Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Μαριάννα κ εμείς 16 έχουμε οι 4 κυνόδοντες βγήκανε μέσα σε 2 εβδομάδες μπαμ μπαμ!;) Η παιδίατρος μου είπε τα υπόλοιπα 4 περιπου στα 2-2,5 βγαίνουν! ;)

Δηλαδη μονο 20 θα βγαλουν αρχικα?????Τελεια!!!Θα κοιμηθουμε δλδ σε μερικους μηνες!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι αν κατάλαβα καλά 20....κοριτσομάνες -----> http://www.etsy.com/shop/josiekatstrunk?section_id=5990653 εντυπωσιακά ε??

Μη με βαζεις στην πριζα τωρα κι εδωσα τοσα λεφτα την περασμενη βδομαδα...κι αυτη η χρεωστικη πειρασμος ειναι...και η αληθεια ειναι οτι ψωνιζω, ψωνιζω, αλλα δεν ξερω ποσα εχει μεσα:rolleyes:

Διαλέξτε ότι θέλετε από αυτά και σας το φτιάχνω με τη μαμά μου άνετα!!!!!!

Τέτοια λέγε μας!!!!:P:p:p

Α να σας πω τώρα που είδα εκεί ένα μικράκι με σκουλαρικάκια....πότε τρυπάμε αυτάκια?????Εμένα μου τα είχε τρυπήσει ενός χρονού η μάνα μου αλλά μήπως παίζει κανα θέμα κ είναι καλύτερα να το κάνουμε αργότερα????Κ που τα τρυπάμε?????(σε τι μαγαζί??) :confused::confused::confused:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Τέτοια λέγε μας!!!!:P:p:p

Α να σας πω τώρα που είδα εκεί ένα μικράκι με σκουλαρικάκια....πότε τρυπάμε αυτάκια?????Εμένα μου τα είχε τρυπήσει ενός χρονού η μάνα μου αλλά μήπως παίζει κανα θέμα κ είναι καλύτερα να το κάνουμε αργότερα????Κ που τα τρυπάμε?????(σε τι μαγαζί??) :confused::confused::confused:

Εγω 4 χρονων σε χρυσοχοϊο.Ελα μωρε νωρις ειναι...εμενα δε μ'αρεσει στα μωρα!

Εγω 4 χρονων σε χρυσοχοϊο.Ελα μωρε νωρις ειναι...εμενα δε μ'αρεσει στα μωρα!

Εγώ πάλι νομίζω καλύτερα μικρή γιατί κ θα κάτσει σχετικά ήσυχη αφού δεν πολυκαταλαβαίνει τι την περιμένει αλλά κ γιατί 4 που λες ρε φοβάμαι μη μου θυμώσει για τον πόνο που της προκάλεσα:rolleyes:....καλύτερα να την αφήσω να πάει 18 χρονών κ να κρίνει μόνη της! :tongue::tongue::tongue: Κ εγώ το χρυσοχοϊο σκεφτόμουν απλά δεν ήμουν σίγουρη για το αν ξέρουν ακριβώς που τρυπάνε μην κάνουν καμιά ζημιά στο παιδί....:?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Γεια σας και πάλι!!!

Γύρισα από το κομμωτήριο, πήγα και h&m στα πολύ πεταχτά (πήρα και 2 δωράκια που ήθελα) και όλα καλά. Στο δρόμο μ' έπιασε απίστευτη βροχή, χαλάζι και κεραυνοί...ωραίο σκηνικό :wink::wink::wink:

Γιωτάκι η ΠΗΤ μου είναι 16/4, αλλά αν όλα πάνε καλά θα γεννήσω τέλος Μαρτίου :)

Μαριαννάκι μη στείλεις τίποτα, μη φανεί ότι με δωροδοκείς και τα λέω!!!:rolleyes::rolleyes::tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλημερα!Το μπουμπουνι ξυπνησε απο τις 7 (με πηρε ο υπνος και δεν προλαβα να την ταισω στον υπνο της...)τωρα δεν ξανακοιμαται φυσικα...Μηπως μπορει να ερθει καποια να μου μαζεψει τα απλωμενα ρουχα και να μου τα σιδερωσει γιατι βαριεμαιιιιιιιιιιιιιιι:-(

weekend_drums.gif

Μαριαννάκι μη στείλεις τίποτα, μη φανεί ότι με δωροδοκείς και τα λέω!!!:rolleyes::rolleyes::tongue::tongue:

Οχι βρε! Δεν ηθελα να σε δωροδοκησω...απλα για τη λιγουρα της εγκυμοσυνης...!!!:lol:

Μηπως μπορει να ερθει καποια να μου μαζεψει τα απλωμενα ρουχα και να μου τα σιδερωσει γιατι βαριεμαιιιιιιιιιιιιιιι:-(

Κατερινα, εχω κι εγω λιγα πλυντηρια ασιδερωτα...:rolleyes:

Καλα να περασετε σημερα!

age.png age.png

Διαφημίσεις

Μολις καταφερα να την κοιμησω λιγακι και ενα φορτηγο κατω απο το σπιτι ξεφορτωνει για μετακομιση ...επισης οι απο πανω μετακομιζουν ολο το σπιτι.τα νευρα μου,ουτε εναν καφε δε μπορω να πιω..

Για σημερα να σου πω την αληθεια το σκεφτομαι ακομα γιατι η μανα μου εκατσε μεχρι αργα χθες και ειχε και πιεση......θα δω!

Ο αντρας σου δουλευει σημερα? Ο δικος μου δυστυχως δουλευει και Σαββατα, γι αυτο δε μπορω να ερθω.

O αντρας μου ξαναπηγε πανω να ψηφισει.Αλλα τα εχουμε πει, ετσι κι αλλιως δεν κραταει το μωρο, δεν ξερει λεει.Εσυ εισαι τυχερη!

Μου την ξυπνησαν γμτ

καλημερα!!!!!!!!!!!!!

ωραια μερα σημερα!!!!!

ισως αργοτερα να παμε μια βολτιτσα!!

προσ το παρων και τα 2 αντρακια μου κοιμουνται!!!!

το μεγαλο θελω να το δειρω λιγακι.......αλλα ααααααντε!!!!!

ισωσ το βραδυ βγουμε μια βολτιτσα!!!!

δε λεω σιγουρα μην το ματιασω και παλι.....

αλλα θα ερθουν και ο αδερφος του αντρα μου με την γυναικα του απο θεσ/νικη και κατι θα γινει!!!! για την βολτιτσα μας!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

O αντρας μου ξαναπηγε πανω να ψηφισει.Αλλα τα εχουμε πει, ετσι κι αλλιως δεν κραταει το μωρο, δεν ξερει λεει.Εσυ εισαι τυχερη!

Μου την ξυπνησαν γμτ

Α ναι σωστα, ανεβηκε για ψηφο. Κατερινακι, επιβαλλεις καποια πραγματα, δεν ειναι θεμα τυχης. Και οι δυο γονεις εχουν τις ιδιες υποχρεωσεις.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...