Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα!

Περαστικά στα αρρωστούλια μας!

Εδώ έχει συννεφιά Σήμερα αλλα θα βγούμε μια βολτίτσα!

Πρέπει να κάνω την έρευνα αγοράς για το λαπτόπι

Και απ οτι έριξα μια ματιά πρέπει να βάλω βαθειά το χέρι στην τσέπη!

Μήπως να πώ του άντρα να μου το κάνει δώρο που εχει να μου χαρίσει κάτι κάτί χρόνια?

Γιορτη και γενέθλια περνάνε έτσι....

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Πνίγομαι γμτ στη δουλειά...θα μπούμε σε μια επιδότηση κ τρέχω :?

Demykoo....εμείς έχουμε περάσει γαστρεντερίτιδες κ βαρβάτες κ είχαμε τελείως διαφορετικό διαιτολόγιο...γάλα αραιωμένο(μία μεζούρα λιγότερη από την κανονική αναλογία) αντί για νερό ρυζόνερο...μόνο μήλο για φρούτο, μόνο πατάτα καρότο για γεύμα ή λαπά με λίγο λεμόνι ....το κοτόπουλο 2-3 μέρες αφού σταματήσουν τα συμπτώματα!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα!!!

Δήμητρα,περαστικά στην μικρούλα!!

Εμείς χτες πήγαμε παιδίατρο,η Ιωάννα πήρε 200γρ. και τώρα είναι 10480...ευχαριστημένη η παιδίατρος,αναπτύσεται πολύ καλά λέει...ευτυχώς...

κάναμε και το neisvac και τον επόμενο μήνα έχουμε πάλι pentavac...πότε θα τελειώσουν αυτά τα εμβόλια επιτέλους???Η Ιωάννα φυσικά με το που είδε την παιδίατρο άρχισε να κλαίει και να τσιρίζει,σκαρφάλωνε πάνω μου όλο και πιό ψηλά,μόνο στο κεφάλι μου που δεν ανέβηκε!!Μετά την πήρε ο ύπνος στο καρότσι κι έτσι καταφέραμε επιτέλους κι ήπιαμε ένα καφεδάκι με τον άντρα μου έξω!!!!!Όταν γυρίσαμε σπίτι την ξεντύσαμε για μπάνιο και μόλις είδε το χάνζαπλαστ από το εμβόλιο άρχισε να σκούζει αλλά το ξεπέρασε γρήγορα!!

Μας είπε πλέον,αφού αρνείται το μεσημεριανό,να της δίνω από το δικό μας φαγητό αφού το ζηλεύει και θα δοκιμάσω σήμερα...γενικά μου είπε να χρησιμοποιώ διάφορα κόλπα και τεχνάσματα με λίγο δικό μας φαγητό-λίγο δικό της και να κάνω διάφορα πονηρά κόλπα..εγώ όμως,ρε παιδιά,τί να πω...δεν το'χω....δεν είμαι τόσο,πως να το πω,πονηρή και ικανή(??)να το κάνω αυτό...δλδ,ακολουθώ οδηγίες και κανόνες πολύ εύκολα και δεν πάει το μυαλό μου σε διαφορετικές μεθόδους....δεν ξέρω αν καταλάβατε πώς το εννοώ...

