Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλημερα!!!!!!!!!!!!!

ωραια μερα σημερα!!!!!

ισως αργοτερα να παμε μια βολτιτσα!!

προσ το παρων και τα 2 αντρακια μου κοιμουνται!!!!

το μεγαλο θελω να το δειρω λιγακι.......αλλα ααααααντε!!!!!

ισωσ το βραδυ βγουμε μια βολτιτσα!!!!

δε λεω σιγουρα μην το ματιασω και παλι.....

αλλα θα ερθουν και ο αδερφος του αντρα μου με την γυναικα του απο θεσ/νικη και κατι θα γινει!!!! για την βολτιτσα μας!!

χα χα κανε ονειρα κοπελια!!!

σιγουρα βγηκες στο ονειρο σου...

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!

Μαντυ να χαιρεσαι το Φιλλιπακο τον κουκλο σου!!!

Αννα επρεπε να πας στο τραπεζι της πεθερας αεροπορικως:tongue:

Το Σαββατο περασαμε πολυυυυ ωραια!Εσκασα απο το πολυ φαγητο!Δε μπορουσα να κοιμηθω το βραδυ και η Παναγιωτα μαλλον το καταλαβε και δεν κοιμοταν ουτε κι αυτη.Σημερα ξυπνησε στις 4:30 και δεν ξερω τι ωρα ξανακοιμηθηκε.Παντως 7 η ωρα που πηγα να της δωσω το γαλα της μου ηρθε μια μποοοοχα απο το δωματιο:confused:Τα κανε η κυρια και κοιμηθηκε μπρουμυτα να μην την ενοχλουν κιολας:tongue:Την ταισα, την ξεσκατισα, ουτε γυρισε να με κοιταξει, κοιμισμενη...

Ο πεθερος βγηκε δημ.συμβουλος τελικα!

Χριστινα αυτη η Φιλαδελφεια απο το κακο στο χειροτερο παει, τουλαχιστον οικονομικα (δουλευουμε μαζι τους χρονια, ολο κοροιδια ειναι).Τουλαχιστον τωρα που βγηκε γυναικα, μπας και βαλει καμια ταξη???

Βατραχι μαλλον γλυτωσε τη δηλητηριαση απο το τσιγαρο το παιδι με τον εμετο!!!Καλυτερα που τον εκανε!

Τα εχω παρει με τον αντρα μου.Μια ζωη κανονιζει τραπεζια χωρις να με ρωτησει:twisted:Τωρα που ηταν Κιλκις κανονισε να τραπεζωσω ενα ζευγαρι φιλους μας που θα ερθουν απο Κατερινη (τους παντρεψε ο αδερφος του) και τον αδερφο του με την κοπελα του στις 27 του μηνος το μεσημερι.Και καλα εγω θα τους τραπεζωνα ευχαριστως αλλα λογω της γιορτης μου 25, ξερει οτι ΠΑΝΤΑ οι συγγενεις μου ερχονται Σαββατο δλδ 27.Και φετος μαλιστα ελεγα επειδη ποτε δεν εχω κανει κατι ιδιαιτερο στη δικη μου γιορτη να κανω κι ενα μπουφε.Ειναι δυνατον να τραπεζωνω μεσημερι και βραδυ ρε παιδια, ημαρτον!Του λεω την κουραση μου δεν τη σκεφτεσαι?Ε, θα τους πω για Κυριακη λεει τοτε (θα ειμαι και ξεκουραστη απο το σαββατο)

Και ποιος θα ερθει λεει μωρε στη γιορτη σου??????Τα πηρα παιδια, ειμαι να σκασω, θα τους τραπεζωσω λεει εστω και με delivery.Και το χειροτερο, εχω πει οτι θα κανω γιορτη στις 27 και κανονισε κι ο αδερφος του ο βλακας να κανει την ιδια μερα κι ας γιορταζει 30:twisted:Και με τη βλακεια που τον δερνει τον βλεπω στον αδερφο του να πηγαινει...

να ρωτησω?!?!?!

κανατε απο την βαπτιση φωτοαλμπουμ σε ενα σαιτ ναι?

οι δικες μας φωτο ειναι σε ενα cd αλλα ουτε δεξι κλικ δεν μπορω να κανω...

εσεις τι κανατε να το κανω κι εγω?????:oops::oops:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημέρα κι από μένα :D

Περάσαμε πολύ όμορφα το Σάββατο όντως! Κι εγώ μετά είχα σκάσει ρε παιδιά...γιατί λυσσάμε έτσι με το φαγητό? Λες και δεν είχαμε ξαναφάει ποτέ! :oops:

Εχθές δεν πήγαμε πουθενά, κλειστήκαμε μέσα, γιατί ο άντρας μου είχε ένα μνημόσυνο κι εγώ βαριόμουν μόνη μου να πάω κάπου! Μόνο για λίγο μέχρι την πλατεία πήγα τη μικρή και πίσω.

