Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Θελω κι εγω τη συνταγη και δεν μπορω να τη βρω γμτ...

Λοιπόν η αλευρόπιτα θέλει μεταλλικό ταψάκι σαν αυτά της πίτσας γιατί είναι λεπτή και πρέπει να ψηθεί ομοιόμορφα.

Εγώ χρησιμοποιώ ένα στρογγυλό ταψί Φ50 εκατοστά (μεγάλο αλλά μια χαρά για εμάς τους φαγάνες) οπότε θα σου πω την δόση γι' αυτό το μέγεθοςicon_biggrin.gif

2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις

2 κούπες γάλα κρύο

1/2 κούπα λάδι

2 αυγά

βιτάμ

φέτα όση θες (περίπου 200γρ εγώ βάζω)

λίγο αλάτι

Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, την 1 κούπα γάλα, το λάδι, 1 αυγό και πολύ λίγο αλάτι και τα ανακατεύουμε με ένα πιρούνι....γίνεται ένας χυλός.

Περνάμε το ταψάκι με βιτάμ και ρίχνουμε μέσα τον χυλό...τον απλώνουμε.

Μετά ρίχνουμε από πάνω την φέτα σε μικρά κομματάκια διάσπαρτα να πάει παντού...εγώ την διαλύω με το χέρι....μετά βάζουμε λίγα μικρά κομματάκια βιτάμ (εδώ κι εκεί).

Τέλος χτυπάμε την 1 κούπα γάλα με το άλλο αυγό και αφού ομογενοποιηθεί το μείγμα περιχύνουμε την πίτα.

Ψήνω στο πάνω- κάτω στους 180 βαθμούς για καμια ωρα.

Που να το ήξερε η καημένη η γιαγιά μου ότι η αλευρόπιτα, με την οποία τάϊζε όλη την οικογένεια - λόγω φτώχειας στη κατοχή - θα γινόταν τόσο famous στις μέρες μας! :D Να' ναι καλα εκεί που βρίσκεται!

Όταν θα έχω χρόνο θα σας δώσω συντάγή για μπατζίνα, θα ξετρελαθείτε!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Που να το ήξερε η καημένη η γιαγιά μου ότι η αλευρόπιτα, με την οποία τάϊζε όλη την οικογένεια - λόγω φτώχειας στη κατοχή - θα γινόταν τόσο famous στις μέρες μας! :D Να' ναι καλα εκεί που βρίσκεται!

Όταν θα έχω χρόνο θα σας δώσω συντάγή για μπατζίνα, θα ξετρελαθείτε!

Εγω θελω να μου δωσει η γιαγια μου τη συνταγη για την κολοκυθοπιτα..μιαμ

Μπα, νομίζω ότι όλα τα παιδάκια τελικά, περνάνε από το στάδιο της μαμακίασης και μπαμπακίασης. Εκεί καταλήγω έπειτα από την πολύμηνη εμπειρία μου :tongue: Σε λίγο θα μου δώσουν και το πτυχίο μου.:mrgreen: Δεν ξέρω η Χριστίνα σε πιο level είναι αλλά κι αυτή κάπου τώρα πέρνει πτυχίο μαζί με μένα. Μετά πάμε για μεταπτυχιακό...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Κοστίζει πολύ (ύπνο) το μεταπτυχιακό; Αν είναι να μείνω με το πτυχίο μόνο!

Την υστερία της μαμακίασης την ξεπέρασε κάπως γιατί πλέον μπορεί να περπατάει και να με ακολουθεί. Τώρα, έτσι και τολμήσω να κατουριέμαι πχ και κάνω να σηκωθώ πριν αποκοιμηθεί, ή νωρίς το πρωί μόλις ξυπνήσει, ή πάω μέσα στη μέρα τουαλέτα και κλείσω και την πόρτα, σφαδάζει. Γι'αυτό φροντίζω να τσισάρω πριν τον πάω για ύπνο, να σηκώνεται ο άντρος το πρωί για το γάλα (μη και φύγω εγώ και ξεσηκώσουμε την γειτονιά) και να πηγαίνω τουαλέτα με πόρτα ανοιχτή για να με βλέπει. Κατά τα λοιπά, αν φεύγω κι είναι ο παππούς του εκεί δεν τον νοιάζει και πολύ. Αν λείπει αρχίζει τη μανούρα, οπότε τον απασχολούν και φεύγω σαν τον κλέφτη!

Σωστα, αφου ειναι ο παιδοτοπος στις 4, να κανουμε συναντηση στις 12/12.

Αν ειμαστε οκ, πειτε μου να την ανοιξω.

Ας είναι Κυριακή και μια φορά, να έρθει και το Άργος που το θέλει τόσο πολύ ρε κορίτσια! Από μένα οκ 12/12 αν βολεύει και τις περισσότερες.
Εχω έναν τρελλό πόνο στην κοιλιά αυτή τη στιγμή...ελπίζω να μη γεννάω :(:(:(:(
Αντε πάλι η κασσέτα... Αντε πέσε να ηρεμήσεις λίγο να σταματήσει ο πόνος!

