Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ασχετο:Χριστινα αλεθε μονο το κρεας του μικρου με λιγο ζουμι η καροτο κλπ και ριχνε το και ανακατευε το με υπολοιπο μη αλεσμενο φαγητο.Εγω αυτο κανω.Βεβαια η Παναγιωτα χθες ετρωγε κεφτεδες μονη της..
Τον έστειλα στη μαμά μου γιατί υποφέρω με τη μέση πάλι... Λοιπόν, της έστειλα πακέτο και το αυγό του με ψωμάκια που δεν έφαγε, και το κοτόπουλο με τα λαχανικά. Τώρα αν προτιμήσει λαχανοντολμάδες που φτιάχνει η μάνα μου, χαλάλι του!

Α δεν σας είπα, ο μορφονιός ζήλεψε τον Φίλιππο και βούτηξε κρέμα και αφού δοκίμασε λίγη, πασαλείφτηκε παντού!

WN6Op3.png

ναι κι εμενα μου αρεσει πολύ να βγαινω για φαγητο. Οι καφεδες και οι καφετεριες δεν ηταν ποτε πολυ του στυλ μου απο εφηβη, αν σκεφτεις οτι δεν πινω και καφε

και εγώ που ψιλοπίνω, από μικρή τρελλαινόμουν να βγαίνω για φάγητο...δε φίνεται??:rolleyes::rolleyes::tongue::tongue:

ααχχχ, εγω θα κανω παρτυ αν περασει τα 10 κιλα και τους 80 ποντους.

Και εγώ μαζί σου!!!!:shock::shock:

κι εμενα μʼ αρεσει πολύ, οταν εμενα κεντρο, ολο κολωνακι πηγαινα. Και παντα το καταλαβαινω οτι μου λειπει οταν κατεβω, ενω οταν δεν πηγαινω, δεν το σκεφτομαι. Να κανονισουμε και καμια συνάντηση μηνιαία στο κολωνάκι

Ναι, ναι, και πάλι ναι!!! Ιδίως αυτή την εποχή που θα είναι και στολισμένα ωραία!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

9_hello_big_girl.jpg

Eπιτηδες εβαλα αυτη τη φωτο να τη βλεπετε που εχετε σκασει στο φαι!!!:tongue:

Γιατί να μην είναι στα γονίδιά μας, με την ίδια ένταση που τώρα θέλουμε φαί, να επιθυμούμε πχ τα φρούτα και το γυμναστήριο; Γιατί γιατί γιατί:?::?:

Για τον εαυτο σου μιλας υποθετω...!!!:twisted:

κι εμενα μʼ αρεσει πολύ, οταν εμενα κεντρο, ολο κολωνακι πηγαινα. Και παντα το καταλαβαινω οτι μου λειπει οταν κατεβω, ενω οταν δεν πηγαινω, δεν το σκεφτομαι. Να κανονισουμε και καμια συνάντηση μηνιαία στο κολωνάκι

Εγω παλι ανεκαθεν Εξαρχεια!:cool:

Τον έστειλα στη μαμά μου γιατί υποφέρω με τη μέση πάλι...

Αχ αυτο το ρεκτιφιε να δουμε ποτε θα το κανεις...!

age.png age.png

Να κανονισουμε και καμια συνάντηση μηνιαία στο κολωνάκι

ΝΑΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!Κολωνακι, Θησειο.......καπου να δουμε κοσμο ρε παιδια!!

Μπιζελι μου κοπηκε η ανασα κι εμενα που το διαβασα. Αν δεν κλαιει σημερα γενικα σημαινει οτι δε θα ποναει αρα δεν ηταν κατι σοβαρο αλλιως δεν την πας στο γιατρο καλυτερα???

