Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και σιγα, κι αν δεν πας να ψηφισεις τι εγινε μωρε?

Ειναι ο πατερας μου στο δημο με συμβαση και καλυτερα ειναι να μην αλλαξει κατι.Αυτος ο δημαρχος προσπαθει να τους κρατησει..Αλλιως, σιγα μην εκανα τον κοπο

Τωρα πηρα τηλ σπιτι και η μανα μου ρωταει τη μικρη πως κανει ο θεουλης και αυτη απανταει μπουυυυυυ (μπουμπουνιζει)!

Αλλο:εχθες νομιζω οτι ειδα κι αλλο τραπεζιτη στο στομα της, αντε να τελειωνουμε να κοιμηθουμε.Γιωτα θυμαμαι που ελεγες οτι η Ιλιανα εβγαλε εναν πισω, ετσι αλλου γι'αλλου βγαζει δοντια κι η δικια μου:rolleyes:

Λοιπον, εδω και κατι μερες πονουσε ενας φρονιμιτης του αντρα μου, υποφερτα ομως.Πηγε στη γιατρο της μοναδας του, του τον πειραξε λιγο και εχει 2 μερες τρελαμενος στον πονο.Για παυσιπονο ουτε λογος οποτε απο χθες το βραδυ πρεπει να εχει τρελλαθει ο κακομοιρης και παιρνει συνεχεια ντεπον.Το πρωι σημερα ομως πηγε στο γνα εβγαλε ακτινογραφια και του ειπαν οτι δε δικαιολογειται τοσος πονος απο το δοντι και να παει τη δευτερα να κανει εξετασεις για νευραλγια:(Τι ειν'αυτο ρε παιδια???Φοβαμαι!

Διαφημίσεις

ουτε εγω ξερω τι ειναι νευραλγια, αλλα δεν νομιζω οτι ειναι κατι κακο. Αν ηταν θα το ξεραμε.

Εμενα και οι τρεις τραπεζιτες που βγαζει αυτη τη στιγμη, αλλου γι αλλου ειναι, ο ενας κατω αριστερα, ο αλλος πανω αριστερα και ο αλλος πανω δεξια, ο κατω μπροστα σχετικά και οι πανω προς τα πισω

4Rnfp3.png

ουτε εγω ξερω τι ειναι νευραλγια, αλλα δεν νομιζω οτι ειναι κατι κακο. Αν ηταν θα το ξεραμε.

Εμενα και οι τρεις τραπεζιτες που βγαζει αυτη τη στιγμη, αλλου γι αλλου ειναι, ο ενας κατω αριστερα, ο αλλος πανω αριστερα και ο αλλος πανω δεξια, ο κατω μπροστα σχετικά και οι πανω προς τα πισω

Ε, καπου εκει κι εμας:rolleyes:

Μαριάννα σίγουρα δε φαίνεται η ηλικία σου! 10 χρόνια νεότερη δείχνεις, μη σου πω και παραπάνω!!;););)

Ωραια! Για πες διευθυνση να σου στειλω ταρτα λεμονιου με μαρεγκα και σοκολατακια απο max perry!!!;)

Λοιπον, εδω και κατι μερες πονουσε ενας φρονιμιτης του αντρα μου, υποφερτα ομως.Πηγε στη γιατρο της μοναδας του, του τον πειραξε λιγο και εχει 2 μερες τρελαμενος στον πονο.Για παυσιπονο ουτε λογος οποτε απο χθες το βραδυ πρεπει να εχει τρελλαθει ο κακομοιρης και παιρνει συνεχεια ντεπον.Το πρωι σημερα ομως πηγε στο γνα εβγαλε ακτινογραφια και του ειπαν οτι δε δικαιολογειται τοσος πονος απο το δοντι και να παει τη δευτερα να κανει εξετασεις για νευραλγια:(Τι ειν'αυτο ρε παιδια???Φοβαμαι!

http://www.medlook.net/article.asp?item_id=2770

Eγω ειχα νευραλγια τριδυμου.

age.png age.png

Μαριαννα το διαβασα αυτο, ευχαριστω.Ελπιζω να μην ειναι κατι τετοιο, ποιος τον ακουει...

Παλι με max perry θ'ασχοληθουμε????Λοιπον, θα κανω εγω την καλη αυριο να φερω κατι απο κει, επιτρεπεται αραγε?Επειδη θα ειμαστε για φαγητο ρωταω!

Κ όμως είμαι ακόμα δουλειά...κ θα είμαι για καμιά ώρα ακόμα....δεν προλαβαίνω λέμε:mad:

Γιώτα δεν την πονάει απ'ότι φαίνεται κ συνεχίζει να το χρησιμοποιεί κ να το κοπανάει κ παντού...αυτό θα είναι επικίνδυνο αφού βγάλει το γύψο μην το ξαναχτυπήσει πουθενά επειδή θα χει συνηθίσει να μην νοιώθει τίποτα....η κόρη μου έχει πάρει από τη νονά της τελικά κ είναι τόσο ζωηρή...εκείνη 17 μηνών έσπασε το χέρι της κ μάλιστα το αριστερό όπως κ η Ζωή!:P:p:p

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

]Γιώτα δεν την πονάει απ'ότι φαίνεται κ συνεχίζει να το χρησιμοποιεί κ να το κοπανάει κ παντού...αυτό θα είναι επικίνδυνο αφού βγάλει το γύψο μην το ξαναχτυπήσει πουθενά επειδή θα χει συνηθίσει να μην νοιώθει τίποτα....η κόρη μου έχει πάρει από τη νονά της τελικά κ είναι τόσο ζωηρή...εκείνη 17 μηνών έσπασε το χέρι της κ μάλιστα το αριστερό όπως κ η Ζωή!:P:p:p

Σιγα μην ποναει, αμα πονεσει δε θα το ξανακανει...εδω αυτα ειναι τρελά, χτυπιουνται μονα τους και γελανε:roll:καλα η δικια μου δεν εχει νονα, νονο εχει κι ελπιζω να μην του παρει τιποτα!

Ρε παιδια, η κορη μου εχει βγαλει 16 δοντια. Μαζεμενα βγαινουν!

Γι'αυτο δεν κοιμαται τη νυχτα ρειιιιιιι και δεν το'χεις καταλαβει!Εγω που νομιζα οτι η δικια μου εχει 8 και μαλλον εχει 11...:o

Γι'αυτο δεν κοιμαται τη νυχτα ρειιιιιιι και δεν το'χεις καταλαβει!Εγω που νομιζα οτι η δικια μου εχει 8 και μαλλον εχει 11...:o

Ανωδυνα βγαινουν. Απλα θελει να κοιμαται μαζι μας...

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...