Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Πολύ γέλασα με την τσιπούρα....εγώ αρπάζω τη σκορδαλιά κ φεύγω! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Eφαγα την Κυριακή, μαζί με μπακαλιάρο τηγανητό, delivery από μια κοντινή σούπερ ταβέρνα!!!:tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννα δεν απευθυνομουν σε εσενα προσωπικα, γι αυτο ξεκινησα τη φραση μου με το "κοριτσια" ουτε πιστεψα οτι "μας ειπες εσυ να αλλαξουμε μερος":)

Απλα επ' ευκαιρια της δικης σου δηλωσης οτι εισαι περιεργη με το φαγητο, θελησα να "δικαιολογησω" την επιλογη του εστιατοριου, αναφεροντας οτι δεν μπορουμε με μια επιλογη να ταιριαξουμε τα γουστα ολονων:)

Πραγματι το αλταμιρα ειναι ιδιαιτερο και δεν ταιριαζει σε ολες:)

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

H Kας γράφει 8 παρά 20. Υπερωρίες ή laptop & σύνδεση στο σπίτι; Χμμμμ εμπρός καλά μου χέριαααααα! Θα ανακαλύψω τι κρύβεται πίσω από αυτό το μυστήριο!

Κάθε τρίτη απόγευμα είναι στο γραφείο!!!:rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Ετσι νομίζω κι' εγώ!! Στην τελική ας πάμε όσες μαζευτούμε :rolleyes::rolleyes:

Εγώ τελικά όπως όλα δείχνουν θα είμαι γραφείο από το πρωί του Σαββάτου οπότε μάλλον θα τα καταφέρω να έρθω μιας και θα είμαι δίπλα... Ευκαιρία να μην περάσω ολόκληρη τη μέρα των γενεθλίων μου στη δουλειά......

dWXVp3.png

YqUap3.png

good_morning_sad.gif

Απλα επ' ευκαιρια της δικης σου δηλωσης οτι εισαι περιεργη με το φαγητο, θελησα να "δικαιολογησω" την επιλογη του εστιατοριου, αναφεροντας οτι δεν μπορουμε με μια επιλογη να ταιριαξουμε τα γουστα ολονων:)

Πραγματι το αλταμιρα ειναι ιδιαιτερο και δεν ταιριαζει σε ολες:)

Εμεις σπανιοτατα πηγαινουμε για φαγητο σε ξενη κουζινα, γιατι ο Φωτης γκρινιαζει οτι δε βρισκει τιποτα να φαει! Και αφου με το ζορι παραγγειλει κατι που του θυμιζει ελληνικη κουζινα, μετα θα αρχισει τη γκρινια οτι ηταν ενα ματσο χαλια! Εμενα μου αρεσει να δοκιμαζω διαφορα φαγητα, αρκει να μην εχουν κρεας! Αν ειχα καπου να αφησω τα παιδια, θα ερχομουν.

age.png age.png

Καλημέρα κοριτσάρες!!!! Τα σπυράκια της μικρής είναι ήδη καλύτερα, μας έπιασε αμέσως η αντιβίωση ευτυχώς :P:p:p:p:p

Κατά τα άλλα έχω έρθει γραφείο από τις 7:30 για εργασία και χαρά! (Που θα πάει θα βγει ο Νοέμβρης δε θα βγει?!?!?!?!!?!?)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!! Σε όλες τις γλυκιές μανούλες κ τα γλυκά ζουζούνια μας!!

Εγω πρωί πρωί είχα ενα καβγά με τον άντρα μου...τον παρακαλούσα μόνο για σήμερα να μου αφήσει το λαπτοπ γιατί έχω να κάνω ένα ''κάρο'' δουλειές με τις φώτο του μικρού.

Αλλα όοόοχι εκει να τον πάρει:evil::evil::twisted:

(Ολες αυτές τις μέρες σας διαβάζω απο το κινητό να ναι καλα κι αυτο που έχει wi-fi!!);)

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημερα!!!Λοιπον,σας ειπα οτι δεν μπορω το ξενυχτι????????????

Η Παναγιωτα κλαψουριζε οοοολη νυχτα, τουλαχιστον θα βγει κανας τραπεζιτης σημερα η τσαμπα το ξενυχτι??????Μπραβο Μαριαλενα που πατε καλυτερα, παντως απ'οτι ξερω δεν ειναι ιδιαιτερα σοβαρη ασθενεια η οστρακια κι αφου το γοργονιδιο την περναει ετσι στο φλου....ρε μπας και την τσιμπησατε στο κολυμβητηριο???

Εγω απο γευσεις δεν εχω προβλημα, τρωω οτι να'ναι (θα το εχετε καταλαβει:rolleyes:)Στο Λονδινο τον Απριλιο εφαγα 1 μερα fish and chips, 1 μερα ιταλικο (3 πιτσες και δυο πιατα σπαγγετι 2 ατομα:D), 1 μερα μεξικανικο και 1 μερα ισπανικο;):confused::rolleyes::cool:

Α, τωρα που ειπες για φωτο Βατραχακι, χθες στειλαμε κι εμεις μεσω ιντερνετ για εκτυπωση καμια διακοσαρια φωτογραφιες της μικρης.Κριμα ηταν να εχω μονο απο γεννηση και βαφτιση:oops:

Οι τιμες που ακουσα εδω στα φωτογραφεια ηταν εξωφρενικες σε σχεση με την τιμη του site 11 λεπτα νομιζω...Γι'αυτο και ο συζηξ το θεωρησε εξευτελιστικο ποσο και το χρεωσε στη δικη μου καρτα:evil::twisted:Ελπιζω τουλαχιστον να ειναι καλες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...