Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Αυτή που το παιδί της μιλάει πολύ θέλει να σου πει ότι είναι ακόμη στο γραφείο, με άγνωστη ώρα επιστροφής στο σπίτι και ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙ ΑΛΛΟ!!!!!

Ουπς!!!! Βαρβαρο πραγμα ρε παιδι μου. Κουραγιο Μαριαλενάκι, τελειώνειιιιιιιιιι

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

2900745gi8zu60cc4.gif

Μαριαλενα κουραγιο λιγες μερες, και ξεκινα να ψαχνεις για αλλη δουλεια οπωσδηποτε.

Εμεις σημερα ξεκιναμε ομοιοπαθητικη για τον Αντωνη. Το παιδι εδω και καιρο ειχε αιμα και πολυ πονο στα κακα, πηγαμε στον γαστρεντερολογο μου, διεγνωσε αιμορροϊδα, και μας ειπε τι πρεπει να τρωει για να βελτιωθει. Το θεμα ειναι οτι ο Αντωνης ειναι παρα πολυ αντιδραστικος, δεν τρωει φρουτα και λαχανικα, πραγμα που επιδεινωνει το προβλημα. Αρχισαμε τις πατεντες...Μιλκ σεικ με αποξηραμενα δαμασκηνα, καθημερινα χυμο πορτοκαλι με τις ινες, παστελι και κουλουρι Θεσσαλονικης για το σουσαμι, και δημητριακα που ευτυχως τα τρωει. Ειχαμε μια σχετικη καλυτερευση, αλλα φοβαται πλεον τοσο πολυ οτι θα πονεσει, ωστε κανει κακα μια φορα στις 3 μερες, και το λεει οταν πλεον τα μισα εχουν βγει στο εσωρουχο... Χθες εκλαιγε ολο το απογευμα γιατι πιεζοταν και προσπαθουσε να μην τα αφησει να βγουν... Μιλαμε για εντονη φοβια και μας πηγε πολυ πισω...

Ο γαστρεντερολογος μου, μου συστησε μια παιδογαστρεντερολογο καθηγητρια στην πανεπιστημιακη κλινικη του Αγια Σοφια, για περαιτερω εξετασεις (κολονοσκοπηση), παρακολουθηση και θεραπεια. Μιλαμε για δυσκολες εξετασεις, επωδυνες και μακροχρονη θεραπεια. Και με τον φοβο του τι γινεται? Ετσι πηρα τον παιδιατρο, τον ενημερωσα για τις τελευταιες εξελιξεις, και ξεκιναμε ομοιοπαθητικη σημερα. Πιστευω πως δε θα χρειαστει να κανουμε κατι αλλο, και θα βοηθηθει και ψυχολογικα.

age.png age.png

Καλημερα απο μια αυπνη και αλουστη μανα! Δεν την παλευω πια, ξυπνησε 5:30 το παλιοκοριτσο μες στην τρελη χαρα και ειχε κοιμηθει μονο 1,5 ωρα χθες το μεσημερι.Ωραρια παιδιου ειναι αυτα???Εχω και τον πατερα της που του ερχονται οι ορεξεις 12 τη νυχτα και με ξυπναει.Αει στο καλο τους πια, θα τους παρατησω και θα φυγω!!!

Σημερα θα παμε ατα για καφε ολοι μαζι (μαλλον εγω δε θα πιω καφε) στο athens heart με κατι φιλους μας.Προς το παρον εφτιαξα μια κουπα με διπλη δοση νες για να ξυπνησω

Μαριαννα ατιμο πραγμα οι αιμορροιδες, ο πατερας μου παιδευεται μια ζωη.Στο παιδι θα ειναι σιγουρα πιο επωδυνο.Κολονοσκοπηση μου ειχαν πει να κανω πριν 10 χρονια λογω κολικων εντερου αλλα δεν πηγα φυσικα!.Κι εγω ρε γμτ εχω μια αιμορροιδα και βγαζω αιμα εδω και κατι μερες...

