Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Εγώ εμβρυολαμπ να κανονίσουμε χαχαχχα

13 ώρες πρίν, karlajo είπε:

O Χριστοφοριδης είναι και στο Γένεσις😲? Νόμιζα μόνο εμπρυολαμπ

Εμβρυολαμπ είμαι 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τον γύψο αν πάει καλά θα τον βγάλουμε στις 17 αλλά επειδή λογικά θα πρέπει να μην το κουράζει κ λίγες μέρες μετά γιἀυτό λέω σε 2-3 βδομάδες θα μπορούμε...δεν έχω κλείσει κ ρωτάω αν θα με πάρει καμμία μαζί με το κουπόνι της γιατί εγώ θέλω να κλείσω 2 εισιτήρια να πάω και με την κουμπάρα μου άλλη στιγμή αλλά αν είναι κ δεν με παίρνει καμία σας μαζί θα κλείσω ένα για μένα κ όποια άλλη περισέψει από την εδώ παρέα!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Τον γύψο αν πάει καλά θα τον βγάλουμε στις 17 αλλά επειδή λογικά θα πρέπει να μην το κουράζει κ λίγες μέρες μετά γιἀυτό λέω σε 2-3 βδομάδες θα μπορούμε...δεν έχω κλείσει κ ρωτάω αν θα με πάρει καμμία μαζί με το κουπόνι της γιατί εγώ θέλω να κλείσω 2 εισιτήρια να πάω και με την κουμπάρα μου άλλη στιγμή αλλά αν είναι κ δεν με παίρνει καμία σας μαζί θα κλείσω ένα για μένα κ όποια άλλη περισέψει από την εδώ παρέα!;)

Γιατι δεν κλεινετε μαζι με τη Μαρια??

Διαφημίσεις

Για τον παιδότοπο: Άννα, κλείσε, δεν είναι απαραίτητο να πάμε τώρα αμέσως, μπορούμε μέχρι Φλεβάρη. Αλλωστε, αφού πρέπει να πάρουμε για κράτηση, κι αφού θα είμαστε πολλές μαζί, θα πρέπει να το προγραμματίσουμε από τώρα για αρκετό καιρό μετά φαντάζομαι. Ασε που δεν είναι και σίγουρο ότι θα μας πουν οκ πχ για 2 εβδομάδες μετά. Ενα μανικιουρ κλπ που ήθελα να κλείσω (από κουπόνι) το επόμενο σάββατο, με πήγαν 11/12!!! Παίρνουν πολλοί τα κουπόνια και έχει ζήτηση

Οπότε αν θες, πάρε 2 κουπόνια, με το ένα πας με την κουμπάρα όποτε θες, με το άλλο το κάνεις και καλά δώρο σε κάποια άλλη και πας εσύ ως δεύτερος ενήλικας και δεύτερο παιδί. Θα κλείσω κι εγώ άλλο ένα γιατί θα θέλετε μετά και δεν θα έχουμε κουπόνια (χαζές :tongue:)

Για τα ξενοδοχεία: Το via dei valeri δεν έχει δωμάτια για τις μέρες που θέλω (και δεν μπορώ να δω και τιμές).

Το domus marie, μαζί με τους δημοτικούς φόρους, πάει κάνα 100αρι ακριβότερα από αυτό που έκλεισα. Ψάχνω μέχρι 60 την βραδιά, εκτός αν είναι κάτι εξαιρετικό και λίγο ακριβότερο (όχι πολύ).

O ερωτευμένος Orlando φαίνεται καλύτερος, αν κι αυτός δεν είναι καρακέντρο αλλά πιο έξω (για μένα καλύτερα πάντως) κι έχει και κοντά μετρό. Αυτόν θα τον βάλω στα υπόψιν και θα συγκρίνω με αυτό που σας έδειξα για τα συν και πλην. Άλλες προτάσεις;

Κατερίνα, Τρίκαλα Κορινθίας θα σου έρθουν πιο φτηνά βενζίνη και ξενοδοχείο πιστεύεις; Πάντως για Πήλιο που ήθελα εγώ, πιο ακριβά βγαίνει το Πήλιο παρά η Ρώμη :rolleyes:

WN6Op3.png

Για τα ξενοδοχεία: Το via dei valeri δεν έχει δωμάτια για τις μέρες που θέλω (και δεν μπορώ να δω και τιμές).

Το domus marie, μαζί με τους δημοτικούς φόρους, πάει κάνα 100αρι ακριβότερα από αυτό που έκλεισα. Ψάχνω μέχρι 60 την βραδιά, εκτός αν είναι κάτι εξαιρετικό και λίγο ακριβότερο (όχι πολύ).

O ερωτευμένος Orlando φαίνεται καλύτερος, αν κι αυτός δεν είναι καρακέντρο αλλά πιο έξω (για μένα καλύτερα πάντως) κι έχει και κοντά μετρό. Αυτόν θα τον βάλω στα υπόψιν και θα συγκρίνω με αυτό που σας έδειξα για τα συν και πλην. Άλλες προτάσεις;

O Ορλάνδος έχει και bus (χαζεύεις κιόλας), εκτός του μετρό που εξυπηρετεί για το κέντρο. Επίσης, έχει και μια πολύ ωραία τραττορία δίπλα, όχι τουριστίκ, και με καλές τιμές. Πόσο βρίσκεις το δωμάτιο???

