Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά αυτό με την υπομονή το ξέραμε :rolleyes: Τίποτα καινούριο?

Σήμερα κλείνουμε 16 μήνες! Πως περνάει ο καιρός!!! Απίστευτο...

Εχθές είχε έρθει ο ανηψιός μου σπίτι, σήμερα πάει φαντάρος! Άλλη συγκίνηση αυτή, εχτές! Φοβερό πράγμα, μέχρι χτες παίζαμε με τα παιχνίδια του και τώρα πάει φαντάρος, ουφ θα τα μπίξω πάλι! :oops:

Η δικιά μου με το που τον είδε έκανε χαρούλες και τον πήρε από το χέρι να του δείξει το δωμάτιό της και τα παιχνίδια της. Έχει να τον δει πολύ καιρό και σίγουρα δεν τον θυμάται, αλλά ρε κορίτσια τον αγκάλιαζε και τον φιλούσε. Πως είναι δυνατόν? Έχουν ένστικτο από τώρα? Κατάλαβαίνει ότι είναι ξαδερφός της? :confused: Και με τόση διαφορά ηλικίας? Έχω μείνει άναυδη!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Κοιτα να δεις Μπιζελι, ποτε μα ποτε δεν αφησα το μωρο να κλαιει.Την ειχα συνεχεια αγκαλια γιατι μολις την ακουμπουσα στο κρεβατι της ουρλιαζε, αγχωνομουν και τελος παντων πιστευω οτι αυτο επρεπε να κανω!Τετοιες τακτικες δε θα επρεπε να ταιριαζουν σε καμια μανα.Δυστυχως τα παιδια δε γεννιουνται "ετοιμα" οπως θα θελαμε.Να πεινανε, να τα κανουν και να κοιμουνται οποτε θελουμε εμεις!Θελουν ταισμα, αλλαγμα, νανουρισμα κλπ και οποτε και οσο χρειαστει!Αλλα, τωρα πια που καταλαβαινει θεωρω απαραδεκτο να την κουναω ακομα για να κοιμηθει.Δε φοβαμαι να την αφησω για 5 λεπτα μονη στο δωματιο της κι ας κλαψουριζει (οχι να σκαει απο το κλαμα ημαρτον) και ασχετα με το σε ποια μεθοδο ανηκει αυτο, εγω το κανω, τα βραδια μεχρι να κοιμηθει πηγαινοερχομαι πανω απο την κουνια και αποφευγω να τη σηκωσω, αν θελει αγκαλια την αγκαλιαζω σκυβοντας πανω στην κουνια και στο τελος, 1,2,3 ε, το καταλαβαινει και ξαπλωνει μονη της και κοιμαται.Βεβαια δεν ξερω αν το μεσημερι η μανα μου την κουναει για να κοιμηθει...αν και καναμε συμφωνια για να μη μεινω αναπηρη απο τη μεση μου...Της πηρα και λαμπατερ για το δωματιο της να μην ειναι στα σκοταδια οσο διαρκει το "ελα υπνε παρ'το":!:

Και τη νυχτα που ξυπναει τα ιδια κανω, της δινω νερο, καμια φορα την αλλαζω, την παιρνω και αγκαλια αλλα δεν κοιμαται και στο τελος την αφηνω στο κρεβατι της μηπως κοιμηθει μονη της.Οταν κοιμαται, παω και τη σκεπαζω

Η δικιά μου με το που τον είδε έκανε χαρούλες και τον πήρε από το χέρι να του δείξει το δωμάτιό της και τα παιχνίδια της. Έχει να τον δει πολύ καιρό και σίγουρα δεν τον θυμάται, αλλά ρε κορίτσια τον αγκάλιαζε και τον φιλούσε. Πως είναι δυνατόν? Έχουν ένστικτο από τώρα? Κατάλαβαίνει ότι είναι ξαδερφός της? :confused: Και με τόση διαφορά ηλικίας? Έχω μείνει άναυδη!

Η Μαριαλενα αντιθετως εχει αναπτυξει μια εντονα αντικοινωνικη συμπεριφορα τον τελευταιο καιρο, και καλα που μου΄ρθε τωρα να το πω στο γιατρο αποψε.

