Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Καλά κι εγώ έτσι γεννήθηκα! Μάλλον θα είχε σάκχαρο η μητέρα μου στην εγκυμοσύνη! Από τη στιγμή που δεν πολύ τρελαίνεσαι για γλυκά δε θα έχεις πρόβλημα να φτιάξεις τη διατροφή σου. Κάποιες γενικές αρχές είναι να μην αφήνεις τον εαυτό σου χωρίς φαγητό για πολλές ώρες. Όχι γλυκό νηστική, εμένα πχ στην εγκυμοσύνη μου είχε πει να αποφεύγω τα σταφύλια, τα παντζάρια κ. α. (θα ψάξω να βρω το χαρτί), πρωτεινη το βράδυ... Διάβασε λίγο και άρθρα του Ζουπα του ενδοκρινολογου. 

Ναι please ! Περιττό να σας πω πως όση ώρα σας γράφω , έχω πιει όσο νερό δεν ήπια σήμερα 😂 Δε θα μπορώ να κοιμηθώ, θα ξυπνάω συνέχεια. Αρα λογικά θα πρέπει να ξαναμετρηθω πριν την ετ. Να δούμε πως είναι σε καλύτερα επίπεδα πριν προχωρήσω.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ ευτυχώς στα παντελόνια προ εγκυμοσύνης μπήκα επιτέλους....:-P

Me, too.....!!! :D

Βατραχάκι, κουάξ-κουαξ, τί κούκλος που είναι ο μικρός σου....???

Κρίμα να μην έχω και μια κόρη....!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Me, too.....!!! :D

Βατραχάκι, κουάξ-κουαξ, τί κούκλος που είναι ο μικρός σου....???

Κρίμα να μην έχω και μια κόρη....!!

Ευχαριστω ευχαριστω αν δεις το χαμογελο μου τωρα εχει φτασει στα αυτια πραγματικα!!!!:P:p:p:p:p

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Ναι σιγά μην φάμε ποτέ εμείς σαν άνθρωποι!!!!

Πάλι διάροια με το frisolac η μικρή μου....πάλι γυρνάμε στο ελευθερο λακτόζης κ σε 3-4 μέρες βλέπουμε πάλι....πολύ δεν έχει τραβήξει αυτή η ιστορία????Μηπως να πάρω μια γνώμη κ από άλλο γιατρό μιας κ η συγκεκριμένη χθες μου είπε να ξεκινήσουμε σήμερα φρούτα όπως κ να χει κ σήμερα μου είπε όχι κ θα κάνουμε λέει κ κάποια στιγμή εξέταση αίματός μήπως κ έχει αλλεργία στο γάλα....ποια στιγμή????μήπως να τη πάω σε παιδογαστρολογο?μήπως να της κάνω καμμιά εξέτασή αίματός???Φαίνεται η ευαισθησία στη λακτόζη στο αίμα?

:mad::-x:-x:-x:-x:-x:-x:-x:-x:-x:-x:-x:-x:-x:-x:-x:-x:-x:-x:-x:-x:-x:-x:-x:-x:-x:-x:-x:-x

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσια!

Μαριλου αυτό κάνω εδώ κ σχεδόν 2 μήνες που έχει ξεκινήσει αυτή η ιστορία(κ όμως πέρασε τόσος καιρός) τώρα σήμερα έκανε πάλι πολύ σφιχτά στεγνά κακάκια με το ελευθερο λακτόζης....θα δοκιμάσω να της το δώσω και μισό μισό με το s-26 το κανονικό μπας κ δούμε φως....πρώτα όμως θα δοκιμάσω λίγο χαμομήλι ανάμεσα στα γεύματα....αν κ πιστεύω ότι αν μας άφηνε να ξεκινησουμε φρούτα δεν θα είχαμε θέμα δυσκοιλιότητας ;) Θα περιμένω 3-4 μέρες που μου είπε να δω πως θα πάμε κ αν μετά πάλι μου πει να πάμε σε frisolac θα πάρω κ δεύτερη γνώμη....γιατί αν εξαιρέσουμε τις εξετάσεις αυτό που κάνουμε είναι μπρος πίσω στο ίδιο γάλα!:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημερα Αννουλα και Χρονια Πολλα !!!!!! να σε χαιρομαστε

Ευχαριστώ πολύ ΕΠΙΣΗΣ να σε χαιρόμαστε κ να σαι πάντα καλά!:D:D(αλήθεια αφού γεννήθηκες πάνω σε σχετικά μεγάλη γιορτή πως κ δεν σε βγάλανε Άννα?):wink:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Αννουλα Χρονια Πολλα !!!!!!

Να σε χαιρεται η κορουλα σου ο αντρας σου και ολοι οσοι σε αγαπανε!!!!

Νομιζω οτι καλο θα ηταν να πατε να παρετε μια δευτερη γνωμη κι απο εναν αλλο γιατρο ισως σας πει τα ιδια αλλα εσυ θα ηρεμησεις απο το αχγος που εχεις τωρα για την μικρη σου

Χρονια Πολλα και σε ολες τις Αννουλες!!!!!

Anna μολις ειδα οτι τα γενεθλια σου ειναι 4/10

εμεις 4-10-08 παντρευτηκαμε!!

Κοριτσια να ζητησω την βοηθεια σας?

θελω να αγορασω ενα δωρακι σε μια μπεμπουλα που ειναι 9 μηνων και σε ενα αγορακι που ειναι 3 χρονων καμια ιδεα?

Δεν ειναι δυο ονοματα, αλλα ενα.

Ποτε θα ξεκινησετε φρουτα?

Οκ τότε εσύ δεν χρωστάς γλυκά :tongue:

Σε 3-4 μέρες αν πάει καλά με το ελεύθερο λακτόζης γάλα...αλλά βέβαια εδώ κ μια βδομάδα το ίδιο μου λέει....συγκεκριμένα μου είχε πει χθες να τα ξεκίναγα κ όταν την πήρα να τη ρωτήσω λεπτομέρειες μου είπε να μην ξεκινήσουμε ακόμα...αλλά αφού με το γάλα το ελευθερο λακτόζης σφίγγουν τα κακά της τα φρούτα δεν θα τη βοηθούσαν?? :confused:Μου δίνει την εντύπωση σαν να ξεχνάει όσα λέμε η γιατρός....:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...