Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα,

Πάλι για ταξίδια λέτε ξεμυαλίστρες? :tongue: Τα νεύρα μου!!!Θέλω κι εγώ!

Λοιπόν Βατράχι για το laptop που θέλεις, πρόσεξε να έχει ram 4GB ή έστω 3GB για να είναι και γρήγορο. Επίσης, CPU(επεξεργαστή) intel core 2 duo ή έστω intel dual core. Δεν θα σου πω για τους επεξεργαστές νέας γενιά i3,i5,i7 που έχουν βγει, γιατί θα σου πάει ο κούκος αηδόνι και στην ουσία δεν κερδίζεις και κάτι. Από ότι κατάλαβα για internet το θέλεις και άντε και καμια φωτό, video κ.τ.λ. Τέλος Λειτουργικό σύστημα Windows 7 Home, σε καμία περίπτωση Vista!!! Οπως και δήποτε πάρε κι ένα antivirus, γώρω στα 30 ?(Panda, Norton) έχει μη τα λυπηθείς, είναι σημαντικό. Τέλος από μάρκες, εγώ προσωπικά προτιμώ τα Toshiba. Δεν είναι όμως άσχημα και τα Acer (oικονομικά), H.P....

Ελπίζω να σε κάλυψα!

Τώρα που έκαν format στον η/υ μου είχαν πει για τα windows 7 αλλά όταν το ξαναρώτησε ο Κώστας του είπαν ότι τα xp που είχα ήδη ήταν καλύτερα...δεν ξέρω γιατί....και τελικά δεν τα πέρασα τα 7..

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ούτε κι εμένα μου άρεσε και γαι άλλα μια φορά επιβεβαιώθηκα ότι ο άνθρωπός είναι πολύυυυ υπέρ της καισαρικής..και μου το λέγανε πριν γεννήσω και δεν το πίστευα....Έκανα καισαρική γιατί αφού μου έβαλαν όρο είχαν περάσει 3 ώρες και ενώ είχα πόνους που αναλογούν σε διαστολή 8-9 εγώ ήμουν στο 2,5...η Ιωάννα δεν είχε εμπεδωθεί και....δεν ήθελε να περιμένει για να μην πάει κάτι στραβά...

Άσε που του είπα ότι θήλασα για 14,5 μήνες και μου λέει "Πολύ είναι!!"...τί να πεις...σαν γιατρός είναι κορυφή..ένας από τους 3-4 καλύτερους της Λάρισας,γι'αυτό και δεν αλλάζω....αλλά να ήταν λίγο πιό θετικός στον φ.τ. και στον θηλασμό καλύτερα θα ήταν..

ΑΑΑΑΑΑΑ την ιδια περιπτωση ειχαμε δλδ!!Καλα κι ο δικος μου υπερ της καισαρικης ειναι απλα στηριχτηκα στο οτι ειναι οικογ.φιλος και δεν θα μου την εκανε.Αλλα εγω 5 ωρες διαστολη 1..Και για το θηλασμο οταν του ειπα μου απαντησε: Ρε, απελευθερωθειτε!Δε θα τρελαθουμε κιολας!:confused:Δεν το χω σε τιποτα να τον αλλαξω ομως..

Τώρα που έκαν format στον η/υ μου είχαν πει για τα windows 7 αλλά όταν το ξαναρώτησε ο Κώστας του είπαν ότι τα xp που είχα ήδη ήταν καλύτερα...δεν ξέρω γιατί....και τελικά δεν τα πέρασα τα 7..

Καλά του είπαν, τα XP είναι το καλύτερο περιβάλλον για pc που έχει βγάλει ποτέ η microsoft. Tα Vista ήταν αποτυχία. Τα 7 που τα δουλεύω εδώ και κάμποσο καιρό είναι μια χαρά, πάντως. Απλά τα xp δεν υπάρχουν πλέον σε νέους υπολογιστές, όπως το Βατράχι που θέλει να αγοράσει τώρα! Μόνο σε 7 θα βρει στην αγορά!

n8m8p2.png

X9drp2.png

και η μαμά μου που πήρε εναν υπολογιστή καινούργιο είχαν τα windows 7 και απ'ότι τα είδα λίγο είναι πολύ καλά.Τα vista απέτυχαν παταγωδώς και όσοι τα είχαν τα βγάλανε και ξαναγύρισαν στα xp.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

Πάλι για ταξίδια λέτε ξεμυαλίστρες? :tongue: Τα νεύρα μου!!!Θέλω κι εγώ!

