Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Η πεθερά μου μας πήρε πάλι να μας καλέσει για φαγητό κ μάλιστα στην Αυλίδα στις 12:30...ήθελε να μας πάρει από χθες αλλά ξεχάστηκε! :shock::shock::shock::P:p:p
Δεν πιστεύω να μην πήγατε!

Ο κυρ μπράντης αποφάσισε ότι δεν γουστάρει το αλεσμένο φαί εδώ και 2 μέρες. Αποτέλεσμα; Να μαγειρεύω και να πετάω, αφού ούτε να το χέσει το αλεσμένο. Προτιμά να κάθεται μαζί μας στο τραπέζι και να τρώει τα δικά μας. Δυστυχώς όμως δεν τρώει ικανοποιητικά έτσι. Βασικά το κοτόπουλο, παρότι το ψιλομασούλησε, δεν γινόταν λιώμα κι έτσι το έφτυσε στο τέλος (βαρέθηκε το μασούλημα). Οπότε την βγάζει με σαλατικά, ψωμοτύρι και πατάτες. Ούτε για απογευματινό δεν το θέλει, προτιμάει κρέμα-γιαούρτι-ρυζόγαλο κλπ. Τι κάνουμε; Του δίνω το μαγειρεμένο χωρίς να το αλέσω κι όσο φάει; Κι αν δεν το τρώει; Τον αφήνω νηστικό ή δίνω εναλλακτική; (φοβάμαι μην συνηθίσει τις εναλλακτικές).

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειρήνη η σελίδα για τις φωτό----> http://gr.foto.com/en/?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_term=fotocom

Χριστίνα ναι πήγα με τα πόδια κ γύρισα :tongue::tongue::tongue:

Λοιπόν εμείς τρώμε πότε αλεσμένα πότε όχι...πχ το μοσχάρι το θέλει αλεσμένο,τη φακή όχι...σήμερα είχα κοτόπουλο με πατάτες φούρνο για εμάς κ της έβαλα πατάτα,καρότο,κοτόπουλο κ λίγο λάδι μέσα σε ένα αλουμινόχαρτο κ το έβαλα στο ταψί με το δικό μας...έφαγε μια χαρά(εντάξει όχι την ποσότητα που θα έτρωγε αλεσμένο) το κοτόπουλο πάντως ήταν λιώμα καλύτερα κ από βραστό!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Λοιπόν, αφού έφαγε ρυζόγαλο για απόγευμα κι ένα τυροπιτάκι, το βράδυ ήπιε 125μλ γάλα. Αφού κάτσαμε να φάμε εμείς τα υπόλοιπα του μεσημεριανού, αυτός καταπιάστηκε να μασουλάει το ψημένο μπρόκολο (το είχα βάλει στη σχάρα μετά τα κρεατικά κι έριξα μπαλσάμικο), φέτα, 2 πατάτες τηγανητές σφουγγισμένες από τα λάδια, λίγο ψωμί και δοκίμασε τόσο δα κοτόπουλο ψητό. Κόλλησε με το μπρόκολο βασικά. Υποθέτω ότι αφού είχε πιει γάλα και δεν ήθελε άλλο, από ζήλια έτρωγε. Οσο τον έχω εγώ δεν θα τον πιέζω με φαί, ας τρώει από το δικό μας (χτες την έβγαλε με σαλάτα για μεσημέρι). Οταν τον κρατάει η μαμά μου ας το αλέθει, αν το τρώει ή όχι θα είναι δικό της θέμα :cool:

Βγάλατε δημάρχους; Εμάς βγήκε η χήρα του προπορευόμενου. Ο κακομοίρης έπαθε καρδιακό την ώρα που οδηγούσε την Δευτέρα και πέθανε :shock:

Στη θέση της έβαλαν την γυναίκα του και βγήκε με 62%

WN6Op3.png

[quote

Βγάλατε δημάρχους; Εμάς βγήκε η χήρα του προπορευόμενου. Ο κακομοίρης έπαθε καρδιακό την ώρα που οδηγούσε την Δευτέρα και πέθανε :shock:

