Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Αυτά που ανέφερες και μέχρι πρότινως και το ΄΄σήμα καμπάνα΄΄, αλλά τώρα το έκοψε αυτό. Πάντως όλες τις βλέπει και της μιλάς και σε γράφει κανονικά!:rolleyes:

Πάντως προσπαθω να βλέπει όσο το δυνατόν λιγότερο για ευνόητους λόγους!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Με τον καινούριο χρόνο αυτό πρέπει να κάνω Γιώτα μου, το έχω πάρει απόφαση πια ότι αυτή η δουλειά δεν ταιριάζει καθόλου με τον τρόπο ζωής που έχω επιλέξει :):):):):)

Δε μπορω τους εργοδοτες δε με παει καθολου , αλλα δεν ειναι και οτι καλυτερο να ξεκινησω κατι τωρα..

Μη βάλετε μίνι και σκανδαλίσετε!

Μόλις έμαθα ότι ο ανιψιός μου δεν πάει καλά (το παιδάκι με τον καρκίνο που σας έλεγα). Πήρε η μαμά μου σήμερα που γιόρταζε να ευχηθεί και της είπαν ότι οι γιατροί περίμεναν με την θεραπεία που του κάνουν να έχει μικρύνει λίγο ο όγκος αλλά δεν ανταποκρίθηκε και δεν είναι πολύ αισιόδοξοι :-(

Οσο σκέφτομαι πόσο θα πονάει το παιδί, την ξαδέρφη μου και το πόσο αδύναμη θα νιώθει, τις αδερφές του... με πιάνει μαύρη απελπισία ρε γμτ...

Ωχχχχχχχχ αυτα ειναι ασχημα οχι τα μικροπραγματα

εγω δεν τη παλευω τα μικρα εχουν ζωηρεψει πολυ , χαμος γινεται και εγω μονιμα με πονοκεφαλο και παυσιπονα ,πρεζονι στα 35 ειμαι η Ξανθη και δεν ειμαι καλα

ΜΕ 2 ελα να κανουμε παρεα

Goodmorning mamas!!!!!Λοιπον, χθες εφτιαξα κι εγω την αλευροπιτα της manti.Τελεια!Απλα νομιζω στη συνταγη ενω εγραφε για λαδι, δεν ελεγε που να το βαλεις,εριξα κι εγω λιγο απο πανω..Η Παναγιωτα ακομα τρωει:P

Ηρθε κι ο ανντρας μου χθες αλλα θα ξανανεβει για 2ο γυρο εκλογων το σκ:(

Μαριαλενα περαστικα.Καλα, οστρακια?Αρχισα να φοβαμαι για τον παιδοτοπο κι εγω Ταρα, αλλα δεν μπορεις να τα κλεισεις και μεσα, κριμα ειναι..

Χριστινα, κριμα, κριμα κριμα για τον ανηψιο σου...κουραγιο, μακαρι να γινει κατι και να γλυτωσει η ψυχουλα!

Οσο για τα ταξιδια, πηρε χαμπαρι κι ο αντρας μου την προσφορα της easyjet και κοιτουσε για Βερολινο:confused::rolleyes:Και εχεις δικιο, τα Τρικαλα Κορινθιας ειναι πανακριβα:confused::confused::confused:

ΜΗν μιλατε πια για ταξιδια οσο φθηνα και να ειναι σκανδαλιζετε τους απορους

Ειρηνη τα παντα της βαφτισης ηταν παρα πολυ ωραια.

Σου μεταφερω και τα συγχαρητηρια του αντρα μου.

Σε ευχαριστω ΚΑΣ

Να χαιρεσαι τον αγγελο

Πολλα πολυ ευχαριστα τα νεα της αμνιο

Ειρηνη να χαιρεσαι την αγγελικη

Κασ και εγω εχθες στο τσακ το γλυτωσα το τσαπα jumbo λιγο πριν ξεκινισουμε ντυμενοι ετοιμη λεω δε κοιταμε μην και δε κανει αλλαγες σημερα..και οντως.

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

γεια σας τι κανετε? δεν εχω πολυ δουλεια σημερα (φτου φτου) και ειπα να μπω λιγο και ωρα γραφειου, και ας μας παρακολουθούν.

