Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Εγώ εμβρυολαμπ να κανονίσουμε χαχαχχα

13 ώρες πρίν, karlajo είπε:

O Χριστοφοριδης είναι και στο Γένεσις😲? Νόμιζα μόνο εμπρυολαμπ

Εμβρυολαμπ είμαι 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Δε νομίζω να πάθει κάτι, έχετε τον στο νου σου όμως καλού κακού

Εντάξει, αφού δεν έβγαλε ουρά καλά είναι

Τα πρώτα αποτελέσματα από την άμνιο είναι οκ!!!:):)

Να πούμε ότι στα λέγαμε; Στα λέγαμε!

Ελένη που χάθηκες εσύ; Ολα καλά;

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπόν κορίτσια,έκλεισα κι'εγώ ενα κουπόνι για τον παιδότοπο.Επιτέλους θα σας γνωρίσω κι'εγώ μια φορά απο κοντά.Μόνο να κανονίσετε μια μέρα που να μπορώ με τη μικρή.Λέει και Σαββατο απ'ότι είδα.Επίσης όποια κοπέλα θέλει να πάρω μαζί μου σαν 2ο άτομο.

SI5Yp3.png

Λοιπόν κορίτσια,έκλεισα κι'εγώ ενα κουπόνι για τον παιδότοπο.Επιτέλους θα σας γνωρίσω κι'εγώ μια φορά απο κοντά.Μόνο να κανονίσετε μια μέρα που να μπορώ με τη μικρή.Λέει και Σαββατο απ'ότι είδα.Επίσης όποια κοπέλα θέλει να πάρω μαζί μου σαν 2ο άτομο.
Ε μάλλον Σάββατο θα πάμε. Αυτές που δεν έχουν κάρτα για να κλείσουν κουπόνι και εκδήλωσαν ενδιαφέρον είναι προς το παρόν η Μαριλού και το Φατσάκι, ξεχνάω κάποια;

WN6Op3.png

Ε μάλλον Σάββατο θα πάμε. Αυτές που δεν έχουν κάρτα για να κλείσουν κουπόνι και εκδήλωσαν ενδιαφέρον είναι προς το παρόν η Μαριλού και το Φατσάκι, ξεχνάω κάποια;

ωραία,όποια κοπέλα θέλει πάμε με το δικό μου κουπόνι.

SI5Yp3.png

Ελένη που χάθηκες εσύ; Ολα καλά;

Δε χάθηκα, απλά όπως λένε θέρος, τρύγος, πόλεμος, εγώ το παραφράζω και λέω Σοφία, Νικόλας, πόλεμος! και τώρα σταματάω να γράφω γιατί φωνάζει κραυγάζοντας μαμααα! Τα βράδυα είμαι χώμα και δε γίνεται να γράψω τα μεσημέρια σας διαβάζω σε λίγα δευτερόλεπτα, και πάει λέγοντας...

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάκια μου!!!! Μόλις γυρίσαμε από παιδίατρο...... ένα θα σας πω, το γοργονίδιο έχει ΟΣΤΡΑΚΙΑ!!!!!!! Χωρίς πυρετό ευτυχώς αλλά έχει γεμίσει κοκκινίλες παντού η καημένη μου..... Μας έδωσε αντιβίωση πολύ ελαφριά για 7-10 μέρες και μας είπε να την κρατήσουμε μέσα για αυτές τις μέρες.... Η καημένη εν τω μεταξύ είναι μέσα στην τρελλή χαρά, δεν έχει κανένα αλλο σύμπτωμα:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Κατά τα άλλα, είμαστε 84 cm και 11,5 κιλά μοντέλα;););););)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Αν το προλάβεις δεν είναι σοβαρό, αν το αφήσεις μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Ουσιαστικά είναι στρεπτόκοκκος γι' αυτό κι θέλει αντιβίωση.... Μπορεί να κολλήσει και παιδάκια και μεγάλους, απλά στους μεγάλους κάνει αμυγδαλίτιδες (κάτι στο οποίο είμαι επιρρεπής εγώ γιατί ο Βασίλης τις έχει βγάλει τις αμυγδαλές του:tongue::tongue::tongue::tongue:). Θα την κρατήσουμε έγκλειστη όσο παίρνει την αντιβίωση και ελπίζω να συνεχίσει να το περνάει ελαφριά..... Τι να κάνουμε όλα στο πρόγραμμα είναι!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Από παιδάκι μάλλον μας είπε και σκέφτομαι το πάρτυ που πήγαμε το προηγούμενο Σάββατο. Και το έλεγα εγώ να μην πάμε και να έρθω στη συνάντηση........

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

κρίμα κρίμα, μακαρι να μην ταλαιπωρηθεί πολύ η γοργονίτσα. Μη στενοχωριεσαι κι εσυ, έχεις κι εσύ τα δικά σου, μην επιβαρύνεσαι και με ενα εξτρα άγχος, απλά πρόσεξε μην κολλήσετε κι εσεις

4Rnfp3.png

Κανονικά το άγχος του παιδιού είναι το μόνο που θα έπρεπε να έχω και όχι όλες τις άλλες μλκιες με τις οποίες ασχολούμαι!!!!! Άσε γιατί σκέφτομαι με τι κάθομαι και σκάω και λέω ότι είμαι ντιπ χαζή!!!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...