Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , little miracle είπε:

ναι εχεις δικιο η ινσουλινη γυρω στο 3 θεωρειται αντισταση. καλο ειναι οσα μπορεις να τα χεις ομως υπο ελεγχο να ναι τουλ ησυχη η συνειδηση σου οτι τα κανες ολα. εγω θα σου πω με την εμπειρια μου οτι οι γυναικολογοι υποτιμουν τις αλλες ειδικοτητες (ενδοκρινολογους-αιματολογους-ρευματολογους κλπ). ειναι λιγο της αποψης το 99,9 % ειναι στο καλο εμβρυο και το καλο ενδομητριο. και δυστυχως δεν σε προτρεπουν σε εξετασεις αλλων ειδικοτητων. ειναι τρομερο ομως να τραβαμε που τραβαμε ολα αυτα και να πρεπει να ψαχνουμε και να διαβαζουμε μονες μας και να πηγαινουμε εμεις να τους τα λεμε και να τους ζηταμε εξετασεις και διαδικασιες. δηλαδη εγω πολυ θα θελα να ειχα παει σε εναν εξωσωματικο να μου πει τα παντα ολα να τον εμπιστευτω τυφλα και τελος . ε σε πληροφορω πηγα σε τοσα μεγαλα ονοματα (πλην του παν… που απο προσωπικες εμπειριες κοντινων μου ατομων τον εχω σιχαθει) επρεπε εγω να λεω να δουμε κι αυτο ; να κανουμε και το αλλο ; να ακολουθησουμε τωρα αυτο ; μεχρι που ενας κιολας νομιζε οτι ειμαι «συναδελφος» κι οταν του ειπα οχι, δε με πιστευε. εμενα αυτο με εξοργιζει πιο πολυ. που χανουμε χρονο (χρονια βασικα) επειδη κανεις τους δεν κανει σωστα κι ολοκληρωμενα τη δουλεια του. μια μπιζνα φαστ φουντ που πρεπει εσυ να καθεσαι να σπας το κεφαλι σου να βρεις την ακρη .

Θα σου πω πως συμφωνώ σε όλα. Ο δεύτερος μου εξωσωματικός για τα πάντα σε στέλνει στην ανάλογη ειδικότητα, το ίδιο έκανε και σε όλη την εγκυμοσύνη. Είναι σπάνιο τελικά αλλά μπορείς να βρεις γιατρό που έχει σε εκτίμηση και τις άλλες ειδικότητες. Πώς γίνετε ένας γυναικολόγος να υποτιμά τον ενδοκρινολόγο, των ειδικό στις ορμόνες! Ενώ δίνει ορμόνες για να δημιουργήσει έμβρυα. Απλά σνομπάρουν γιατί εμείς τους έχουμε κάνει θεούς. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρουλακι, Βατραχακι, καλοριζικα και τα δικα σας αυτοκινητα!

Βατραχακι, τι εννοεις οτι δε θα μπορεις να το οδηγησεις? Μάλλον για το παρκαρισμα λες επειδη ειναι μεγάλο?

Το πρωτο μου αυτοκινητο ηταν το BMW 2002 TURBO!!! Με αναποδο αγωνιστικο σασμάν και τιμονι που ηθελε μπρατσα για να παρκαρεις! Επιανε τα 180 χλμ για πλακα! Το ειχα αγορασει απο τρελαμενο τυπο που το ειχε για αγωνες! Καταπληκτικο αυτοκινητο και τρομερα δυσκολο για νεο οδηγο. Μετα απο αυτο χρειαστηκε να οδηγησω στην επαρχια μεγαλο φορτηγο και το βρηκα πολυ πιο ευκολο! Τωρα φυσικα οποιοδηποτε αμαξι μου φαινεται παιχνιδι.

age.png age.png

Καλημέρα κορίτσια και μωράκια.

Ο πιτσιποπάκος για 3η συνεχόμενη νύχτα δεν ξύπνησε καθόλου...!!!!! κοιμήθηκε από τις 23:00 έως τις 10:00 συνεχόμενα....τέλεια, ελπίζω να το κρατήσει....!!!!

Εγώ λόγω εργασίας αλλάζω τα αυτοκίνητα σαν τα πουκάμισα τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να μην έχω πρόβλημα με κανένα. Από μεγάλα 4χ4 μέχρι μικρά επιβατικά και επαγγελματικά με καρότσα ανατρεπόμενη....:lol::lol::lol:

καλημερα κοριτσια!!!!

ευχομαι ολεσ σασ μαζι με τα μπεμπακια σασ να ειστε πολυ καλα!!!!

λιζακι καλοριζικο το νεο δοντακι!!ετοιμαστε τα μπριζολακια!!!!

