Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαι να επιτρέπεται δε θα σας αφήσω εγώ!!!:tongue::tongue::rolleyes::rolleyes: (Πλάκα κάνω εεεε....)

Απλα λεω, εχει καποιο ανοιχτο χωρο να κατσουμε πχ????Καλα βρε, δε θα κατσω διπλα σου αν ερθω, εννοειται:)

Απλα λεω, εχει καποιο ανοιχτο χωρο να κατσουμε πχ????Καλα βρε, δε θα κατσω διπλα σου αν ερθω, εννοειται:)

Μα σου ξαναλέω ότι κάνω πλάκα!!! :tongue::tongue:Ανοιχτό χώρο δεν έχει, αλλά δεν ξέρω τι παίζεται με το κάπνισμα και αν έχει αλλάξει κάτι...

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Ανοιχτο χωρο δεν εχει.

Ειχε χωριστο χωρο για καπνιστες και μη.

Τωρα δεν ξερω τι γινεται.

Εδω στο κεντρο λογω δημοτικης αστυνομιας δεν επιτρεπεται σε κανενα εστιατοριο το καπνισμα.

Δεν ξερω τωρα λογω εκλογων μηπως ειναι πιο χαλαρα.

yey2p2.png BN4cp2.png

hello girls, τι κάνετε?

νεα απο το θεμα της πιπιλας. Τρίτο βράδυ χωρίς καμια γκρίνια.

Μπορείτε ομως να μου εξηγήσετε το αλλο? Οσο διάστημα ειχε πιπιλα στον ύπνο, το βράδυ ξύπναγε, μίλαγε, τραγουδαγε ενίοτε, ξύπναγε νωρίτερα το πρωι, ενω τωρα τρια βραδια δεν εχω ακούσει κιχ, Τυχαίο? (και μην απαντήσει καμια δε νομιζω :))))

4Rnfp3.png

Γειά σας κορίτσια.

Προσπαθώ να γράψω με τον πιτσιποπάκο αγκαλιά να μου πειράζει τα πλήκτρα....το ποντίκι το τρώει και πιέζει με τα χεράκια δυνατά την οθόνη...γκρ...γκρ...

Μόλις έσβησα και τον φούρνο...έτοιμος ο μουσακάς...πάλι μου βγήκε η ψυχή στο μαγείρεμα.

Στην δουλειά τρέλα...δεν προλαβαίνω να πάω ούτε τουαλέτα....γκρ...γκρ...δεν ξέρω τι γίνεται σε άλλες υπηρεσίες εγώ δεν προλαβαίνω να πω ούτε το όνομά μου....κλαψ (δεν βάζω φατσούλες γιατί το ποντίκι φαγώθηκε)....μάλιστα μου έρχεται και μια ευοδιά τώρα από τον πωπό του...γκρ...πάλι τάκανε...

good_morning_sun_water.gif

Τα περα δωθε τη νυχτα και με τα δυο παιδια συνεχιζονται κανονικα. Ο Φωτης σηκωνεται μεχρι και 5 φορες τη νυχτα, και αυτη τη στιγμη κοιμουνται και τα δυο στο κρεβατι μου... Φυσικα δε μπορουμε να ειμαστε αυστηροι, γιατι θα ξυπνησει το ενα το αλλο με τα κλαμματα. Του ειπα να με ξυπναει γιατι τον βλεπω το πρωι και σερνεται, και δουλευει και ολη μερα, αλλα δεν το κανει. Τι κατασταση ειναι αυτη? :evil:

Κατα τ΄αλλα, παρτε αυτο να γελασετε. Παλιο αλλα καλο!;)

