Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , little miracle είπε:

ναι εχεις δικιο η ινσουλινη γυρω στο 3 θεωρειται αντισταση. καλο ειναι οσα μπορεις να τα χεις ομως υπο ελεγχο να ναι τουλ ησυχη η συνειδηση σου οτι τα κανες ολα. εγω θα σου πω με την εμπειρια μου οτι οι γυναικολογοι υποτιμουν τις αλλες ειδικοτητες (ενδοκρινολογους-αιματολογους-ρευματολογους κλπ). ειναι λιγο της αποψης το 99,9 % ειναι στο καλο εμβρυο και το καλο ενδομητριο. και δυστυχως δεν σε προτρεπουν σε εξετασεις αλλων ειδικοτητων. ειναι τρομερο ομως να τραβαμε που τραβαμε ολα αυτα και να πρεπει να ψαχνουμε και να διαβαζουμε μονες μας και να πηγαινουμε εμεις να τους τα λεμε και να τους ζηταμε εξετασεις και διαδικασιες. δηλαδη εγω πολυ θα θελα να ειχα παει σε εναν εξωσωματικο να μου πει τα παντα ολα να τον εμπιστευτω τυφλα και τελος . ε σε πληροφορω πηγα σε τοσα μεγαλα ονοματα (πλην του παν… που απο προσωπικες εμπειριες κοντινων μου ατομων τον εχω σιχαθει) επρεπε εγω να λεω να δουμε κι αυτο ; να κανουμε και το αλλο ; να ακολουθησουμε τωρα αυτο ; μεχρι που ενας κιολας νομιζε οτι ειμαι «συναδελφος» κι οταν του ειπα οχι, δε με πιστευε. εμενα αυτο με εξοργιζει πιο πολυ. που χανουμε χρονο (χρονια βασικα) επειδη κανεις τους δεν κανει σωστα κι ολοκληρωμενα τη δουλεια του. μια μπιζνα φαστ φουντ που πρεπει εσυ να καθεσαι να σπας το κεφαλι σου να βρεις την ακρη .

Θα σου πω πως συμφωνώ σε όλα. Ο δεύτερος μου εξωσωματικός για τα πάντα σε στέλνει στην ανάλογη ειδικότητα, το ίδιο έκανε και σε όλη την εγκυμοσύνη. Είναι σπάνιο τελικά αλλά μπορείς να βρεις γιατρό που έχει σε εκτίμηση και τις άλλες ειδικότητες. Πώς γίνετε ένας γυναικολόγος να υποτιμά τον ενδοκρινολόγο, των ειδικό στις ορμόνες! Ενώ δίνει ορμόνες για να δημιουργήσει έμβρυα. Απλά σνομπάρουν γιατί εμείς τους έχουμε κάνει θεούς. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Μιαμ, μιαμ, μπισκοτάκια....!!!!

Λίζα, σιδερένιο το δοντάκι.....!!

Credo, βάλε και καμια φωτογραφία με τη μουρίτσα σου.....!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ Λίζα εμένα μου θύμησες τα παιδικά μου χρόνια....είχαμε πάρει τη συνταγή από τη θεία μου στη Γερμανία κ φτιάχναμε παρέα με τη μαμά μου η οποία τα έβαζε σε σελοφάν κ τα κρέμαγε στο δέντρο κ καλά ότι δεν κάνει να τα τρώμε πριν τα χριστούγεννα!(φυσικά εξαφανιζόντουσαν σιγά σιγά από το δέντρο)

Σιδερένιο κ το δοντάκι σας! Η δικιά μου κοντεύει να φάει κ εμένα αλλά δόντι δεν βγαίνει!!! Εκεί το βλέπω ότι είναι μέσα αλλά δεν σκάει!!!!

Επίσης αφού με το γάλα ελεύθερο λακτόζης από διάροιες επιστρέψαμε στη δυσκοιλιότητα ξανα επιστρέφουμε στο απλό frisolac κ αν δεν κάνει πάλι κακά ξανά στο comfort!Κοινώς τι έγινε τώρα???γύρω γύρω με τα γάλατα! :confused:

Κ αύριο επιτέλους θα ξεκινήσουμε κ εμείς με φρούτα....μήλο-αχλάδι-μπανάνα ανάμεικτα μου είπε...αλλά λέω να της τα δώσω 2 μέρες μήλο-2μέρες αχλάδι-2μέρες μπανάνα σκέτα κ μετά αναμεικτη....για τις αλλεργίες ξέρετε τώρα....σωστό ή χαζό????:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

παντως κοριτσια, μεχρι να σκασει το δοντακι... και ειδικοτερα τις 3 τελευταιες μερες, ηταν μεσα στη γκρινια (ακομα και το βραδυ) και το χερι του κοντευε να το φαει λεμε!!!!

αν κανει ετσι και στα επομενα.... ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ!!! :o

Χριστινα, απο αυριο μεθαυριο θα δεις που θα αρχισει να του αρεσει πολυ!

Του βαζεις και λιγο λεμονι μεσα ?

Καλησπερα κοριτσια. Και εγω δυστυχως εχω τον μπεμπουλη αρρωστο. Την τριτη σηκωσε πυρετο 38,2 και ηπιε πρωτη φορα σιρποπι ντεπον, τελικα τα δεκατα υποχωρησαν το σαββατο αλλα συνεχιζει να ειναι μπουκωμενος να εχει βηχα και να φτερνιζεται συνεχεια. Εγω χαλια ψυχολογικα γιατι πιστευω οτι δεν τον προσεχω αρκετα και μου αρρωστησε. Αφηστε που μου εχει αρχισει και ενα καινουργιο χουι, να βαζει το πηγουνι μου στο στομα του και να το πιπιλαει, για δοντι δεν γινεται λογος παντως τα ουλα ειναι μαλακα μονο τα πανω ειναι ασπρα και καπως αγρια στους κυνοδοντες που δεν παιζει να βγουν με αυτη τη σειρα. Αυτα και απο εμενα την πονεμενη μανα. Περαστικα σε μικρους και μεγαλους!

