Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Κοριτσια δυστυχως δε μπορω να ερθω τοσο μακρια. Το εχω ξαναπει οτι θελω 2 ωρες πηγαινε ελα με το μετρο. Στα Εξαρχεια βρισκω και παρκαρω και θελω ακριβως το μισο χρονο.

Στο Κολωνάκι που είναι δίπλα στα Εξάρχεια δε σε βολεύει?? Νομίω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα παρκαρίσματος σάββατο απογευμα..

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χριστίνα σου ήρθε η περαίωση???? Ήρθε της μάνας μου 5,5 χιλιάρικα για περίπτερο κ μαγαζί που είχε κ κόντεψαν να πάθουν ανακοπή μαζί με τον πατέρα μου...εννοείται πως δεν πληρώνουμε γιατί ειδικά το μαγαζί μπήκε μέσα για μέσα ;)
Ναι άστα... του άντρα μου 1900. Δεν θα την κάνει, τέλος!

Εμένα μόνο 500 ευρώ, είχα κάνει αυτοπεραίωση τις άλλες χρονιές. Εγώ θα την πληρώσω

WN6Op3.png

Στο Κολωνάκι που είναι δίπλα στα Εξάρχεια δε σε βολεύει?? Νομίω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα παρκαρίσματος σάββατο απογευμα..

Δεν εχω ιδεα. Παλια που για ενα φεγγαρι πηγαινα Κολωνακι για καφε, εκανα 10 γυρους για να βρω να παρκαρω. Και με το καπνισμα τι γινεται εκει? Ποσο καιρο νομιζετε οτι θα εχει ζεστη ακομα για να καθησουμε εξω?

Τάρα, στόλισες Χριστουγεννιάτικα, θυμαμαι ειχες πει οτι μολις ξεκινήσει η σαρακοστή θα στολίσεις!

Με τοση ζεστη Γιωτα μου δεν κολλαει το χριστουγεννιατικο δεντρο! Αν δεν κρυωσει ο καιρος, δε στολιζω!

age.png age.png

Για πότε λέτε για την επόμενη συνάντηση μπας κ οργανωθώ(δηλαδή ψήσω τη μάνα) ως τότε????

Θησείο-Αμπιμπάγιο-Μοσχάτο Λήμνου κ φρουτάκια με κανέλλα...μμμμ μυρίζει Χριστούγεννα....χρόνια έχω να πάω κ εκεί γμτ...όσο με έψηνε ο σύζυγος όλο για ποτά με πήγαινε:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Α αυτό το Σάββατο στολίζω δέντρο για να μιλάει η γειτονιά για τη τρελή που στόλισε από τώρα!:lol::lol::lol::lol:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Δεν εχω ιδεα. Παλια που για ενα φεγγαρι πηγαινα Κολωνακι για καφε, εκανα 10 γυρους για να βρω να παρκαρω. Και με το καπνισμα τι γινεται εκει? Ποσο καιρο νομιζετε οτι θα εχει ζεστη ακομα για να καθησουμε εξω?

Καλα βρε, θα σε παω εγω καπου που να απαγορευεται το καπνισμα????Για τρελη με περασες??????Εχει σομπες εξω, θα βρουμε μια ζαστη καλη καφετεριουλα!Για παρκιγκ λιγο πιο πανω απο τα Εξαρχεια ειναι το Κολωνακι, και με τα ποδια πας!

εγω δε εχω στρωσει ουτε χαλια ακομα!!!!!!!!

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

δεν καταλαβες το προηγουμενο σαββατο ο νικος μου ελεγε να παμε για μπανιο.

και τελικα βγηκαμε με τη μηχανή και κατεβηκαμε πλακα, και φορεσαμε μπουφανάκια (οχι μηχανής που ειναι χοντρα) και σκασαμε πανω στη μηχανή. Στο τελος περασαμε απο το γραφειο του, και τα αφησε στον φύλακα για να μην τα κουβαλαμε μαζί μας και στη βόλτα.

4Rnfp3.png

Μπα καλώς την!!! Πού ήσουν το Σάββατο???? Εεεεε??? :tongue::tongue::tongue: Είχα φέρει και το δώρο της μικρής!!!

Kαλε εδω γυρω ειμαι η ανοικοκυρευτη μανα...

το Σαββατο ειχα μαθημα Felt

μαθαινω για να σας εφοδιασω ολες με κοσμηματα και αξεσουαρ felt

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...