Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

αννουλα καλημερα, πως παει το κριθαρακι της μικρης?

εμεις παλι, θελουμε καμια φορα να την παρουμε στο κρεβατι να χουχουλιασουμε ολοι μαζι και το σκασμενο δεν καθεται ουτε δευτερολεπτο

Καλύτερα πίστεψέ με!!!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι θελει μαλλον λιγο προσεκτική διαχείριση για να μην το κάνει συνήθειο.

Ωραια, λοιπον, μια χαρα παει το ματακι της. Με το χερακι ενταξει? Συνεχιζει να το κοπαναει?

Σημερα το πρωι ειπα στον αντρα μου για τη Ζωή και επαθε σοκ!!!

4Rnfp3.png

Αρχισε και η βροχηηηηη....

Λετε και η δικια μου να θελει να ερθει στο κρεβατι μας, γι'αυτο κλαιει?Την ταιζω το γαλα της στο κρεβατι μου, την κραταω εκει μπας και κοιμηθει, γυρναει γυρω γυρω και μετα την παω στο δικο της οπου σηκωνεται ορθια και κανει τααααα στο φωτακι πισω απο το κρεβατι της,μολις παω να φυγω κλαιει.Λετε να θελει στο κρεβατι μου?Μαλλον θ'αρχισω να την ταιζω στο δωματιο της να την βαζω κατευθειαν στο δικο της κρεβατι.Παντως κανα δυο βραδια που την πηρα αγκαλιτσα στο κρεβατι μου και της ελεγα παραμυθια, της χαιδευα το κεφαλακι, αχ ποσο μ'αρεσε:-):-):-D

Γιωτα κι εγω ζηλευω, θελω κι εγω home alone!

Καλημέρα!!!

Απ'ότι βλέπω οι περισσότερες έχουμε πρόβλημα ύπνου....όταν το είπα στην παιδίατρο μου είπε τα δικά της (έχει 3) άρχισαν να κοιμούνται όλη νύχτα γύρω στους 20-21 μηνών.....έχει να κοιμηθεί,λέει,18 χρόνια!!!Και παραπονιέμαι εγώ με 1,5 χρόνο αυπνίας!!Κοντεύουμε,σκέφτηκα από μέσα μου,λίγο υπομονή ακόμα....χτες κοιμήθηκε κατά την 1 το βράδυ,την πήγα μέσα στο δωμάτιό της και στις 3 ξαναγύρισε στο δικό μας....τώρα ροχαλίζει απλωμένη στο διπλό κρεβάτι κι εγώ περιμένω να ξυπνήσει για να πάρω την μαμά μου τηλ. να έρθει για να καθαρίσω...και μόνο που το σκέφτομαι κουράζομαι αλλά πρέπει να γίνει κι αυτό.....έχω κι ένα κακό,ρε παιδί μου,δεν μπορώ να τα κάνω 1 κάθε μέρα...πρέπει να τα κάνω όλα μαζί αλλιώς το σπίτι πάλι μου φαίνεται βρώμικο..τί κακό κι αυτό!!

Να ρωτήσω κάτι τα κορίτσια που παίζουν farmville....πώς μεγαλώνει η φάρμα σας,ρε παιδιά?????Η δικιά μου είναι τίγκα στα ζώα/δέντρα/γη κλπ κλπ και δεν χωράει άλλα....βλέπω τις διπλανές κάτι τεράστιες....πώς θα γίνει να μεγαλώσω λίγο τα τετραγωνικά μου???

MRIip3.png

xnmwp3.png

ειναι πολυ ωραια η αληθεια να λεγετε. Θα ερθεις τελικα αυριο ε? Ωραια!!!

ααα, δεν σου εχω πει, οσες φωτο εχει δει ο αντρας μου απο τις συναντησεις μας, παντα μου λεει για σενα κατερινα, αυτή ειναι ωραια κοπελα.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

ειναι πολυ ωραια η αληθεια να λεγετε. Θα ερθεις τελικα αυριο ε? Ωραια!!!

ααα, δεν σου εχω πει, οσες φωτο εχει δει ο αντρας μου απο τις συναντησεις μας, παντα μου λεει για σενα κατερινα, αυτή ειναι ωραια κοπελα.

:-D:-):smile::cool::tongue:thanks! Δεν περιμενα με τετοια γυναικα να εχει γνωμη για αλλες ο αντρας σου..

Για αυριο δεν το βλεπω τελικα, την Κυριακη θα παω στη μανα μου τη μικρη να παω και για ψηφο και δε της λεω για αυριο.Κανει και τα ψωνια της καθε σαββατο πρωι, λαικη κλπ και ειναι δυσκολο να ερθει:-(

:-D:-):smile::cool::tongue:thanks! Δεν περιμενα με τετοια γυναικα να εχει γνωμη για αλλες ο αντρας σου..

Για αυριο δεν το βλεπω τελικα, την Κυριακη θα παω στη μανα μου τη μικρη να παω και για ψηφο και δε της λεω για αυριο.Κανει και τα ψωνια της καθε σαββατο πρωι, λαικη κλπ και ειναι δυσκολο να ερθει:-(

Σιγα μωρε κι εσυ, σιγα τη γυναικαρα!!!! Αλλωστε οπως συνηθιζω να λεω για να καλυψω τα δικα μου, παντρεμενος ειναι ο ανθρωπος, δεν ειναι τυφλος:tongue::tongue::tongue:

4Rnfp3.png

Μάλλον κι εγώ θα καταφέρω να έρθω αύριο! :D

Κανόνισα με πεθερά! Στο fb δεν δείχνει ποιες θα έρθουν, why? :confused:

Κι εγω την ιδια απορια ειχα, μη με βαζετε στην πριζα τωρα γμτ, θελω κι εγω...

Σιγα μωρε κι εσυ, σιγα τη γυναικαρα!!!! Αλλωστε οπως συνηθιζω να λεω για να καλυψω τα δικα μου, παντρεμενος ειναι ο ανθρωπος, δεν ειναι τυφλος:tongue::tongue::tongue:

Εγω τον προτιμω τυφλο τον δικο μου:mrgreen:το καλο που του θελω:twisted:

Διαφημίσεις

Κι εγω την ιδια απορια ειχα, μη με βαζετε στην πριζα τωρα γμτ, θελω κι εγω...

Και γιατί να έρθει η μαμά σου ρε κορίτσι? Εσύ να της την πας κατά τις 12 και μετά πας και την παίρνεις, για να μη ξεσηκώνετε κι η γυναίκα! Κι εγώ αυτό θα κάνω και ξέρεις που μένει? Ηλιούπολη!!! Έχω ταξίδι αυριο!:tongue:

n8m8p2.png

X9drp2.png

εμενα θα την κρατησει ο νικος μαλλον αυριο, αν και του ειπα αν θελει να την παω στους γονεις μου κι εγω, για να παει κι αυτος καμια βολτα και του καλαρεσε η ιδεα, θα δειξει

4Rnfp3.png

Ενταξει το κανονισα:wink:Θα ερθει σπιτι.Εγω ψηφιζω πλ.αττικης, στην παλια μου γειτονια (μαζι με τους πακιστανους...) κι επειδη ο αντρας μου πεταει σε λιγο για κιλκις να ψηφισει αναγκαστικα θα παρω λεωφορειο να παω στους δικους μου.Αυριο ο καιρος μαλλον θα ειναι χαλια και δεν μπορω να παω με τη μικρη στη μανα μου, τες πα, της το πα και επειδη δε μου λεει ποτε οχι, θα ερθω!:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...