Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Εγώ εμβρυολαμπ να κανονίσουμε χαχαχχα

13 ώρες πρίν, karlajo είπε:

O Χριστοφοριδης είναι και στο Γένεσις😲? Νόμιζα μόνο εμπρυολαμπ

Εμβρυολαμπ είμαι 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Goodmorning mamas!!!!!Λοιπον, χθες εφτιαξα κι εγω την αλευροπιτα της manti.Τελεια!Απλα νομιζω στη συνταγη ενω εγραφε για λαδι, δεν ελεγε που να το βαλεις,εριξα κι εγω λιγο απο πανω..Η Παναγιωτα ακομα τρωει:P

Ηρθε κι ο ανντρας μου χθες αλλα θα ξανανεβει για 2ο γυρο εκλογων το σκ:(

Μαριαλενα περαστικα.Καλα, οστρακια?Αρχισα να φοβαμαι για τον παιδοτοπο κι εγω Ταρα, αλλα δεν μπορεις να τα κλεισεις και μεσα, κριμα ειναι..

Χριστινα, κριμα, κριμα κριμα για τον ανηψιο σου...κουραγιο, μακαρι να γινει κατι και να γλυτωσει η ψυχουλα!

Οσο για τα ταξιδια, πηρε χαμπαρι κι ο αντρας μου την προσφορα της easyjet και κοιτουσε για Βερολινο:confused::rolleyes:Και εχεις δικιο, τα Τρικαλα Κορινθιας ειναι πανακριβα:confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Η κόρη μου πλέον δεν λογαριάζει ούτε γύψο ούτε τίποτα...χθες κοπάναγε το χέρι της στη κουζίνα κ γέλαγε με το θόρυβο....θα μου δώσει κ καμία στο κεφάλι μέχρι να το βγάλει σίγουρα! :mad:

Τι θα γινει ρε μ'αυτα τα παιδια?Τρωω πολυ ξυλο μιλαμε, αν (φτου) ειχε η δικια μου γυψο θα ερχομουν σημαδεμενη στη δουλεια...

Κοριτσια, εχω προβλημα με τον υπνο της μικρης, μονο αγκαλια και βολτα κοιμαται και κοντευει 12 κιλα, χθες το βραδυ την αφησα στο κρεβατι της κι αφου οσο ειμαι διπλα της σηκωνεται ορθια, εφυγα απο το δωματιο κι αρχισε να κλαιει γοερα..Στο τελος σηκωθηκε ο πατερας της, την πηρε ενα λεπτο αγκαλια και κοιμηθηκε...Πως θα της το κοψω αυτο ρε γμτ...Προσπαθω τοσο καιρο, δεν ξαπλωνει να κοιμηθει με τιποτα...Χθες ηταν ξυπνια απο τις 4 το μεσημερι και κοιμηθηκε με το ζορι 10:30...Ουτε νησι ειδα, τιποτα!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σασ ευχαριστω ολεσ σασ πολυ πολυ για τισ ευχεσ σασ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να στε καλα και να χαιρεστε τισ οικογενειεσ σασ!!!και υγεια πανω απο ολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χτεσ δεν μπηκα και σασ διαβαζα τωρα....αλλα στεναχωρεθηκα πολυ με τα νεα τισ χριστινασ...εγω δεν ηξερα για το ανηψακι...προφανωσ το ειπε σε καποια συναντηση....

μακαρι να δειξει καλυτερεψη!!!δεν υπαρχουν λογια...δυστυχωσ

Γιωτάκι μου πονάω λίγο - σαν βάρος χαμηλά - και δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό (δεν θυμάμαι απο την προηγούμενη φορά) :confused::confused::confused::confused: Θυμάται καμμία να μου πει please???

ναι ναι!!!!!πονοσ χαμηλα σαν βαροσ!!ειχα κανει αμνιο εξαιτιασ λαθουσ στο Α ΤΕΣΤ!!!!!(στην αγγελικουλα μου)

Οχι, οι δυο μας θα πάμε 4ημερο, στην επέτειο που τα φτιάξαμε (10 χρόνια) και θα γυρίσουμε την επομένη των γεννεθλίων μου. Φέρε το παλάτσο να το δω

14/01 δεν ειναι?ή κανω λαθοσ?θυμαμαι που εχουμε την ιδια!!14/01/01 εγω....

