Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Φατσάκι μου,θα συνηθίσει..εγώ πλέον φέρνω την μαμά μου 2 φορές την εβδομάδα στο σπίτι για να κάνω καμιά δουλίτσα και να συνηθίζει κι η μικρή....χτες η Ιωάννα ούτε που μου έδινε σημασία να φανταστείς...έπαιζε με την γιαγιά....τώρα που το σκέφτομαι θα την αφήσω μια φορά να δω τί θα γίνει....κι αν κλάψει θα ηρεμήσει κάποια στιγμή και θα συνηθίσει...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Το έχω διαβάσει σε βιβλίο και το έχω δει σε ταινία με τη Μπέτυ Λιβανού! Ήταν βέβαια πολύ καλύτερο σε βιβλίο. Τώρα τι απόδοση θα έχει σε θέατρο...? :confused:

Μαράκι μου μήπως ήταν το "ενα γελαστό απόγευμα", του Φρέντυ Γερμανού? Εγινε ταινία με Λιβανού - Κούρκουλο (το έδειξε πρόσφατα και στην tv)??

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

και κατι καλο

To site αυτό είναι σαν το google των super markets.

Του βάζεις το προϊόν που σε ενδιαφέρει και βλέπεις ποιο από τα γνωστά super markets το έχει πιο φθηνά!

http://shopnsave.gr/home.html

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

και κατι καλο

To siteαυτό είναι σαν το google των super markets.

Του βάζεις το προϊόν που σε ενδιαφέρει και βλέπεις ποιο από τα γνωστά super markets το έχει πιο φθηνά!

http://shopnsave.gr/home.html

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Καλημέρα!!!

Τα περισσότερα άρθρα που γράφονται για τον ύπνο έχουν έναν κοινό παρονομαστή....την υπομονή..δεν θα διαβάσετε κάτι άλλο...μάλιστα προτείνουν την μέθοδο που έχει στο βιβλίο "Κοιμήσου παιδί μου" που δεν την συστήνω και δεν πρόκειται να την εφαρμόσω κι εγώ ποτέ...να αφήνεις το παιδί στην κούνια του να κλαίει μέχρι να κοιμηθεί!!!Α,και μια στο τόσο μπαίνεις μέσα να σε βλέπει και να τα κάνεις χειρότερα!!!Είμαι μανιακή με τα περιοδικά για παιδιά,κάθε μήνα αγοράζω και τα 3 που κυκλοφορούν (θέλω να πιστεύω ότι τα ξέρετε ποιά είναι!) και δεν έχω διαβάσει κάτι διαφορετικό απ'αυτό που σας γράφω τώρα...οπότε μην το ψάχνετε,κορίτσια....κάποια στιγμή θα αλλάξουν τα πράγματα και ως τότε......ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!

τα ιδια γραφουν ολα αυτα τα περιοδικα. τα εχω διαβασει απο εκξατο φορες. τη μεθοδο αυτη τη θεωρω τελειως βαναυση και πιστευω οτι την πληρωνεις με αλλα ναζια μετα. θελει υπομονη το παιδι και στον υπνο και στο φαι και σε ολα.

Η Μαριαλενα αντιθετως εχει αναπτυξει μια εντονα αντικοινωνικη συμπεριφορα τον τελευταιο καιρο, και καλα που μου΄ρθε τωρα να το πω στο γιατρο αποψε.

Βλεπει ξενο ανθρωπο και κλαιει και χωνει το κεφαλι της στην αγκαλια μου...:rolleyes:

ελα βρε, απο εσενα περιμενα να την ξερεις αυτη τη φαση. ο αντωνης δεν την ειχε περασει ποτε?

ειναι πολυ φυσιολογικο, ειναι αλλη μια φαση "αποχωισμου" δε θελουνε ξενο γιατι νομιζουν οτι θα τα αφησεις.

Κοριτσια, εγω οπως ειπα δεν εχω κανενα προβλημα να βγουμε και χωρις αντρες και μαζι. Ο,τι θελετε.

Παω να κανω την αλευροπιτα σημερα, χτες δεν προλαβα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

ελα βρε, απο εσενα περιμενα να την ξερεις αυτη τη φαση. ο αντωνης δεν την ειχε περασει ποτε?

ειναι πολυ φυσιολογικο, ειναι αλλη μια φαση "αποχωισμου" δε θελουνε ξενο γιατι νομιζουν οτι θα τα αφησεις.

Ο Αντωνης δεν εκανε τετοια πραγματα. Περασε μια φαση αποχωρισμου αλλα πολυ ελαφρα. Η Μαριαλενα κανει σαν υστερικη οταν ερχεται ανθρωπος στο σπιτι!:?

age.png age.png

Μαράκι μου μήπως ήταν το "ενα γελαστό απόγευμα", του Φρέντυ Γερμανού? Εγινε ταινία με Λιβανού - Κούρκουλο (το έδειξε πρόσφατα και στην tv)??

Γμτ...μπερδεύτηκα με τα απογεύματα:lol: Ναι άλλο είναι αυτό ...άκυρο!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ξερω γω, με ξενιζει καπως το θεατρο με καφε μαζι και 5 ευρω...:rolleyes:
Ολοι περνάνε κρίση βρε, δεν βλέπεις πόσες επιχειρήσεις βγάζουν τρελές προσφορές; Δεν είναι και κάνα γνωστό θέατρο με γνωστούς ηθοποιούς να έχει ουρές απ' έξω. Σου λέει κάτσε να βάλω προσφορά μπας κι έρθει κανείς, κάτι θα βγάλουμε, θα το διαφημίσουν λίγο, θα έρθει κι άλλος κόσμος. Μάρκετιν. Πόσο νομίζεις τους κοστίζει ο καφές;
Ο Αντωνης δεν εκανε τετοια πραγματα. Περασε μια φαση αποχωρισμου αλλα πολυ ελαφρα. Η Μαριαλενα κανει σαν υστερικη οταν ερχεται ανθρωπος στο σπιτι!:?
Κορίτσι δεν ήθελες; :cool:

Κι εμείς που κάναμε αγόρι προκόψαμε. Έχω χάσει 2 μέρες κλειδιά σπιτιού-γραφείου (εννοείται τελευταία φορά τα είχε βουτήξει ο μικρός). Πριν λίγο ψάχναμε του αυτοκινήτου, τα ανακαλύψαμε στον κάδο που ρίχνουμε ανακύκλωση κι είχαν χαλάσει (έπεσε σε κάτι υγρό) και είχαμε πανηγύρια νωρίτερα...

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...