Κασσιανή,όσο γι'αυτό που έγραψες για τον τοκετό,όταν πήγα να γεννήσω ήμουν τόσο καλά προετοιμασμένη και σε καλή ψυχολογική κατάσταση,ούτε φοβόμουν,ούτε τίποτα....όταν όμως σου λέει ο γιατρός σου (και μάλιστα το είπε στον άντρα μου!!) ότι έχει δει εκατομμύρια γέννες κι ότι εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να γεννήσω φυσιολογικά κάπου το ξανασκέφτεσαι και υποκίπτεις...και να σου πω την αλήθεια,όταν γεννούσε η κουμπάρα μου και είχε την ίδια μ'εμένα περίπτωση,το μωρό τελικά εμπεδώθηκε στραβά,βγήκε μ'ένα κεφαλάκι παραμορφωμένο και το δεξί της χεράκι δεν μπορούσε να το κουνήσει τις πρώτες 2 μέρες,το ξανασκέφτηκα και είπα ότι ίσως και ήταν για καλό όλο αυτό που έγινε...κι αν όντως κάτι πήγαινε στραβά και είχα πρόβλημα??Τέλος πάντων...περασμένα ξεχασμένα....τώρα πιά πάμε γι'άλλα!!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Κατερίνα ωραίο το ξενοδοχείο....πρέπει να βρω χρόνο να τα κοιτάξω καλά μην μας πιάσουν τον κώλο γιατί θέλουμε να πάμε συνολικά 2 εβδομάδες εξωτερικό...1 βρυξέλλες κ 1 βαρκελώνη κ όσο να πεις είναι αρκετά τα έξοδα...;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Εγώ πάντως για την καισαρική πιστεύω ότι ο γιατρός μου ήταν σωστός...μετά από 11,5 ώρες με διπλή δόση φαρμάκου κ να είναι αδρανής η μήτρα μου αφού ζορίστηκε το μωρό σωστά έπραξε...κ επιπλέον δεν μπορούσε να ξέρει ότι ακριβώς έτσι γέννησε κ η μητέρα μου κ είχε κ πριν κ μετά τη γέννα αδράνεια της μήτρας όπως κ εγώ! :wink: Βέβαια δεν ξέρω τι θα πει αν του πω πως θέλω να ξαναπροσπαθήσουμε για φυσιολογικό τοκετό στο επόμενο....:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως για την καισαρική πιστεύω ότι ο γιατρός μου ήταν σωστός...μετά από 11,5 ώρες με διπλή δόση φαρμάκου κ να είναι αδρανής η μήτρα μου αφού ζορίστηκε το μωρό σωστά έπραξε...κ επιπλέον δεν μπορούσε να ξέρει ότι ακριβώς έτσι γέννησε κ η μητέρα μου κ είχε κ πριν κ μετά τη γέννα αδράνεια της μήτρας όπως κ εγώ! :wink: Βέβαια δεν ξέρω τι θα πει αν του πω πως θέλω να ξαναπροσπαθήσουμε για φυσιολογικό τοκετό στο επόμενο....:rolleyes:

Ρε συ ειναι κληρονομικα αυτα τα πραγματα???Και η μανα μου οπως εγω απλα πηγε με πονους δικους της αφου ειχε παρει 2 βδομαδες απο τον 10ο...Εμενα παντως δε μαλακωνε ο τραχηλος με τιποτα..Εσπρωχνε η καημενη η Παναγιωτα και τελικα βγηκε με καρουμπαλο (προκεφαλη)..

Μπιζελι τι εννοεις παμε γι'άλλα????:rolleyes:Το αποφασισες τελικα, ε?

Εεεεε,το συζητάμε..δεν ξέρω αν θα βάλουμε μπρος από τον νέο χρόνο ή θα περιμένουμε λίγο ακόμα αλλά κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό....βασικά θα ψάξω για δουλειά την άνοιξη γιατί το ταμείο τελειώνει τον Ιούνιο....αν βρω κάτι θα δουλέψω κανένα 8-9μηνο να μαζέψω ένσημα για να πάρω πάλι τα επιδόματα του ΙΚΑ..αλλιώς,αν δεν βρω κάτι,θα βάλουμε μπρος και βλέπουμε....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Κι εγω σκεφτομουν σιγα σιγα να ξεκινησω αλλα ο αντρας μου δηλωσε για μεταπτυχιακο.Αν τον παρουν, τα μαθηματα ειναι καθημερινα, συν το διαβασμα που χρειαζεται...Αστα βραστα:twisted:

Καλημέρα κορίτσια:D

Αισθάνομαι πολύ τυχερή με τον πιτσιποπάκο, κοιμάται χωρίς προβλήματα μόνος του στην κούνια...συνεχώμενα 10ωρα:D, χωρίς πιπίλα.

Καμιά φορά όπως χτες βράδυ τον παίρνουμε στο δικό μας κρεβάτι για ύπνο και αυτός δυσανασχετεί:mrgreen: εμείς τον μαζεύουμε για παρεϊτσα και αυτός θέλει να φύγει:?

