Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Αρχίσαμε πάλι με τα κιλά....

Πολίνα άσε τη διατροφή για μετά κ απλά κόψε τα γλυκά ή τεσπα επειδή είσαι στη κατάσταση που είσαι να τρως λίγο από αυτό που λαχταράς κ το υπόλοιπο ή σκουπίδια ή στον άντρα σου! :tongue:

Χθες έδωσα της μικρής σοκολάτα...ναι ναι kinder!!!Της την πήρε ο μπαμπάς,φώναξα χτυπήθηκα για το τι βλακείες φέρνει από το σούπερ αλλά λέω δε βαριεσαι ας της δώσω ένα μικρό κομματάκι....μιλάμε έγλειφε και ξανα έγλειφε τα δάχτυλα κ γέλαγε σαν χαζοχαρούμενο...άμα ήξερα ότι θα ξετρελαθεί τόσο θα την τράβαγα βίντεο!:tongue::tongue: Μόνο κέικ δικό μου έχει φάει από γλυκό,μέλι άντε κ κανα μπισκότο-κουλουράκι αν μας κεράσουν πουθενά....

Κατερίνα εγώ λέω να πάρω κ μια κότα να βάλω στο μπαλκόνι να μου κάνει φρέσκα αυγά:mrgreen::mrgreen: ......Το μόνο πράγμα που τρώει η Ζωή ανοίγοντας διάπλατα το στόμο κ χωρίς παιχνίδια κ τα σχετικά στα χέρια είναι το αυγό!....για τρέλα μιλάμε...

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κατερίνα εγώ λέω να πάρω κ μια κότα να βάλω στο μπαλκόνι να μου κάνει φρέσκα αυγά:mrgreen::mrgreen: ......Το μόνο πράγμα που τρώει η Ζωή ανοίγοντας διάπλατα το στόμο κ χωρίς παιχνίδια κ τα σχετικά στα χέρια είναι το αυγό!....για τρέλα μιλάμε...

Ο πεθερος μου πηρε κοτες και τος εκρεφει για να τρωει φρεσκα αυγα η Παναγιωτα.Ρε παιδια, το αυγο γραφεται αυγο ή αβγο???:mrgreen:

Ο πεθερος μου πηρε κοτες και τος εκρεφει για να τρωει φρεσκα αυγα η Παναγιωτα.Ρε παιδια, το αυγο γραφεται αυγο ή αβγο???:mrgreen:

Έλα ρε θα στέλνει κ για μας???? Πλερώνω κ είμαι κ πατριώτισά του πες του! :tongue::tongue::tongue::tongue: Την ερώτηση σου δεν τη σχολιάζω γιατί θα αναγκαστώ να πετάξω ΑΥΓΑ! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Έλα ρε θα μας στέλνει κ για μας???? Πλερώνω κ είμαι κ πατριώτισά του πες του! :tongue::tongue::tongue::tongue: Την ερώτηση σου δεν τη σχολιάζω γιατί θα αναγκαστώ να πετάξω ΑΥΓΑ! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εχω στανταρ μια εικοσαρια στο φυγειο...Μην το γελας, παλια αβγο γραφοταν..οταν πηγαινα εγω σχολειο

Αχ,κοιμήθηκε επιτέλους.Πολύ γκρίνια απο το πρωί.Οσο για τη διατροφή που λέτε που μου έδωσε ο παιδίατρος δεν είμαι κι'εγώ σίγουρη αν είναι τελικά γαστρεντερίτιδα αυτό που έχει.Αφού δεν την έχει δεί άπο κοντά.Δεν έχει φάει βέβαια το φαγητό της με το κοτόπουλο που της έφτιαξα και γενικά τη βλέπω λίγο να μην έχει όρεξη.Μόνο τη φρουτόκρεμα έφαγε αλλά καλά πάμε όσον αφορά τις διάροιες.Εκανε λίγο μόνο μια φορά πριν κοιμηθεί.Εμετό καθόλου σήμερα και βλέπουμε.Θα προσπαθήσω να της δώσω τώρα το απόγευμα που θα ξυπνήσει λίγο φαγητό και αν δεν φάει καμιά φρυγανιά ή ρυζογκοφρέτα.Αυτές τουλάχιστον τις τρώει αν και το πρωί που ΄της έδωσα δεν ήθελε.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Εχω στανταρ μια εικοσαρια στο φυγειο...Μην το γελας, παλια αβγο γραφοταν..οταν πηγαινα εγω σχολειο

Πόσο παλιά???? :tongue::tongue::tongue:Εγώ είμαι πιο παλιά κ δεν το θυμάμαι να το έγραφα ποτέ έτσι...:roll::roll: Εγώ λέω να παίρνω από το φούρνο από πτηνοτρόφο τα πέρνουν λογικά θα είναι α' ποιότητας αλλά ξέρω γω μήπως αυτά είναι πιο μεταλαγμένα κ από του σούπερ??:wink:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Βρε τι παλιά που πήγαινες σχολείο.....:mrgreen: τώρα είπαμε 27?....θα πέσω στα πατώματα:?:roll::-D