Γιωτα μπραβο που μαγειρεψες!Εγω ειπα να κανω ιμαμ εχθες αλλα ο αντρας μου παραπονεθηκε οτι οι πατατες που ο ιδιος αγορασε δεν ειναι καλες κι ετσι το αφησα στη μανα μου παλι...(και δε θελω σχολια, εχω μουσικο αυτι!!!)

καλημερα και απο εμενα

διαβαζω τα νεα σας ,ζηλευω πολυ με αυτες τις συναντησεις

Εμεις ειμαστε με πυρετο ..ο μικρος και Μαριος με εντονο βηχα ειμαστε για παιδιατρο σημερα

Συμπεθερα ειχαμε περασει και εμεις καποια αναλοφη φαση με τον Μαριο αλλα βεβαια το παιδι δεν ειχε αιμορροειδες αλλα δεν ηθελε με τιποτα να αποχωριστει τη πανα και δεν εκανε καθολου κακα μπορει να περναγαν και 3-4 ημερες και φυσικα ειχαμε μεγαλο προβλημα, ο παιδιατρος μας ειχε δωσει φυτικες ινες Benefibra ηταν σε σκονη για να το βαζεις στο φαγητο ή σε υγρη μορφη και το εβαζα στο χυμο φυσικα τον επιανε και ετσι το ξεπερασαμε τωρα βεβαια η δικη σας περιπτωση ειναι διαφορετικη αλλα η ομιοπαθητικη πως βοηθα κανοντας συγκεκριμενη διατροφη για πες με ενδιαφερει ....για μενα που εχω ενα θεμα

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Kαλημέρα.

Μαριάννα εύχομαι να μη χρειαστεί να προχωρήσετε σε περεταίρω εξετάσεις για τον μικρό και να το ξεπεράσετε έτσι.Το ψυχολογικό θα του πάρει λίγο περισσότερο χρόνο μάλλον αλλά μπορεί να το ξεχάσει γρήγορα.

Κατερίνα κι'εγώ είχα πρόβλημα με αιμοροίδες πριν μερικούς μήνες και επειδή πόναγα πήρα μια αλοιφή που είχε δώσει ενας γιατρός στη μαμά μου που είχε κι'αυτή πρόβλημα και σώθηκα.Πολύ καλή.Αν θες να σου πω ποια είναι να την πάρεις.Θα δεις αποτέλεσμα.

Κι'εμένα η μικρή σήμερα σηκώθηκε απο τις 5:30 κανονικά είχαμε βάλει ξυπνητήρι για τις 6 αλλά σηκώθηκε νωρίτερα.Εχθές βέβαια κοιμήθηκε και μισή ώρα νωρίτερα απο το συνηθισμένο στις 6:30 αντί για 7 αλλά δεν μπορούσα να την κρατήσω παραπάνω με τίποτα.Είχε έρθει απο τον παιδικό με πολλή γκρίνια και δεν ήθελε τίποτα.Οτι και να της έκανα γκρίνιαζε.Οταν τη βάλαμε για ύπνο πήρε ο άντρας μου εναν φίλο που τη ξεματιάζει και μας είπε οτι είχε μάτι.Τελικά την πιάνει πολύ το μάτι τη δικιά μου.Το εχω διαπιστώσει κι'αλλες φορές που έτυχε να είναι έτσι με πολλή γκρίνια και μόλις την ξεμάτιασαν ηρέμησε.Το πήρε κι'αυτό απ'τον μπαμπά της.Εγώ δεν πιστεύω στο μάτι.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια, τι κάνετε?