Κασιανή μου, δε (νομιζω) οτι το κανω βίαια. Ουτως ή άλλως μονο στον ύπνο χρησιμοποιούσε πιπιλα, και παρα πολλες φορες την εχω δει να κοιμαται και χωρίς. Δηλαδή την έχει βγάλει και κοιμάται χωρίς. Δυο βραδια τωρα που ξαπλωσε δεν της την εδωσα και δεν τη ζήτησε ούτε γκρίνιαξε καθολου. Και το πρωί την επιβραβεύω που τα παει τοσο καλά χωρίς την πιπίλα. Στο σταθμό κοιμαται χωρίς, και γενικως ειναι παιδι που δεν ειναι εξαρτημενο απο πιπίλα.

Οπότε δε νομιζω οτι γίνεται κάτι βίαια. Ισα ισα που την πρωτη φορα που το προσπαθησα, επειδή δεν κοιμόταν για καμια ωρα που την ειχα στην κουνια ενω νύσταζε, στο τέλος της τήν έδωσα. Και ακόμα δεν τις εχω πεταξει (αν καταλαβαινετε τι εννοω). Εσύ βίαια εννοείς μάλλον, το οτι το αποφασισα εγω και δεν της έδωσα την ευκαιρία να το κάνει μόνη της έστω και αργοτερα, ε?

Τώρα, οσον αφορα στο μπιμπερο, νομιζω δεν ειναι κακό να περασει στο εκπαιδευτικό ποτηράκι. Ουτως ή άλλως στο μπιμπερό πίνει πάλι αλλά με άλλη θηλή.

Απλα νομιζω οτι τα έκαλα ολα μαζί, και ισως αυτό δεν ήταν καλο. Και ισως να μην ήταν κατάλληλη περίοδος να της σταματήσω την πιπιλα, λόγω του οτι βγάζει δόντια.

Τελος παντων, τωρα το έκανα, και νομιζω οτι παμε καλα (μην το ματιάσω).

Να ρωτησω και κάτι αλλο, που δεν θυμαμαι αν το ξαναρώτησα προχτες. Με το πλύσιμο των δοντιών τους τι κάνετε?

Επισης να πω χρονια πολλα στα κοριτσια που γιορταζανε χτες, στα μωρακια που γιορταζανε χτες, και στους συζήγους που γιορταζανε χτες.

Και χριστινάκι, τι να πω για τον ανιψιό σου? Καλή δύναμη μόνο.

Και οσον αφορα τους παιδοτοπους, λιγο προσοχή με τα φουσκωτά γιατί δεν τα καθαρίζουν (σχεδον) ποτέ, και εχουν πολλα μικροβια. Το κλειστους χώρους και τα πολλα παιδακια καποιες φορες εκ των πραγματων δεν μπορείς να το αποφυγεις, δυστηχως.

4Rnfp3.png

Γιώτα για τα δοντάκια...στην αρχή προσπαθούσα να της τα καθαρίσω με γαζούλα, αλλά ούτε να τη δει δεν ήθελε. Τελικά εδώ και ένα μήνα της πήρα δική της οδοντόβουρτσα και κάθε βράδυ που κάνουμε μπανάκι, πλένει και τα δόντια της με σκέτο νεράκι. Το έχει δει σαν παιχνίδι! Στην αρχή της τα βουρτσίζω εγώ και μετά της τη δίνω και παίζει, όσο τη μπανιαρίζω!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Εγω Γιωτα δεν καταφερνω να της βουρτσισω τα δοντακια, δεν καθεται.Παιρνει την οδοντοβουρτσα και την τρωει...σαν παιχνιδι μονη της.Χτες εκατσε καπως αλλα τα πισω δυσκολο να τα φτασω..

Διαφημίσεις

Κοριτσια, εχω προβλημα με τον υπνο της μικρης, μονο αγκαλια και βολτα κοιμαται και κοντευει 12 κιλα, χθες το βραδυ την αφησα στο κρεβατι της κι αφου οσο ειμαι διπλα της σηκωνεται ορθια, εφυγα απο το δωματιο κι αρχισε να κλαιει γοερα..Στο τελος σηκωθηκε ο πατερας της, την πηρε ενα λεπτο αγκαλια και κοιμηθηκε...Πως θα της το κοψω αυτο ρε γμτ...Προσπαθω τοσο καιρο, δεν ξαπλωνει να κοιμηθει με τιποτα...Χθες ηταν ξυπνια απο τις 4 το μεσημερι και κοιμηθηκε με το ζορι 10:30...Ουτε νησι ειδα, τιποτα!
Αχ... εμάς μας έχει χωρίσει με τον άντρα μου. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά τελευταία ούτε στο δικό μας κοιμάται καλά, ξυπνάει πολλές φορές και κάθεται και μας κοιτάει. Ετσι και κάνει να φύγει όποιος είναι δίπλα του (και κυρίως εγώ) ακούει το κριτς του κρεββατιού και σηκώνεται κάγκελο κι αρχίζει τα κλάμματα. Αλλαζει διαρκώς θέση, περνάει από όλα τα σημεία του κρεββατιού (κεφάλι κάτω στα πόδια, καθιστός κι ακουμπισμένος σε μαξιλάρι, κάθετα στο κρεββάτι) και γενικά μας έχει τσακίσει...
14/01 δεν ειναι?ή κανω λαθοσ?θυμαμαι που εχουμε την ιδια!!14/01/01 εγω....
Ναι ναι ;)