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Περαστικά βρε Μαριαλένα μου κ από δω...τι να πω??? Μας τα ματιάζουν τα παιδιά της ομάδας! ;)

λοιπον φερνω την τσιπουρα μασ ,να μασ ριξει σκορδοβροχη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πιανει 100%!εγγυηση η τσιπουρα μασ!!!!!σε λιγο καιρο ομωσ θα τισ ριχνουμε εμεισ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;););)

αχ βρε αννακι μου...σημερα μολισ σασ διαβασα!τι παθατε παλι!!!πολυ την λυπαμαι την ζωουλα!!μεσα στην καρδια μου ειναι αυτο το παιδακι!!(οπωσ και ολα του τοπικ μασ)!!ζουζουνακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χιλια περαστικουλια και τουτο και μη αλλο που λενε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαριλουκακι πολλα πολλα περαστικουλια και σε εσασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να προσεξεισ κι εσυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αχ βρε γοργονιτσα μου!!!!!!!

ειρηνακι και σε εσασ περαστικουλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελενακι μασ ελειψεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλα διαβασματα κ καλη υπομονη σε σενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χρονια πολλα στουσ αγγελουσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(κασσιανησ κ μπετουλασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

πολινακι μου χαρηκα παρα πολυ με την αμνιο!!!!!!!!!!!!!!!!!κ σε παρακαλω σταματα πια να σκευτεσαι ασχημα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ε πια κοντευεισ να γεννησεισ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλα ειμαι τρελη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μα πολυ ομωσ λεμε!!!!!!!!!χτεσ με πηρε τηλ η κουμπαρα μου που μασ παντρεψε...ειναι εγκυοσ!!!!κ μαλιστα ειχε τ.ε.ρ 05/09 οπωσ εγω στην αγγελικη!!!!!!αλλα μου λεγε για τον υπερηχο ,αναλυσεισ κτλ.....και να σασ πω?????ξεσηκωθηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαστουκιστε με!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ε μα το ειπα!!ειμαι τρελη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ακομα δεν κοιμηθηκα συνεχομενο 4ωρο και σκευτομαι το επομενο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να σασ καν και μια συντομη αναφορα περι πεθεριξ!!!!!!!!!!!!!!!:mad::x:xβρε κοριτσια τελευταια τα πηγαιναμε αρκετα καλα!!!ενταξει οχι αψογα αλλα δεν δινω πολη σημασια παρολο που κανουν χοντροπατατεσ και ειμαστε ενταξει...

χτεσ παλι δεν ηλθαν στην γιορτη τησ εγγονησ τουσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(οπωσ κ περσυ)...(ισωσ για να μην κατεβουν κ κατω και χαιρετησουν την μαμα μου?τι να πω!!αν και οι σχεσεισ κ με τουσ δικουσ μου εχουν φτιαξει....κ αυτο οφειλεται στην μαμα μου που το επιδιωξε..{αν θυμαστε τα ειχαν βαλει με τουσ δικουσ μου ,που επιτρεψαν να βγει το ονομα τουσ...}τεσπα...

και η επισημη δικαιολογια αυτη τη φορα ηταν οτι η συνηφαδα(ασχολιαστο...αφου την μια την λενε αρραβωνιασμενη κ την αλλη οχι)θα ελθει λεει την τεταρτη να μασ χαιρετησει και θα ελθει τοτε και η πεθερα!!!!τι την σταυρωσα να ελθει κ χτεσ και την τεταρτη τιποτα αυτη!!!!ωσ το τελοσ αφησα να φανει οτι τσατιστηκα...

τεσπα..ολα αυτα ειναι βλακειεσ...καθομαι κ σασ τα λεω κιολασ!!μου φαινονται εντελωσ ανουσια μπροστα στο μηνυμα τησ χριστινασ....γι αυτο ενα μονο λεω....υγεια σε ολεσ μασ και τισ οικογενειεσ μασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα κορίτσια:D

Ο πιτσιποπάκος με έχει γεμίσει δαγκωσιές....δεν μπορώ να τον κάνω καλά με τίποτα....σκεύτομαι να πάρω τηλέφωνο τον κτηνίατρο για συμβουλές;) ο παιδίατρος δεν μπορεί να με σώσει.