BdN1p3.png

ευχαριστω κοριτσια! :)

θα καθησω σημερα το βραδυ να μεταφρασω μερικες γιατι ειναι ολες στα γερμανικα και θα σας τις γραψω αυριο! :D

μαριλου... αυτα τα μαλακα μπισκοτα που λες... μηπως εννοεις τα Lebkuchen (Λεμπκούχεν) ??

Αν εννοεις αυτα... οχι δεν τα φτιαχνω γιατι ειναι καπως δυσκολο να σου πετυχουν, θελουν πολλα υλικα (τα οποια δεν τα βρισκω ολα εδω στα σουπερ μαρκετ)... και τα παιρνω ετοιμα απο το Lidl... ;)

Kekse.jpg:D

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

αντε... περαστικα στα μικρουλια μας!!! :D

Αννα... το καλυτερο ειναι να ξεκινησεις ενα ενα τα φρουτα, να δεις μην τυχων εχει αλλεργια ή δυσανεξια σε καποιο!

Μετα απο δυο τρεις μερες, να προσθετεις το επομενο :)

gogga... και ο δικος μου κολλημενος στο πιγουνι μου ειναι!!!

Με κραταει γερα και απο τα μαλλια μην τυχων και του ξεφυγω!!!! :lol::lol:

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

αντε... περαστικα στα μικρουλια μας!!! :D

gogga... και ο δικος μου κολλημενος στο πιγουνι μου ειναι!!!

Με κραταει γερα και απο τα μαλλια μην τυχων και του ξεφυγω!!!! :lol::lol:

Και εμενα ο καραφλας!!Αληθεια το πηγουνι πως αποστειρωνεται (ντοϊνγκ) :confused: ;

BdN1p3.png

Και εμενα ο καραφλας!!Αληθεια το πηγουνι πως αποστειρωνεται (ντοϊνγκ) :confused: ;

α! πανευκολο!!!!

βραζεις σε μια κατσαρολα νερο, και οταν αρχισει να βραζει, βουτας το πιγουνι σου μεσα και το αφηνεις για κανα πενταλεπτο!!! :tongue::tongue:

:lol:

εγω απλα πλενω συχνα το προσωπο μου, και αποφευγω να χρησιμοποιω κρεμες ή καλλυντικα αυτο το διαστημα :)

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπέρα κοριτσάρες....εμείς ξεκινήσαμε φρουτάκια χωρίς κανένα πρόβλημα αλλεργίας απλά δεν μας αρέσει και με χίλια χαζά που κάνω τρώμε την μισή ενώ το ρυζάλευρο μας αρέσει πολύ μόνο μέσα στο πιάτο δεν μπαίνουμε...

κλείσαμε ημερομηνία για βάφτιση 6 Ιουνίου και με έφυγε ένα μεγάλο βάρος.είπα στον άντρα μου ότι δεν θα μπορεί να βαφτίσει και μάλλον δεν τον πειράζει..αυτά..οπότε έχω αρχίσει να σκέφτομαι διάφορα,,αυτό που θέλω να μου πείτε εσείς που ξέρετε..πότε περίπου παρηγγέλνεις προσκλητήρια;;;όσο για το εμβόλιο δεν θα το κάνουμε...η παιδίατρος δεν ανέφερε κάτι τώρα που πήγαμε και δεν νομίζω ότι είναι τόσο τραγικά τα πράγματα,άλλωστε όσοι είναι με χαμηλό ανοσοποιητικό κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή..αυτά!!!

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες και μπεμπακια!!!!

Εχω καιρο να γραψω την Κυριακη εδωσα εξετασεις στα Ιταλικα αλλα πατωσα δεν με θελει αυτη η γλωσσα.........

εμεις αυτοκινητακι πηραμε το Opel Insignia τον Μαιο αρχικα ημουν αντιθετη στην αγορα του γιατι ειναι μεγαλο και δεν μπορω να το οδηγησω..........αλλα τελικα τωρα που βλεπω τι μπαγαζια κουβαλαμε με τον μικρο λεω καλα καναμε και το πηραμε και θα το μαθω που θα παει!!!!!!!!!!!!!

εμβολιακη δεν θα κανουμε και η γιατρος μας ειπε οχι και κανεις απο το στενο μας περιβαλον δεν θα κανει

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

ο μπεμπουλακος ειναι μια χαρα μας εχει βγει πολυλογας ολη την ημερα μας λεει λογακια!!!

στο δωματιακη του ειναι απο 3 μηνων αφου ειδα οτι κανει ησυχο υπνο και του αρεσει πολυ γιατι και κατα την διαρκεια της ημερας τον βαζω και παιζει γλειφει τα καγκελα τα μαξιλαρια και οτι αλλο υπαρχει.......δοντακι δεν νομιζω να βγαζουμε ακομη

και εκεινο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι δεν ξεσκεπαζεται το πρωι που ξυπναει τον βρισκω σκεπασμενο αν και κουνιεται κατα την διαρκεια του υπνου του και γι αυτο δεν του πηρα ακομη υπνοσακο

σας ζαλισα sorry!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...