Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Κορίτσια καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε καμία σας, χθες περίμενα την ακατανομαστη, έχω τα σύνηθες πονακια όλα τα συμπτώματα ότι θα έρθει απλά έχω ένα χαζό πονοκεφαλοζαλαδα  περίεργο πρώτη φορά το παθαίνω, από το κέντρο με γράψαν ορμονολογικες να κάνω την Δευτέρα για να δουμε τι συμβαίνει... Έχει συμβεί σε καμία σας??

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλησπέρα κορίτσια. τί κάνετε? πήγατε για την ψήφο σας? εγώ ναι. ήρθε και μια φίλη από Κοζάνη με τον άντρα της και βγήκαμε όλοι μαζί.περάσαμε πολύ ωραία. η φίλη είναι έγκυος 6 μηνών και την καταχάρηκα. χαλαρή, ήπιε το καφεδάκι της, έπαιξε με τον μικρό , μια χαρά.είχε καιρό να δει τον μικρό και από την αντίδραση της κατάλαβα ΠΟΣΟ ΖΩΗΡΟΣ είναι ο γιόκας μου.μια χαρά τα πάω βρε με την διαπαιδαγώγηση του!!όλο ζημιές, κυνηγητό, ανταρσία...τέλεια!

ρεζίλι γίναμε πάλι!

εγώ ακόμη το μαύρο μου το χάλι έχω. από το πρωί που ξυπνάω έχω συνέχεια αναγούλες και δεν είμαι έγκυος. λέτε να φταίει το στομάχι μου?

πώλα μου εγώ είχα πόνους χαμηλά από νωρίς. εγώ έκανα συσπάσεις και έπαιρνα μαγνήσιο.δεν είναι όμως όλα το ίδιο. μπορεί να κάθισε κάπου περίεργα στην κοιλίτσα σου ο μικρός και να πιέζει κάποιο όργανο. θα σου πει ο γιατρός. αγοράκι ε? νομίζω άλλωστε οτι πιο πολύ αγορομάνα είσαι, ή όχι? γερό να'ναι, με το καλό.

HZBPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ωχχχχ, αννουλα, καλωσηρθες στον κοσμο του οχι, νομιζω οτι απο την ωρα που αρχιζουν και καταλαβαινουν τη σημασια του, μετα ειναι σκοτωμα για σενα. ολο οχι λενε, χαχα

εμενα οχι ακομα δεν λεει, αλλα ζηταει το νεγιό της και τρελλαινομαι. εχει πολυ ωραια φωνή το κοριτσακι μου. πιο μεγαλο ΚΟΥΚΟΥΒΑΑΑΑ εδω

Ναι καλά εγώ που νομίζω ότι έχει τη φωνή μου??Που τη διακρίνω δεν ξέρω αλλά νομίζω ότι ακούω εμένα...που δεν έχω φυσικά τέτοια παιδική φωνούλα! :mrgreen:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

χαχαχαχα, εμενα με ρωταει καποιος γνωστος προχτες

Αντικεμενικα πες μου, ειναι ομορφο το μωρο σου;

Και του απαντησα η κουκουβαγια, το ομορφοτερο μωρο του κοσμου. Τι ειπα παλι;

4Rnfp3.png

Τα πολλά γέλια(χθες) βγήκαν ξινά(σήμερα)....πολύ ωραία περάσαμε χθες μακάρι να σας έβλεπα πιο συχνά τις λεπτομέρειες φωτό κτλ αύριο αν μπορέσω γιατί δεν είμαι καθόλου σε φάση σήμερα....

Πάλι στο Παίδων ήμασταν σήμερα...αυτή τη φορά χτυπήσαμε για τα καλά...η μικρή ενώ ήταν βόλτα με τον παππού κ πηγαίνοντας να κυνηγήσει ένα περιστέρι έπεσε κ χτύπησε το χέρι της...το ράγισε κάπου στον καρπό,βάλαμε νάρθηκα για 10 μέρες κ βλέπουμε...:(:(:( Πολύ κλάμα πόναγε κ πονάει δεν μπορούσε να βολευτεί να κοιμηθεί η καημένη κ προβλέπονται δύσκολες οι επόμενες μέρες....

περαστικά βρε κορίτσι! το γλυκό μας, θα πονάει αρκετά.

HZBPp3.png

Μόλις ξύπνησε για δεύτερη φορά η μικρή από τις 10....δεν βολεύεται με το γύψο?Πονάει???Ποιος ξέρει...την πήγε στο κρεβάτι μας ο άντρας μου κ πάω να κοιμηθώ μαζι της....

