Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Εγώ εμβρυολαμπ να κανονίσουμε χαχαχχα

13 ώρες πρίν, karlajo είπε:

O Χριστοφοριδης είναι και στο Γένεσις😲? Νόμιζα μόνο εμπρυολαμπ

Εμβρυολαμπ είμαι 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Δεν θέλω να σπαταλήσω τα χρήματά μας αλλα αφού δεν υπάρχει συνεργασία αναμεσά μας δεν το γλιτώνω...θα αγοράσω λαπ τοπ:(

ΣοΣ !! Κορίτσια!!

Κάποια συμβουλη? Τι να προσεξώ? Επεξεργαστή κλπ?

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν βλέπω κάπου τη τιμή που λες:confused:....εγώ της έχω φτιάξει αυτό ----> http://gr.foto.com/en/books_collection.php?id=prestige&expandable=0 το classic A4 για την βάπτιση να το δώσουμε δώρο στη νονά μας....θέλω να διαλέξω κ φωτό να εκτυπώσω δοκιμαστικά κ αν είναι καλές θα στέλνω κάθε δίμηνο για εκτύπωση γιατί τώρα μου έχουν μαζευτεί άπειρες!:evil:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Δεν θέλω να σπαταλήσω τα χρήματά μας αλλα αφού δεν υπάρχει συνεργασία αναμεσά μας δεν το γλιτώνω...θα αγοράσω λαπ τοπ:(

ΣοΣ !! Κορίτσια!!

Κάποια συμβουλη? Τι να προσεξώ? Επεξεργαστή κλπ?

Εγκω ασχετη....sorry!

Κατερίνα θέλω προτάσεις(αεροπορική-ξενοδοχείο) για Βαρκελώνη αν έχεις...λέμε να περάσουμε εκεί τα 2α γενέθλια της ζωής....κοινώς κοιτάμε για αρχές Ιούνη! ;)

Aaaaaxxxxxx το πρωτο μας ταξιδι εξωτερικο το 2004...Μειναμε στο vincci cindal mar (ΤΕΛΕΙΟ!!!)Προσπαθησε να μπεις vinccihoteles.com νομιζω ηταν και βρες αυτα της Βαρκελωνης , το condal mar ειναι πιο οικονομικο απο το αλλο αλλα ειναι τελειο!!!Τωρα για αεροπορικη, με την πιο φθηνη παμε παντα (τωρα πως τα εχω καταφερει και δεν εχω πεταξει ποτε με easyjet...)νομιζω με alitalia πηγαμε!

Εμεις χθές είχαμε παιδοντοκτόρι (που λέει και η φίλη Ειρήνη!)

12350 και 84 πόντους

Είμαστε Στα όρια δεν περάσαμε την καμπύλη.

Αν τον επόμενο μήνα δεν βάλει γραμμάρια δεν θα μας πειράξει..

600 γραμ έβαλε αυτο τον μήνα ο φαγανούλης μου!!

Αλλα αυτο το κλάμα κάθε φορά...εχει τοση δύναμη που χρειάζονται 2 άτομα να τον κρατάμε για να τον εξετάσει

Για το εμβόλιο?!?!?! Δεμενος χηροπόδαρα!:confused::?

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.Τι κάνετε?

Εχθές μου έστειλαν γράμμα απο τον παιδικό για τη μικρή οτι δεν είχε φάει τίποτα πάλι απο το πρωί,οτι είχε δέκατα 37,4,δεν είχε διάθεση και είχε κάνει και 2 φορές διάροια.Το μεσημέρι που ήρθε ήταν μια χαρά,ούτε δέκατα που τη μέτρησα εγώ,ούτε τίποτα,έφαγε και ενα αυγό και αργότερα ενα ρυζόγαλο που της είχα φτιάξει.Σήμερα ξύπνησε επίσης καλά και έτσι την έστειλα πάλι.Πήρα και πριν απο λίγο και μου είπαν οτι είναι καλά μέχρι τώρα και μου είπε η υπέυθυνη της μονάδας της πως είχε ακούσει απο την παιδίατρο εκεί οτι υπάρχει μια ιωσούλα με διάροια για ενα 24ωρο αλλά μπορεί η μικρή να την πέρασε πολύ ελαφριά.Κατα τ'άλλα είμαι στο ψάξιμο για δουλειά.Απο το πρωί πάλι ξεφυλίζω τη χρυσή ευκαιρία στο internet.

SI5Yp3.png

Καλημέρα!!!

Σας έχασα για λίγο αλλά επανήλθα....γρηγορότερη!!!Ο υπολογιστής μετά το format πάει σφαίρα!!

