Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Κορίτσια καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε καμία σας, χθες περίμενα την ακατανομαστη, έχω τα σύνηθες πονακια όλα τα συμπτώματα ότι θα έρθει απλά έχω ένα χαζό πονοκεφαλοζαλαδα  περίεργο πρώτη φορά το παθαίνω, από το κέντρο με γράψαν ορμονολογικες να κάνω την Δευτέρα για να δουμε τι συμβαίνει... Έχει συμβεί σε καμία σας??

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Με τον καινούριο χρόνο αυτό πρέπει να κάνω Γιώτα μου, το έχω πάρει απόφαση πια ότι αυτή η δουλειά δεν ταιριάζει καθόλου με τον τρόπο ζωής που έχω επιλέξει :):):):):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

ε μα ναι ρε πουλακι μου, σε σκιζουν, εγω αν δουλευα τις ωρες που δουλευεις εσυ, την Ιλιανα δεν θα την εβλεπα καθολου με τα ωραρια που εχει στον υπνο.

Εδω φευγω 5 νταν και τη βλεπω 2 με 2,5 ωρες την ημερα

4Rnfp3.png

ναι καταλαβαινω, και φευγεις και συχνά εκτος αθηνων ε;

εγω εχω μια διευθυντρια που μπανει 8,30 η ωρα το πρωι και σου λεει

Παρε μου τον τάδε, ειναι επειγον, κι εσυ δεν εχεις ανοιξει ακομα τον υπολογιστή σου για να μπορεις να βρεις το τηλεφωνο, ειναι στην τσιτα αυτη η γυναικα. ευτυχως εμαθε να ζει με το γεγονος οτι φευγω στις 5, γιατι πριν σταματήσω για να γεννήσω, το 7 με 7,30 και 8 πολλες φορες το βραδυ ήταν το σύνηθες

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

28 Ιουνίου 2009 και ώρα 22:00 το βράδυ ήμουν στο γραφείο γιατί όπως επί λέξη μου είπε η προϊσταμένη μου "στην εγκυμοσύνη όλες δουλεύουν και αντέχουν μην έχεις αυτά τα μούτρα........". Μετά από αυτό δεν περιμενα φυσικά κατανόηση για το ωράριο μου και το γεγονός ότι εχω παιδί. Για αυτό και είπα ότι όσο μείνω ακόμη εκεί, θα είμαι σωστή και όλα τα υπόλοιπα θα τα κάνω γαργάρα γιατί κυρίως φταίει η φύση της δουλειάς!!!! Απλά μερικές φορές με φτάνει στα όριά μου και αυτό τον καιρό είναι μια από αυτές...... Υπόψη σήμερα μπήκε στον ένατο και είναι η τελευταία της εβδομάδα στο γραφείο.....

dWXVp3.png

YqUap3.png

ένα θα σας πω, το γοργονίδιο έχει ΟΣΤΡΑΚΙΑ!!!!!!!

E έλεος πια! Τι έγινε με τα μαϊμούδια μας αυτή την εβδομάδα ρε παιδιά! Περαστικά μέρμειντ, η μάνα σου φταίει, να ξέρεις, που σε πήγε στο πάρτυ!

Κατά τα άλλα, είμαστε 84 cm και 11,5 κιλά μοντέλα;););););)

Τα μάτια του Αλεκούκου κάνουν πουλάκια αχαχαχαχαχα

Υπομονή με την δ/ντρια, θα ξεκουμπιστεί να γεννήσει μετά (με το καλό βεβαίως) και μετά θα δει τι εστί βερύκοκο!

WN6Op3.png

αυτο που λες ειναι το πιο σωστό, όσο είσαι εκεί, θα πρεπει να εισαι ενταξει, και αφου ειναι και η φυση της δουλειας τετοια, δυστηχως δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Το κακο ειναι να σε κρατανε χωρις λογο οπως συνέβαινε με μενα τις περισσότερες φορες, απλα για να παρουμε 5 τηλεφωνα. το τι ραντεβου με γιατρούς εχω ακυρωσει, το τι καφεδες με φιλες εχω ακυρωσει,, το τι δουλειες εχω αναβάλει, το ποσες φορες εχω αφησει τον αντρα μου αμαγειρευτο δεν φανταζεσαι, και αυτο για να την περιμενω να βγει απο συναντηση και να μου πει οτι δεν με θελει κατι αλλο. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑΑΑ

Ευτυχως κοπηκανε αυτα τωρα, αλλα και αυτο παλι, οταν δεν εχεις αλλη εναλλακτική ειναι τρομερα πιεστικο, γιατι ο κοσμος μπορει να καιγεται γυρω κι εγω πρεπει να φυγω.

