Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

ΟΚ αν μπορουμε να συνδυασουμε παρκινγκ και τσιγαρο, ειμαι μεσα!;)

Αυτον το μηνα δε μπορω τα 2 επομενα Σαββατα, εχω τη γιορτη της Μαριαλενας και τα δικα μου γενεθλια. Αν μπορειτε εσεις κανονιστε, αλλιως τα λεμε για Δεκεμβρη.

21 Νοεμβρη τη γιορταζεις??

Καλα αυτο το μηνα σιγουρα ολες καποια γιορτη εχουμε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κιουρίες μου!!!

Μόλις γύρισα από τον οαεδ πήγα για την επιδότηση κ τέλος προς το παρόν...εξοικονόμησα περίπου 2000*12 μήνες στο αφεντικό μου...πως να του το πετάξω ότι πρέπει να με ευχαριστήσει κάπως???:tongue::tongue::tongue::tongue:

Η μικρή πάλι στο κρεβάτι μας την έβγαλε από τις 4....τι έχει πάθει γμτ??? Ξυπνάει κ φωνάζει μαμά-μπαμπά μέχρι να πάμε να τη πάρουμε...δεν κλαίει αλλά μέσα στο βράδυ δεν μπορώ να την αφήσω να φωνάζει μέχρι να αποφασίσει(αν το αποφασίσει) να ξαναπέσει για ύπνο! :oops::rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημερα!!!!!

σε ολες τις μανουλες!!!! και τα μπεμπουλινια!!!!!!

εμεις προσπαθουμε να ξυπνησουμε μιας και χθες κοιμηθηκαμε στις 5 το πρωι:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

οχι δεν βγηκα εξω

οχι δεν ειχαμε γκρινια

φταιω εγω για το σκηνικο γιατι ενω ο μικρος κοιμοταν μια χαρα κατα τις 12 πριν πεσω κι εγω για υπνο λεω να του βαλω τον υπνοσακο και εκει τον ξυπνησα.....:oops::oops:

και αρχισαν τα οργανα

ποση ωρα καθοταν στο κρεβατι του με ανοιχτα τα ματια

πηγα κοντα του τον χαιδεψα τον αγκαλιασα

ξαπλωσαμε μαζι

ολα τα εκανα!!!!ολα!!!

\τελικα καταληξαμε να βλεπουμε τελεμαρκετινγκ αυτος στο καροτσι κι εγω στον καναπε

και καπου εκει κοιμηθηκε....

και τωρα ειμαι χαλια...

και πρεπει να βγω εξω...

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κιουρίες μου!!!

Μόλις γύρισα από τον οαεδ πήγα για την επιδότηση κ τέλος προς το παρόν...εξοικονόμησα περίπου 2000*12 μήνες στο αφεντικό μου...πως να του το πετάξω ότι πρέπει να με ευχαριστήσει κάπως???:tongue::tongue::tongue::tongue:

Η μικρή πάλι στο κρεβάτι μας την έβγαλε από τις 4....τι έχει πάθει γμτ??? Ξυπνάει κ φωνάζει μαμά-μπαμπά μέχρι να πάμε να τη πάρουμε...δεν κλαίει αλλά μέσα στο βράδυ δεν μπορώ να την αφήσω να φωνάζει μέχρι να αποφασίσει(αν το αποφασίσει) να ξαναπέσει για ύπνο! :oops::rolleyes:

Αννα αν δεν κλαιει αστη στο κρεβατι της, αλλιως δεν μπορεις να την παρεις αγκαλια να την κοιμισεις???Μηπως κοιμαται πολυ νωρις και απλα εχει χορτασει εκεινη την ωρα??

Καλημέρα κι από μένα ...

Άμα λέτε λεξούλες...δεν πειράζει που δεν λεει το λ. σιγά το πράγμα. Εδώ εμείς δεν λέμε τίποτα. Μόνο μαμά, μπαμπά και γιαγια και πολλά είναι!Και από ζωάκια κάνουμε την αγελάδα και το πιο δύσκολο...το γάϊδαρο! :lol::lol: Για να μάθετε!!!:rolleyes:

Λοιπόν για τη συνάντηση δεν έχω πρόβλημα, μέχρι στιγμής τουλαχιστον.Κανονίστε και είμαι μεσα;)

n8m8p2.png

X9drp2.png

Αννα αν δεν κλαιει αστη στο κρεβατι της, αλλιως δεν μπορεις να την παρεις αγκαλια να την κοιμισεις???Μηπως κοιμαται πολυ νωρις και απλα εχει χορτασει εκεινη την ωρα??