Εγώ μαξιλάρι γαι την Ιωάννα αγόρασα από το prenatal,είναι σχετικά λεπτό και απ'ότι βλέπω μιά χαρά την βόλεψε....

Τα ξενύχτια συνεχίζονται..πότε θα τελειώσουν επιτέλους??!!....

Τα δοντάκια τα βουρτσίζουμε κάθε μέρα μετά από κάθε γεύμα (δλδ 3-4 φορές την ημέρα) μόνο με νεράκι..περιμένω να μεγαλώσει λίγο ακόμα να της πάρω παιδική οδοντόκρεμα...Σήμερα έχουμε παιδίατρο,περιμένω πως και πως να δω τί βάρος πήραμε...τώρα τελευταία πάλι μας τα χαλάει λίγο με το μεσημεριανο....

Εγώ την Δευτέρα είχα γυναικολόγο,όλα καλά όλα τέλεια..αλλά όταν τον ρώτησα αν μπορώ μετά την καισαρική να γεννήσω φυσιολογικά το 2ο και μου το'κοψε με την μία...συγκεκριμένα μου είπε "Αν υπογράψεις ένα χαρτί όπου θα λες ότι αν πεθάνεις όλη η ευθύνη είναι δικιά σου,καντο"!!Το κάνεις??Δεν το κάνεις...Τέλος πάντων....

Μαριαλένα,περαστικά στην μικρούλα!!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Εγώ την Δευτέρα είχα γυναικολόγο,όλα καλά όλα τέλεια..αλλά όταν τον ρώτησα αν μπορώ μετά την καισαρική να γεννήσω φυσιολογικά το 2ο και μου το'κοψε με την μία...συγκεκριμένα μου είπε "Αν υπογράψεις ένα χαρτί όπου θα λες ότι αν πεθάνεις όλη η ευθύνη είναι δικιά σου,καντο"!!Το κάνεις??Δεν το κάνεις...Τέλος πάντων....

Με το παρντον αλλα δε μπου αρεσε η απαντηση του γιατρου...εγω παντως οταν τον ρωτησα μου ειπε, αν ολα πανε καλα, φυσικα και μπορεις!Εσυ γιατι εκανες καισαρικη???

Καλημέρα,

Πάλι για ταξίδια λέτε ξεμυαλίστρες? :tongue: Τα νεύρα μου!!!Θέλω κι εγώ!

Λοιπόν Βατράχι για το laptop που θέλεις, πρόσεξε να έχει ram 4GB ή έστω 3GB για να είναι και γρήγορο. Επίσης, CPU(επεξεργαστή) intel core 2 duo ή έστω intel dual core. Δεν θα σου πω για τους επεξεργαστές νέας γενιά i3,i5,i7 που έχουν βγει, γιατί θα σου πάει ο κούκος αηδόνι και στην ουσία δεν κερδίζεις και κάτι. Από ότι κατάλαβα για internet το θέλεις και άντε και καμια φωτό, video κ.τ.λ. Τέλος Λειτουργικό σύστημα Windows 7 Home, σε καμία περίπτωση Vista!!! Οπως και δήποτε πάρε κι ένα antivirus, γώρω στα 30 ?(Panda, Norton) έχει μη τα λυπηθείς, είναι σημαντικό. Τέλος από μάρκες, εγώ προσωπικά προτιμώ τα Toshiba. Δεν είναι όμως άσχημα και τα Acer (oικονομικά), H.P....

Ελπίζω να σε κάλυψα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ούτε κι εμένα μου άρεσε και γαι άλλα μια φορά επιβεβαιώθηκα ότι ο άνθρωπός είναι πολύυυυ υπέρ της καισαρικής..και μου το λέγανε πριν γεννήσω και δεν το πίστευα....Έκανα καισαρική γιατί αφού μου έβαλαν όρο είχαν περάσει 3 ώρες και ενώ είχα πόνους που αναλογούν σε διαστολή 8-9 εγώ ήμουν στο 2,5...η Ιωάννα δεν είχε εμπεδωθεί και....δεν ήθελε να περιμένει για να μην πάει κάτι στραβά...

Άσε που του είπα ότι θήλασα για 14,5 μήνες και μου λέει "Πολύ είναι!!"...τί να πεις...σαν γιατρός είναι κορυφή..ένας από τους 3-4 καλύτερους της Λάρισας,γι'αυτό και δεν αλλάζω....αλλά να ήταν λίγο πιό θετικός στον φ.τ. και στον θηλασμό καλύτερα θα ήταν..

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...