Όταν ΕΓΩ πήγαινα παλιά σχολείο γραφόταν αυγό μετά έγινε αβγό....:oops:

Aχ τι μας λέει η μπεμπέκα! Κάαααααποτε, πριν από τα δικά σου χρόνια, υπήρχε το ΑΥΓΟ. Μετά από πολλάαααααααααα χρόνια, έγινε αΒγο, όπως και το τραίνο τρΕνο, το κρεββάτι κρεΒατι, η εταιρεία εταιρΙα κοκ. :mrgreen:

Είναι αποδεκτή και η παλιά γραφή. Εμείς οι αρκετάαααααααα μεγαλύτερες, τα μάθαμε αλλιώς :twisted:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγώ παίρνω μόνο βιολογικά αυγά.

Kι εγω.

Aχ τι μας λέει η μπεμπέκα! Κάαααααποτε, πριν από τα δικά σου χρόνια, υπήρχε το ΑΥΓΟ. Μετά από πολλάαααααααααα χρόνια, έγινε αΒγο, όπως και το τραίνο τρΕνο, το κρεββάτι κρεΒατι, η εταιρεία εταιρΙα κοκ. :mrgreen:

Είναι αποδεκτή και η παλιά γραφή. Εμείς οι αρκετάαααααααα μεγαλύτερες, τα μάθαμε αλλιώς :twisted:

Εγω δεν ξερω τιποτα...!!!:tongue:

age.png age.png

Καλημέρα.Και εκεί που έλεγα πως σταμάτησαν οι διάροιες να πάλι εχθές το βράδυ άρχισε να κλαίει στον ύπνο της.Σηκώθηκα και τι να δώ.Είχε καταλερωθεί.2 ώρα κάναμε μπάνιο,δεν φαντάζεστε πως είχε γίνει.Φορμάκι,πυτζάμα,όλα χάλια.Τελικά δεν έπιασε αυτό που μου είπε ο γιατρός να της δώσω αραιωμένο γάλα.1 μεζούρα στα 90 αλλά.........Απο χθές βέβαια δεν ξανάκανε αλλά να δούμε πότε θα στρώσει.Σήμερα θα έχει πάλι το ίδιο μενού και βλέπουμε.Μου έχει ξυπνήσει απο τις 5:30 τώρα το πρωί και της έδωσα τσάι που μου είχε πει ο γιατρός με λίγη ζάχαρη.Εφαγε και μισή φρυγανιά αλλά μάλλον το τσάι την έπιασε η καφείνη που εχει και μετά δεν κοιμόταν με τίποτα ενω με το γάλα που της δίνω άλλες φορές ή χαμομήλι μου κοιμόταν αμέσως.Σήμερα πολύ κλάμα,έτσι τη σήκωσα πήγαμε στην κουζίνα και μου ζήταγε μπανάνα.Εφαγε και μια μπανάνα μετά ήθελε και μπισκοτάκι κανέλας της έδωσα και ενα απο αυτά.Το ξέρω πως δεν κάνει αλλά έδειχνε να πεινάει αφού και εχθές δεν έφαγε τίποτα όλο το απόγευμα μόνο λίγο απο το φαγητό της το βράδυ πριν πιεί το γάλα αλλά δεν είχε φάει καλά όλη μέρα και είναι λογικό να πεινάει.Τώρα θα δώ σήμερα πως θα πάει.Πάντως το μεσημέρι θα της ξαναδώσω το ίδιο φαγητό.Πόσες μέρες κρατάει η γαστρενετρίτιδα εσάς που πέρασαν τα δικά σας?

SI5Yp3.png

good_morning_rain.gif

....βρε κρύψτε χρόνια....:mrgreen:

Δεν εχουμε αναγκη να κρυψουμε χρονια! Προχθες ειδα εναν παλιο φιλο με τον οποιο ειχαμε να ειδωθουμε 20 χρονια. Μου΄πε πως ειμαι πολυ καλυτερη απο οτι με θυμοταν, και δε φαινεται καθολου η ηλικια μου. Ειναι αυτο που λεμε...μια 40αρα=2 εικοσαρες...!!!;)

Δημητρα, μηπως επρεπε να της δωσεις της μικρης πρασινο τσαι που δεν εχει καφεϊνη?

age.png age.png

Ταρα της έδωσα φρέσκο τσάι του βουνού απο το χωριό.Εχει κι'αυτό καφείνη έτσι δεν είναι?Αλλά τώρα που το λες για το πράσινο θα πάρω να της δώσω.Απλά έλεγα πως θα ήταν καλύτερα το φρέσκο του χωριού.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...