Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

To Felting είναι η διαδικασία κατά την οποία το μαλλίγίνεται μια ενοποιημένη συμπαγής μάζα. Ουσιαστικά πρόκειται γιαγλυπτική πάνω σε ίνες μαλλιού και εφαρμόζεται με δύο τεχνικές:

α) To wet felting που αποτελεί την παραδοσιακή τεχνική και για την εφαρμογή της χρειαζόμαστε μαλλί, νερό, σαπούνι & οπωσδήποτε δύο χέρια!

β) Το Needle Felting που είναι η τεχνική κατά την οποία χρησιμοποιούμε ειδικές βελόνες για felt.

post-12455-14825440593606_thumb.jpg

post-12455-1482544059432_thumb.jpg

post-12455-14825440594647_thumb.jpg

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Για πότε λέτε για την επόμενη συνάντηση μπας κ οργανωθώ(δηλαδή ψήσω τη μάνα) ως τότε????

Θησείο-Αμπιμπάγιο-Μοσχάτο Λήμνου κ φρουτάκια με κανέλλα...μμμμ μυρίζει Χριστούγεννα....χρόνια έχω να πάω κ εκεί γμτ...όσο με έψηνε ο σύζυγος όλο για ποτά με πήγαινε:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Α αυτό το Σάββατο στολίζω δέντρο για να μιλάει η γειτονιά για τη τρελή που στόλισε από τώρα!:lol::lol::lol::lol:

Mετα λύπης μου σου λέω ότι το αμπιμπάγειο έχει κλείσει :( και στη θέση του έχει ανοίξει ένα απαίσιο καφέ!Μόνο τα κλάμματ δεν έβαλα όταν το είδα

n8m8p2.png

X9drp2.png

Χα! Μακακία είπα ε????:oops::oops::oops:

oxi δεν ειπες η τσοχα ειναι το βιοχανοποιημενο αποτελεσμα του μαλιου και μπλεκεται μαζι με το felt.. σε πολλες κατασκευες

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Mετα λύπης μου σου λέω ότι το αμπιμπάγειο έχει κλείσει :( και στη θέση του έχει ανοίξει ένα απαίσιο καφέ!Μόνο τα κλάμματ δεν έβαλα όταν το είδα

Ε να αυτά είναι βλέπεται τι γίνεται που δεν βγαίνω???? :tongue::tongue::tongue: Πολλά λεφτά έχω χαλάσει εκεί πήγαινα για μεγάλο διάστημα κ με μεγάλες παρέες-έμπαινα κ έτρεχε ο δημοσιοσχετίστας! :tongue::tongue::tongue: Γαμώτο σταναχωρήθηκα τώρα! :-(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Τελικά εχθές δεν μας είπαν και πολλά στον παιδικό.Οπως τα λέγαμε smouts.Η μικρή καλά είναι,έχουν θέμα με το φαγητό μου είπαν ενώ όταν βλέπει το καρότσι να πηγαίνει με το φαγητό τρελλένεται και της λέει η δασκάλα πεινάς θωμαϊτσα,θα σου βάλω πρώτη να φας μόλις της βάζει το φαγητό τρώει 2-3 μπουκιές και αυτό ήταν.Τα ίδια κάνει και στο σπίτι.Τώρα αρχές Δεκεμβρίου έτσι κι'αλλιώς έχουμε ραντεβού με το γιατρό οπού θα την εξετάσει και θα μας πει τι γίνεται με το βάρος της και αν είναι εντάξει.Το άλλο που μου είπαν είναι να προσπαθήσουμε να την κάνουμε να είναι λίγο πιο πολύ συγκεντωμένη σε κάτι που κάνει και να μην της έχω όλα τα παιχνίδια μαζί όπως τα έχω εγώ και πέρνει όποιο θέλει και παίζει,όλα τα βγάζει δηλαδή και δεν ξέρει με ποιο να πρωτοπάιξει.Αυτό κάνει και στο σχολείο,τα θέλει όλα και αν δεν της δώσεις αυτό που θέλει κάνει τα πάντα για να το πάρει.Νομίζω πως αυτή η ηλικία έτσι είναι.Τα θέλουν όλα.Κατα τ'άλλα μου είπαν είναι πολύ έξυπνη,λίγο ζωηρούλα,προφανώς ήθελαν να μου πουν πολύ αλλά δεν το είπαν και όλα καλά.