Οσο για πεθ δεν θα σχολιάσω, είμαι κιουρία!

Εμενα της αρεσει να ξαπλωνει πανω σε δικα μας μεγαλα μαξιλαρια αλλα οταν της βαζω το δικο της στο κρεβατι της αρχικα ξαπλωνει εκει και μετα το βρισκω πεταμενο στην ακρη.Οποτε χωρις!

Τι διαφημισεις βλεπετε εσεις?Εμεις τρελαινομαστε για ψηφιακη τηλεοραση (οικογενεια κλικλικου!!!), καλα gummy bear και τωρα τελευταια εντος (κοτουλα!) και ηλεκτρονικη αθηνων (ελα, αλεκο!)

Πολύ μοιάζουν τα μαϊμούδια μας :rolleyes: Ακριβώς όμως τα ίδια;
ΜΗν μιλατε πια για ταξιδια οσο φθηνα και να ειναι σκανδαλιζετε τους απορους
Οταν παρεις κι εσύ τα λεφτά θα κλείσεις, υπομονή!

Συνεχίζει η μαυρίλα με τον μικρό... Και είμαστε και μακριά (αμερική) και τι να κάνεις, πως να βοηθήσεις;

WN6Op3.png

Κασιανή μου, δε (νομιζω) οτι το κανω βίαια. Ουτως ή άλλως μονο στον ύπνο χρησιμοποιούσε πιπιλα, και παρα πολλες φορες την εχω δει να κοιμαται και χωρίς. Δηλαδή την έχει βγάλει και κοιμάται χωρίς. Δυο βραδια τωρα που ξαπλωσε δεν της την εδωσα και δεν τη ζήτησε ούτε γκρίνιαξε καθολου. Και το πρωί την επιβραβεύω που τα παει τοσο καλά χωρίς την πιπίλα. Στο σταθμό κοιμαται χωρίς, και γενικως ειναι παιδι που δεν ειναι εξαρτημενο απο πιπίλα.

Οπότε δε νομιζω οτι γίνεται κάτι βίαια. Ισα ισα που την πρωτη φορα που το προσπαθησα, επειδή δεν κοιμόταν για καμια ωρα που την ειχα στην κουνια ενω νύσταζε, στο τέλος της τήν έδωσα. Και ακόμα δεν τις εχω πεταξει (αν καταλαβαινετε τι εννοω). Εσύ βίαια εννοείς μάλλον, το οτι το αποφασισα εγω και δεν της έδωσα την ευκαιρία να το κάνει μόνη της έστω και αργοτερα, ε?

Οχι βρε, δεν εννοω αυτο. Εσυ θα το αποφασιζες, αν περιμενες μονη της μπορει να πηγαινε και δημοτικο:tongue:

Στην ουσια οι γονεις τα ξεκιναμε ολα αυτα.

Το μονο που εννοουσα, ειναι να μην εισαι πολυ απολυτη και αυστηρη (οπως καταλαβαινω τελικα, δεν εισαι και κατα τη δικη μου γνωμη καλα κανεις) με τα λεγομενα πισωγυρισματα.