Γιώτα εγώ λέω πως έχω το πιο όμορφο,το πιο έξυπνο αλλά κ το πιο ζωηρό παιδί! :wink:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Γιωτάκι μου πονάω λίγο - σαν βάρος χαμηλά - και δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό (δεν θυμάμαι απο την προηγούμενη φορά) :confused::confused::confused::confused: Θυμάται καμμία να μου πει please???
Από την άμνιο δεν λες; Ναι έτσι είναι, κάμια μέρα ακόμα (το πολύ) και θα σου περάσει!
χαχαχαχα, εμενα με ρωταει καποιος γνωστος προχτες

Αντικεμενικα πες μου, ειναι ομορφο το μωρο σου;

Και του απαντησα η κουκουβαγια, το ομορφοτερο μωρο του κοσμου. Τι ειπα παλι;

Μα συγγνώμη κι όλας, τι ηλίθια ερώτηση ήταν αυτη;

Αννα και Ειρήνη Πειραιάς με ταράξατε με τα παιδιά σας ρε γμτ. Τα κακομοιράκια τι πάθανε στα καλά καθούμενα :( Περαστικούλια τους και πολλά μάκια μάκια

Εγώ ροχάλισα τρελλά. Ημουν με ένα 4ωρο ύπνου από το βράδυ και γύρω στη 1.30 πήγα τον μικρό για ύπνο. Σε μια ώρα ξανασηκώθηκα, έφαγα και ξανάπεσα μέχρι τις 6μιση! Ψήφισα στον ύπνο μου :cool:

ΥΓ Συνάχι εξπρές είχε ο μικρός, χτες τρελλή καταρροή, σήμερα στεγνός τελείως!

WN6Op3.png

good_week_yellow_butterfly.gif

Πάντως ρε παιδιά, παραπονιούνται για τον τουρισμό... Εμείς που είμαστε κι ελληνίδες, μας φέρονταν λες κι ήμασταν ηλίθιες, στους ξένους πως φέρονται άραγε; Καλά έκανα και του την έσπασα του άθλιου σερβιτόρου κι εγώ. Του έδωσα το ψωμί πίσω (το πήρε με τα χέρια του ο γύφτουλας), απαίτησα καράφα νερό κι όχι εμφιαλωμένο (μη χέσω, στο μοναστηράκι εμφιαλωμένο) και εννοείται ότι τελικά το είχαν χρεώσει. Τώρα που το σκέφτομαι... Ρε Αννα, του άφησες και τα ρέστα; Ορίστε, πληρώθηκε το νερό και δεν το πήραμε κι όλας :cool:

Η σοφη Βλαχοπουλου τα ειχε πει πολυ καιρο πριν για τη νοοτροπια των μαγαζιων στο Μοναστηρακι και στην Πλακα!;)

Πάλι στο Παίδων ήμασταν σήμερα...αυτή τη φορά χτυπήσαμε για τα καλά...η μικρή ενώ ήταν βόλτα με τον παππού κ πηγαίνοντας να κυνηγήσει ένα περιστέρι έπεσε κ χτύπησε το χέρι της...το ράγισε κάπου στον καρπό,βάλαμε νάρθηκα για 10 μέρες κ βλέπουμε...:(:(:( Πολύ κλάμα πόναγε κ πονάει δεν μπορούσε να βολευτεί να κοιμηθεί η καημένη κ προβλέπονται δύσκολες οι επόμενες μέρες....

Αμαν βρε Αννα! Περαστικα σας και παλι!

Γιώτα λάθος τακτική ακολουθείς με την πιπίλα...απαξ κ της την πάρεις δεν θα της την ξαναδώσεις όσο κ αν χτυπιέται κ δεν κοιμάται...εμένα η παιδίατρος μου είπε του χρόνου όταν πάρεις την άδειά σου κ είσαι χαλαρή για μερικά ξενύχτια τότε να την κόψεις,θα καταλαβαίνει θα της πάρεις κ ένα δωράκι κ θα την κόψετε αλλά όσο κ αν χτυπιέται δεν θα έχεις πιπίλα να της δώσεις γιατί πολύ απλά θα τις έχεις πετάξει...κ μεις μόνο στον ύπνο τη θέλουμε αλλά ακόμα δεν κάνω την απόπειρα γιατί ξέρω ότι 2-3 βράδια μέχρι να συνηθίσει θα πρέπει να πέσει ξενύχτι....;)

Ο Αντωνης την ειχε ολο το 24ωρο και τρελαινοταν χωρις πιπιλα. Την κοψαμε μεσα σε 3 μερες το περασμενο Πασχα. Μεγαλη Παρασκευη ψαλιδισα ολες τις πιπιλες! Ως τη Δευτερα του Πασχα ειχε τελειωσει το θεμα. Επελεξα τις συγκεκριμενες μερες γιατι δε δουλευε ο μπαμπας και ειχαμε πολλες εξωτερικες δραστηριοτητες. Ετσι, δεν ηταν δυσκολο.