Στη θέση της έβαλαν την γυναίκα του και βγήκε με 62%

Τουλάχιστον Χριστίνα θα έχει να απασχοληθεί με κάτι και θα ξεπεράσει έτσι πιο εύκολα το χαμό του άντρας της.Οσο μπορείς να το πεις αυτό.Αλλά ο χρόνος πάντα είναι ο καλύτερος γιατρός.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα.Ουφ,σήμερα την έστειλα παιδικό αφού είδα οτι μας σταμάτησαν οι διάροιες και είχε να κάνει πάνω απο 24ωρο και όταν έκανε χθες δεν ήταν αυτό το νερό που εκανε τις άλλες μέρες.Για να δούμε.Σήμερα το απόγευμα έχουμε και συνάντηση για το ατομικό ραντεβού για τα παιδιά για να δούμε πως πάνε.Τώρα εμένα τι θα μου πούνε δεν ξερω μιας και έχει λείψει αρκετά τελευταία.μια με το κρύωμα μετά με την ωτίτιδα και τελευταία με τη γαστρεντερίτιδα αλλά θα πάμε να δούμε.Επίσης σήμερα έχω κλείσει κι'εκείνο το περιβόητο μασάζ να πάω να κάνω που είχα ακυρώσει.Και είδικα σήμερα το εχω πολύ ανάγκη.Είμαι πολύ πιασμένη απο τη μικρή που τελευταία τα μεσημέρια θέλει να την κοιμίζω αγκαλιά.Αλλά απο σήμερα θα στρώσει πάλι στο σχολείο.

Ευχαριστώ και για τις ευχές σας για τον άντρα μου.Τελικά δεν ήρθε κανείς εχθές και περάσαμε ενα ύσηχο βράδυ.

SI5Yp3.png

Καλημέρα κορίτσια:D

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας:D το τραπέζι έγινε το Σάββατο και περάσαμε πολύ ωραία:D

Ο πιτσιποπάκος ήταν πολύ χαρούμενος και όλο το βράδυ χόρευε και έκανε σκανδαλιές:D

Ούτε η γραβάτα δεν τον ενόχλησε:tongue:

Αν βλέπατε το αντράκι μου ήταν κουκλάκι...και γυαλίζαν τα ματάκια του από την χαρά:D

καλημερα, εμεινα σπιτι σημερα γιατι ειμαι ψιλοαρρωστη, ψιλοβαριομουν, λίγο απʼ ολα.

demykou, νομιζω οτι δεν θα εχουν πολλα να σου πουν στο σταθμο. Ετσι κι εγω πηγα την Τεταρτη σε συγκεντρωση γονεων με ατομικο ραντεβου, και μου ειπαν, οτι στο βρεφικο τμήμα ο γονιός εχει νοημα να πηγαινει αφου το παιδί του γίνει 2 χρονων. Τουλαχιστον στον δικο μας σταθμο. Στον δικο σας βέβαια μπορεί και να είναι διαφορετικά. Μου ειπαν βεβαια καποια πράγματα για τη μικρή, αλλα λίγα. Παιζει να ημουν και το πιο γρηγορο ραντεβού.

4Rnfp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Μετά από ένα πολύ όμορφο και χαρούμενο Σαββατοκύριακο πίσω στο γραφείο..... ουφ! Σε 15 μέρες όμως θα έχω ξεμπερδέψει και θα μπορώ απερίσπαστη να μπω σε Χριστουγεννιάτικο mood :):):):):)

Το Σάββατο περάσαμε πολύ ωραία όσες βρεθήκαμε, λυσσάξαμε στο μπίρι μπίρι εννοείται και φάγαμε ωραιότατα και μέχρι σκασμού!!!!!!!! Το γοργονίδιο πέρασε μια χαρά με το μπαμπά του και είχε πολύ πλάκα την ώρα που γύρισα που της λέω "πώς περάσατε με το μπαμπά?" και μου λέει "καγιά καγιά, ούουόυουουού" και τρέχει και τον φιλάει:):):):):) Περιττό να σας πω ότι ο Βασίλης έγινε αλοιφή μετά από αυτό ......

