Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Κορίτσια καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε καμία σας, χθες περίμενα την ακατανομαστη, έχω τα σύνηθες πονακια όλα τα συμπτώματα ότι θα έρθει απλά έχω ένα χαζό πονοκεφαλοζαλαδα  περίεργο πρώτη φορά το παθαίνω, από το κέντρο με γράψαν ορμονολογικες να κάνω την Δευτέρα για να δουμε τι συμβαίνει... Έχει συμβεί σε καμία σας??

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Mantinop ριχνω πολυ γελιο ετσι πως τα γραφεις για τον Πιτσι!!!Το ωραιο ειναι οτι το γλεντας κιολας με τις σκανταλιες του:rolleyes:

Ρε κοριτσια να ρωτησω κατι??Εχω ενα ραμμα ακομα στην καισαρικη.Εγω δεν τα εβγαλα τα ραμματα, απορροφηθηκαν αλλα αυτο εχει μεινει, ειναι και μαυρο, 15 μηνες μετα????Να παρω το γιατρο η θα φυγει λετε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες!

Κορίτσια πότε θα ξεκινήσετε τις αγορές για το παιδικό δωμάτιο και τα σχετικά? Εγώ λέω να τα πάρω γύρω στα Χριστούγεννα να τα πάρω…αλλά πρέπει να ξεκινήσω την έρευνα μου πρώτα!

Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες!

Κορίτσια πότε θα ξεκινήσετε τις αγορές για το παιδικό δωμάτιο και τα σχετικά? Εγώ λέω να τα πάρω γύρω στα Χριστούγεννα να τα πάρω…αλλά πρέπει να ξεκινήσω την έρευνα μου πρώτα!

Evi αν δεν τα ειχαμε παρει αυτα ακομα θα ειχαμε προβλημα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Απ'οτι ειδα παντως αφου γεννας Μαρτη καλο θα ειναι να τα εχεις γενναρη-φλεβαρη το πολυ κι επειδη συνηθως θελουν κανα μηνα για την παραδοση καλο θα ειναι να πας Δεκεμρη.Με το καλο και μ'ενα υγιεστατο μωρακι!!!!

Κατερίνα πως σου ήρθε κ έκανες αυτη την ερώτηση στην Έλενα???

Χριστίνα το νερό είχε 50 λεπτά κ εγώ του άφησα 40 :P:p:p Είναι πολύ λάκες πάντως έτσι όπως τα κάνουνε απορώ που πάνε κ Έλληνες...εγω δεν είχα πάει να κάτσω ποτέ..2-3 στο χέρι είχα πάρει κ αυτό πριν πολλά χρόνια....Οι μερίδες τις γειτονιάς μου είναι οι διπλές κ πολύ πιο φθηνές! :wink:

Να σας πω κ το γέλιο...η Κατερίνα μόλις ήρθε κ μας βρήκε στο καφέ κατέβηκαν τα μούτρα της κ είπε: Τι δεν θα πάμε για σουβλάκι???? :tongue::tongue::tongue: Πως κ πως περίμενε:lol::lol: Είναι βέβαια κ κορμάρα οπότε δικαιούται να τρώει...εμείς οι υπόλοιπες δεν έπρεπε να φάμε! :tongue::tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Κατερίνα πως σου ήρθε κ έκανες αυτη την ερώτηση στην Έλενα???

Χριστίνα το νερό είχε 50 λεπτά κ εγώ του άφησα 40 :P:p:p Είναι πολύ λάκες πάντως έτσι όπως τα κάνουνε απορώ που πάνε κ Έλληνες...εγω δεν είχα πάει να κάτσω ποτέ..2-3 στο χέρι είχα πάρει κ αυτό πριν πολλά χρόνια....Οι μερίδες τις γειτονιάς μου είναι οι διπλές κ πολύ πιο φθηνές! :wink:

Να σας πω κ το γέλιο...η Κατερίνα μόλις ήρθε κ μας βρήκε στο καφέ κατέβηκαν τα μούτρα της κ είπε: Τι δεν θα πάμε για σουβλάκι???? :tongue::tongue::tongue: Πως κ πως περίμενε:lol::lol: Είναι βέβαια κ κορμάρα οπότε δικαιούται να τρώει...εμείς οι υπόλοιπες δεν έπρεπε να φάμε! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Ε τωρα μην το ψαχνεις για την Ελενα...εχει η κοπελα καποια παραπανω κιλα απο την εγκυμοσυνη και...παντως την ιδια ερωτηση μου ειχε κανει παθολογος για να μου δωσει αντιβιωση το Σεπτεμβρη:mad:Της ζητησα χιλια συγνωμη της κοπελας:tongue:

Καλα για το κορμαρα δε θα σχολιασω...παντως τσεπωσα ενα κιλο την περασμενη βδομαδα μ'αυτα που τσακισα...