Λοιπόν Βατράχι για το laptop που θέλεις, πρόσεξε να έχει ram 4GB ή έστω 3GB για να είναι και γρήγορο. Επίσης, CPU(επεξεργαστή) intel core 2 duo ή έστω intel dual core. Δεν θα σου πω για τους επεξεργαστές νέας γενιά i3,i5,i7 που έχουν βγει, γιατί θα σου πάει ο κούκος αηδόνι και στην ουσία δεν κερδίζεις και κάτι. Από ότι κατάλαβα για internet το θέλεις και άντε και καμια φωτό, video κ.τ.λ. Τέλος Λειτουργικό σύστημα Windows 7 Home, σε καμία περίπτωση Vista!!! Οπως και δήποτε πάρε κι ένα antivirus, γώρω στα 30 ?(Panda, Norton) έχει μη τα λυπηθείς, είναι σημαντικό. Τέλος από μάρκες, εγώ προσωπικά προτιμώ τα Toshiba. Δεν είναι όμως άσχημα και τα Acer (oικονομικά), H.P....

Ελπίζω να σε κάλυψα!

Φατσάκι μου είσαι φατσάκι!!!:)

Σε ευχαριστώ!!

Τα γράφω σε ενα χαρτί κ απο αύριο ξεκινάω ερευνα αγοράς!!

Θα πήγαινα σήμερα αλλα το αΠόγευμα είναι κλειστά:(

Το θέλω για ιντερνετ κ να περνάω τα βίντεο και τις φώτο του μικρού!!

Να προσέξω και τον χωρο αποθήκευσης?

Ο άντρας μου έχει τοσίμπα κ είναι ευχαριστημένος!!

Φατσάκι μου δουλεύεις σε υπολογίστές?!!?

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Φατσάκι μου είσαι φατσάκι!!!:)

Σε ευχαριστώ!!

Τα γράφω σε ενα χαρτί κ απο αύριο ξεκινάω ερευνα αγοράς!!

Θα πήγαινα σήμερα αλλα το αΠόγευμα είναι κλειστά:(

Το θέλω για ιντερνετ κ να περνάω τα βίντεο και τις φώτο του μικρού!!

Να προσέξω και τον χωρο αποθήκευσης?

Ο άντρας μου έχει τοσίμπα κ είναι ευχαριστημένος!!

Φατσάκι μου δουλεύεις σε υπολογίστές?!!?

Χαίρομαι που βοήθησα! Από χώρο στο δίσκο δεν σου έγραψα κάτι γιατί τα περισσότερα laptop έχουν πλέον πάνω από 320GB. Είναι υπεραρκετός χώρος!

Τώρα αν έχεις τόσο όγκο μπορείς να βάλεις ένα εξωτερικό δίσκο αργότερα, να παίρνεις και back up!

Kαι ναι... σε εταιρία πληροφορικής δουλεύω!;)

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα..χάθηκα..πνίγομαι στην δουλειά.ούτε να κατουρήσω δεν προλαβαίνω..πάω να διαβάσω τα προηγούμενα και επανέρχομαι(ελπίζω):rolleyes:

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Καλημερα!!!Λοιπον,σας ειπα οτι δεν μπορω το ξενυχτι????????????

Η Παναγιωτα κλαψουριζε οοοολη νυχτα, τουλαχιστον θα βγει κανας τραπεζιτης σημερα η τσαμπα το ξενυχτι??????Μπραβο Μαριαλενα που πατε καλυτερα, παντως απ'οτι ξερω δεν ειναι ιδιαιτερα σοβαρη ασθενεια η οστρακια κι αφου το γοργονιδιο την περναει ετσι στο φλου....ρε μπας και την τσιμπησατε στο κολυμβητηριο???

Εγω απο γευσεις δεν εχω προβλημα, τρωω οτι να'ναι (θα το εχετε καταλαβει:rolleyes:)Στο Λονδινο τον Απριλιο εφαγα 1 μερα fish and chips, 1 μερα ιταλικο (3 πιτσες και δυο πιατα σπαγγετι 2 ατομα:D), 1 μερα μεξικανικο και 1 μερα ισπανικο;):confused::rolleyes::cool:

Κι η Αλεξάνδρα το ίδιο εχθές, κλάψα! Αμάν αυτά τα δόντια πια!

Κι εγώ από φαί μια χαρά, πρόβλημα δεν έχω!Ότι να ναι, δύσκολη δεν είμαι!

Η παρέα μετράει!!!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Κι η Αλεξάνδρα το ίδιο εχθές, κλάψα! Αμάν αυτά τα δόντια πια!