Κατερινάκι δεν αμφιβάλλω καθόλου για το μουσικό σου αυτί, αλλωστε δεν μπορω να εχω αποψη γιατι δεν σε ξερω απο παλια, απλα ηθελα να αναφερθω σε κατι χαρακτηριστικο σου. χιχι

Μαριαλενάκι μου πώς εισαι σημερα? Τι ωρα εφτασες σπιτι σου χτες? Οταν δε, εγραψες το σχόλιο "Αυτή που το παιδί της μιλάει πολύ θέλει να σου πει ότι είναι ακόμη στο γραφείο", ειπα να σε πειραξω κι αλλο και να σου πω, οτι "ουτε εσυ αντεχεις την πολυλογια ε?" αλλα ειπα να μην σου σπασω τελειως τα νευρα...

Κοριτσια μου επιτρεπετε να προτεινω κάτι?

Οσον αφορά στο θέμα έξοδος με συζήγους στη ντίσκο, το είπα χτες στον άντρα μου και δεν ειχε κανενα απολύτως πρόβλημα να βγούμε, αλλα μου ειπε, και νομιζω οτι εχει δίκιο, οτι αν ειναι να βγουμε ολοι μαζί (και οχι μονο οι γυναίκες που ήδη γνωριζομαστε) ίσως θα ήταν καλύτερα να πηγαίναμε κάπου που να μπορουσαμε και να μιλήσουμε κιολας για να γνωριστουν και αυτοί, πχ για κανενα φαγητό που μετα θα μπορουμε να το συνεχισουμε και με ενα ποτό.

Γιατι αν όντως παμε σε ντισκο, αυτοί ουτε να μιλησουν απο τη μουσική δεν θα μπορούν και νομιζω θα καθονται να κοιτουν εμας, που θα ξελυσσαμε και θα βαρεθούν. Εσείς τι λέτε?

4Rnfp3.png

Εμεις ειμαστε με πυρετο ..ο μικρος και Μαριος με εντονο βηχα ειμαστε για παιδιατρο σημερα

Συμπεθερα ειχαμε περασει και εμεις καποια αναλοφη φαση με τον Μαριο αλλα βεβαια το παιδι δεν ειχε αιμορροειδες αλλα δεν ηθελε με τιποτα να αποχωριστει τη πανα και δεν εκανε καθολου κακα μπορει να περναγαν και 3-4 ημερες και φυσικα ειχαμε μεγαλο προβλημα, ο παιδιατρος μας ειχε δωσει φυτικες ινες Benefibra ηταν σε σκονη για να το βαζεις στο φαγητο ή σε υγρη μορφη και το εβαζα στο χυμο φυσικα τον επιανε και ετσι το ξεπερασαμε τωρα βεβαια η δικη σας περιπτωση ειναι διαφορετικη αλλα η ομιοπαθητικη πως βοηθα κανοντας συγκεκριμενη διατροφη για πες με ενδιαφερει ....για μενα που εχω ενα θεμα

Θα τον ρωτησω αποψε για αυτες τις φυτικες ινες που λες. Σημερα θα παρει το ιστορικο, και αφου το μελετησει θα μου δωσει καποιο ομοιοπαθητικο φαρμακο. Τα ομοιοπαθητικα φαρμακα δρουν ψυχοσωματικα, και ενισχυουν το ανοσοποιητικο, οποτε ο ασθενης ευεργετειται σε πολλα επιπεδα. Εκτος οτι γλυτωνεις τα χημικα δηλαδη, δυναμωνεις το ανοσοποιητικο και καταπολεμας τις φοβιες σου. Θα προσεχω λιγο τη διατροφη του γιατι πρεπει να απεχει απο καποια συστατικα.

http://www.homeopathy.gr/homgreek.htm#diseases

age.png age.png

Βρε Δημητρα τουλαχιστον η δικια σου κοιμηθηκε απο τις 7, οχι 10:30. Και ουτε με γκρινια ξυπνησε απλα την αλλαξα, της εδωσα νερο και ξανακοιμηθηκε στις 7 παρα.Ρε κοριτσια το πρωι που την αλλαξα το παμπερς ειχε ενα κιλο τσισα.Μπας και ξυπναει επειδη την ενοχλουν τα τσισα της????