Διαφημίσεις

Ωραία φωτο ρε Μαριάννα, θα την τυπώσω και θα την βάλω στο ψυγείο, να τη βλέπω και να κάνω πίσω! :tongue:

Εγώ πάλι από πιτσιρίκι γύρναγα παντού...από Εξάρχεια, Κολωνάκι, μέχρι Περιστέρι και Πειραιά! Β.Π. απλά δεν έτυχε, αλλιώς κι εκεί θα πήγαινα! Πάντως ωραία θα ήταν να πηγαίναμε και κάπου αλλού για καφέ, να δούμε και λίγο κόσμο!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Απλα να ειναι κέντρο για να βολευτουμε ολες. Και το θησειο ειναι πολύ καλή ιδεα, εχει και τον ηλεκτρικο και δεν θα δυσκολευτούμε καθολου

Αν ειναι και καλη μερα να κατσουμε εξω, πολυ ωραια θα ειναι!

Τζα!!!

Πω πω δεν ξέρω που πιέζομαι περισσότερο τελευταία...στη δουλειά ή στο σπίτι???? :rolleyes: Ο άντρας μου έχει 3 εβδομάδες τώρα που ούτε μία μέρα δεν γύρισε πριν τις 8:30-9....το αφεντικό μου τον έχει πιάσει κάψα να πάρει άλλο ένα σπίτι κ όλο φωτοτυπίες βγάζω,τι ήθελα κ του πρότεινα να μπούμε σε επιδότηση του οαεδ ένα σωρό δουλειά πρέπει να κάνω κ γιἀυτό κ γενικά πήξιμο παντού!:oops::-(:sad:

Χριστίνα σου ήρθε η περαίωση???? Ήρθε της μάνας μου 5,5 χιλιάρικα για περίπτερο κ μαγαζί που είχε κ κόντεψαν να πάθουν ανακοπή μαζί με τον πατέρα μου...εννοείται πως δεν πληρώνουμε γιατί ειδικά το μαγαζί μπήκε μέσα για μέσα ;)

Εγώ πάλι αντί για φαγητό προτιμώ ποτά κ χορό!!!(ε καλά κ ένα βρώμικο μετά τα ξύδια):P:p:p

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια δυστυχως δε μπορω να ερθω τοσο μακρια. Το εχω ξαναπει οτι θελω 2 ωρες πηγαινε ελα με το μετρο. Στα Εξαρχεια βρισκω και παρκαρω και θελω ακριβως το μισο χρονο.

Αννα τι γινεται αν δεν πληρωσεις? Δεν εχεις κυρωσεις?

age.png age.png

Κοριτσια δυστυχως δε μπορω να ερθω τοσο μακρια. Το εχω ξαναπει οτι θελω 2 ωρες πηγαινε ελα με το μετρο. Στα Εξαρχεια βρισκω και παρκαρω και θελω ακριβως το μισο χρονο.

Εεεεελα μωρε, μια φορα τουλαχιστον θα την κανεις κι εσυ να ερθεις λιγο πιο μακρια,ασε που θα ειναι πιο ωραια στο θησειο ασυζητητι, εγω τι να πω που αγγαρευω να με φερουν για να μην περπαταω σαββατιατικα τετοια ωρα στα εξαρχεια:?:τουλαχιστον το θησειο ειναι κοντα ηλεκτρικος,εχει κοσμο...

Αννα τι γινεται αν δεν πληρωσεις? Δεν εχεις κυρωσεις?

Γιατί όλος ο κόσμος νομίζει ότι αν δεν πληρώσει θα φάει κ πρόστιμο από πάνω???Τέσπα...αν θέλει κάποιος δεν πληρώνει κ μπορεί να έρθει για έλεγχο σε βιβλία-τιμολόγια κ τα σχετικά η εφορία το αν πρέπει να πληρώσετε(μάλλον για τον σύζυγο ρωτάς ε???) το κρίνει ο εκάστοτε λογιστής της επιχείρησης...η μάνα μου δεν θα πληρώσει γιατί σπάνια ασχολούνται να κάνουν έλεγχο σε επιχείρηση που έχει κλείσει εδώ κ 2 χρόνια κ επίσης ξέρουμε ότι τα βιβλία είναι σωστά κ δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι κ ακόμα κ αν έρθουν για έλεγχο κ βρουν κάποια παρατυπία 5,5 χιλιάρικα δεν θα ναι! ;) Αλλά όπως σου είπα κ αρχικά θα σας συμβουλέυσει ο λογιστής σας....;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...