Κι εγώ από φαί μια χαρά, πρόβλημα δεν έχω!Ότι να ναι, δύσκολη δεν είμαι!

Η παρέα μετράει!!!

Ασε ρε δεν αντεχω τη νυχτα καθολου και την αφησα εκει να κλαψουριζει στο τελος κι αρχισε να φωναζει "μαμααααα", μπαμπαααα και με ρωταει ο αντρας μου το πρωι, αυτο το παιδι γιατι φωναζε μπαμπα, αφου δεν υπαρχει περιπτωση να σηκωθω:cry:

Στο event γιατι δεν εμφανιζει ποιες ειναι attending, not attending κλπ??

H Kας γράφει 8 παρά 20. Υπερωρίες ή laptop & σύνδεση στο σπίτι; Χμμμμ εμπρός καλά μου χέριαααααα! Θα ανακαλύψω τι κρύβεται πίσω από αυτό το μυστήριο!

Καθε τριτη στο γραφειο. πισι στο σπιτι θα μπει μονο οταν παει η δεσποινα δημοτικο.

Εγώ τελικά όπως όλα δείχνουν θα είμαι γραφείο από το πρωί του Σαββάτου οπότε μάλλον θα τα καταφέρω να έρθω μιας και θα είμαι δίπλα... Ευκαιρία να μην περάσω ολόκληρη τη μέρα των γενεθλίων μου στη δουλειά......

Απο το μαλλι θα ερθω και θα σε βγαλω εξω!!!:tongue:

good_morning_sad.gif

Εμεις σπανιοτατα πηγαινουμε για φαγητο σε ξενη κουζινα, γιατι ο Φωτης γκρινιαζει οτι δε βρισκει τιποτα να φαει! Και αφου με το ζορι παραγγειλει κατι που του θυμιζει ελληνικη κουζινα, μετα θα αρχισει τη γκρινια οτι ηταν ενα ματσο χαλια! Εμενα μου αρεσει να δοκιμαζω διαφορα φαγητα, αρκει να μην εχουν κρεας! Αν ειχα καπου να αφησω τα παιδια, θα ερχομουν.

Εμεις παλι, επειδη μαγειρευουμε μονο ελληνικα στο σπιτι μας, οταν βγαινουμε εξω μας αρεσει να δοκιμαζουμε αλλες κουζινες.

Εχει ανοιξει ομως και ενα φοβερο σουβλατζιδικο - ψησταρια στη σκουφα και το τσακιζουμε κι αυτο.

Ούτε κι εμένα μου άρεσε και γαι άλλα μια φορά επιβεβαιώθηκα ότι ο άνθρωπός είναι πολύυυυ υπέρ της καισαρικής..και μου το λέγανε πριν γεννήσω και δεν το πίστευα....Έκανα καισαρική γιατί αφού μου έβαλαν όρο είχαν περάσει 3 ώρες και ενώ είχα πόνους που αναλογούν σε διαστολή 8-9 εγώ ήμουν στο 2,5...η Ιωάννα δεν είχε εμπεδωθεί και....δεν ήθελε να περιμένει για να μην πάει κάτι στραβά...

Άσε που του είπα ότι θήλασα για 14,5 μήνες και μου λέει "Πολύ είναι!!"...τί να πεις...σαν γιατρός είναι κορυφή..ένας από τους 3-4 καλύτερους της Λάρισας,γι'αυτό και δεν αλλάζω....αλλά να ήταν λίγο πιό θετικός στον φ.τ. και στον θηλασμό καλύτερα θα ήταν..

Και την πρωτη καισαρικη τζαμπα στην εκανε. Δηλαδη τι περιμενε ο κυριος? σε 3 ωρες πρωτοτοκη γυναικα να εχεις διαστολη 8???

Απιθανες βλακειες.

Μια πρωτοτοκη θελει τουλαχιστον 12 ωρες για να φτασει σε αυτη τη διαστολη.

Το μωρο παρακολουθειται συνεχεια και δεν κινδυνευει καθολου απο αυτες τις ωρες. Μονο αν διαπιστωθει βραδυκαρδια ή δυσανασχετηση του μωρου, γινεται καισαρικη.

Η καισαρικη ειναι εγχειριση και θεωρειται επειγουσα διαδικασια σε αναγκη και οχι προληπτικα για να μην τρωνε ωρες οι γιατροι.

Στην τελικη ας αφηνουν τις μαιες να περιμενουν και να τους ειδοποιουν οταν πρεπει.

Ολα τα αλλα ειναι εκ του πονηρου για να ξεμπερδευουν γρηγορα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...