Τρώει από τα δικά μας φαγητά πάντα χωρίς άλεσμα εδώ και καιρό:D

Γενικά δεν είναι καθόλου γκρινιάρεις και πολλές φορές αισθάανομαι ότι είμαι με νήπιο και όχι με μικράκι....ΑΛΛΑ

δεν μιλάει καθόλου:confused: καμιά φορά λέει μαμά και μπαμπά...με συχνότητα μια φορά την εβδομάδα:roll: συνέχεια μουγκρίζει και μου δείχνει με το δακτυλάκι τι θέλει:mrgreen: όταν θέλει τόστ για παράδειγμα μου δείχνει την τοστιέρα και μουγκρίζει πεινασμένα:tongue:

Επίσης ένα άλλο κακό που έχει είναι ότι κρύβει μέσα του έναν Σουγκλάκο....κουτουλιές, δαγκωσιές, χαστούκια, τσιμπιές, τράβηγμα μαλλιών...συνέχεια...και ιδιαίτερα σε μένα...και μάλιστα γελώντας:mrgreen:

Αχ βρε Κατερίνα δύσκολα τα μεταπτυχιακά με τα παιδιά:? εγώ το 2ο το έχω παρατήσει στην μέση για χάρη του πιτσιποπάκου...και δεν ξέρω τι να κάνω να συνεχίσω ή να το διακόψω οριστικά...μέχρι τον Ιούλιο πρέπει να έχω αποφασίσει...και η ζυγαριά μάλλον γέρνει προς τον πιτσιποπάκο:D

Σκευτόμουνα να ζητήσω παράταση μέχρι να ξεκινήσει και ο πιτσιποπάκος το σχολείο και να διαβάζαμε μαζί :tongue: αλλά δεν έχω τόσο χρονικό περιθώριο από τους κανονισμούς....

Διαφημίσεις

Μαντυ κι η Παναγιωτα δε λεει πολλα, δειχνει ομως κι αυτη και μουγκριζει...Τις βλεφαριδες σου τις εχει ανακαλυψει ο πιτσι????Τριχα δε θα μου αφησει:roll:

Οσο για το μεταπτυχιακο, τι του κολλησε τωρα, ελπιζω να μην τον παρουν:mrgreen:ζηλευω και λιγο γιατι ειναι αυτο που ηθελα να κανω εγω:|

Κατερίνα εμένα ο γιατρός μου μου είπε ότι κατά μεγάλο ποσοστό ο τοκετός της μάνας είναι ενδεικτικός κ για τη κόρη! ;)

Εμένα έχει ξεκινήσει κ με κοπανάει με τον γύψο κ δε με βλέπω να τη βγάζω καθαρή μέχρι τις 17! :tongue: Καλά πλέον δεν πονάει το χέρι της κ το χρησιμοποιεί κανονικά εντωμεταξύ μας είπαν να το έχει ψηλά δεμένο στο λαιμό όσο περισσότερο γίνεται κ αυτή μόνο τη πρώτη μέρα έκατσε έτσι κ όταν πάμε να της το περάσουμε αρχίζει κ κλαίει κ χτυπιέται! :roll::roll:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Εμεις χθες πηγαμε βολτιτσα στο athens heart (απο αυριο αρχιζουν προσφορες!), η Παναγιωτα επαιξε πολυ στο δωρεαν παιδοτοπο (αληθεια, γιατι εχουν και επι πληρωμη 7 ευρω αφου υπαρχει ωραιοτατος δωρεαν???), γνωρισε κι ενα αγορακι 18 μηνων, εκεινος την επαιρνε αγκαλιτσα, αυτη το επαιζε δυσκολη αλλα μετα αρχισε να του κανει τααααα:tongue::D:D

ο δωρεαν παιδοτοπος ειναι του εμπορικου κεντρου και ο αλλος ειναι αλλη επιχειρηση

Τα περα δωθε τη νυχτα και με τα δυο παιδια συνεχιζονται κανονικα. Ο Φωτης σηκωνεται μεχρι και 5 φορες τη νυχτα, και αυτη τη στιγμη κοιμουνται και τα δυο στο κρεβατι μου... Φυσικα δε μπορουμε να ειμαστε αυστηροι, γιατι θα ξυπνησει το ενα το αλλο με τα κλαμματα. Του ειπα να με ξυπναει γιατι τον βλεπω το πρωι και σερνεται, και δουλευει και ολη μερα, αλλα δεν το κανει. Τι κατασταση ειναι αυτη? :evil:

Εμ εσυ γιατι νομιζεις οτι εχω παραδωσει τα οπλα και κοιμουνται και τα δυο στο δωματιο μου?

