Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Α ναι σωστα, ανεβηκε για ψηφο. Κατερινακι, επιβαλλεις καποια πραγματα, δεν ειναι θεμα τυχης. Και οι δυο γονεις εχουν τις ιδιες υποχρεωσεις.

Προσπαθω, πιστεψε με και καποιες φορες τα καταφερνω,αλλα κατανταω και γκρινιαρα:(Ισως στο 2ο συμμετεχει περισσοτερο...

Καλημερα Βατραχι! Παω να ξυπνησω τη μικρη!!!Να φαμε φρουτοκρεμα οσο εχει τα ζουζουνια στο αλτερ αλλιως...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!!

Δουλειές,δουλειές,δουλειές! :mad:

Το μπουμπούκι μου άρχισε να μην τρώει γάλα πάλι....χθες ηπιε 20μλ κ κοιμήθηκε!Με τίποτα λέμε...σήμερα λέω να της δοκιμάσω εβαπορέ γιατί κ το φρέσκο ούτε να το μυρίσει! :rolleyes:

Κατερίνα δίκιο έχει η Μαριάννα....δεν είναι τόσο δύσκολο αν την κρατάει μια στο τόσο! :wink: Εγώ αν εξαιρέσουμε ότι συνήθως έρχεται γύρω στις 8 τις καθημερινές κ κατευθείαν κάνουμε τη μικρή μπάνιο κ τα σχετικά,τα σουκού την κρατάει αρκετα αρκεί να μην του πω να την ταίσει-κοιμήσει! :wink:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Κατερίνα δίκιο έχει η Μαριάννα....δεν είναι τόσο δύσκολο αν την κρατάει μια στο τόσο! :wink: Εγώ αν εξαιρέσουμε ότι συνήθως έρχεται γύρω στις 8 τις καθημερινές κ κατευθείαν κάνουμε τη μικρή μπάνιο κ τα σχετικά,τα σουκού την κρατάει αρκετα αρκεί να μην του πω να την ταίσει-κοιμήσει! :wink:

Kαλημέρα!!!

Συμφωνώ 1000% με Βλαχοπούλου!! Εμένα ο αντρούλης μου τα κάνει όοοολα!!!:tongue::tongue::tongue: Αλλαγμα, τάισμα, ύπνο, βόλτα κλπ!!! Αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω 2ο, ούτε 3ο φυσικά!!!:rolleyes::rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

και μενα ευτυχως οταν ειναι εδω, ολα μπορει να τα κάνει, ακομα και μπανιο μονος του την κάνει. εκει που δυσανασχετεί είναι αν έχει χεστεί, αλλα και πάλι το κάνει οταν δεν εχει εναλλακτική.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Πόσο νυστάζω όμως... Καλημέρα.

Εχω φοβερή ζαλάδα και νύστα. Και φανταστείτε ότι ξύπνησε ο μπάμπουιν στις 8+ για γάλα και ξανακοιμηθήκαμε ως τις.... 11.30 :shock:

Του το τσάκισα το πρόγραμμα. Αφού μασούλησε λίγο ψωμοτύρι και μετά λίγο από το τοστ μου, τώρα τρώει μπανάνα και ρόδι. Σας έχω πει τι ψύχωση έχει με το ρόδι; Τρελλός και παλαβός!

Αφήστε δε κουκουβαγίαση τελευταία που έχει ένα βιβλιαράκι με εικόνες και του λέμε πχ που είναι το καπέλο; Κι ανοίγει στην αντίστοιχη σελίδα και μας το δείχνει με το δαχτυλάκι του :cool:

Επίσης μας κάνει τα ζώα τελευταία, γουρούνι, αγελάδα, σκύλο, γάτα κλπ :lol:

Τέτοια ικανοποίηση ούτε όταν πετύχαινα προσωπικούς στόχους στη ζωή μου! :D

Οι άλλες μασάνε τώρα ε; Μμμμ κι εγώ θα βγάλω τυροπιτάκια τώρα από τον φούρνο, σκασίλα μου :tongue:

WN6Op3.png

Πρεπει καποια στιγμη να καταλαβουμε οτι η καισαρικη ειναι εγχειριση και οχι τοκετος και πρεπει να γινεται μονο οταν υπαρχει σοβαρη αναγκη.