Κατά τα άλλα λόγω γενεθλίων, το Σάββατο το βράδυ γιορτάσαμε οι τρεις μας και χθες με λίγο κόσμο στο σπίτι - οικογένεια κυρίως μιας και είναι και του αδερφού μου τα γενέθλια σήμερα και το γοργονίδιο την καταβρήκε με τον κόσμο και το χαβαλέ και έλαμπε η μουρίτσα της όλη μέρα!!!!!!!! Αφήστε που βοήθησε σε όλα τα μαγειρέματα και ήταν πολύ περήφανη:):):):):):):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

good_day_smile.gif

Δημητρα, να χαιρεσαι τον αντρα σου!

Χριστινα, αστον να μασουλαει σιγα σιγα και θα συνηθισει, θα δεις. Εμεις κοψαμε τα αλεσμενα εδω και 6 μηνες.

Το εμαθα για τον δημαρχο σας. Κριμα ο ανθρωπος, εχει ομως τα προσοντα η γυναικα του γι αυτη τη δουλεια?

Καλημερα! Καλη σαρακοστη!

age.png age.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Μετά από ένα πολύ όμορφο και χαρούμενο Σαββατοκύριακο πίσω στο γραφείο..... ουφ! Σε 15 μέρες όμως θα έχω ξεμπερδέψει και θα μπορώ απερίσπαστη να μπω σε Χριστουγεννιάτικο mood :):):):):)

Το Σάββατο περάσαμε πολύ ωραία όσες βρεθήκαμε, λυσσάξαμε στο μπίρι μπίρι εννοείται και φάγαμε ωραιότατα και μέχρι σκασμού!!!!!!!! Το γοργονίδιο πέρασε μια χαρά με το μπαμπά του και είχε πολύ πλάκα την ώρα που γύρισα που της λέω "πώς περάσατε με το μπαμπά?" και μου λέει "καγιά καγιά, ούουόυουουού" και τρέχει και τον φιλάει:):):):):) Περιττό να σας πω ότι ο Βασίλης έγινε αλοιφή μετά από αυτό ......

Κατά τα άλλα λόγω γενεθλίων, το Σάββατο το βράδυ γιορτάσαμε οι τρεις μας και χθες με λίγο κόσμο στο σπίτι - οικογένεια κυρίως μιας και είναι και του αδερφού μου τα γενέθλια σήμερα και το γοργονίδιο την καταβρήκε με τον κόσμο και το χαβαλέ και έλαμπε η μουρίτσα της όλη μέρα!!!!!!!! Αφήστε που βοήθησε σε όλα τα μαγειρέματα και ήταν πολύ περήφανη:):):):):):):)

του εχω μεγαλη αδυναμια του παιδιου σου, χωρις να το εχω δει ποτε, στο εχω πει;

Νομιζω στο εχω πει πολλες φορες:P:p:p

4Rnfp3.png

αααχχ!!! κοριτσια τι παθαμε εχθες....:-(

ετοιμαζομασταν το πρωι να παμε στο χωριο

ο αντρας μου στο μπαλκονι

εγω ντυνομουν και ο μικρος περιφεροταν...

και ξαφνου ακουω τον αντρα μου

"βρε τι κανεις εδω?!?! Πεπη(εγω..)τρεχα!!"

παω και τι να δω ο μικρος ειχε φαει τσιγαρο......

τα παιξα μολις τον ειδα.....δεν ξερω ποσο εφαγε ειχε ενα ολοκληρο τσιγαρο πατημενο κατω αλλα γυρω απο το στομα του ειχε καπνο...

ξεκιναμε για το χωριο παμε για καφε και εκει αυτος που εχει το καφε του δωσε μια μπανανα!!! ηταν αρκετα κρυα αλλα την εφαγε ολη

παμε στο χωριο μου για να ψηφισω και στον γυρισμο ο μικρος κανει εμετο...

εκανε τρεις φορες στη σειρα

ηταν η πρωτη φορα στην ζωη του που εκανε μετο

περα απο τις γουλιτσες που εβγαζε μεχρι 6 μηνων δεν εκανε ποτε του μετο μεχρι χθες...

μετα στο σπιτι εφαγε καλα ειχε κεφια

δεν ξερω τι τον πειραξε...η μπανανα? εχει ξαναφαει σκετη αλλα οχι κρυα

το τσιγαρο? παντως αν εκανε και δευτερη φορα θα τον πηγαινα νοσοκομειο αμεσως!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...