SI5Yp3.png

z_good_day_cartoon.gif

To Felting είναι η διαδικασία κατά την οποία το μαλλίγίνεται μια ενοποιημένη συμπαγής μάζα. Ουσιαστικά πρόκειται γιαγλυπτική πάνω σε ίνες μαλλιού και εφαρμόζεται με δύο τεχνικές:

α) To wet felting που αποτελεί την παραδοσιακή τεχνική και για την εφαρμογή της χρειαζόμαστε μαλλί, νερό, σαπούνι & οπωσδήποτε δύο χέρια!

β) Το Needle Felting που είναι η τεχνική κατά την οποία χρησιμοποιούμε ειδικές βελόνες για felt.

Eχω δει την ανιψια μου που φτιαχνει κοσμηματα και με αυτη την τεχνικη.

Χθες το απογευμα συνεβη το ακατορθωτο! Ημουν για 3 ωρες μονη στο σπιτι! Τι απολαυση ρε παιδια... Ποσο μου΄χει λειψει...;)

age.png age.png

Καλημερα!!!Εμεις περασαμε μια σχετικα ηρεμη νυχτα, το μωρο μου ποναει πολυ απο τα ζοντακια του μωλε, της εβαλα αλοιφη και εκλαψε μονο μια φορα, βεβαια το πρωι ξυπνησε απο τις 7 παρα και τωρα ξανακοιμαται...Χθες ειδα αλλο εναν τραπεζιτη που βγαινει, τεραστιος..

Παντως το εχω παρει αποφαση, λιγη τηλεοραση δεν προκειται να δω ουτε φετος, ουτε νησια, ουτε ποταμια, ουτε ξηρες τιποτα αφου εχει φτασει να κοιμαται 10:30-11:00...

ΤΑΡΑ πως τα καταφερες κι εμεινες μονη στο σπιτι????Πες το μυστικο, θελω κι εγω!!!!

Δημητρα κι εγω ολα κατω της τα αραδιαζω και σιγουρα το παιδι μου δεν συγκεντρωνεται σε κατι με τιποτα!!Ολο σαν το τρελο περα δωθε τρεχει,πιανει το ενα,αφηνει το αλλο.Οσο για το φαι, τα περισσοτερα τρωνε λιγο και απλα πρεπει να επιμενεις και να τα κοροιδεψεις καπως για να το φανε ολο κατι που λογικα στους παιδικους δεν εχουν το χρονο η την υπομονη να το κανουν με τοσα παιδακια...

Καλημέρα κορίτσια!!

Κατερινάκι,την παρακολουθούσα χτες μήπως δω τίποτα περίεργο αλλά ήταν εντάξει..την κοιτούσα συνέχεια μήπως δω καμιά μελανιά αλλά τίποτα...ούτε λαχανιάζει,ούτε παραπονιέται..όλα καλά...φτηνά την γλίτωσε....πάντως όσο και να φωνάζουμε "μην τρέχεις" "μην τρέχεις" δεν καταλαβαίνει τίποτα και συνεχίζει τα δικά της....

Χτες πήγαμε gymboree και επιτέλους την Πέμπτη αλλάζουμε επίπεδο,μεγαλώσαμε...πάμε στο 4 στο "Παίζω και Μαθαίνω" και στο 3 στην μουσική...