4Rnfp3.png

Τα μάτια του Αλεκούκου κάνουν πουλάκια αχαχαχαχαχα

Θα πρέπει να κάνει υπομονή μέχρι να πάμε στον παιδότοπο που θα βάλουμε τα καλά μας οι μοντέλες να μας καμαρώσει:P:p:p:p:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Θα πρέπει να κάνει υπομονή μέχρι να πάμε στον παιδότοπο που θα βάλουμε τα καλά μας οι μοντέλες να μας καμαρώσει:P:p:p:p:p:p:p
Μη βάλετε μίνι και σκανδαλίσετε!

Μόλις έμαθα ότι ο ανιψιός μου δεν πάει καλά (το παιδάκι με τον καρκίνο που σας έλεγα). Πήρε η μαμά μου σήμερα που γιόρταζε να ευχηθεί και της είπαν ότι οι γιατροί περίμεναν με την θεραπεία που του κάνουν να έχει μικρύνει λίγο ο όγκος αλλά δεν ανταποκρίθηκε και δεν είναι πολύ αισιόδοξοι :-(

Οσο σκέφτομαι πόσο θα πονάει το παιδί, την ξαδέρφη μου και το πόσο αδύναμη θα νιώθει, τις αδερφές του... με πιάνει μαύρη απελπισία ρε γμτ...

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάκια μου!!!! Μόλις γυρίσαμε από παιδίατρο...... ένα θα σας πω, το γοργονίδιο έχει ΟΣΤΡΑΚΙΑ!!!!!!! Χωρίς πυρετό ευτυχώς αλλά έχει γεμίσει κοκκινίλες παντού η καημένη μου..... Μας έδωσε αντιβίωση πολύ ελαφριά για 7-10 μέρες και μας είπε να την κρατήσουμε μέσα για αυτές τις μέρες.... Η καημένη εν τω μεταξύ είναι μέσα στην τρελλή χαρά, δεν έχει κανένα αλλο σύμπτωμα:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Κατά τα άλλα, είμαστε 84 cm και 11,5 κιλά μοντέλα;););););)

Περαστικά στο κοριτσάκι σου.Να αναρρώσει γρήγορα.Μα τι πάθαν όλα τα παιδάκια τελευταία?Μου φαίνεται δεν μπήκε καλά ο μήνας!

SI5Yp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου.... Χριστινάκι τι να πω?!?!?!? Το λυπάται η ψυχή μου το καημένο το παιδάκι και δεν μπορώ ούτε καν να φανταστώ πώς θα νιώθουν οι γονείς του.... Τέτοιες ώρες νομίζω ότι και να πει κανείς δεν έχει ιδιαίτερη σημασία......

dWXVp3.png

YqUap3.png

good_morning_funny.gif

Υπομονή με την δ/ντρια, θα ξεκουμπιστεί να γεννήσει μετά (με το καλό βεβαίως) και μετά θα δει τι εστί βερύκοκο!

Μην το λες αυτο... Η δικια μου εφευγε απο τη δουλεια την ωρα που την επιαναν οι πονοι και γυριζε μολις σαραντιζε. Τις Δευτερες ηταν μεσα στα νευρα γιατι ειχε περασει το σκ με τα παιδια της...ενω τις καθημερινες δεν τα εβλεπε τα καημενα γιατι μολις γυριζε το απογευμα τα εκαναν μπανιο οι φιλιππινεζες και τα εβαζε για υπνο... Δεν καταλαβαινουν αυτες απο βερυκοκο Χριστινα.

