Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ταρα της έδωσα φρέσκο τσάι του βουνού απο το χωριό.Εχει κι'αυτό καφείνη έτσι δεν είναι?Αλλά τώρα που το λες για το πράσινο θα πάρω να της δώσω.Απλά έλεγα πως θα ήταν καλύτερα το φρέσκο του χωριού.

Ναι σιγουρα εχει λιγοτερη καφεινη απο το μαυρο, αλλα το πρασινο εχει ακομη λιγοτερη, γιατι ειναι το μονο τσαι που επιτρεπεται στην ομοιοπαθητικη οπου απαγορευεται η καφεϊνη.

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσούδια!!!

Η μικρή πάλι εδώ κ 3 μέρες....6 νταν ξυπνάει κ φωνάζει πότε μαμά πότε μπαμπά να πάμε να τη πάρουμε...κ φυσικά συνεχίζει μετά να κοιμάται στο κρεβάτι μας...δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ξυπνάει πλέον τόσο συχνά...δεν δείχνει να πεινάει αφού πριν καλά καλά την ακουμπήσουμε στο κρεβάτι μας κοιμάται :confused:

Demykoo ρυζόνερο παιδί μου της έβαλες στο γάλα???Λαπά??? Για να ηρεμήσει το στομαχάκι της είναι ότι πρέπει!....Καλά εμάς η μία γαστρεντερίτιδα κράτησε 40:shock: μέρες κ η δεύτερη 10 αλλά δίαιτα κάναμε 15 μέρες κ μετά σιγά σιγά αρχίσαμε να βάζουμε τις συνηθισμένες τροφές! :wink:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα!!!

Τι μου κανετε?!??!!

Εγώ βαριέμαι ....

Χθες το βράδυ κατα τις 2 ακούω τον μικρο να ανάβει το φως στο δωματιό του (ο διακόπτης είναι πάνω απο το κρεβάτι του..)

Παω να τον δώ κ ο καημένος μου ήταν μούσκεμα Στον ιδρώτα..

Γενικα κανει ζέστη τον σκέπασα με το πάπλωμα κ ο καημενούλης μου έσκασε και ξύπνησε μόνος του!

Φυσικά τον άλλαξα κ ευτυχως ξανακοιμήθηκε γρήγορα

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημέρα κοριτσούδια!!!

Demykoo ρυζόνερο παιδί μου της έβαλες στο γάλα???Λαπά??? Για να ηρεμήσει το στομαχάκι της είναι ότι πρέπει!....Καλά εμάς η μία γαστρεντερίτιδα κράτησε 40:shock: μέρες κ η δεύτερη 10 αλλά δίαιτα κάναμε 15 μέρες κ μετά σιγά σιγά αρχίσαμε να βάζουμε τις συνηθισμένες τροφές! :wink:

Eχεις δίκιο Άννα,σήμερα θα της το φτιάχνω με ρυζόνερο το γάλα.40 μέρες είχατε?αυτό μου έλειπε.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!Demykou καμια βδομαδα κρατησε στο βαφτηρι μου η γαστρεντεριτιδα.Ελπιζω να περασει γρηγορα!

Κοπελιες, δεν αντεχω αλλο, 2-4 βαρεσα γερμανικο αποψε.Το κλαμα που εριξε η καημενη δεν περιγραφεται!Τι να εχει γμτ?Ουτε με αλοιφη για τα δοντια δεν ηρεμουσε..:(Καλα, εγω σερνομαι...

Βατραχακι γιατι ζεσταινονται τοσο πολυ αυτα τα παιδια?Εγω σκεπαζομαι με παπλωμα και η Παναγιωτα με κουβερτα και παλι σκαει...

Καλημέρα...αργοπορημένη ήρθα σήμερα στη δουλειά, αφού η μικρή κοιμάται φαρδια πλατιά στο κρεβάτι μου και δεν κοιμάμαι καλά το βράδυ, οπότε το πρωί με παίρνει ο ύπνος!

Δήμητρα, κάνε και αυτά που σου λένε τα κορίτσια και δεν πιστεύω να έχει 40 μέρες ρε παιδί μου. Αφού ήδη αραιώνουν οι διάροιες!

Βατράχι το έσκασες το παιδί με το πάπλωμα! Τόσο κρύο έβαλε πάνω?

Άννα δεν θέλει τίποτα άλλο η μικρή από το να σας αισθάνεται δίπλα της!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημερα!Demykou καμια βδομαδα κρατησε στο βαφτηρι μου η γαστρεντεριτιδα.Ελπιζω να περασει γρηγορα!

Κοπελιες, δεν αντεχω αλλο, 2-4 βαρεσα γερμανικο αποψε.Το κλαμα που εριξε η καημενη δεν περιγραφεται!Τι να εχει γμτ?Ουτε με αλοιφη για τα δοντια δεν ηρεμουσε..:(Καλα, εγω σερνομαι...

Βατραχακι γιατι ζεσταινονται τοσο πολυ αυτα τα παιδια?Εγω σκεπαζομαι με παπλωμα και η Παναγιωτα με κουβερτα και παλι σκαει...

Κι εγώ με 2 κουβέρτες Σκεπάζομαι...