Ρε κοριτσια το πρωι που την αλλαξα το παμπερς ειχε ενα κιλο τσισα.Μπας και ξυπναει επειδη την ενοχλουν τα τσισα της????

Πολυ πιθανο. Μηπως να δοκιμασεις μεγαλυτερη πανα?

age.png age.png

Kαλημέρα,

Κατερίνα κι εγώ έχω μια υπόνοια ότι πάμε για αλλαγή πάνας και να δω τι θα κάνω 2 συσκευασίες που έχω πάρει ήδη με το μικρότερο νούμερο. Το πολύ πολύ για τον ύπνο να πάρω ένα νούμερο μαγαλύτερο.:rolleyes:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Πολυ πιθανο. Μηπως να δοκιμασεις μεγαλυτερη πανα?

Τη νυχτα της φοραω pampers baby dry 4+ νουμερο.Ποσο μεγαλυτερο να της παρω???Τη μερα της φοραω libero αλλα δεν ξαναπαιρνω, θα καθιερωσω τα pampers

Οπως ερχομουν ειδα στο περιπτερο το περιοδικο γονεις εν δρασει που εχει θεμα για τον υπνο (εγραφε απέξω ονειρα γλυκα...) και το τσεπωσα!Τοσο απελπισμενη ειμαι!

Τη νυχτα της φοραω pampers baby dry 4+ νουμερο.Ποσο μεγαλυτερο να της παρω???Τη μερα της φοραω libero αλλα δεν ξαναπαιρνω, θα καθιερωσω τα pampers

Οπως ερχομουν ειδα στο περιπτερο το περιοδικο γονεις εν δρασει που εχει θεμα για τον υπνο (εγραφε απέξω ονειρα γλυκα...) και το τσεπωσα!Τοσο απελπισμενη ειμαι!

Αν γράφει τίποτα ενδιαφέρον, σφύρα! ;)

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημέρα!!!

Τα περισσότερα άρθρα που γράφονται για τον ύπνο έχουν έναν κοινό παρονομαστή....την υπομονή..δεν θα διαβάσετε κάτι άλλο...μάλιστα προτείνουν την μέθοδο που έχει στο βιβλίο "Κοιμήσου παιδί μου" που δεν την συστήνω και δεν πρόκειται να την εφαρμόσω κι εγώ ποτέ...να αφήνεις το παιδί στην κούνια του να κλαίει μέχρι να κοιμηθεί!!!Α,και μια στο τόσο μπαίνεις μέσα να σε βλέπει και να τα κάνεις χειρότερα!!!Είμαι μανιακή με τα περιοδικά για παιδιά,κάθε μήνα αγοράζω και τα 3 που κυκλοφορούν (θέλω να πιστεύω ότι τα ξέρετε ποιά είναι!) και δεν έχω διαβάσει κάτι διαφορετικό απ'αυτό που σας γράφω τώρα...οπότε μην το ψάχνετε,κορίτσια....κάποια στιγμή θα αλλάξουν τα πράγματα και ως τότε......ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

κι'εγώ το 4+ της φορά τα pampers baby dry.Είχα πάρει παλιά κι'ενα νούμερο μεγαλύτερο το 5 αλλά της ήταν μεγάλο και το έχω φυλαξει για αργότερα.Αλλωστε το 4+ γράφει οτι είναι μέχρι 20 kιλά.Καλά το ξέρω οτι δεν αντιστοιχούν πάντα στα κιλά που γράφουν αλλά αν σκεφτείτε οτι τα μικρά μας είναι ακόμα στα μισά κιλά σίγουρα έχουμε πολύ περιθώριο ακόμα για το 5.Εγώ το 5 είδα οτι το φόραγε το καλοκαίρι ο ανιψιός μου που ήταν 2 χρονών και πιστεύω κάπου εκεί θα το βάλει και η μικρή.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...