Μόλις έμαθα ότι ο ανιψιός μου δεν πάει καλά (το παιδάκι με τον καρκίνο που σας έλεγα). Πήρε η μαμά μου σήμερα που γιόρταζε να ευχηθεί και της είπαν ότι οι γιατροί περίμεναν με την θεραπεία που του κάνουν να έχει μικρύνει λίγο ο όγκος αλλά δεν ανταποκρίθηκε και δεν είναι πολύ αισιόδοξοι :-(

Οσο σκέφτομαι πόσο θα πονάει το παιδί, την ξαδέρφη μου και το πόσο αδύναμη θα νιώθει, τις αδερφές του... με πιάνει μαύρη απελπισία ρε γμτ...

Αυτα ειναι τα ασχημα, και μονο για τετοια πρεπει να αγχωνομαστε. Δε θελω ουτε να σκεφτω τι περνανε αυτοι οι ανθρωποι, να βλεπουν το παιδι τους να λιωνει...

Από παιδάκι μάλλον μας είπε και σκέφτομαι το πάρτυ που πήγαμε το προηγούμενο Σάββατο. Και το έλεγα εγώ να μην πάμε και να έρθω στη συνάντηση........

Γενικα ως το Φλεβαρη που ειναι σε εξαρση οι ιωσεις, ειναι επικινδυνοι οι κλειστοι χωροι. Ειδικα πριν τα 2,5 χρονια που τα παιδια βαζουν τα παντα στο στομα. Θα ελεγα να το ξανασκεφτειτε για τον παιδοτοπο...

Τα πρώτα αποτελέσματα από την άμνιο είναι οκ!!!:):)

Αντε με το καλο τωρα η συνεχεια της εγκυμοσυνης σου και χωρις αγχος!

Δε χάθηκα, απλά όπως λένε θέρος, τρύγος, πόλεμος, εγώ το παραφράζω και λέω Σοφία, Νικόλας, πόλεμος! και τώρα σταματάω να γράφω γιατί φωνάζει κραυγάζοντας μαμααα! Τα βράδυα είμαι χώμα και δε γίνεται να γράψω τα μεσημέρια σας διαβάζω σε λίγα δευτερόλεπτα, και πάει λέγοντας...

Αχ βρε Ελενη, εχετε και διαβασματα εσεις φετος... Καλη δυναμη!

age.png age.png

Καλημερα και απο εμενα

Πωλα μου μπραβο ολα καλα οσον αφορα τον πονο που περιεγραφεις ετσι ενιωθα και εγω μετα την αμνιο

Μαριλου περαστικα στη γοργονιτσα

Χριστινακι δεν θα πω τιποτα για τον ανιψιο σου και μονο στη σκεψη τρεμω...

Χρονια πολλα στην Αγγελικουλα

εγω δεν τη παλευω τα μικρα εχουν ζωηρεψει πολυ , χαμος γινεται και εγω μονιμα με πονοκεφαλο και παυσιπονα ,πρεζονι στα 35 ειμαι η Ξανθη και δεν ειμαι καλα

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Περαστικά βρε Μαριαλένα μου κ από δω...τι να πω??? Μας τα ματιάζουν τα παιδιά της ομάδας! ;)

Χριστίνα αυτά είναι τα άσχημα κ όχι αυτά που μας φαίνονται βουνό εμάς...εύχομαι για ένα θαύμα κ να γλυτώσει το παιδάκι....κρίμα να μην χαρεί τίποτα κ να μην το χαρούν κ οι γονείς του....:-(:sad::-(

Σήμερα έρχεται πάλι η θεία του άντρα μου εκ Βρυξελλών κ πολύ χαίρομαι γιατί κάνουμε σούπερ παρέα....να δω πως θα ψήσω τώρα τη μάνα μου να κρατήσει τη μικρή κ αυτό το Σάββατο να τους πάμε για κανένα ποτό....χλωμό το βλέπω...:rolleyes:

Η κόρη μου πλέον δεν λογαριάζει ούτε γύψο ούτε τίποτα...χθες κοπάναγε το χέρι της στη κουζίνα κ γέλαγε με το θόρυβο....θα μου δώσει κ καμία στο κεφάλι μέχρι να το βγάλει σίγουρα! :mad:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...