Εσυ φωτο δε θα βγαλεις στο face????

Διαφημίσεις

Θα βάλω αν κοιμηθεί η μικρή το μεσημέρι...τώρα είμαι δουλειά κοπελια! ;)

Δεν μας είπες βγήκε ο πεθερός στις εκλογές????

Καλά που δεν με ρώτησες κ εμένα αν είμαι έγκυος είμαι κ λίγο χύμα θα σου έλεγα κανένα γαλλικό!:P:p:p:p

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Δεν μας είπες βγήκε ο πεθερός στις εκλογές????

Δεν ξερω...θα ξαναγινουν την αλλη βδομαδα, δε βγηκε με 50,1% λεει ο δημαρχος και βασικα,για να μη μου λενε, μαλλον ο πεθερος πατωσε:tongue:

Eιρηνούλα να χαίρεσαι την κουκλίτσα σου!!!

Κας χρόνια πολλά και καλά για το γιο και το σύζυγο!!

Ο βαγγς έκοψε την πιπίλα περίπου 2 ετών σε μια μέρα. Έκανα κι' εγώ ό,τι και η Μαριάννα...ψαλίδισα όλες τις πιπίλες, είπα ότι τις έφαγε το ποντικάκι και τελειώσαμε...

Χριστινάκι ναι, μετά την άμνιο εννοώ και μόνο όταν είμαι όρθια. Αισθάνομαι ένα βάρος, όχι πόνο. Σήμερα νομίζω ότι είμαι καλύτερα. Είπα και στην κυρία που καθαρίζει να έρθει, γιατί μόνη με 2 παιδιά είναι δύσκολο.

Γιώτα και εγώ α αθήνας ψηφίζω. Η μερίδα μας βέβαια είναι στη λίμνη ευβοίας, πρέπει να μεταφερθώ και εγώ εκεί και μετά όλοι μαζί στην κηφισιά :tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλημέρα,

Καλά περάσατε το Σάββατο ε? Μπράβο ρε κοριτσάκια. Τελικά εμείς δεν πήγαμε πουθενά αφού ο μπαμπάς μας δούλευε ΠΣΚ βράδυ. :-(

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες σήμερα!

Άννα και Ειρήνη περαστικά σας!

Αναστασία τι μου θύμισες με την αλευρόπιτα...μιαμ μιαμ...και πεινάω τώρα!

Όταν είναι ζεστή η άτιμη είναι πολύ καλή! Σε όλα αυτά τα υλικά αν προσθέσεις και κολοκύθι ξυσμένο στραγγισμένο από τα υγρά του (από κολοκύθα μεγάλη) και βγάλεις το αυγό, γίνεται μια πολύ ωραία ''μπατζίνα'' θεσσαλιώτικη! Δοκίμασέ το και θα πάθεις πλάκα, αν σου έρεσε η αλευρόπιτα, την μπατζίνα θα την λατρέψεις! Κι ο πίτσι το ίδιο! Το τυρί τρίψε το μέσα με όλα τα υλικά, όχι από πάνω.;)

Αυτό με τον παιδότοπο είναι πολύ καλή ιδέα, αν μείνει καμιά θέση, γιατί πολλές μαζευτήκαμε, σφυρίξτε μου!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Γεια σας κορίτσια!!!