Δηλαδη, καλα κανεις και της την κρυβεις, να την ξεχναει κλπ, απλα γνωμη μου ειναι οτι οταν τη ζηταει επιμονα και τιποτα αλλο δεν μπορει να την αποσπασει, να της τη δινεις, γιατι προφανως τη χρειαζεται πχ λογω δοντιων ή ασθενειας.

yey2p2.png BN4cp2.png

Ασχετο:αυτη η διαφημιση airtickets ηταν απο μερες στη σελιδα και δεν την πηρα χαμπαρι ή μας καταλαβανε:rolleyes::?:

Εγω παντως δεν της κοβω την πιπιλα, τωρα που βγαζει και τραπεζιτες....θα φαει το δαχτυλο της:tongue::-(

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λοιπον φερνω την τσιπουρα μασ ,να μασ ριξει σκορδοβροχη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πιανει 100%!εγγυηση η τσιπουρα μασ!!!!!σε λιγο καιρο ομωσ θα τισ ριχνουμε εμεισ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;););)

Πες της να κάνει ένα πέρασμα κ να φτύσει ένα ένα τα ομορφόπαιδά μας:tongue::tongue: Έχει σποράκι????;);););)

αχ βρε αννακι μου...σημερα μολισ σασ διαβασα!τι παθατε παλι!!!πολυ την λυπαμαι την ζωουλα!!μεσα στην καρδια μου ειναι αυτο το παιδακι!!(οπωσ και ολα του τοπικ μασ)!!ζουζουνακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χιλια περαστικουλια και τουτο και μη αλλο που λενε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΜΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ! :tongue::tongue:

καλα ειμαι τρελη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μα πολυ ομωσ λεμε!!!!!!!!!χτεσ με πηρε τηλ η κουμπαρα μου που μασ παντρεψε...ειναι εγκυοσ!!!!κ μαλιστα ειχε τ.ε.ρ 05/09 οπωσ εγω στην αγγελικη!!!!!!αλλα μου λεγε για τον υπερηχο ,αναλυσεισ κτλ.....και να σασ πω?????ξεσηκωθηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαστουκιστε με!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ε μα το ειπα!!ειμαι τρελη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ακομα δεν κοιμηθηκα συνεχομενο 4ωρο και σκευτομαι το επομενο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Άντε ρε με το καλό ....δεν μου κάνεις κ εμένα ένα???? Θα το πάρω όμως αφού γίνει 3 χρονών κ συννενοούμαστε λίγο!:P:p:p Κοίτα να ρθω το καλοκαίρι κ να σαι πάλι γκαστρωμένη;)

να σασ καν και μια συντομη αναφορα περι πεθεριξ!!!!!!!!!!!!!!!:mad::x:xβρε κοριτσια τελευταια τα πηγαιναμε αρκετα καλα!!!ενταξει οχι αψογα αλλα δεν δινω πολη σημασια παρολο που κανουν χοντροπατατεσ και ειμαστε ενταξει...

χτεσ παλι δεν ηλθαν στην γιορτη τησ εγγονησ τουσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(οπωσ κ περσυ)...(ισωσ για να μην κατεβουν κ κατω και χαιρετησουν την μαμα μου?τι να πω!!αν και οι σχεσεισ κ με τουσ δικουσ μου εχουν φτιαξει....κ αυτο οφειλεται στην μαμα μου που το επιδιωξε..{αν θυμαστε τα ειχαν βαλει με τουσ δικουσ μου ,που επιτρεψαν να βγει το ονομα τουσ...}τεσπα...

και η επισημη δικαιολογια αυτη τη φορα ηταν οτι η συνηφαδα(ασχολιαστο...αφου την μια την λενε αρραβωνιασμενη κ την αλλη οχι)θα ελθει λεει την τεταρτη να μασ χαιρετησει και θα ελθει τοτε και η πεθερα!!!!τι την σταυρωσα να ελθει κ χτεσ και την τεταρτη τιποτα αυτη!!!!ωσ το τελοσ αφησα να φανει οτι τσατιστηκα...

τεσπα..ολα αυτα ειναι βλακειεσ...καθομαι κ σασ τα λεω κιολασ!!μου φαινονται εντελωσ ανουσια μπροστα στο μηνυμα τησ χριστινασ....γι αυτο ενα μονο λεω....υγεια σε ολεσ μασ και τισ οικογενειεσ μασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σιχτήρ πια ξύδι,λεμόνι,λάδι(γιατί την κόβω κ δυσκοίλια τη πεθερά) κ να πάει να χεστεί γιατί με αυτά που κάνει φαίνεται τώρα ότι πολύ σωστά έπραξες κ δεν έδωσες το όνομά της!!!.... Δεν μας είπες...η ροζούλα έχετε αποφασίσει τι όνομα θα πάρει????:wink: Πρόσεξε τι θα πεις γιατί θα πέσει μούτζα!:lol::lol:

Το μονο που μπορω να γραψω ειναι¨!:

ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧχ ΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ

Υπομονήηηηη....υπομονήηηηη κάντε υπομονή κ ο ουρανός θα γίνει πιο φωτεινόοοοος(καλά το είπα????-Κ για την Ξανθή πάει αφιερωμένο)

Κοριτσια, οπως πολλες φορες εχουμε ξαναπει, δεν χρειαζεται να συμφωνουμε ολες για ολες τις συναντησεις που ανοιγονται.

