Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Κορίτσια καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε καμία σας, χθες περίμενα την ακατανομαστη, έχω τα σύνηθες πονακια όλα τα συμπτώματα ότι θα έρθει απλά έχω ένα χαζό πονοκεφαλοζαλαδα  περίεργο πρώτη φορά το παθαίνω, από το κέντρο με γράψαν ορμονολογικες να κάνω την Δευτέρα για να δουμε τι συμβαίνει... Έχει συμβεί σε καμία σας??

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια ευχαριστούμε για τις ευχές σας....Γιώτα δεν είναι άτυχη η κόρη μου απλά είναι πολύ πολύ ζωηρή κ ριψοκίνδυνη στις κινήσεις της κ συνήθως χτυπάει για να ανακαλύψει τις δυνατότητές της!Το πρωί έπεσε τρέχοντας να πιάσει ένα περιστέρι κ μάλιστα ενώ είχε πέσει μια φορά πήγε να ξεκινήσει πάλι να τρέξει να το κυνηγήσει κ χτύπησε....:rolleyes:

Πολίνα με το καλό ο γιος....έπεσα έξω γμτ:tongue: με το καλό κ να ναι γερός!!! Καλή ανάρρωση σε σένα....δεν ξέρω να σου πω για το βάρος χαμηλά...γενικά στην εγκυμοσύνη είναι συνηθισμένο πάντως,εγώ ένοιωθα έτσι σε όλη την εγκυμοσύνη λες κ θα μου φευγε το παιδί....καλύτερα να μιλήσεις με τον γιατρό σου όμως....;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

bravo του!!! Εμεις για ογδοηκοστή πεμπτη φορα σημερα, που ειχε αναλαβει ο νικος να ψήσει, τελικά φαγαμε τοστακια αφου δεν αντεχα αλλο από την πεινα.

Γιατι ο δικος μου αντρας πρεπει να βαριεται που ζει ρε γαμωτο και στο τελος να αφηνει τις μπριζολες αρχικα για το βραδυ, μετα για την επομενη μερα και στο τελος τις πεταμε αφου δεν μπορουν να διατηρηθουν πολλες μερες στο ψυγειο. τι θα τον κανω;

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια.Τι κάνετε?

Αννα περαστικά στη Ζωούλα και απο δώ.Είναι τόσο μικρά και στεναχωριόμαστε πολύ όταν τα βλέπουμε να πονάνε.Και η δικιά μου πάντως ζωηρή είναι αλλά έχει και το φόβο οπότε τη βλέπεις οτι φυλάγετε και λίγο όταν δει πως μπορεί και να μην τα καταφέρει.

Κορίτσια ψηφίσατε?Εγώ δεν πήγα όπως δεν πάω τα τελευταία χρόνια και απότι ακούω πολύς κόσμος δεν πήγε.Είχε μεγάλο ποσοστό αποχής.

Είχε ωραία μέρα σήμερα για βόλτα αλλά ο άντρας μου δεν είναι και τόσο καλά,τον περιτρυγιρίζει γρίπη αυτές τις μέρες και ήταν ζαβλακωμένος.Ηρθε μια φίλη σπίτι το πρωί με το αγοράκι της 4 χρονών και ευτυχώς πέρασε λίγο η μέρα.Το απόγευμα την πήγα λίγο στην παιδική χαρά αλλά νυχτώνει νωρίς και 6 ώρα γυρίσαμε.Σήμερα έφτιαξα παστίτσιο αλλά δεν μου έφαγε,οπότε τώρα καταλαβαίνω γιατί δεν τρώει και στον παιδικό.Δεν της αρέσουν ορισμένα φαγητά αλλά μου κάνει εντύπωση πως γίνεται να μην της αρέσουν τα ζυμαρικά.

SI5Yp3.png

Πόλα με το καλό να υποδεχτείς το αγοράκι σου.Φαντάζομαι δεν θα είναι κάτι σοβαρό αυτό που έχεις.Αυτό που έχω ακούσει εγώ είναι πως σου λένε να μείνεις λίγες μέρες ξαπλωμένη μετά την άμνιο,δεν ξέρω ισχύει κάτι τέτοιο?