Σέρνομαι από κρεββάτι σε καναπέ και από καναπέ σε κρεββάτι!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Και όχι τίποτα άλλο, αλλά έχει και τέλειο καιρό για βόλτα!! :mrgreen:Η άμνιο δεν πόνεσε καθόλου μα καθόλου, αλλά τώρα φοβάμαι για τυχόν κίνδυνο μολύνσεως. Τα πρώτα αποτελέσματα θα τα ξέρω τη δευτέρα το απόγευμα. Α, και είναι πράγματι ΑΓΟΡΙ!!!!:roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Καλό Σ/Κ σε όλες!!!:D:D

ΑΓΟΡΙ τελικά ε? Ε ίσως ο Βαγγέλης το πάρει πιο καλά τώρα ε? :tongue:

Με το καλό!!!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσια να ρωτησω κατι??Εχω ενα ραμμα ακομα στην καισαρικη.Εγω δεν τα εβγαλα τα ραμματα, απορροφηθηκαν αλλα αυτο εχει μεινει, ειναι και μαυρο, 15 μηνες μετα????Να παρω το γιατρο η θα φυγει λετε?
Εγώ θα έπαιρνα τηλ να πάω να το δει
Ρε γι'αυτό είπα στο χέρι εγώ και να αράζαμε κάπου για χαζολόγημα, εσείς λυσσάξατε να το παίξετε κιουρίες :tongue: Και φυσικά ήξερα πως θα είναι, απλά γουστάρω να τους την σπάω. Αναλόγως και την όρεξή μου, μπορεί να το τραβήξω και παραπάνω :cool:
Ε τωρα μην το ψαχνεις για την Ελενα...εχει η κοπελα καποια παραπανω κιλα απο την εγκυμοσυνη και...παντως την ιδια ερωτηση μου ειχε κανει παθολογος για να μου δωσει αντιβιωση το Σεπτεμβρη:mad:Της ζητησα χιλια συγνωμη της κοπελας:tongue:
Εμένα δεν με ρώτησαν στο τζάμπο πέρυσι το καλοκαίρι αν είμαι έγκυος; χαχαχα η αλήθεια είναι πως με πείραξε λίγο, αλλά ήταν και κοντά στην λεχωνοπερίοδο, οπότε ήμουν πιο ευαίσθητη
Χριστινάκι ναι, μετά την άμνιο εννοώ και μόνο όταν είμαι όρθια. Αισθάνομαι ένα βάρος, όχι πόνο. Σήμερα νομίζω ότι είμαι καλύτερα.
Ναι, όπως σου είχα πει, βάρος νιώθεις κι όχι πόνο. Αύριο θα είσαι πολύ πολύ καλύτερα.

Καλημέρα, χρόνια πολλά στην Αγγελικούλα και τους Άγγελους!

Είμαι σπίτι και μαγειρεύω, προσπαθώντας να συμμαζέψω λίγο τον χαμό. Αργότερα θα επιστρέψει ο σύζυξ με την αποζημίωση... Εκλεισε κι αυτό το κεφάλαιο, πάμε γι' άλλα. Εσείς άμα βλέπετε αγγελία πάντως ή ακούτε για γραφίστα, σφυρίξτε το κι από δω, έχουμε δύο (άντρα και συμπεθέρα)...

Κορίτσια την ξαναβάζω την προσφορά, έχει ακόμα 10 ώρες για να λήξει, πάρτε καμιά ακόμα για να πάμε κι άλλες! http://www.goldendeals.gr/deals/8euros-akadoo

WN6Op3.png

Άντε πάει κι αυτό Χριστίνα, για την αποζημίωση λέω, πάμε γι άλλα τώρα. Μην πτοήσε, άλλωστε το ξέρατε καιρό τώρα. Ε και μην ξεχνιόμαστε...τα κεράμασματα που θα κάνεις με την αποζημίωση, το υποσχέθηκες ! :tongue: :tongue: :D

Θέλει κάρτα για την προσφορά? Αν ναι...δεν έχω :tongue:Την πάτησα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ναι Μαριώ, με κάρτα είναι