Βλεπει ξενο ανθρωπο και κλαιει και χωνει το κεφαλι της στην αγκαλια μου...:rolleyes:

age.png age.png

Καλά αυτό με την υπομονή το ξέραμε :rolleyes: Τίποτα καινούριο?

Σήμερα κλείνουμε 16 μήνες! Πως περνάει ο καιρός!!! Απίστευτο...

Εχθές είχε έρθει ο ανηψιός μου σπίτι, σήμερα πάει φαντάρος! Άλλη συγκίνηση αυτή, εχτές! Φοβερό πράγμα, μέχρι χτες παίζαμε με τα παιχνίδια του και τώρα πάει φαντάρος, ουφ θα τα μπίξω πάλι! :oops:

Ελα ντε, κι εμενα ειχαν ερθει 2 κολλητες μου το σαββατο και τη μια μονο την ειχε δει στη βαφτιση της 9 μηνων.Το τι χαρες εκανε οταν την ειδε...λες να θυμουνται?6 μηνες πριν???Και τον πατερα μου ειχε 2 μηνες να τον δει και αγκαλιες φιλια, τι να πω...φυσικα και εχουν ενστικτο!

Μαριαννα η Παναγιωτα το κανει αυτο με τους αντρες...Δεν τους θελει καθολου!Εκτος απο τον παππου και τον πατερα της..Ν'αρχισω ν'ανησυχω???

Διαφημίσεις

Σήμερα την Αλεξάνδρα την έχει η πεθερά μου. Τώρα πήρα τηλ. να δω τι κάνουνε και από ότι μου είπε, η μικρή κλαίει, την πήρε λέει το παράπονο!Δεν έχει συνηθίσει να είναι με την πεθερά μου ρε γμτ! Και η καημένη έκανε ολόκληρο ταξίδι να έρθει από εκεί που μένει για να την κρατήσει, αφού σήμερα η μάνα μου δεν μπορεί!

Τι κάνω τώρα? Να φύγω νωρίτερα από την δουλειά ή να την αφήσω να κλαίει? Ουφ :( Τη λυπάμαι την καημένη!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Σήμερα την Αλεξάνδρα την έχει η πεθερά μου. Τώρα πήρα τηλ. να δω τι κάνουνε και από ότι μου είπε, η μικρή κλαίει, την πήρε λέει το παράπονο!Δεν έχει συνηθίσει να είναι με την πεθερά μου ρε γμτ! Και η καημένη έκανε ολόκληρο ταξίδι να έρθει από εκεί που μένει για να την κρατήσει, αφού σήμερα η μάνα μου δεν μπορεί!

Τι κάνω τώρα? Να φύγω νωρίτερα από την δουλειά ή να την αφήσω να κλαίει? Ουφ :( Τη λυπάμαι την καημένη!

Κι η Παναγιωτα ετσι εκανε αρχικα με τα πεθερικα μου,αλλα θα σταματησει μωρε, θα ηρεμησει, που θα παει...

Κοριτσια μου επιτρεπετε να προτεινω κάτι?

Οσον αφορά στο θέμα έξοδος με συζήγους στη ντίσκο, το είπα χτες στον άντρα μου και δεν ειχε κανενα απολύτως πρόβλημα να βγούμε, αλλα μου ειπε, και νομιζω οτι εχει δίκιο, οτι αν ειναι να βγουμε ολοι μαζί (και οχι μονο οι γυναίκες που ήδη γνωριζομαστε) ίσως θα ήταν καλύτερα να πηγαίναμε κάπου που να μπορουσαμε και να μιλήσουμε κιολας για να γνωριστουν και αυτοί, πχ για κανενα φαγητό που μετα θα μπορουμε να το συνεχισουμε και με ενα ποτό.

Γιατι αν όντως παμε σε ντισκο, αυτοί ουτε να μιλησουν απο τη μουσική δεν θα μπορούν και νομιζω θα καθονται να κοιτουν εμας, που θα ξελυσσαμε και θα βαρεθούν. Εσείς τι λέτε?