Αφενος γιατι δεν εχω καποιον να ξυπναει εκεινος τη νυχτα, 2ον αν επιμεινω το ενα ξυπναει το αλλο με τα κλαματα και τις φωνες ή απλα για παρεα και 3ον ειμαι τεζα το πρωι στη δουλεια. Αρα και τα δυο στο δωματιο, το μωρο διπλα μου και η δεσποινα στο κρεβατακι και τουλαχιστον κοιμαμαι...:rolleyes:

Λοιπόν,ο γιατρός μου είπε να της δώσω σήμερα απο φρούτα μπανάνα μληλο και αχλάδι,για μεσημεριανό κοτόπουλο πατάτα και καρότο και δεν έπρεπε να της δώσω γάλα αλλά αφού της είχα δώσει είπε εδώ και μια ώρα πριν τον πάρω και δεν έκανε εμετό αυτό ήταν καλό.Είπε να της δώσω τσάι με φρυγανιά και να δούμε πως θα πάει μέχρι το βράδυ και να τον πάρω το βράδυ να του πω.Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει κάνει ούτε διαροια,ούτε εμετό απο χθές το βράδυ στις 3.

Καλα μωρε, εχει το μωρο γαστρεντεριτιδα, δηλαδη προβλημα στο εντερο και θα φαει ολα αυτα???:tongue: πως δε σου ειπε να του δωσεις και κανα αρνι...:rolleyes:

Μονο πατατα και καροτο βρασμενα ή καμμια φρυγανια, νερο ελαχιστο να δωσεις και αμα δε φαει και τιποτα, πιο γρηγορα θα γινει καλα. Αν θελει οπωσδηποτε γαλα, επειδη ειναι μωρο και δεν καταλαβαινει, του δινουμε μεν, αλλα φτιαγμενο με ρυζονερο και οχι με απλο νερο.

Καλημέρα!!!

Δήμητρα,περαστικά στην μικρούλα!!

Μας είπε πλέον,αφού αρνείται το μεσημεριανό,να της δίνω από το δικό μας φαγητό αφού το ζηλεύει και θα δοκιμάσω σήμερα...γενικά μου είπε να χρησιμοποιώ διάφορα κόλπα και τεχνάσματα με λίγο δικό μας φαγητό-λίγο δικό της και να κάνω διάφορα πονηρά κόλπα..εγώ όμως,ρε παιδιά,τί να πω...δεν το'χω....δεν είμαι τόσο,πως να το πω,πονηρή και ικανή(??)να το κάνω αυτό...δλδ,ακολουθώ οδηγίες και κανόνες πολύ εύκολα και δεν πάει το μυαλό μου σε διαφορετικές μεθόδους....δεν ξέρω αν καταλάβατε πώς το εννοώ...

Κασσιανή,όσο γι'αυτό που έγραψες για τον τοκετό,όταν πήγα να γεννήσω ήμουν τόσο καλά προετοιμασμένη και σε καλή ψυχολογική κατάσταση,ούτε φοβόμουν,ούτε τίποτα....όταν όμως σου λέει ο γιατρός σου (και μάλιστα το είπε στον άντρα μου!!) ότι έχει δει εκατομμύρια γέννες κι ότι εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να γεννήσω φυσιολογικά κάπου το ξανασκέφτεσαι και υποκίπτεις...και να σου πω την αλήθεια,όταν γεννούσε η κουμπάρα μου και είχε την ίδια μ'εμένα περίπτωση,το μωρό τελικά εμπεδώθηκε στραβά,βγήκε μ'ένα κεφαλάκι παραμορφωμένο και το δεξί της χεράκι δεν μπορούσε να το κουνήσει τις πρώτες 2 μέρες,το ξανασκέφτηκα και είπα ότι ίσως και ήταν για καλό όλο αυτό που έγινε...κι αν όντως κάτι πήγαινε στραβά και είχα πρόβλημα??Τέλος πάντων...περασμένα ξεχασμένα....τώρα πιά πάμε γι'άλλα!!!