SI5Yp3.png

ουτε κι εγω ψηφισα.

ποτε δεν ψηφιζω στις δημοτικες, μονο στις βουλευτικες

εντωμεταξυ μενω γερακα και ψηφιζω Α αθηνας (να δω ποτε θα αξιωθουμε να μεταφερουμε τη μεριδα μας εδω), οποτε ποιο το νοημα;

4Rnfp3.png

Λοιπον η μεσημεριανή απόπειρα διακοπής πιπιλας δεν πηγε καλα, δεν κοιμοταν με τιποτα, αλλα δεν γκρινιαζε, απλα ειχε περασει μια ωρα και ακομα τραγουδαγε, στο τελος της την εδωσα για να κοιμηθει λιγο

η βραδυνη αποπειρα πηγε καλα, μιλησε αρκετή ωρα μονη της αλλα κοιμηθηκε χωρις καμια γκρινια

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Γιώτα λάθος τακτική ακολουθείς με την πιπίλα...απαξ κ της την πάρεις δεν θα της την ξαναδώσεις όσο κ αν χτυπιέται κ δεν κοιμάται...εμένα η παιδίατρος μου είπε του χρόνου όταν πάρεις την άδειά σου κ είσαι χαλαρή για μερικά ξενύχτια τότε να την κόψεις,θα καταλαβαίνει θα της πάρεις κ ένα δωράκι κ θα την κόψετε αλλά όσο κ αν χτυπιέται δεν θα έχεις πιπίλα να της δώσεις γιατί πολύ απλά θα τις έχεις πετάξει...κ μεις μόνο στον ύπνο τη θέλουμε αλλά ακόμα δεν κάνω την απόπειρα γιατί ξέρω ότι 2-3 βράδια μέχρι να συνηθίσει θα πρέπει να πέσει ξενύχτι....;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

ναι το ξερω οτι το μεσημερι εκανα βλακεια, αλλά σκέψου ότι ήταν η πρώτη φορά που την εβαλα χωρις πιπιλα, αρα δεν νομιζω οτι την μπερδεψα πολυ, το βραδυ ομως δεν ενεδωσα που ειναι και αυτο που με ενδιαφερει κυριως, γιατι καθημερινές δεν κοιμαται στο σπιτι, οποτε γι αυτη την εβδομαδα το εχουμε λυσει το θεμα του μεσημεριανού (στον σταθμο δεν κοιμαται με πιπιλα), και το βραδυ πεφτει πολυ νωρις, οποτε δεν εχω θεμα, και 3 ωρες να κανει να κοιμηθει, παλι πολυ νωρις θα ειναι και για μενα, οποτε νομιζω οτι μεσα σε μια εβδομαδα θα ειμαστε ΟΚ. Ειμαι πολυ αισιοδοξη;

4Rnfp3.png

Όχι μια εβδομάδα μια χαρά διάστημα είναι αν δεν ενδώσεις σε καμια δύσκολη στιγμή....κ εγώ θέλω να της την κόψω απλά δεν έχω το κουράγιο αυτό το διάστημα κ αφού τη μέρα δεν την χρησιμοποιεί δεν με πειράζει....με πειράζει όταν βλέπω παιδάκια κ μεγαλύτερα από μας να είναι όλη μέρα με μια πιπίλα στο στόμα...προτιμώ να ακούω λογάκια;) Σήμερα ξεκίνησε να λέει κ ΟΧΙ....δύσκολη λέξη δεν είναι για το χ το λέω ????!!! Κουκουβά! :tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

ωχχχχ, αννουλα, καλωσηρθες στον κοσμο του οχι, νομιζω οτι απο την ωρα που αρχιζουν και καταλαβαινουν τη σημασια του, μετα ειναι σκοτωμα για σενα. ολο οχι λενε, χαχα

εμενα οχι ακομα δεν λεει, αλλα ζηταει το νεγιό της και τρελλαινομαι. εχει πολυ ωραια φωνή το κοριτσακι μου. πιο μεγαλο ΚΟΥΚΟΥΒΑΑΑΑ εδω

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...