Ο μπράντης μιλάει πολύ και ακαταλαβίστικα και μόνος του πολλές φορές μέσα στη μέρα. Κοιτάει στο άπειρο (λες κι έχει κανένα φανταστικό φίλο), τραγουδάει, μιλάει κι ενίοτε γελάει. Επίσης έρχεται και παρακαλάει σηκώνοντας τα χέρια να τον πάρουμε άλια (αγκαλιά). Μ'αρέσει τόσο να το λέει, που τον ρωτάω 5 φορές τι θέλει. Στο τέλος βιδώνει και φεύγει άπραγος :cool:

Α, σήμερα έμαθε το ΟΚ χαχαχα

WN6Op3.png

Κορίτσια την έκανα κι' εγώ...αλλά σε μικρότερο ταψί και βγήκε πολύ χοντρή η βάση. Θα πάρω ένα 50άρι, όπως λέει και η Αναστασία και νομίζω θα βγει πολύ καλύτερη.

Εχω έναν τρελλό πόνο στην κοιλιά αυτή τη στιγμή...ελπίζω να μη γεννάω :(:(:(:(

Η αλευρόπιτα πρέπει να έχει πάχος λιγότερο από ένα δάκτυλο:D και ο πιτσιποπάκος την τσακίζει επίσης.

Κοιμήσου καλά λέει και η μικρή και θα σου περάσει ο πόνος;)

Συνταγή για κολοκυθόταρτα έχω αν θέλετε για κολοκυθόπιτα όχι:-( αλλά συνταγή άπαικτη και σουξεδιάρα:shock: όποιος την έφαγε του έμεινε αξέχαστη...κάποτε μια ξαδέλφη μου φεύγοντας πήρε και την ταρτιέρα με ότι είχε απομείνει:tongue:

Mεγαλώνω αλητάκι :mad:

ΟΚ, δεν θέλει αλεσμένα. Του έφτιαξα σαλιγγάρια ζυμαρικό με τομάτα λαδάκι κρεμμύδι και ρίγανη, έριξα και τυρί πάνω. Ούτε καν δοκίμασε ένα για τα μάτια του κόσμου. Εμείς τρώγαμε φακές. Έφαγε 2 πηρουνίτσες στη μύτη, 2 πηρουνίτσες πατάτα κι από κει και πέρα μασούλησε λίγο αγγούρι, λίγο φέτα και λίγο ψωμί. Έτσι θα πάει τώρα;

WN6Op3.png

Mεγαλώνω αλητάκι :mad:

ΟΚ, δεν θέλει αλεσμένα. Του έφτιαξα σαλιγγάρια ζυμαρικό με τομάτα λαδάκι κρεμμύδι και ρίγανη, έριξα και τυρί πάνω. Ούτε καν δοκίμασε ένα για τα μάτια του κόσμου. Εμείς τρώγαμε φακές. Έφαγε 2 πηρουνίτσες στη μύτη, 2 πηρουνίτσες πατάτα κι από κει και πέρα μασούλησε λίγο αγγούρι, λίγο φέτα και λίγο ψωμί. Έτσι θα πάει τώρα;

Οχι ρε! Θα τρωει σιγα σιγα ολο και περισσοτερο! Θα του παρει λιγες μερες να συνηθισει!

age.png age.png

Διαφημίσεις

Σας ειπα οτι έχω ήδη μαγειρέψει? Εβαλα τη μικρή στο καθισματάκι της και μαγειρεψαμε παρεα, ετσι και χρονο περασαμε μαζι, γιατι τραγουδάγαμε, μιλουσαμε, επαιζε με τα lego της, και μαγειρεψα σε μια νορμαλ ωρα. Αμεεεεεεεε. Αντε γιατί πολύ μου την ειπατε το Σαββατο μερικες μερικες, ονοματα δεν λεω, οικογενειες δεν θίγω (ήταν μια μελαχρινή με γαλάζια μάτια που το παιδί της μιλάει πολύ και μια μελαχρινή ψηλή που όλο λέει οτι έχει μουσικό αυτί :-D)

4Rnfp3.png

Αυτή που το παιδί της μιλάει πολύ θέλει να σου πει ότι είναι ακόμη στο γραφείο, με άγνωστη ώρα επιστροφής στο σπίτι και ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙ ΑΛΛΟ!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Αυτή που το παιδί της μιλάει πολύ θέλει να σου πει ότι είναι ακόμη στο γραφείο, με άγνωστη ώρα επιστροφής στο σπίτι και ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙ ΑΛΛΟ!!!!!

EΛΕΟΣ!!! ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ!!!:evil::evil::evil:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Σας ειπα οτι έχω ήδη μαγειρέψει? Εβαλα τη μικρή στο καθισματάκι της και μαγειρεψαμε παρεα, ετσι και χρονο περασαμε μαζι, γιατι τραγουδάγαμε, μιλουσαμε, επαιζε με τα lego της, και μαγειρεψα σε μια νορμαλ ωρα. Αμεεεεεεεε. Αντε γιατί πολύ μου την ειπατε το Σαββατο μερικες μερικες, ονοματα δεν λεω, οικογενειες δεν θίγω (ήταν μια μελαχρινή με γαλάζια μάτια που το παιδί της μιλάει πολύ και μια μελαχρινή ψηλή που όλο λέει οτι έχει μουσικό αυτί :-D)

Μπράβο, μπράβο, αφού κάθεται στο καθισματάκι της, νομίζω ότι τη βρήκες τη λύση!!:D:D

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...