εγώ ακόμη το μαύρο μου το χάλι έχω. από το πρωί που ξυπνάω έχω συνέχεια αναγούλες και δεν είμαι έγκυος. λέτε να φταίει το στομάχι μου?

Μαλλον... Εκτος αν ειναι ψυχολογικο. Πως τα πας με τα υπολοιπα? Ηθελα να σου πω οτι για τους μυκητες κανουν πολυ καλη δουλεια τα υποθετα καλεντουλας, τα οποια επειδη δεν ειναι χημικα, δεν εχουν παρενεργειες και δεν επιβαρυνουν τον οργανισμο.

Αννα και Ειρήνη Πειραιάς με ταράξατε με τα παιδιά σας ρε γμτ. Τα κακομοιράκια τι πάθανε στα καλά καθούμενα :(

Τι συνεβη στην Ειρηνη?

Καλημερα κοριτσια! Εμεις χθες ψηφισαμε στην περιοχη του ο καθενας, πηγαμε και ειδαμε ενα σπιτι προς ενοικιαση στο Χαλανδρι, και μετα φαγητο εξω. Πολυ ωραια μερα, καλοκαιρινη. Ο Αντωνης ενθουσιασμενος που "ψηφισε" 2 φορες, μια με τον μπαμπα και μια με μενα! Εψαχνε να βρει και τον δημαρχο!:tongue:

Παντως βρε παιδια, ειναι πολυ σημαντικο να γνωριζει ο αντρας απο κατασκευες. Αν και ηταν πολυ ωραιο σπιτι, ο Φωτης ανακαλυψε ενα σωρο ελαττωματα που εγω ειμαι εντελως ασχετη. Τους ειδαμε να τοποθετουν βεργες γυψοσανιδας στους τοιχους του σαλονιου. Ο ιδιοκτητης ειπε οτι ειναι για ομορφια, ενω ο πραγματικος λογος ηταν η υγρασια! Πηγαιναν να κρυψουν την υγρασια με γυψοσανιδες, χωρις να βαλουν καν μονωση! Και ειχε μονοφασικο ρευμα... Αν εγω πηγαινα μονη μου να το δω, θα ημουν ενθουσιασμενη...:rolleyes:

Τα παιδια μας κοβουν βολτες ολη τη νυχτα στο κρεβατι μας και εχει καταντησει πολυ κουραστικο.:evil:

age.png age.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Η μικρή είναι ένα όρθιο πτώμα μάλλον κουράζεται από το γύψο που κουβαλάει...έπεσε στις 10 κ την ξύπνησα 9 παρα 5 για να δω αν είναι εντάξει κ να φύγω για δουλειά! ;)

Ειρήνη να χαίρεσαι την Αγγελικούλα σου,Κασσιανή να χαίρεσαι τους άντρες σου κ οι υπόλοιπες να χαίρεστε όποιον έχετε! :P:p:p

Η άλλη Πειραιώτισα έπεσε ο μικρός κ έκανε 6 ράμματα! :-(:sad::-(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Χρόνια πολλά στα παιδάκια μας που γιορτάζουν!!!!Να είναι πάντα υγιή και ευτιχισμένα....

Πόλα,με το καλό ο μπεμπούλης!!!

Άννα,περαστικά στην μικρούλα!!Είναι ζόρι ο νάρθηκας...πώς να βολευτεί...κι εγώ συνέχεια τρέμω μην χτυπήσει πολύ και σπάσει κανένα χέρι-πόδι....Περαστικά!!

Εμείς είμαστε μιά απ'τα ίδια...οι βόλτες από δωμάτιο σε δωμάτιο καλά κρατούν...οι αυπνίες συνεχίζονται....κατά τ'άλλα όλα καλά,όλα ανθηρά!!