Κατερίνα το λάδι το βάζουμε στον χυλό με τα άλλα υλικά και τα ανακατεύουμε;) πάντως δεν είναι πανεύκολη, γρήγορη και πεντανόστιμη?

Χριστίνα πολύ άσχημα τα νέα σου για το μικρούλι ανιψάκι...δεν μπορώ να γράψω τίποτα γιατί θα βάλω τα κλάματα και είμαι στην δουλειά:-(

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Περαστικά στη γοργονίτσα μας!! Φιλάκι απο τον Νικόλα για να γίνει γρήγορα καλά!!

Πάμε για μαγείρεμα...ψαράκι πέρκα για σήμερα.

Με πατατούλες για τα αγόρια μου

Με σαλάτα για μένα:)

Σήμερα έχουμε και παιδοντοκτόρι θα μας κάνει και τσίμ:(

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημέρα κι από μένα

Περαστικά σε όλα τα μωράκια!

Δεν έχω μπει fb, αλλα όταν είναι για παιδότοπο ενημερώστε με, οκ?

Λοιπόν έχω πάθει πλάκα με την Αλέξάνδρα που καταλαβαίνει πλέον τα πάντα!

Εχθές βλέπαμε ένα φυλλάδιο που είχε παιδάκια και ένα από αυτά κοιτούσε λοξά, πονηρά και καλα! Της λέω πως κοιτάει το πεδάκι και μου κάνει ακριβώς την ίδια γκριμάτσα! Αχ μεγαλώσανε τα μπουμπούκια!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Το μονο που μπορω να γραψω ειναι¨!:

ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧχ ΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Το μονο που μπορω να γραψω ειναι¨!:

ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧχ ΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ

υπομονη συνονοματη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και περαστικα σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εχω 10 λεπτα μεχρι να ξυπνησει η μπουρμπουλιθρα!!!!!!!!ισωσ προλαβω να ανεβασω φωτο που ζητησατε!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Κασσιανη, ανοιξες το event 4 φορες η μου φαινεται??????

Ναι, αλλα οχι απο βλακεια:P το ηλιθιο φατσοβιβλιο μου εβγαζε καθε φορα "συγγνωμη, λαθος, επαναλαβετε τη διαδικασια" και μετα εμφανισε ολες τις αποπειρες. Σορυ παντως.

Γεια σας κοριτσάκια!!! Βλέπω κ άλλη συνάντηση για φαί....εγώ δεν παίζει γιατί μάλλον ψήθηκε η μάνα μου για αύριο οπότε να αποφασίζουμε τι θα γίνει ;)... κ επίσης είμαι τόσο δύσκολη στο φαγητο που δεν πάω σε μέρη με διεθνή κουζίνα και προτιμώ τη σουβλακοκατάσταση! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κοριτσια, οπως πολλες φορες εχουμε ξαναπει, δεν χρειαζεται να συμφωνουμε ολες για ολες τις συναντησεις που ανοιγονται.

Αλιμονο.

Ειμαστε τοσα ατομα, τοσο διαφορετικα μεταξυ μας. Φυσικα δεν ειναι δυνατον να πετυχουμε να αρεσουν σε ολες τα ιδια.

Κι εμενα μου αρεσουν τα σουβλακια, αλλα η συμπεριφορα στο Μοναστηρακι ειναι απλως απαραδεκτη. Και τελικα νομιζεις οτι τρως φτηνα, γιατι στην ουσια, αν συνυπολογισεις την ποιοτητα και το ειδος της εξυπηρετησης, μαλλον τελικα ακριβα το πληρωνεις το σουβλακι τους.

Βεβαια κι εγω οταν παω στο σαββα για κεμπαπ, τα εχω τα παραπανω υποψη μου, τους τα χωνω μεν, αλλα δε χαλιεμαι κιολας.

Άσε όταν έχουμε Συνέδριο είναι πίκρα μαύρη πια, δεν αντλώ καμία ευχαρίστηση από τη δουλειά......

Αυτο για εμενα, το οτι δεν αντλεις καμμια ευχαριστηση απο τη δουλεια σου, ειναι το σοβαροτερο.

Θα ελεγα πραγματι να αναζητησεις καποια αλλη δουλεια, που να ταιριαζει στο τωρινο στυλ ζωης σου και στα νεα σου δεδομενα.

Και δεν εννοω μονο το ωραριο, αλλα το οτι εχεις αλλες προτεραιοτητες πια.