Εγώ θα πω την αλήθεια μου... Δεν είμαι πολύ φαν όλης αυτής της φάσης. Δεν ξέρω πως θα το αντιληφθείτε αυτό που θα πω... αλλά παραγνωριζόμαστε. Μόνες μας μπορούμε να πούμε κι ένα παράπονο για τον άντρα μας και να κάνουμε και μια πλάκα. Επίσης, πόσο άνετα θα μπορούμε να κάνουμε τις χαζομάρες μας και να γελάσουμε έχοντας τόσα νέα άτομα (τους άντρες) στην παρέα μας; Αφού τους έχουμε γνωρίσει δεν ξέρω, θα μπορούμε να είμαστε όπως πριν; Ακόμα, εγώ προσωπικά, επειδή είναι λίγο ντροπαλός ο δικός μου σε νέες παρέες, θα νιώθω ότι πρέπει να είμαι δίπλα του να του μιλάω για να μη νιώθει ως διακοσμητικό στοιχείο που εγώ θα σας γνωρίζω και θα έχω άνεση ενώ αυτός θα είναι άγνωστος μεταξύ αγνώστων. Κι άλλα διάφορα που δεν αναλύονται εδώ και τώρα αλλά υφίστανται ως θέματα. Δεν λέω ότι δεν θα μου άρεσε η πιθανότητα μιας μεγάλης παρέας, αλλά το ότι κολλάμε εμείς δεν είναι εγγύηση. Τέσπα, εγώ δεν θα νιώθω τόοοοσο άνετα. Αλλά και πάλι θα ακολουθήσω αν αποφασίσετε με άντρες
Πολυ πιθανο. Μηπως να δοκιμασεις μεγαλυτερη πανα?

Εμένα η active fit 5 που βάζω βράδυ είναι τούμπανο το πρωί. Πήρα προχτές σε προσφορά από τον Σκλαβενίτη 2 πακέτα μεγάλα 4+ κι ένα 5. Στο μεταξύ τώρα του φόραγα 5αρι σε λίμπερο και πάμπερς αλλά τα τελευταία βράδια ήταν βρεγμένος κι έλεγα μην έχουμε διαρροές και γύρισα σε λίγο μικρότερο

Να την αφήσεις. Θα συμβιβαστεί. Κι αν πας, ακυρώνεις και την πεθερά. Αστη να προσπαθήσει να κάνουν μια σχέση. Κάτι θα καταφέρουν, θα δεις. Την επόμενη φορά θα είναι λίγο καλύτερα και μετά λίγο παραπάνω. Αν μπορείτε να την βλέπει λίγο συχνότερα, ακόμα καλύτερα.

WN6Op3.png

Γεια σας κορίτσια!!

Μαριάννα εύχομαι να πάει καλά ο Αντωνάκης με την ομοιοπαθητική και να μη χρειαστεί να κάνετε κάτι άλλο. Υποφέρω και εγώ από αιμορροίδες και καταλαβαίνω πόσο επώδυνο είναι. Επίσης, έχω κάνει 2 φορές κολονοσκόπηση λόγω συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου, αλλά δεν κατάλαβα τίποτα λόγω μέθης ;)

Γιωτάκι πάμε όπου θέλετε με τους αντρες μας, γενικά δεν έχω κανένα θέμα :):)