Κατερίνα, Τρίκαλα Κορινθίας θα σου έρθουν πιο φτηνά βενζίνη και ξενοδοχείο πιστεύεις; Πάντως για Πήλιο που ήθελα εγώ, πιο ακριβά βγαίνει το Πήλιο παρά η Ρώμη :rolleyes:

Συμφωνώ!!!!:rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Σ'αυτό που σου έδειξα ήταν 60 η βραδιά αλλά δεν είχε πρωινό, είναι σαν μικρό διαμερισματάκι, με κουζίνα (βραστήρα-μικροκυμάτων), πισι με ίντερνετ, τζακούζι, μπαλκόνι, τιβι κλπ. Δεν το είδες για;

ΥΓ Προτιμώ το μετρό από το λεωφορείο για πιο γρήγορα. Μη σου πω αν βγαίνει φτηνά να νοικιάσουμε ένα σκούτερ για 2 μέρες.

ΥΓ2 Μόλις ανακάλυψα πλαστελίνη κομματιασμένη στο πάρκο του (ανακάλυψε ένα παιχνίδι που κράταγα γι'αργότερα)... Δεν ξέρω αν έφαγε! Τι κάνω; Καλά φαίνεται προς το παρόν, τρώει ένα ποντίκι τώρα (υπολογιστή χαχα)

WN6Op3.png

Σ'αυτό που σου έδειξα ήταν 60 η βραδιά αλλά δεν είχε πρωινό, είναι σαν μικρό διαμερισματάκι, με κουζίνα (βραστήρα-μικροκυμάτων), πισι με ίντερνετ, τζακούζι, μπαλκόνι, τιβι κλπ. Δεν το είδες για;

Ωραίο το interouno!!!

ΥΓ Προτιμώ το μετρό από το λεωφορείο για πιο γρήγορα. Μη σου πω αν βγαίνει φτηνά να νοικιάσουμε ένα σκούτερ για 2 μέρες.

Προσέξτε να μη σας το κλέψουν!!!:rolleyes::rolleyes:

ΥΓ2 Μόλις ανακάλυψα πλαστελίνη κομματιασμένη στο πάρκο του (ανακάλυψε ένα παιχνίδι που κράταγα γι'αργότερα)... Δεν ξέρω αν έφαγε! Τι κάνω; Καλά φαίνεται προς το παρόν, τρώει ένα ποντίκι τώρα (υπολογιστή χαχα)

Δε νομίζω να πάθει κάτι, έχετε τον στο νου σου όμως καλού κακού.

Το ότι τα έχω πάρει με το γιατρό μου σας το είπα??? :mad::mad::mad: Μου έχει κάνει 100 τηλ και εγώ δεν απαντάω...δεν ήρθε στην άμνιο μαζί μου, αλλά δεν ξέρω αν του έτυχε κάτι ή το έκανε επίτηδες επειδή δεν πήγα στον δικό του...τέλος πάντων!!! Τα πρώτα αποτελέσματα από την άμνιο είναι οκ!!!:):)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Λοιπόν η αλευρόπιτα θέλει μεταλλικό ταψάκι σαν αυτά της πίτσας γιατί είναι λεπτή και πρέπει να ψηθεί ομοιόμορφα.

Εγώ χρησιμοποιώ ένα στρογγυλό ταψί Φ50 εκατοστά (μεγάλο αλλά μια χαρά για εμάς τους φαγάνες) οπότε θα σου πω την δόση γι' αυτό το μέγεθος:D

2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις

2 κούπες γάλα κρύο

1/2 κούπα λάδι

2 αυγά

βιτάμ

φέτα όση θες (περίπου 200γρ εγώ βάζω)

λίγο αλάτι

Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, την 1 κούπα γάλα, το λάδι, 1 αυγό και πολύ λίγο αλάτι και τα ανακατεύουμε με ένα πιρούνι....γίνεται ένας χυλός.

Περνάμε το ταψάκι με βιτάμ και ρίχνουμε μέσα τον χυλό...τον απλώνουμε.

Μετά ρίχνουμε από πάνω την φέτα σε μικρά κομματάκια διάσπαρτα να πάει παντού...εγώ την διαλύω με το χέρι....μετά βάζουμε λίγα μικρά κομματάκια βιτάμ (εδώ κι εκεί).

Τέλος χτυπάμε την 1 κούπα γάλα με το άλλο αυγό και αφού ομογενοποιηθεί το μείγμα περιχύνουμε την πίτα.

Ψήνω στο πάνω- κάτω στους 180 βαθμούς για περίπου μισή ωρίτσα....και έτοιμη η πιτούλα:D

Ευχαριστούμε για τη συνταγή της αλευρόπιτας, ο μπέμπης φωνάζει να τη βγάλω από το φούρνο, μυρίζει υπέροχα!

720229ui2a5tz137.gif

Χρόνια πολλά σε όσες έχουν Άγγελους (κορίτσια και αγόρια) στην οικογένεια!

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...