Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Kαλησπέρα!!

Πολλά περαστικά στα άρρωστα μωράκια!!

Από χθες που άρχισα να σηκώνω την κάρολ, άρχισα να ξαναπονάω...νομίζω ότι πρέπει να προσέχω περισσότερο, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο.

Α, επίσης ζυγίστηκα σήμερα το πρωί και μ' έπιασε απελπισία :twisted::twisted::twisted: Σκέφτομαι ν' αρχίσω διατροφή και κυρίως να κόψω τα γλυκά. Εχω γίνει σαν φαλαινοντουλάπα!! Εκλεισα και κομμωτήριο αύριο για ένα γενικό ρετούς. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλησπέρα!!

Πολλά περαστικά στα άρρωστα μωράκια!!

Από χθες που άρχισα να σηκώνω την κάρολ, άρχισα να ξαναπονάω...νομίζω ότι πρέπει να προσέχω περισσότερο, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο.

Α, επίσης ζυγίστηκα σήμερα το πρωί και μ' έπιασε απελπισία :twisted::twisted::twisted: Σκέφτομαι ν' αρχίσω διατροφή και κυρίως να κόψω τα γλυκά. Εχω γίνει σαν φαλαινοντουλάπα!! Εκλεισα και κομμωτήριο αύριο για ένα γενικό ρετούς. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Και καλα εσυ μπορει να εχεις και μια λιγουρα λογω καταστασης, εγω γιατι χλαπακιασα 2 ταρτακια πριν λιγο?Ειχε γενεθλια το μπος...Τσ,τσ τσ...αδικαιολογητη ειμαι!:rolleyes:

Και καλα εσυ μπορει να εχεις και μια λιγουρα λογω καταστασης, εγω γιατι χλαπακιασα 2 ταρτακια πριν λιγο?Ειχε γενεθλια το μπος...Τσ,τσ τσ...αδικαιολογητη ειμαι!:rolleyes:

Εσύ όμως κοριτσάκι μου είσαι μια χαρά αδύνατη και μικρούλα, οπότε έχεις διαφορετικό μεταβολισμό και χάνεις πιο εύκολα!!:)

Εχει δει κάποια τους "Ηρωες" στο μικρό παλλάς να μου πει γνώμη???

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Προσωπικα δεν ειμαι και υπερ της διαιτας στην εγκυμοσυνη, πρεπει και λιγο να το φχαριστιεσαι, αλλα τα γλυκα ειναι τελικα ο,τι χειροτερο.

Στη δεσποινα δεν ειχα φαει σχεδον καθολου, ετρωγα πολυ φαγητο, αλλα σπιτικο και οχι γλυκα. Στον αγγελο τα τσακισα δυστυχως.

Και δυστυχως βλεπω μια ταση του μικρου για γλυκα και γενικα παχυντικα φαγητα.

Ειναι που βλεπει και τη μεγαλη.

Η δεσποινα εφτασε 3 χρονων για να φαει λιγα πατατακια, καραμελες κλπ. Ποτε δεν τα βαζαμε στο σπιτι και ευτυχως και τα αποφυγαμε, αλλα και τωρα ξερει οτι τετοια πραγματα τρωμε σπανια και σε εξαιρετικες περιπτωσεις.

Αλλα τον μικρο τι να τον κανω? που βλεπει τη μεγαλη και ορμαει κι αυτος.

Πρεπει ρε παιδια να δειτε πως κανει μολις δει γλυκο...

Προχτες ειπα "ποιος θα φαει παγωτινι?" και ετρεξε σαν τρελος φωναζωντας και χτυπωντας παλαμακια απο το αλλο δωματιο στην κουζινα:rolleyes:

yey2p2.png BN4cp2.png

Η Παναγιωτα παλι ουτε κεικ, ουτε μπισκοτο τιποτα, μαλλον σαν τον αντρα μου ειναι κι αυτος δεν τρωει καθολου γλυκα..Μα πως αντιστεκονται?Εγω δεν μπορω!Η Παναγιωτα τρεχει μολις ακουσει αβγο, τυρι, ψωμι...και φρυγανια!Λατρεια για φρυγανιες!

Διαφημίσεις

Κορίτσια αφήστε τις δίαιτες και χαρείτε την απόλαυση του φαγητού!:mrgreen:

Πλάκα κάνω!

Πάντως για εμένα...

Οκ, χοντρή δεν με λες, αλλά ούτε αδύνατη! Όμως το έχω πάρει απόφαση, το σώμα που είχα κάποτε να το ξεχάσω, αφού πια δεν έχω ούτε την αντοχή ούτε την υπομονή για δίαιτες και γυμναστήρια! Το μόνο που μπορώ να κάνω, είναι να συντηρηθώ όσο καλύτερα μπορώ έστω και με αυτά τα κιλά που έχω!

Τίποτα παραπάνω. :wink:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Πλάκα κάνω!

Πάντως για εμένα...

Οκ, χοντρή δεν με λες, αλλά ούτε αδύνατη! Όμως το έχω πάρει απόφαση, το σώμα που είχα κάποτε να το ξεχάσω, αφού πια δεν έχω ούτε την αντοχή ούτε την υπομονή για δίαιτες και γυμναστήρια! Το μόνο που μπορώ να κάνω, είναι να συντηρηθώ όσο καλύτερα μπορώ έστω και με αυτά τα κιλά που έχω!

Εγω πηρα αποφαση να χασω αλλα 4 και να κανω το σωμα που ειχα οταν παντρευτηκα αφου ομως κανω κανα δυο παιδια ακομα:mrgreen::-D:eek::):(και καλα εγω τωρα λογαριαζομαι για αδυνατη??μη χ...ω, 67 κιλα ανθρωπος!