Παρήγγειλα επιτέλους 2 σουτιέν από το bravissimo, ας είναι καλά η Χριστίνα που μου το σύστησε. Οσο για το μέγεθος, δεν το αποκαλύπτω!!!:oops::oops::oops:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Κοιτα να δεις Μπιζελι, ποτε μα ποτε δεν αφησα το μωρο να κλαιει.Την ειχα συνεχεια αγκαλια γιατι μολις την ακουμπουσα στο κρεβατι της ουρλιαζε, αγχωνομουν και τελος παντων πιστευω οτι αυτο επρεπε να κανω!Τετοιες τακτικες δε θα επρεπε να ταιριαζουν σε καμια μανα.Δυστυχως τα παιδια δε γεννιουνται "ετοιμα" οπως θα θελαμε.Να πεινανε, να τα κανουν και να κοιμουνται οποτε θελουμε εμεις!Θελουν ταισμα, αλλαγμα, νανουρισμα κλπ και οποτε και οσο χρειαστει!Αλλα, τωρα πια που καταλαβαινει θεωρω απαραδεκτο να την κουναω ακομα για να κοιμηθει.Δε φοβαμαι να την αφησω για 5 λεπτα μονη στο δωματιο της κι ας κλαψουριζει (οχι να σκαει απο το κλαμα ημαρτον) και ασχετα με το σε ποια μεθοδο ανηκει αυτο, εγω το κανω, τα βραδια μεχρι να κοιμηθει πηγαινοερχομαι πανω απο την κουνια και αποφευγω να τη σηκωσω, αν θελει αγκαλια την αγκαλιαζω σκυβοντας πανω στην κουνια και στο τελος, 1,2,3 ε, το καταλαβαινει και ξαπλωνει μονη της και κοιμαται.Βεβαια δεν ξερω αν το μεσημερι η μανα μου την κουναει για να κοιμηθει...αν και καναμε συμφωνια για να μη μεινω αναπηρη απο τη μεση μου...Της πηρα και λαμπατερ για το δωματιο της να μην ειναι στα σκοταδια οσο διαρκει το "ελα υπνε παρ'το":!:

Και τη νυχτα που ξυπναει τα ιδια κανω, της δινω νερο, καμια φορα την αλλαζω, την παιρνω και αγκαλια αλλα δεν κοιμαται και στο τελος την αφηνω στο κρεβατι της μηπως κοιμηθει μονη της.Οταν κοιμαται, παω και τη σκεπαζω

Κατερινάκι μου,μάλλον παρεξήγησες αυτό που έγραψα...έχεις διαβάσει το βιβλίο που λέω?Αυτό που γράφεις ότι κάνεις εσύ δεν έχει καμία σχέση με αυτά που γράφει το βιβλίο...εσύ την παίρνεις αγκαλιά,ασχολείσαι μαζί της...η άλλη μέθοδος είναι πιό βάναυση....έχω μία γνωστή που το εφάρμοσε και την 1η μέρα η μικρή έκλαιγε για 40'!!!εγώ αυτό δεν θα το άντεχα..βέβαια αυτή σε 2 μέρες τα κατάφερε και κοιμάται κι εγώ παιδεύομαι αλλά χαλάλι...δεν μπορώ να την ακούω να κλαίει...αν κι εμένα όταν ξάπλωνε στο κρεβάτι της χάζευε λίγο και μετά κοιμόταν,όπως η Παναγιώτα,θα την άφηνα,χαίρω πολύ....αλλά δεν θα την άφηνα ποτέ να κλαίει και να σπαράζει...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Κατερινάκι μου,μάλλον παρεξήγησες αυτό που έγραψα...έχεις διαβάσει το βιβλίο που λέω?Αυτό που γράφεις ότι κάνεις εσύ δεν έχει καμία σχέση με αυτά που γράφει το βιβλίο...εσύ την παίρνεις αγκαλιά,ασχολείσαι μαζί της...η άλλη μέθοδος είναι πιό βάναυση....έχω μία γνωστή που το εφάρμοσε και την 1η μέρα η μικρή έκλαιγε για 40'!!!εγώ αυτό δεν θα το άντεχα..βέβαια αυτή σε 2 μέρες τα κατάφερε και κοιμάται κι εγώ παιδεύομαι αλλά χαλάλι...δεν μπορώ να την ακούω να κλαίει...αν κι εμένα όταν ξάπλωνε στο κρεβάτι της χάζευε λίγο και μετά κοιμόταν,όπως η Παναγιώτα,θα την άφηνα,χαίρω πολύ....αλλά δεν θα την άφηνα ποτέ να κλαίει και να σπαράζει...