Ο μικρός με την κούβερτούλα και ο άντρας μου στον καναπέ ξεσκέπαστος:shock::shock:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Εγω παντως αν δεν ειχα τη γκρινια του κωστα ειλικρινα θα την ξαναφερνα στο δωματιο μας.Δεν αντεχω τα σουρτα φερτα ολη νυχτα...Εν τω μεταξυ, καποια στιγμη αφου δεν ηρεμουσε μου ηρθε κι εμενα να παω προς πιπι μου..Η Παναγιωτα με το που εφυγα απο διπλα της αρχισε να ουρλιαζει και ξαφνικα ακουω τον κωστα "ελα μωλε, μην κλαις, σωπα μωρο μου", λεω κι εγω αμαν, σηκωθηκε, πως το παθε?Και παω στο δωματιο και τον βλεπω μπρουμυτα φαρδυ πλατυ στη μερια μου κιολας:mad: και τα ελεγε μονος του...:mrgreen:

Kαλημέρα κορίτσια!!

Ωραίος καιρός για να παω κομμωτήριο, αλλά δε γίνεται να το ακυρώσω τώρα, έχει έρθει η κυρία που θα κρατήσει την κάρολ!!!!:tongue::tongue::tongue:

Μαριάννα σίγουρα δε φαίνεται η ηλικία σου! 10 χρόνια νεότερη δείχνεις, μη σου πω και παραπάνω!!;););)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

αφασια ειναι οι αντρες ρε παιδι μου

εγω του λεω σημερα το πρωι, θα την πας εσυ στο σταθμο να μην σηκωνομαι και ντυνομαι για μιση ωρα και ξαναγυρναω πισω? απαπαπα μου λεει, θελω να κοιμηθω αλλο ενα 10λεπτο και μετα θα αργησω αν την παω. Χτες ηρθε πολυ αργα απο τη δουλεια, κατα τις 10 και ξαπλωσε κατα τη 1 οποτε το πρωι κουτουλαγε.

Εμας το κόψιμο της πιπιλας παει εξαιρετικά καλα, δεν εχει γκρινιαξει ουτε ενα βραδυ, και κοιμαται και ολη τη νυχτα σερι, δεν κανει κιχ. Και με το εκπαιδευτικο ποτηρακι επισης τα παει πολυ καλα, δεν εχει δειξει καμια δυσαρεσκια.

Και μενα περασε γαστρεντεριτιδα πριν 2 εβδομαδες, αλλα την περασε παρα πολυ ομαλα. Αφου αναρωτιομουν αν ειναι δοντια ή γαστρεντερίτιδα. Αλλα μας στειλανε χαρτι απο το σταθμο οτι υπαρχουν πολλα κρουσματα στον παιδικο οποτε ηταν τελικα.

Και προχτες μου ελεγε η δασκαλα της οτι τα παιδακια που πηγαν φετος στο σταθμο την περασανε παρα πολυ ασχημα, ενω τα παιδακια που πηγαινουν απο περσυ, παρα πολυ ομαλα.

και πραγματι συνειδητοποιησα οτι φετος παει πολυ καλυτερα απο θεμα υγιειας. ουτε αυτια που περσυ παιδευτηκε πολυ, ουτε τοσες πολλες μυξες, ουτε καθε τρεις και λιγο πυρετους. Φτου φτου δηλαδη, μην το ματιασω κιολας.

4Rnfp3.png

Demykoo δεν νομίζω να σας κρατήσει τόσο...εμάς κράτησε 40 μέρες γιατί κάναμε το λάθος κ κάναμε κ εμβόλιο ενώ ήταν ήδη 2 εβδομάδες με διάρροια ήταν βαρβάτη γαστρεντερίτιδα γιατί τα έκανε 10-12 φορές τη μέρα αλλά πιστεύω ότι το εμβόλιο την επιδείνωσε....;)

Σήμερα είχαμε κ εμβόλιο αλλά δεν το κάναμε...μας είπε όχι η παιδίατρος...δεν το περίμενα ότι λόγω ραγίσματος δεν πρέπει λόγω φλεγμονής που αναπόφευκτα έχει το χέρι εκεί...:confused:

Φατσάκι λες να θέλει να έρχεται γι'αυτό??? Εντάξει δεν με πειράζει που έρχεται για 1 ώρα αφού ξυπνάω 7 αλλά φοβάμαι μην αρχίσει να ξυπνάει κ νωρίτερα! :tongue::tongue::tongue: Μα ούτε ρολόι να είχε καταπιεί κάθε μέρα στις 6!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

αννουλα καλημερα, πως παει το κριθαρακι της μικρης?

εμεις παλι, θελουμε καμια φορα να την παρουμε στο κρεβατι να χουχουλιασουμε ολοι μαζι και το σκασμενο δεν καθεται ουτε δευτερολεπτο

4Rnfp3.png

Καλημέρα Γιώτα...αχ σε ζηλεύω που είσαι home alone ! ;)

Λοιπόν το κριθαράκι έχει υποχωρήσει πααααρα πολύ το σκληρό κομμάτι που μας είχε μείνει κ έχει μείνει ένα ελάχιστο ίσα που φαίνεται...συνεχίζουμε θεραπεία μέχρι τις 13/11 κανονικά,αλλά τις 2 πρώτες μέρες που είχε το χέρι δεν της βάλαμε επειδή έκλαιγε γοερά κ λέω να το τραβήξω μέχρι 15/11...όπως κ να χει είναι πολύ μικρό πια κ δεν πρόκειται αν δεν φουντώσει πάλι να κανονίσω χειρουργείο...αν φουντώσει πάλι μέσα στο μήνα θα πάμε παίδων να κανονίσουμε τα σχετικά...(αλλά δεν πιστεύω) :wink::D:D:D

Μωρέ δεν με πειράζει να έρχεται για λίγο αλλά κρίμα δεν είναι τώρα που κοντεύει 1,5 χρονών να μάθει να κοιμάται παρέα μας?:wink:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...