα που τα εκανε.

ειχα ρωτησει την παιδιατρο αν μπορω να την βαλω στο γιογιο και μου ειπε ναι αλλα με αργους ρυθμους απλα η κυριακη μπηκε ευκολα στο νοημα και ετσι καθαρισε σε 5 μερες μονο

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...