Αλιμονο.

Ειμαστε τοσα ατομα, τοσο διαφορετικα μεταξυ μας. Φυσικα δεν ειναι δυνατον να πετυχουμε να αρεσουν σε ολες τα ιδια.

Κι εμενα μου αρεσουν τα σουβλακια, αλλα η συμπεριφορα στο Μοναστηρακι ειναι απλως απαραδεκτη. Και τελικα νομιζεις οτι τρως φτηνα, γιατι στην ουσια, αν συνυπολογισεις την ποιοτητα και το ειδος της εξυπηρετησης, μαλλον τελικα ακριβα το πληρωνεις το σουβλακι τους.

Γιατί είπα εγώ να αλλάξετε μέρος???? :confused:Ίσα ίσα είπα ότι επειδή εγώ είμαι παράξενη στο φαγητό δεν έρχομαι! ;)

Αννα περαστικα στο γυψινο χερακι.

Ευχαριστούμε! :)

Μπορεί να το έχουμε ξαναπει αλλά δεν θυμάμαι...μαξιλάρι τους βάζετε ή όχι ακόμα? Πάντως η δικιά μου που της έχω βάλει κανα δυο φορές για να δει διαφημίσεις - τρελένεται όταν έχει - δεν το θέλει!

Όχι κ έχει μάθει να κοιμάται μια χαρά χωρίς....κ νομίζω όσο μπορούμε καλό είναι να μην έχουν μαξιλάρι είναι καλύτερη η στάση του σώματος ανευ μαξιλαριού!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Oύτε να σκεφτώ δε θέλω τι περνάνε αυτοί οι γονείς και το παιδάκι...Τραγικό :(:(:(:(

Μαριάννα, αυτή η πρώην διευθύντρια σου είναι ακριβώς το ίδιο στυλ με τη δική μου...πανευτυχής όταν ήταν στο γραφείο, με μούτρα αρχές της εβδομάδας γιατί πέρασε το σ/κ (ή κάποιες ώρες έστω) με το κοριτσάκι της!!! ΕΛΕΟΣ!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Κάνω quote τη φιλενάδα Ειρηνη:

α επι ευκαιρεια......εχω παραγγελεια για σκορδοβροχη...μπορεισ????????????????στειλε κανενα φορτηγο στισ ιουνιου-ιουλιου!!!!πολλα αρρωστα μπουμπουκια !!οστρακια το ενα ,σπασιμο χεριου το αλλο(και ειναι μωρα ακομα κ αυτα κ ειναι δυσκολα...)....αν μπορεισ ε????χε χε!!!!

ηρθα!!!!!!!

ετοιμαστείτε για μια σκορδοβροχή σούπερντουπερουαου που λεει και το βραστηράκι μου το όμορφο!!!!!!!

Πρώτα πάμε στο σκορδοχωράχωράφι, όχι ότι κι ότι βιολογικά σκόρδα παρακαλώ!

allcan1.jpg

Αρχίζει το ξεφόρτωμα !!!!!! Κοιτάχτε να έχετε κάτι τις να τρατάρετε τα παλικάρια 3 μέρες θα ξεφορτώνουν!!!! χιιχιχιχιχιχιχιχιχιι Ταρα εκεινο το λεμονοκεικ της κολάσεως που λέγαμε;;;;; <3

1273461606.jpg

πάρτε κι από ένα σκορδολΕλουδάκι η καθεμιά σας

tulviolaceaflowercloseup.jpg

κι από ένα σκορδάκι για τα μαλλιά των μικρών!

11562885_garlic.gif

Κερνάω από ένα πιάτο σκορδαλιά μοσχομυριστή! εσεις βάλτε τον μπακαλιάρο κι έρχομαι!!!!!!

1_%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%B4%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B1.jpg

κοριτσάκια εύχομαι όλα να είναι περαστικά γρήγορα!

σας χαιρετώ κι όποτε θέλετε στη διάθεση σας ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...