Την παρακολουθώ κάθε μέρα που μεγαλώνει και αλλάζει και λέει καινούριες κουβεντούλες (τώρα τελευταία κόλλησε με το "καλά") και συγκινούμαι!!!εξελίσσεται σε κανονικό ανθρωπάκι,ένα κοριτσάκι με τα όλα της!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Κοριτσια δυστυχως δε μπορω να ερθω τοσο μακρια. Το εχω ξαναπει οτι θελω 2 ωρες πηγαινε ελα με το μετρο. Στα Εξαρχεια βρισκω και παρκαρω και θελω ακριβως το μισο χρονο.

Αννα τι γινεται αν δεν πληρωσεις? Δεν εχεις κυρωσεις?

Επειδη οι περισσοτερες θελουμε να παμε και ενα κολωνακι για τη μηνιαια συναντηση, εχω να προτεινω ενα μαγαζι, που εχει ωραιους καναπεδες για να καθισουμε, στο συγκεκριμενο τραπεζι επιτρεπεται το τσιγαρο γιατι ειναι μεν μεσα αλλα διπλα στην ανοιχτη τζαμαρια και θεσεις παρκινγκ υπαρχουν δεκαδες εκεινη την ωρα στη σκουφα.

Το μαγαζι λεγεται "καπελο" και ειναι σκουφα και ασκληπιου.

Εαν συμφωνειτε, ανοιξτε για εκει τη μηνιαια συναντηση.

Το θησειο ειναι επισης πολυ ωραιο, αλλα νομιζω για πιο καλοκαιρι.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!

Κατερινάκι,την παρακολουθούσα χτες μήπως δω τίποτα περίεργο αλλά ήταν εντάξει..την κοιτούσα συνέχεια μήπως δω καμιά μελανιά αλλά τίποτα...ούτε λαχανιάζει,ούτε παραπονιέται..όλα καλά...φτηνά την γλίτωσε....πάντως όσο και να φωνάζουμε "μην τρέχεις" "μην τρέχεις" δεν καταλαβαίνει τίποτα και συνεχίζει τα δικά της....

Χτες πήγαμε gymboree και επιτέλους την Πέμπτη αλλάζουμε επίπεδο,μεγαλώσαμε...πάμε στο 4 στο "Παίζω και Μαθαίνω" και στο 3 στην μουσική...

Την παρακολουθώ κάθε μέρα που μεγαλώνει και αλλάζει και λέει καινούριες κουβεντούλες (τώρα τελευταία κόλλησε με το "καλά") και συγκινούμαι!!!εξελίσσεται σε κανονικό ανθρωπάκι,ένα κοριτσάκι με τα όλα της!!

Μπραβο, οντως φτηνα τη γλυτωσατε!

Το λαμδα το λεει?Γιατι η δικια μου λεει μπάα (μπαλα), καά κλπ...Οχι τιποτ'αλλο,αλλα κορη μακεδονα και να μη λεει το λλαμδα???Ετσι λεω και στον πατερα της, ντροπη!

Επειδη οι περισσοτερες θελουμε να παμε και ενα κολωνακι για τη μηνιαια συναντηση, εχω να προτεινω ενα μαγαζι, που εχει ωραιους καναπεδες για να καθισουμε, στο συγκεκριμενο τραπεζι επιτρεπεται το τσιγαρο γιατι ειναι μεν μεσα αλλα διπλα στην ανοιχτη τζαμαρια και θεσεις παρκινγκ υπαρχουν δεκαδες εκεινη την ωρα στη σκουφα.

Το μαγαζι λεγεται "καπελο" και ειναι σκουφα και ασκληπιου.

Εαν συμφωνειτε, ανοιξτε για εκει τη μηνιαια συναντηση.

Το θησειο ειναι επισης πολυ ωραιο, αλλα νομιζω για πιο καλοκαιρι.

ΟΚ αν μπορουμε να συνδυασουμε παρκινγκ και τσιγαρο, ειμαι μεσα!;)

Αυτον το μηνα δε μπορω τα 2 επομενα Σαββατα, εχω τη γιορτη της Μαριαλενας και τα δικα μου γενεθλια. Αν μπορειτε εσεις κανονιστε, αλλιως τα λεμε για Δεκεμβρη.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...