http://lollitop-hellas.blogspot.com/2009/07/vs.html?ref=nf

age.png age.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και απο μια ακόμα άυπνη μανούλα.Η μικρή απο χθές το απόγευμα που είχαμε πάει βόλτα στη μαμά μου έκανε 3 φορές διάροια.Δεν είχα πάρει μαζί μου και ρούχα και είχα μόνο 2 pampers.Στο τέλος έκανε τόσο πολύ που λερώθηκε όλη και ευτυχώς βρήκαμε κάτι ρουχά απο τα ανίψια μου που πάντα αφήνει η αδερφή μου πριν φύγει για Καναδά ότι δεν τους κάνει κι'έτσι γυρίσαμε σπίτι και χωρίς pampers.Eυτυχώς μένουμε κοντά.Το βράδυ κατά τις 2 ξύπνησε και άρχισε και τους εμετούς.Αφού τα κάναμε όλα χάλια,συνεχίστηκαν και οι διάροιες και λερωνόταν τόσο πολύ που την έκανα μπάνιο ολόκληρη.Κάποια στιγμή κοιμήθηκε.Υποψιάζομαι μήπως έχει καμιά γαστρεντερίτιδα.Πυρετό δεν έχει καθόλου πάντως.Τώρα σε λίγο θα πάρω το γιατρό γιατί δεν ξέρω και τι κάνει να της δώσω να φάει.

SI5Yp3.png

Καλημερα!!!Demykou περαστικα!Οπως τα λες,γαστρεντεριτιδα θα ειναι, σερνεται ιωση αυτο τον καιρο.Το βαφτιστηρι μου το καημενο ετρωγε λαπα, οχι φρουτα και αντι για γαλα ρυζονερο νομιζω...Θα στα πει ο γιατρος.

Εμεις χθες πηγαμε βολτιτσα στο athens heart (απο αυριο αρχιζουν προσφορες!), η Παναγιωτα επαιξε πολυ στο δωρεαν παιδοτοπο (αληθεια, γιατι εχουν και επι πληρωμη 7 ευρω αφου υπαρχει ωραιοτατος δωρεαν???), γνωρισε κι ενα αγορακι 18 μηνων, εκεινος την επαιρνε αγκαλιτσα, αυτη το επαιζε δυσκολη αλλα μετα αρχισε να του κανει τααααα:tongue::D:D

good_morning_sun_water.gif

Τα περα δωθε τη νυχτα και με τα δυο παιδια συνεχιζονται κανονικα. Ο Φωτης σηκωνεται μεχρι και 5 φορες τη νυχτα, και αυτη τη στιγμη κοιμουνται και τα δυο στο κρεβατι μου... Φυσικα δε μπορουμε να ειμαστε αυστηροι, γιατι θα ξυπνησει το ενα το αλλο με τα κλαμματα. Του ειπα να με ξυπναει γιατι τον βλεπω το πρωι και σερνεται, και δουλευει και ολη μερα, αλλα δεν το κανει. Τι κατασταση ειναι αυτη? :evil:

Pour Φωτης....Καλα ρε δεν τ'ακους καθολου???:evil::twisted:

Εγω εχω ξυπνησει απο τις 5:30...κατι τo σκουπιδιαρικο, κατι το ξυπνητηρι του αντρα μου...8:30 ξανακοιμηθηκε το χαζο κι η μαμα της εφυγε για δουλεια:?

Α, δε σας ειπα, απο χθες προσπαθει να μου βγαλει τις βλεφαριδες:roll::roll:Aiuto!!!

Καλημέρα!

Εχθές το βράδυ έσπασε κάθε ρεκόρ. Κοιμήθηκε 10 και στις 12 την πήρα στο κρεβάτι κλαψουρίζοντας! :? Μόνο 2 ώρες στην κούνια της δηλαδή, ενώ άλλες φορές συνήθως την φέρνω γύρω στις 4 στο κρεβάτι! Ρε τι τραβάμε!!!

Μαριάννα καλως ήρθες στο club! Άντε και καλά ξεμπερδέματα...κι εσένα είναι και δύο :?

Δήμητρα και πάλι περαστικά!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Λοιπόν,ο γιατρός μου είπε να της δώσω σήμερα απο φρούτα μπανάνα μληλο και αχλάδι,για μεσημεριανό κοτόπουλο πατάτα και καρότο και δεν έπρεπε να της δώσω γάλα αλλά αφού της είχα δώσει είπε εδώ και μια ώρα πριν τον πάρω και δεν έκανε εμετό αυτό ήταν καλό.Είπε να της δώσω τσάι με φρυγανιά και να δούμε πως θα πάει μέχρι το βράδυ και να τον πάρω το βράδυ να του πω.Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει κάνει ούτε διαροια,ούτε εμετό απο χθές το βράδυ στις 3.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...