Φυσικα και να της δινετε δικο σας φαγητο.

Οσο για την καισαρικη, περσινα ξινα σταφυλια, τωρα την εκανες, τι να λεμε, αλλα δεν μπορω να μη σου πω οτι φυσικα αυτα λενε για να σε αναγκασουν να κανεις καισαρικη. Στις 3 ωρες σε πρωτοτοκη και ειχε βγαλει συμπερασμα οτι δεν μπορεις να γεννησεις φυσιολογικα? Απιθανες βλακειες... αλλα οταν σου λενε τετοια εκεινη την ωρα, τι αλλο να κανεις?

Και αμα βγει το μωρο με πιεσμενο το κεφαλακι, που ειναι το κακο?

Φυσιολογικο ειναι.

Τα μωρα δεν δυσανασχετουν με τον φυσιολογικο τοκετο. Ισα ισα που η ολη φυσικη διαδικασια τα βοηθαει να γεννηθουν πιο ηρεμα και πιο ομαλα και περνωντας απο τον κολπο της μητερας παιρνουν φυσιολογικη βακτηριακη χλωριδα που τα δυναμωνει.

Η καισαρικη ειναι που τα τρελαινει, γιατι ειναι αν μη τι αλλο πολυ βιαιη εξοδος για το μωρο.

Και φυσικα παιζει ρολο πως ειχε γεννησει η μητερα μας. Ειναι κληρονομικα αυτα ολα. Και εμενα η μαμα μου 2 μερες εκανε να με γεννησει.

Και ηταν στην αμερικη και ουτε κουβεντα 2 μερες για καισαρικη.

Και στον πατερα μου που ειχε αγχωθει του ελεγαν, μα αυτο ειναι το φυσιολογικο για μια που γενναει πρωτη φορα. Αλλα εχουμε ολα τα συγχρονα (τοτε) μηχανηματα και παρακολουθουμε το μωρο, οποτε μονο αν υπαρξει αναγκη θα κανουμε καισαρικη.

Με την τεχνολογια λοιπον που εχουμε σημερα, ειναι πιο ευκολο απο ποτε να γεννησει καποια φυσιολογικα χωρις επιπλοκες γιατι υπαρχει πληρης παρακολουθηση.

Αλλα ελα που βιαζονται οι γιατροι...

yey2p2.png BN4cp2.png

ο δωρεαν παιδοτοπος ειναι του εμπορικου κεντρου και ο αλλος ειναι αλλη επιχειρηση

Μα, το ξερω απλα ειναι βλακεια!Ολοι στον δωρεαν ηταν.Αν θελουν να υποστηριξουν την επιχειρηση που νοικιαζει και το χωρο τους απλα δε θα επρεπε να εχουν δωρεαν παιδοτοπο:wink:

Τα μωρα δεν δυσανασχετουν με τον φυσιολογικο τοκετο. Ισα ισα που η ολη φυσικη διαδικασια τα βοηθαει να γεννηθουν πιο ηρεμα και πιο ομαλα και περνωντας απο τον κολπο της μητερας παιρνουν φυσιολογικη βακτηριακη χλωριδα που τα δυναμωνει.

Η καισαρικη ειναι που τα τρελαινει, γιατι ειναι αν μη τι αλλο πολυ βιαιη εξοδος για το μωρο.

Φυσικα!Για φαντασου να σου ανοιξουν ξαφνικα μια πορτα ενω εισαι στο απολυτο σκοταδι μια ζωη(!!!) και να δεις ξαφνικα μπροστα σου κανα δυο μαντραχαλους με μασκα:roll:ΣΟΚ το μωρο:confused:

Πρεπει καποια στιγμη να καταλαβουμε οτι η καισαρικη ειναι εγχειριση και οχι τοκετος και πρεπει να γινεται μονο οταν υπαρχει σοβαρη αναγκη.

Και για τη μητερα ειναι επικινδυνη, οπως καθε εγχειριση και για το μωρο ειναι ανθυγιεινος τροπος εξοδου στον κοσμο.

Αλλα που να βρεις γιατρο να περιμενει...:rolleyes:

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...