σημερα το πρωι κατεβηκαν οι γονεισ μου αθηνα και θα κανει ο πατερασ μου εγχειρηση ανοικτησ καρδιασ...:-(

εχει κανει αμετρητα μπαλονακια αλλα μονο μπαλωματα ηταν...κι ετσι θα προχωρησει σε πιο δραστικα μετρα...

Βατραχακι, τι εννοεις οτι δε θα μπορεις να το οδηγησεις? Μάλλον για το παρκαρισμα λες επειδη ειναι μεγάλο?

Το πρωτο μου αυτοκινητο ηταν το BMW 2002 TURBO!!! Με αναποδο αγωνιστικο σασμάν και τιμονι που ηθελε μπρατσα για να παρκαρεις! Επιανε τα 180 χλμ για πλακα! Το ειχα αγορασει απο τρελαμενο τυπο που το ειχε για αγωνες! Καταπληκτικο αυτοκινητο και τρομερα δυσκολο για νεο οδηγο. Μετα απο αυτο χρειαστηκε να οδηγησω στην επαρχια μεγαλο φορτηγο και το βρηκα πολυ πιο ευκολο! Τωρα φυσικα οποιοδηποτε αμαξι μου φαινεται παιχνιδι.

αχ τι μου λεσ τωρα μαριαννα?!!!!εχω τρελο κολλημα με την συγκεκριμενη μαρκα....μα πολυ τρελο!!!!!:D:D

και ειδικα το καινουριο μοντελο που εχει βγει ξερεισ πωσ το ζαχαρωνω?....αλλα αρκετα ακριβουτσικο το ατιμο!!!:lol::lol:

εγω κοριτσια ειχα σκοπο να δωσω στην αποσυρση το αυτοκινητακι μου κ επειτα να αγορασω καποιο αλλο , αλλα μεχρι να το καλοσκεφτω σταματησε η αποσυρση....:lol::-P:mad::x:x

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!!

καλησπερα μανουλες!!!

εμεις ειχαμε ενα γεματο σ/κ ... με στολισμους (δεντρο-σπιτι κλπ κλπ), ψωνια... και πανω που ετοιμαζομουν χθες να φτιαξω διαφορα χριστουγεννιατικα μπισκοτακια (γερμανικα)... αρρωστησε ο μπεμπουλης!! :-(

συναχι, καταροη, βηχα... συνεχιζει και σημερα και εχει κανει και ενα 37,4 :-(

Α ΝΑΙ!!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΔΟΝΤΑΚΙ!!!!!!!! :D:D:D

Σιδερένιο το δοντάκι σας και περαστικά!!!!!

Και μόνο με τη φωτό που έβαλες ανατρίχιασα!!! :tongue:

γύρω γύρω με τα γάλατα! :confused:

Κ αύριο επιτέλους θα ξεκινήσουμε κ εμείς με φρούτα....μήλο-αχλάδι-μπανάνα ανάμεικτα μου είπε...αλλά λέω να της τα δώσω 2 μέρες μήλο-2μέρες αχλάδι-2μέρες μπανάνα σκέτα κ μετά αναμεικτη....για τις αλλεργίες ξέρετε τώρα....σωστό ή χαζό????:rolleyes:

Ναι δυστυχώς μερικές φορές πρέπει να αλλάξεις αρκετά γάλατα μέχρι να βρεθεί το κατάλληλο... Τα φρούτα εμάς μας έχει πει ο παιδίατρος στην αρχή ένα ένα...

Καλησπερα κοριτσια. Και εγω δυστυχως εχω τον μπεμπουλη αρρωστο.

Περαστικά και σε σας!!!!!

κοριτσια ζηλεψα

κι εγω θελω face book τι πρεπει να κανω?

στο face εχω λογαριασμο

Στείλε και σε μένα πμ με το όνομά σου ή το μαίλ σου... :rolleyes:

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Διαφημίσεις

σημερα το πρωι κατεβηκαν οι γονεισ μου αθηνα και θα κανει ο πατερασ μου εγχειρηση ανοικτησ καρδιασ...:-(

εχει κανει αμετρητα μπαλονακια αλλα μονο μπαλωματα ηταν...κι ετσι θα προχωρησει σε πιο δραστικα μετρα...

Περαστικά Ειρήνη μου!!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!!

Ειρηνη περαστικα στον μπαμπα σου και καλη επιτυχια στην εγχειριση

Gogga περαστικα στο μωρο. Καντου συχνα πλυσεις με ορο και μην του δινεις ντεπον αν δεν φτασει το 38,5. Ο πυρετος βοηθαει τον οργανισμο να αναρρωσει.

Pola απ' οτι ξερω δεν κανει καλο να γινεται αναρροφηση στη μυτη με καμμια συσκευη. Μονο να βαζεις ορο και να βγαινουν οι μυξουλες με το φταρνισμα, αντε και με καμμια μπατονετα πολυ προσεκτικα οταν εχουν βγει προς τα εξω.