Χριστινα ευχομαι να γινει ενα θαυμα γαι το παιδι.

Αννα περαστικα στο γυψινο χερακι.

Μαριλου προσπαθησε να της φορας γαντακια να μην ξυνεται.

Γιωτα προσωπικα διαφωνω εντελως σε ολες τις αποτομες και βιαιες διακοπες των συνηθειων του παιδιου. Η αναγκη για πιπιλισμα διαφερει σε καθε παιδι, αλλα ολοι συμφωνουν οτι ειναι τελειως φυσιολογικη μεχρι τον 18ο μηνα.

Απο την εμπειρια μου (και με τα δικα μου και με αλλα παιδια) εχω δει οτι οσο πιο βιαια και "μαχαιρι" κοβεις κατι σε ενα τοσο μικρο παιδακι, τοσο πιο εντονες ειναι οι αντιδρασεις. Και οταν μιλαμε για αντιδρασεις δεν εννοουμε τις αμεσες, το να κλαψει κλπ. Το παιδι μπορει να αντιδρασει με πολυ ασχετο τροπο στο αποτομο και χωρις τη θεληση του κοψιμο της πιπιλας. πχ με εφιαλτες, με υποκατασταση της πιπιλας με κατι αλλο πολυ πιο ενοχλητικο, με συγκρατηση των κοπρανω κλπ.

Γνωμη μου ειναι να μην της την κοψεις μαχαιρι, απλα να την "εξαφανιζεις" επιδιωκοντας ετσι να την ξεχναει και να ξεσυνηθιζει.

Πωλινα ευχαριστα τα νεα της αμνιο, τωρα κοιτα να ηρεμησεις. Αρα να βαζουμε στην ακρη αγοριστικα ρουχαλακια?:tongue:

Σας ευχαριστω ολες πολυ για τις ευχες.

Χτες πηγαμε στο τζαμπο για να αλλαξουμε κατι πραγματα που μας ειχαν φερει.

Τις δευτερες αλλαζουμε μονο ελαττωματικα και τριτη εως παρασκευη τα υπολοιπα. Δηλαδη τους λεω αν το ενα ηταν ελαττωματικο και τα αλλα οχι, θα επρεπε να ερθω 2 διαφορετικες μερες για αλλαγη???

Φυσικα, μου λεει η υπευθυνη, αυτο ειναι το ωραριο αλλαγων:confused:

Το τι τους ειπα, δεν περιγραφεται.... Φυσικα, της λεω, το γνωριζετε οτι ειστε γελοιοι και καραγκιοζηδες. Δηλαδη για να ψωνισουμε και να σας αφησουμε λεφτα, λειτουργειτε, για να μας εξυπηρετησετε, οχι.

Πρεπει λοιπον εγω να ξαναμαζεψω δυο μικρα παιδια και να ξαναπαω για την αλλαγη.

Το βραδυ βγηκαμε εξω με το ζευγαρι του κολλητου του αντρα μου που ειχαμε να τους δουμε πολυ καιρο.

Ωραια περασαμε, αλλα πραγματικα δεν αντεχω το ξενυχτι κοριτισα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Μπορεί να το έχουμε ξαναπει αλλά δεν θυμάμαι...μαξιλάρι τους βάζετε ή όχι ακόμα? Πάντως η δικιά μου που της έχω βάλει κανα δυο φορές για να δει διαφημίσεις - τρελένεται όταν έχει - δεν το θέλει!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Μπορεί να το έχουμε ξαναπει αλλά δεν θυμάμαι...μαξιλάρι τους βάζετε ή όχι ακόμα? Πάντως η δικιά μου που της έχω βάλει κανα δυο φορές για να δει διαφημίσεις - τρελένεται όταν έχει - δεν το θέλει!

Εμενα της αρεσει να ξαπλωνει πανω σε δικα μας μεγαλα μαξιλαρια αλλα οταν της βαζω το δικο της στο κρεβατι της αρχικα ξαπλωνει εκει και μετα το βρισκω πεταμενο στην ακρη.Οποτε χωρις!

Τι διαφημισεις βλεπετε εσεις?Εμεις τρελαινομαστε για ψηφιακη τηλεοραση (οικογενεια κλικλικου!!!), καλα gummy bear και τωρα τελευταια εντος (κοτουλα!) και ηλεκτρονικη αθηνων (ελα, αλεκο!)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...