Το απόγευμα θα πάμε τον υπολογιστή για format οπότε θα σας χάσψ για 1-2 μέρες....σέρνεται κυριολεκτικά και μου έρχεται να τον σπάσω...αναγκάζομαι να κάνω 2-3 φορές restart κάθε πρωί!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Καλημερα!!!!Ειρηνη και Κασσιανη να τους χαιρεστε!!!Σημερα γιορταζουν και οι Στράτοι της Μυτιληνης, το ξερατε?

Εμεις χθες πηγαμε οι δυο μας με την κορη μου, με λεωφορειο (πως μ'αρεσει να κυκλοφορουμε οι δυο μας:-)) βολτα στους γονεις μου και μειναμε ολη μερα εκει, πηγα κι εγω να ψηφισω και τι να δω???20 ατομα ουρα και οι 10 Πακιστανοι:(:confused:Αφου λεω την αλλη Κυριακη να πανε μονο αυτοι,ετσι κι αλλιως στην Α Αθηνας αυτοι ζουνε πια..

Λοιπον,αναρρωτιομουν για τον πυρετο που ειχε κανει η μικρη, για την κλαψα της τις νυχτες και προχθες ανακαλυψα οτι το παιδι εχει 10 δοντια, οχι 7 που εβλεπα.Εχει βγαλει 2 τεραστιους φρονιμητες:rolleyes:εναν πανω κι ενα κατω.

Πολα κι εγω πονουσα χαμηλα καπου κοντα στο εντερο σε ολη την εγκυμοσυνη,αλλα καταλαβαινα οτι με πιεζε η μικρη με ποδια χερια κλπ.Ρωτα το γιατρο σου παντως..

Αννα τι να πω τωρα?Περαστικα!Σιγουρα ο ναρθηκας ειναι βασανο για τα μωρακια...Ξυνα μας βγηκαν τα σουβλακια.

Χριστινα γιατι δεν ειπες οτι μας χρεωσε το νερο να τον παρει και να τον σηκωσει:mad:

Τη μαμακια που εκανα σας την ειπα?Ρωτησα την Chiqui αν ειναι εγκυος:(:tongue::tongue:

Κι εγω χθες κοιτουσα τη μικρη με τη μανα μου και λεγαμε ετσι πως τρεχει αν πεσει...φτου μακρια απο μας...Ενταξει εχει ανοιξει και μυτη η δικια μου...

Ρε Γιωτα γιατι θες να της κοψεις την πιπιλα?Κι εμενα μονο νυχτα μετα το γαλα την παιρνει και μεσημερι για υπνο.Αλλα εγω ειδα κι επαθα να της τη μαθω 6-7 μηνων αφου πιπιλουσε το δαχτυλο της.Και τωρα το κανει αν δεν της τη δωσω...

Το γαλα το πινει με μπιμπερο και νερο με ποτηρακι (ετσι μου ειπε κι ο γιατρος)

Καλημέρα κορίτσια:D

Άννα η μικρή θα ήταν ταλαιπωρημένη, κουρασμένη και πονεμένη γι' αυτό κοιμήθηκε τόσο. Πυρετό ανέβασε καθόλου από το σπάσιμο?

Πόλα τα ίδια ένιωθα κι εγώ από την άμνιο...θα περάσει;)

Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν...να σας χαίρονται...και να σας ζήσουν:D

Ο πιτσιποπάκος τις πιο πολλές φορές κοιμάται χωρίς πιπίλα...ξεχνάω να του την δώσω...αλλά αφού δεν γκρινιάζει υποθέτω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα;)

Σήμερα είναι στην πεθερά...ελπίζω να μην είναι πολύ ζωηρός:)

Προχτές το βράδυ που έφτιαξα πίτσα μόλις την έβαλα στο τραπέζι του σαλονιού...έπιασε θέση πρώτος....πήρε και ένα πηρούνι και περίμενε:tongue: είναι πολύ λιγουράκος:tongue::rolleyes:

Χτες το μεσημέρι μας είχαν τραπέζι μια θεία του άντρα μου....αδειάσαμε όλο το σαλόνι από τα βάζα:confused: ήθελε να τα σηκώνει όλα:shock: και αφού στο τέλος δεν έβρισκε τίποτα άρχισε πάλι να κυνηγάει τον γιό της κουνιάδας μου και του τράβαγε τ' αυτιά...αυτός ο καψερός έχει τεράστια και πεταχτά αυτάκια και ο πιτσιποπάκος τρελαίνεται να του τα τραβάει:tongue::confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...