Ναι βρε το καταλαβα, αφου συμφωνησαμε που κολλησες εσυ:D

Πριν πουμε ολα αυτα διαβαζα παλι γι'αυτη τη "μεθοδο" να την πω και το βιβλιο σχετικα στο parents. Σιγα μην το παρω να το διαβασω κιολας...Διαβασα κι ενα αρθρο σχετικα με το τι γινεται στον εγκεφαλο του μωρου οταν σπαραζει στο κλαμα και,....φυσικα και δε μου ταιριαζουν τετοια πραγματα...Δεν μπορω να φανταστω πως το κανουν ρε γμτ και τ'αφηνουν να σπαραζουν...

Έλα ντε!!!Αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ....πόση δύναμη πρέπει να έχεις και γερά νεύρα για να το αντέξεις???Μάλιστα μου είπε η συγκεκριμένη που το έκανε ότι είχε διώξει και τον άντρα της απ'το σπίτι για να μην της το χαλάσει!!!Τέλος πάντων...εμείς είπαμε θα κάνουμε λίγο υπομονή :):):):tongue::tongue::tongue: και θα περάσει.....Εγώ πάντως χτες την ξαναέφερα κατά τις 3,30 στο κρεβάτι μας αφού είχε κοιμηθεί μόνο 3 ώρες στο κρεβάτι της....και μετά όλο στρυφογυρνούσε,όλο ξυπνούσε,όλο νερό ήθελε....κομμάτια σηκώθηκα το πρωί....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Να την αφήσεις. Θα συμβιβαστεί. Κι αν πας, ακυρώνεις και την πεθερά. Αστη να προσπαθήσει να κάνουν μια σχέση. Κάτι θα καταφέρουν, θα δεις. Την επόμενη φορά θα είναι λίγο καλύτερα και μετά λίγο παραπάνω. Αν μπορείτε να την βλέπει λίγο συχνότερα, ακόμα καλύτερα.

Ευτυχώς κοιμήθηκε, πήρε ο άντρας μου και μου το είπε. Ε δεν θέλω να πέρνω και συνέχεια εγώ. Δεν θέλω να φανώ κάπως!

Την βλέπει τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα, ίσως δεν είναι και πάρα πολύ αλλά δεν βγαίνουν τα ωράρια με τίποτα. Το σκ πάμε εμείς και μια καθημερινή έρχεται εκείνη. Απλά δεν την κρατάει για ώρες και γι αυτό έχουμε τέτοια συμπεριφορά από τη μικρή.

Ε μάλλον θα συνηθίσει...σιγά σιγά.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Μαριάννα,το ίδιο πρόβλημα με τον Αντωνάκη είχα κι εγώ μικρή....είχα πρόβλημα δυσκοιλιότητας και όταν ήθελα να πάω τουαλέτα επειδή φοβόμουν ότι θα πονέσω κρατιόμουν και τα έκανα ακόμα χειρότερα....δεν καταλάβαινα τότε ότι όσο κρατιέσαι τόσο το χειρότερο....μέχρι που μιά μέρα με έπιασε ένας φοβερός πόνος στην κοιλιά και με πήγαν νοσοκομείο και με κράτησαν μέσα γιατί εντόπισαν ένα πρόβλημα στα νεφρά μου...

Ελπίζω να λυθεί σύντομα το πρόβλημά σας και να μην ξαναεπιστρέψει...περαστικά σας....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Ευτυχώς κοιμήθηκε, πήρε ο άντρας μου και μου το είπε. Ε δεν θέλω να πέρνω και συνέχεια εγώ. Δεν θέλω να φανώ κάπως!

Την βλέπει τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα, ίσως δεν είναι και πάρα πολύ αλλά δεν βγαίνουν τα ωράρια με τίποτα. Το σκ πάμε εμείς και μια καθημερινή έρχεται εκείνη. Απλά δεν την κρατάει για ώρες και γι αυτό έχουμε τέτοια συμπεριφορά από τη μικρή.

Ε μάλλον θα συνηθίσει...σιγά σιγά.

Εγω παντως 2 μηνων και 7 μηνων η μικρη, πηγαμε κιλκις στην πεθερα μου, την αφηνα λιγο το απογευμα μαζι τους να παμε για καφε και μετα απο μιση ωρα γυριζα πισω τρεχοντας....:|με επαιρναν τηλ γιατι δε σταματουσε το κλαμα και μου ελεγαν ελα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...