Μπα, νομίζω ότι όλα τα παιδάκια τελικά, περνάνε από το στάδιο της μαμακίασης και μπαμπακίασης. Εκεί καταλήγω έπειτα από την πολύμηνη εμπειρία μου :tongue: Σε λίγο θα μου δώσουν και το πτυχίο μου.:mrgreen: Δεν ξέρω η Χριστίνα σε πιο level είναι αλλά κι αυτή κάπου τώρα πέρνει πτυχίο μαζί με μένα. Μετά πάμε για μεταπτυχιακό...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Σωστα, αφου ειναι ο παιδοτοπος στις 4, να κανουμε συναντηση στις 12/12.

Αν ειμαστε οκ, πειτε μου να την ανοιξω.

Θα βαλω την ερωτηση και στο βιβλιο μας.

Τα μωρα απο εδω και μπρος, επειδη πλεον καταλαβαινουν πολλα, ειναι τελειως συνηθισμενο να ξυπνανε τη νυχτα και να ζητανε τη μαμα.

Δεν εχει σημασια πως εχουν συνηθισει μεχρι τωρα. Ακομα και τα μωρα που κοιμουνται απο την πρωτη στιγμη μονα τους, γυρω στους 15 μηνες ξυπνανε και ζητανε τη μαμα.

Αυτη ειναι φαση που γενικα αργει να περασει γιατι ακολουθουν και αλλες.

Να μη σας τρομαξω, αλλα περιπου μεχρι τα 6 χρονια (για διαφορετικους λογους) ζητανε να κοιμηθουν με τη μαμα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Ειναι καλε δυνατον να αγχωνεστε επειδη δε λενε σωστα γραμματα οπως το λ,ρ,σ?

4,5 χρονων ειναι που πρεπει να μιλανε πεντακαθαρα.

Μηπως λιγο βιαζομαστε?

Τι να πω κι εγω με τον ντρουλη που λεει μονο μαμα και μπαμπα?

Και τζιζ.

Ειπε μια φορα παππου, γιαγια, ναι, ατα και τελειωσε.

Δεν τα εχουμε ξανακουσει.

Χτες ψοφησαμε στο γελιο.

Πηρε το μικροφωνο απο το αρμονιο της δεσποινας και "μιλουσε".

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Χτες ψοφησαμε στο γελιο.

Πηρε το μικροφωνο απο το αρμονιο της δεσποινας και "μιλουσε".

Επειδη φτιαχνουμε το γκρουπ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ Νο2... στειλτον κι αυτον, ψαχνουμε για μπασα αντρικη φωνη!!!

Καλε δεν αγχωνομαι,μια χαρα ειναι το παιδι μου κι εχει και πλακα ετσι που τα λεει...η μανα μου τι ρωταει "τι ειναι η γιαγια?" και απανταει χατζ(χαζή):tongue::D:tongue::D

Εγω μπορω για 12/12. προς το παρον τουλαχιστον

Κολοκυθια! 4/12 και 18/12 παιζει ο παο εντος εδρας...:evil:...και 11/12 εχω ηδη κανονισει κατι αλλο. Ουφ! Κριμα!

Κασσιανη 12/12 ειναι Κυριακη. Μπορειτε Κυριακη?

Ναι καλε!!Καλα κι ο δικος σου δε χανει παιχνιδι, για σκοτωμα ειναι ολοι τους...Καλα που ο Παοκ εχει εδρα μακριααααα:rolleyes:

Ναι καλε!!Καλα κι ο δικος σου δε χανει παιχνιδι, για σκοτωμα ειναι ολοι τους...Καλα που ο Παοκ εχει εδρα μακριααααα:rolleyes:

Αυτη ειναι η δικη του απολαυση, το γηπεδο. Δε θελει ουτε καφεδες ουτε τιποτα. Ενα γαλλικο μπιλιαρδο το εχει αποθυμησει βεβαια, αλλα δεν εχει καταφερει να παει! Αν ειστε μεσα για 12/12 θα ερθω.

age.png age.png

Γειά σας:D

Βαρέθηκα να περιμένω έξω από το γραφείο του Δ/ντη για μια υπογραφή:confused:

Κασσιανή λέτε τόσα πολλά?:shock: εμείς ούτε αυτά:oops: μουγκρίζουμε μόνο:tongue:

Πότε επιτέλους θα μιλήσει? να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε στην ελληνική?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...