Staxioforina με το καλο η βαφτιση. Αυτο που ειπες για τον αντρα σου δεν το καταλαβα. Τι δεν μπορει να βαφτισει? Τα προσκλητηρια συνηθως ειναι ετοιμα 15 ημερες μετα την παραγγελια και καλο ειναι να τα μοιραζεις 2 μηνες πριν.

Χριστινα εμενα και τα δυο τα παιδια μου ταλαιπωρουνται με τα ουλα τους παρα πολυ καιρο πριν βγαλουν δοντι. Δεν τους δινω ποτε κανενα φαρμακο, ουτε αυτες τις αλοιφες και ουτε τα μασητικα μας βοηθησαν. Θελει λιγη υπομονη.

Τι σου λεω τωρα...:tongue:

yey2p2.png BN4cp2.png

Εμεις στολισαμε και καναμε το δεντρο μας λιγο πιο παιδικο.

Ειναι πολυ ωραιο.

Θα τα ντυσω τα ζουζουνια και θα βγαλω φωτο.

Χτες μπηκα για πρωτη φορα στο καινουργιο αυτοκινητο και ειμαι ενθουσιασμενη. Ειναι πιο ψηλο και εχει πααααρα πολυ χωρο. Επιτελους!

Πηγαμε mall, jumbo, market και επιτελους χωρουσαμε.

yey2p2.png BN4cp2.png

Εμεις στολισαμε και καναμε το δεντρο μας λιγο πιο παιδικο.

Ειναι πολυ ωραιο.

Θα τα ντυσω τα ζουζουνια και θα βγαλω φωτο.

Χτες μπηκα για πρωτη φορα στο καινουργιο αυτοκινητο και ειμαι ενθουσιασμενη. Ειναι πιο ψηλο και εχει πααααρα πολυ χωρο. Επιτελους!

Πηγαμε mall, jumbo, market και επιτελους χωρουσαμε.

Eιρηνάκι περαστικά στο μπαμπάκα σου και να πάνε όλα καλά!!!

Κασσιανούλα και του χρόνου να είστε καλά ούτε κι εγώ έδωσα στους μικρούς κάτι για τα δόντια αν και ήμουν πολύ τυχερή γιατί δεν κατάλαβα πως τα έβγαλαν!!

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

Διαφημίσεις

ευχαριστω:D

Ναι στο παρκαρισμα εχω φοβερο προβλημα ντρεπομαι που το λεω γιατι κατα τα αλλα στην πορεια ειμαι καλη οδηγος ετσι λεει ο αντρας μου που ειναι αυστηρος κριτης και εμπιστευεται μονο τον εαυτο του στο τιμονι

επισης εχουμε κι ενα κλειστο φορτηγακι ford εκεινο το χω οδηγησει καναδυο φορες και μουφαινεται πιο ευκολο απ οτι το opel

τελοσ παντων θα το μαθω που θα παει

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

ευχαριστω:D

Ναι στο παρκαρισμα εχω φοβερο προβλημα ντρεπομαι που το λεω γιατι κατα τα αλλα στην πορεια ειμαι καλη οδηγος ετσι λεει ο αντρας μου που ειναι αυστηρος κριτης και εμπιστευεται μονο τον εαυτο του στο τιμονι

επισης εχουμε κι ενα κλειστο φορτηγακι ford εκεινο το χω οδηγησει καναδυο φορες και μουφαινεται πιο ευκολο απ οτι το opel

τελοσ παντων θα το μαθω που θα παει

Έχετε βάλει αισθητήρες παρκαρίσματος? Εμένα με βοήθησαν πολύ! :D

Έχετε βάλει αισθητήρες παρκαρίσματος? Εμένα με βοήθησαν πολύ! :D

φυσικα και βαλαμε αλλα ειναι μονο πισω

εγω θα ηθελα και μπροστα και πλαγια και να φωναζει απο παντου!!!!!!

Ειρήνη περαστικά στον μπαμπά σου και καλή επιτυχία στην εγχείρηση που θα κάνει.

Λίζα συγχαρητήρια για το δοντάκι...:D

Περαστικά σε όλα τα άρρωστα μωρούλια και μην γράφετε για μπισκότα σας παρακαλώ....άρχισα δίαιτα....:rolleyes:

mantinop κι εγω αρχισα διαιτα

οταν διαπιστωσα ποσο κοντα ειναι τα Χριστουγεννα με πιασε πανικος.....ακομη φοραω τα φορεματακια τησ εγκυμοσυνης....και εβαλα στοχο τουλαχιστον στις γιορτες να φορεσω παντελονι που ειχα πριν μεινω εγκυος...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...