Και για τη μητερα ειναι επικινδυνη, οπως καθε εγχειριση και για το μωρο ειναι ανθυγιεινος τροπος εξοδου στον κοσμο.

Αλλα που να βρεις γιατρο να περιμενει...:rolleyes:

Εχω ακουσει ενα γιατρό να περιγράφει την καισαρική ως εξής:

Φανταστείτε ενα κτίριο με πολλούς ορόφους.

Που από τον τελευταίο όροφο πρέπει να πάτε στο ισόγειο.

Υπάρχουν 2 τρόποι για να γίνει αυτό.

Ή να κατέβεις με τα σκαλιά, που θα σου παρει αρκετή ωρα αλλα θα γίνει ήρεμα κι ωραια με τους δικους σου ρυθμούς, ή να πάρεις το ασανσέρ, που θα σε πάει παρα πολύ γρήγορα μεν, αλλα πολύ απότομα και θα νοιώσεις αυτή τη ζαλάδα και αστάθεια.

Κάπως έτσι είναι και η καισαρική για το μωρο, έτσι τη βιώνει.

4Rnfp3.png

Κοριτσια περασαμε πολύ ωραια σήμερα, ευχηθήκαμε και στο Μαριαλενάκι που γιορταζε, φάγαμε πολύ ωραια, αλλα εμενα μ εχει πιασει το στομαχι μου ρε κοριτσια. Τα πικαντικα φταίνε, δεν τρωω συχνά

4Rnfp3.png

Τελικά ο άντρας μου, μου πηρε καινουργιο κινητό, ενα πολύ ωραιο άσπρο, και ακομα δεν μου το εχει δωσει να το δω λιγακι, το εχει και το κοιταει αυτος, και μου λεει τι εξαιρετική επιλογή έχει κάνει. Τρομαρα του, το ζαχαρώνει, αν δεν ειχε iphone θα μου το ετρωγε, ειμαι σιγουρη

4Rnfp3.png

9_sunday_delicoous.jpg

Συμφωνώ 1000% με Βλαχοπούλου!! Εμένα ο αντρούλης μου τα κάνει όοοολα!!!:tongue::tongue::tongue: Αλλαγμα, τάισμα, ύπνο, βόλτα κλπ!!! Αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω 2ο, ούτε 3ο φυσικά!!!:rolleyes::rolleyes:

Mια απ΄τα ιδια. Θα συμφωνησω μαζι σου σε ολα...και στο Βλαχοπουλου!!!;)

Κατερινα χρειαζονται δραστικες λυσεις, οχι γκρινια. Απλα σηκωνεσαι και πας για καφε και τον αφηνεις με το παιδι του. Μην ανησυχεις, κανεις δε θα παθει τιποτα! Απλα θα ερθουν πιο κοντα!;)

Αναστασια, να χαιρεσαι τον Φιλιππο! Πολυχρονος και καλοχρονος να΄ναι!:D

age.png age.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!..μαλλον καλησπερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ αν δειτε απο ποτε ειναι τα quote που εβαλα θα καταλαβετε απο ποτε εχω να μπω....γινεται λιγο ψιλοχαμοσ με την μπουμπουκιτσα...αλμα αναπτυξησ να περναμε?τι να ειναι δεν ξερω!!!πολυ αγκαλιτιδα..πολυ κλαμα πολλεσ ωρεσ ξυπνη...μεχρι και γευματα απο 5 που ειχαμε οπωσ και πρεπει για την ηλικια μασ τα ξανακαναμε 6...

οχι οτι δεν ημασταν ετσι...απλα τωρα πηγαν ολα αυτα στον υπερθετικο βαθμο

Αχ ναι βρε Ειρηνακι, βαλε να δουμε κι εμεις να ζηλεψουμε μπας και το παρουμε αποφαση για επομενο:rolleyes:

κατερινακι τωρα που την ειδεσ το πηρεσ απ[οφαση??????????????????:tongue::tongue::tongue:

Ειδατε τη μπουμπου της Ειρηνης????????Κουκλι!Και η Αγγελικη της μεγαλωσε πολυ!!!