Μερικές φορές λέω ''καλά που δουλεύω και βγαίνω και λίγο από το σπίτι''! :tongue:

Πάντως αυτές τις μέρες είμαι στα πρόθυρα στο να κλεισω ένα ταξίδι να πάω κάπου με το σύζυγο! Βέβαια αυτός είναι λίγο μούχλας σε αυτά, αλλά όταν τα κανονίζω εγώ μετά του αρέσει. ;) Μια φίλη μου πριν λίγες μέρες πήγε Ρώμη με τον άντρα της 4 μέρες! Σημειωτέον ότι έχει 2 μωρά, 8 μηνών και 4 χρονών. Επιστράτευσε τη μάνα της από το χωριό και την πεθερά για να πάει. Ζήλεψαααααααα πολύ! Κι εγώ με 1 παιδί δεν πάω πουθενά. Άμα κάνω και 2ο τι θα γίνει μετα, δεν θα ξαναδω τον κόσμο? Πείτε μου αν έχω άδικο!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Βατράχι πάντως πολύ ψύχραιμη σε βρίσκω με το τσιγάρο! Θα μπορούσε να είχε δηλητηριαστεί το παιδί! Sorry που είμαι απότομη, αλλά με αυτά δεν παίζουμε! Ο καπνός είναι ιδιάιτερα επικίνδυνος για τα μωρά! Κατευθείαν νοσοκομείο πρέπει! Ευτυχώς που έκανε εμετό το ζουζούνι και όλα είναι καλά!

ΠΡΟΣΟΧΗ,τα τσιγάρα σε σημείο που να μη τα φτάνει... πάντα!!!

n8m8p2.png

X9drp2.png

ααα, εγω το εχω δηλωσει στον αντρα μου, θελω να βγαινω για να αισθανομαι καλα, ενταξει δεν κανω και υπερβολες, αλλα 1-2 φορες το μήνα, σιγουρα θα βγω με φίλες μου. Δηλαδη εβδομαδα παρα εβδομαδα συνήθως. Καμια φορα, και λογω των περιστασεων μπορει να τυχει και να βγω και καθε εβδομαδα, αλλα ενταξει, πιο σπανια. αλλα και μαζι, βγαινουμε πολυ, και φυσικα μαζι με το παιδι, το εχουμε κανει γυριστρουλα. Απλα εχουμε ελλατώσει τις βραδυνες εξοδους αρκετα. Η μικρη κοιμαται πολυ νωρις τις καθημερινές, και Σαββατο βράδυ να βγουμε, σχεδον ποτε δεν βγαιναμε γιατι παντου εχει πολυ κοσμο και γινεται χαμος. Αλλα Σ-Κ πρωινά και απογευματα, ειδικα αν εχει και καλο καιρο, ολο εξω ειμαστε με τη μικρη. Της αρεσει και της μικρης πολυ

4Rnfp3.png

πω πω, τωρα το διαβασα για το τσιγαρο. ναι ετσι ξερω κι εγω, κατευθειαν νοσοκομειο με τον καπνο για να δουν το παιδι. Ειναι πολυ επικινδυνο. Κι εγω στον αντρα μου φωναζω, τα παραταει οπου να ναι, κι εχουμε παιδι πιθίκι

4Rnfp3.png

Πολύ καλά κάνετε Γιώτα, έτσι πρέπει! Εμείς δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό, γιατί άντρας μου δουλευει Σαββατο και πολλές φορές και Κυριακή & επίσης η μικρή σιχαίνετε το αυτοκίνητο! Περίεργο ε?

Γι αυτό κοντεύω να σκάσω. Δηλαδή εμείς υπάρχουν και εβδομάδες που δεν πάμε πουθενα! :( Το να πάω στη μάνα μου ή στην πεθερά μου δεν το λέω έξοδο βέβαια!!!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

ε καλα ναι, εσυ δεν οδηγεις; αλλα αμα μου λες οτι η μικρη σιχαινεται το αμαξι, και να οδηγεις δεν λεει και πολλα.

Ειναι δυσκολο το ξερω, κι εγω τους τελευταιους μηνες το καθιερωσα. Δεν μπορω να ειμαι μονο δουλεια, σπιτι, δουλειές, παιδί, ύπνο. Θελω και λιγο χρονο για να αισθανομαι σαν νεος ανθρωπος που ειμαι. Και φυσικα λεω και στο νικο να βγαινει με τους φιλους του, να ξεφευγει και αυτος λιγο απο την καθημερινότητα και απο τις κουβεντες για το παιδι. Και νομιζω οτι ετσι καταφερνουμε και διατηρουμε και τις ισορροπίες, και να συνεχιζουμε να ειμαστε καλα και να μην εχουμε καυγαδες, νεύρα, μουτρα κλπ.

4Rnfp3.png

ε καλα ναι, εσυ δεν οδηγεις; αλλα αμα μου λες οτι η μικρη σιχαινεται το αμαξι, και να οδηγεις δεν λεει και πολλα.

Ακριβώς έτσι...και που οδηγώ? Αφού με κλάμματα πάμε με κλάμματα ερχόμαστε!!!:rolleyes:

n8m8p2.png

X9drp2.png

κριμα κριμα, εμενα ευτυχως δεν γκρινιαζει καθολου στο αμαξι

Κι εμενα καθολου, εκτος αν ζεσταινεται.Το πολυ πολυ αν γκρινιαξει να της δωσω την πιπιλα της και να ριξει κι εναν υπνακο:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...