Δεν σας είπα το ανέκδοτο της χτεσινής μέρας! Μέχρι το μεσημέρι το κινητό μου το είχα γύρω μου, είχα μιλήσει κι όλας το πρωί. Μεσημέρι πέφτουμε για νάνι με τον μικρό. Το απόγευμα εγώ ακόμα ροχάλιζα κι αυτός έτρωγε κι έπαιζε με τον μπαμπά του. Σε μια φάση έρχεται ο πατέρας μου και τον παίρνει γιατί είχαν επισκέψεις σόι οι δικοί μου κι ήθελαν να τον δουν. Ξυπνάω κι εγώ, πάω κάτω και λέει η μάνα μου "σε πήρα τόσες φορές στο κινητό, δεν απαντούσες". Α λέω κάπου θα το καταχώνιασε ο μικρός, θα το πέταξε και κάτω, θα βγήκε η μπαταρία κι άντε να το βρω. Ανεβαίνω σπίτι, αρχίζω να καλώ το νούμερό μου... πουθενά δεν χτύπαγε. Ωρες ψάχναμε με τον άντρα μου. Πάω κάποια στιγμή τον μικρό για ύπνο. Λέει ο άντρας "στα σκουπίδια δεν ψάξαμε". Α λέω, για κοίτα! Αχ τα πέταξα το μεσημέρι, λέει :confused:

Κατεβαίνει με το δικό του κινητό, καλεί το δικό μου και το ακούει μέσα από τον κάδο :rolleyes:

Βούτηξε στα σκουπίδια, βρήκε την σακούλα μας και μου το έφερε. Εννοείται βρώμαγε κι έσταζε ζουμιά!

Α, κι ευτυχώς είχα ψάξει και την ανακύκλωση πριν, βρήκα παιχνίδια του, ένα παπούτσι, βιβλία κι ένα πακέτο τάπες για πρίζες :lol:

WN6Op3.png

Άντε πάει κι αυτό Χριστίνα, για την αποζημίωση λέω, πάμε γι άλλα τώρα. Μην πτοήσε, άλλωστε το ξέρατε καιρό τώρα. Ε και μην ξεχνιόμαστε...τα κεράμασματα που θα κάνεις με την αποζημίωση, το υποσχέθηκες ! :tongue: :tongue: :D

Θέλει κάρτα για την προσφορά? Αν ναι...δεν έχω :tongue:Την πάτησα!

Εχω εγω ενα ατομο ακομα αλλα μου ειπε η Ελενα (Ciqui) να ερθει αυτη με το δικο μου κουπονι.Αν τελικα δεν ερθει, το κραταω για Αλεξανδρα!

Ναι Μαριώ, με κάρτα είναι

Δεν σας είπα το ανέκδοτο της χτεσινής μέρας! Μέχρι το μεσημέρι το κινητό μου το είχα γύρω μου, είχα μιλήσει κι όλας το πρωί. Μεσημέρι πέφτουμε για νάνι με τον μικρό. Το απόγευμα εγώ ακόμα ροχάλιζα κι αυτός έτρωγε κι έπαιζε με τον μπαμπά του. Σε μια φάση έρχεται ο πατέρας μου και τον παίρνει γιατί είχαν επισκέψεις σόι οι δικοί μου κι ήθελαν να τον δουν. Ξυπνάω κι εγώ, πάω κάτω και λέει η μάνα μου "σε πήρα τόσες φορές στο κινητό, δεν απαντούσες". Α λέω κάπου θα το καταχώνιασε ο μικρός, θα το πέταξε και κάτω, θα βγήκε η μπαταρία κι άντε να το βρω. Ανεβαίνω σπίτι, αρχίζω να καλώ το νούμερό μου... πουθενά δεν χτύπαγε. Ωρες ψάχναμε με τον άντρα μου. Πάω κάποια στιγμή τον μικρό για ύπνο. Λέει ο άντρας "στα σκουπίδια δεν ψάξαμε". Α λέω, για κοίτα! Αχ τα πέταξα το μεσημέρι, λέει :confused:

Κατεβαίνει με το δικό του κινητό, καλεί το δικό μου και το ακούει μέσα από τον κάδο :rolleyes:

Βούτηξε στα σκουπίδια, βρήκε την σακούλα μας και μου το έφερε. Εννοείται βρώμαγε κι έσταζε ζουμιά!

Α, κι ευτυχώς είχα ψάξει και την ανακύκλωση πριν, βρήκα παιχνίδια του, ένα παπούτσι, βιβλία κι ένα πακέτο τάπες για πρίζες :lol:

Παιδι μου βαλε τα σκουπιδια σ'ενα ντουλαπι και κλειδωσε το!Εγω καλτσες και παιχνιδια της βρισκω μεσα σε κατσαρολες (αδειες ευτυχως)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...