ευχαριστουμε πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σιχτήρ πια ξύδι,λεμόνι,λάδι(γιατί την κόβω κ δυσκοίλια τη πεθερά) κ να πάει να χεστεί γιατί με αυτά που κάνει φαίνεται τώρα ότι πολύ σωστά έπραξες κ δεν έδωσες το όνομά της!!!.... Δεν μας είπες...η ροζούλα έχετε αποφασίσει τι όνομα θα πάρει????:wink: Πρόσεξε τι θα πεις γιατί θα πέσει μούτζα!:lol::lol:

μουτζα μουτζα αννακι μου!!!!

αναγκαστικα πλεον...!!!!!!!!!!!!!!!!!!απλα τωρα δεν με πειραζει αφου ειναι επειδη το θελω εγω κ οχι επειδη πρεπει ή επειδη το θελει αυτη...

Γεωργια-ελενη θα την ονομασουμε!!!το ελενη ειναι απο γιαγια του αντρα μου...εγω το ηθελα(μια και η γυναικα δεν ειχε εγγονεσ ,μονο εγγονουσ ειπα να την τιμησω...)

και να σασ πω και για το γεωργια ωρεσ ωρεσ που μου την σπαει η πεθ.σκευτομαι οτι ενταξει με το ονομα και εγω θα τιμω τον Α.Γεωργιο..

παντωσ δεν τουσ εχουμε πει ακομα τιποτα...

DnfMp3.pngqTarp3.png

χρονια πολλα πολλα στον κυριο πιτσι-φιλιππο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αναστασια μου να τον χαιρεσαι τον κουκλο σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πολυχρονοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αννα μου ,μπορεισ μηπωσ να μου ξαναβαλεισ το σαιτ με τισ φωτο???ωρα τωρα το ψαχνω...αλλα βρηκα μονο των κοριτσιων τισ διευθυνσεισ..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλησπέρα.

Αναστασία να χαίρεσαι το Φιλιππάκο σου.

Κι'εμένα γιορτάζει ο άντρας μου σήμερα.Του φτιάξαμε μια τουρτίτσα το πρωί μαζί με τη μπουμπού μιας και δούλευε μέχρι το μεσημέρι και δεν θα κάνουμε κάτι ιδιαίτερο.Ευτυχώς δηλαδή γιατί δεν μπορώ αλλά τραπέζια.Κάναμε στη γιορτή μου και ελπίζω να μην έρθουν τα πεθερικά μου όπως είχαν πεί.

SI5Yp3.png

Γιορτάζουν τα Φιλιππάκια σήμερα; Χρόνια πολλά πίτσι! Σήμερα είναι το τραπέζι της γιορτής;

Δήμητρα κι εσύ να χαίρεσαι τον άντρα σου!

Σαν σήμερα ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη μου. Και σήμερα μου ανακοίνωσε κι ο ξάδερφός μου ότι περιμένουν μωράκι (ίδιες περίπου μέρες που είχα κι εγώ πητ) :D

Να τα μπεμπέ που θα πάνε! Κι ο αδερφός του μας ανακοίνωσε ότι παντρεύεται τον Μάη (μια μέρα πριν την δική μου επέτειο). Μα τι αδυναμία είναι αυτή στις κοινές ημερομηνίες :cool:

WN6Op3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!

Αχ έχω ξεσυνηθίσει στο ξενύχτι κ σήμερα είμαι κομμάτια....χθες είχαν έρθει η θεία του άντρα μου κ μπουρου μπορου κοιμηθήκαμε στις 2:30 κ η μικρή ξύπνησε 6:30 αλλά σηκώθηκε ο κυρ Στέφανος αφού εγώ δεν πήρα χαμπάρι :oops:

Πιτσοποπ χρόνια σου πολλά! Να σαι γερός,όμορφος κ να σε χαίρονται οι γονείς σου!:D

Demykoo να χαίρεσαι το σύζυγο!:D

Ειρήνη χίος....το Ελένη ωραίο ;);):tongue::tongue:

Η πεθερά μου μας πήρε πάλι να μας καλέσει για φαγητό κ μάλιστα στην Αυλίδα στις 12:30...ήθελε να μας πάρει από χθες αλλά ξεχάστηκε! :shock::shock::shock::P:p:p

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...