Pour Φωτης....Καλα ρε δεν τ'ακους καθολου???:evil::twisted:

Μεχρι να τα ακουσω, εχει ηδη σηκωθει...:oops:

Λοιπόν,ο γιατρός μου είπε να της δώσω σήμερα απο φρούτα μπανάνα μληλο και αχλάδι,για μεσημεριανό κοτόπουλο πατάτα και καρότο και δεν έπρεπε να της δώσω γάλα αλλά αφού της είχα δώσει είπε εδώ και μια ώρα πριν τον πάρω και δεν έκανε εμετό αυτό ήταν καλό.Είπε να της δώσω τσάι με φρυγανιά και να δούμε πως θα πάει μέχρι το βράδυ και να τον πάρω το βράδυ να του πω.Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει κάνει ούτε διαροια,ούτε εμετό απο χθές το βράδυ στις 3.

Περαστικα σας! Δεν εχουμε παθει ποτε γαστρεντεριτιδα, και δεν εχω αποψη για το μενου, αλλα τα φρουτα δεν πεφτουν βαρια στο στομαχι σε τετοιες περιπτωσεις?

Πρεπει καποια στιγμη να καταλαβουμε οτι η καισαρικη ειναι εγχειριση και οχι τοκετος και πρεπει να γινεται μονο οταν υπαρχει σοβαρη αναγκη.

Και για τη μητερα ειναι επικινδυνη, οπως καθε εγχειριση και για το μωρο ειναι ανθυγιεινος τροπος εξοδου στον κοσμο.

Αλλα που να βρεις γιατρο να περιμενει...:rolleyes:

Πες τα χρυσοστομη... Ακομη και στη Μαριαλενα που ηταν πολυ επικινδυνη κατασταση λογω του διαβητη, μεχρι τελευταια στιγμη συζητουσαμε με τη γιατρο μου το ενδεχομενο του φ.τ. Τελικα καταληξαμε μαζι στο συμπερασμα οτι ηταν παρακινδυνευμενο.

Και δυστυχως βλεπω μια ταση του μικρου για γλυκα και γενικα παχυντικα φαγητα.

Ειναι που βλεπει και τη μεγαλη.

Η δεσποινα εφτασε 3 χρονων για να φαει λιγα πατατακια, καραμελες κλπ. Ποτε δεν τα βαζαμε στο σπιτι και ευτυχως και τα αποφυγαμε, αλλα και τωρα ξερει οτι τετοια πραγματα τρωμε σπανια και σε εξαιρετικες περιπτωσεις.

Αλλα τον μικρο τι να τον κανω? που βλεπει τη μεγαλη και ορμαει κι αυτος.

Πρεπει ρε παιδια να δειτε πως κανει μολις δει γλυκο...

Το ιδιο εχω παρατηρησει κι εγω βρε Κασσιανη. Στα δευτερα παιδια δε μπορουμε να ειμαστε τοσο αυστηρες, γιατι βλεπουν τα αδερφια τους. Μια απ΄τα ιδια και τα δικα μου, οπως τα δικα σου.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Πλάκα κάνω!

Πάντως για εμένα...

Aδύνατη σε λες!!! :D:D:D Εγώ έχω και αυτό το καταραμένο στήθος που έχει 5πλασιαστεί!!! Ούτε τα σουτιέν από την προηγούμενη εγκυμοσύνη δεν μου κάνουν, θέλω μεγαλύτερο μέγεθος!!!:roll::roll::roll:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Aδύνατη σε λες!!! :D:D:D Εγώ έχω και αυτό το καταραμένο στήθος που έχει 5πλασιαστεί!!! Ούτε τα σουτιέν από την προηγούμενη εγκυμοσύνη δεν μου κάνουν, θέλω μεγαλύτερο μέγεθος!!!:roll::roll::roll:

A kala, pikrh istoria, ουτε εμενα μου κανουν τα παλια μου, μονο ενα, αλλα εγινε και χαλια με το θηλασμο το στηθος μου, ειχα που ειχα ραγαδες, τωρα γεμισα και εχει πεσει...στα γονατα.Δεν πειραζει ομως, ολα για την Παναγιωτα!

Καλησπερα

αν ειναι να κυκλοφορω μαζι σου για να μη νιωθω μονο εγω Pamela

Μιλαγα με τον μαριο και με ρωταγε για το βαρος των ανθρωπων , ετσι ηρθε και η κουβεντα για δικους μας ανθρωπους και τον ρωτησα πως του φαινεται μια φιλη μου η οποια ειναι 48 κιλα , πιο πολυ τον ρωτησα για να καταλαβω πως αντιλαμβανεται το μεγεθος μεσα απο τα δικα του ματια μου ειπε λοιπον οτι ειναι αδυνατη και οτι εχει ωραιο σωμα:rolleyes: ναι του λεω εγω πως σου φαινομαι τωρα που εχω αδυνατισει λιγο και μου λεει ε! εσυ εισαι λιγο χοντρη :roll: καλα του λεω που βλεπεις οτι ειμαι χοντρη ? εχω χοντρα ποδια ή χερια? και μου λεει καλα ρε μαμα μια γουλιτσα εισαι χοντρη εδω επανω εχεις μεγαλα β.....:mrgreen::mrgreen:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Εγώ έχω και αυτό το καταραμένο στήθος που έχει 5πλασιαστεί!!! Ούτε τα σουτιέν από την προηγούμενη εγκυμοσύνη δεν μου κάνουν, θέλω μεγαλύτερο μέγεθος!!!:roll::roll::roll:
Tα δικά μου που τα φόρεσα και ελάχιστα θα σε κάνουν, πέρνα μια βόλτα :cool:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...