Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Εγώ εμβρυολαμπ να κανονίσουμε χαχαχχα

Εμβρυολαμπ είμαι 

αχ δεν το καλαταβα νόμιζα γένεσις ήσουν. εγώ μπερδεύτηκα!αν κανονίσετε ραντεβού ψήνομαι και εγώ!έτσι να δίνουμε δύναμη η μια στην άλλη😉

2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε καμία σας, χθες περίμενα την ακατανομαστη, έχω τα σύνηθες πονακια όλα τα συμπτώματα ότι θα έρθει απλά έχω ένα χαζό πονοκεφαλοζαλαδα  περίεργο πρώτη φορά το παθαίνω, από το κέντρο με γράψαν ορμονολογικες να κάνω την Δευτέρα για να δουμε τι συμβαίνει... Έχει συμβεί σε καμία σας??

εγώ είμαι έτσι κοπέλα μου πριν αδιαθετήσω ζαλάδα και αναγούλες!οι ορμονολογικές μου που έκανα πριν 10 μέρες πάντως ήταν φυδιολογικες.Εγω έχω παρατηρήσει ότι σε κάποιους κύκλους μου είμαι καλά δεν έχω τίποτα πέρα από λίγο πόνο στη μέση και σε άλλους δε μπορώ να ηρεμήσω από ζαλάδα και αναγούλα.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Εγώ έφαγα μόνο 2 σουβλάκια και σαλάτα οταν πήγαινα να τσιμπίσω κάτι παραπάνω η φίλη μου

μου χτυπούσε το χέρι!!

Εχμμμ δύο καλαμάκια δηλαδή; Οχι, κάτσε για να συνεννοηθούμε, δύο μμμμ ξυλάκια με κρέας; :cool:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

sunday_harley.jpg

Πωλινα, καλα αποτελεσματα ευχομαι!

Αναστασια, τι ειναι η ηπειρωτικη αλευροπιτα? Δεν εχει τιποτα μεσα?:confused:

Γριουλα που δουλευεις τη Δεσποινα, εσυ ποσα σουβλακια εφαγες χθες? Γιατι φυσικα δε χρειαζεται να πουμε καλαμακι ή ξυλακι ή οτι αλλο θελεις, εννοειται οτι ειναι περασμενα εκει τα κομματια κρεας! Λεμε απλα σουβλακι! Σωστα Δεσποινα και Αννα?;)

Τα παιδια μου εκαναν καταλειψη στο κρεβατι μου και αποφασισα να σηκωθω να πιω εναν καφε με την ησυχια μου. Τελικα το φουσκωτο δεν ηταν φουσκωτο αλλα σκηνη... Το βραδυ για να μην κανουμε ζικ ζαγκ μεσα στο σαλονι να παμε τουαλετα, βαζουμε τη σκηνη πανω στο παρκοκρεβατο και ελευθερωνουμε λιγο χωρο...:roll:

age.png age.png

Καλημερα!Μολις ειπια κι εγω τον καφε μου.Η Παναγιωτα κοιμαται ακομα αφου μαλλον...ηταν ξυπνια απο τις 4:30 μεχρι τις 6:30:(Υποψιαζομαι οτι την περιτριγυριζε ενα βρωμοκουνουπο.Τωρα οι γειτονες απο πανω κανουν οτι μπορουν για να την ξυπνησουν...:twisted:Μετα τη φρουτοκρεμα θα παμε βολτα με το λεωφορειο στους δικους μου να παω κι εγω να ψηφισω

Ακομα χωνευω το κεμπαπ αν και μαλλον επρεπε να παρω ολοκληρη μεριδα:rolleyes:

Πολα με το καλο το αγορακι σου!!!!!!!!!

Χριστινα τι σουβλάκι τι καλαμακι ενα θα σου πω...ηταν υπέροχο πεντανοστιμο!!!!!!!!!!!

τωρα που το σκεφτομαι εσεις πως το λετε?!?!?

παμε για καλαμακια?!?!?:P:p:p

εμεις το:P λεμε παμε για σουβλακια!!! χα χα χα !!!!!!!!:wink::lol::cool:

καλημερα!!!!!!!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημέρα κορίτσια:D

Εγώ είμαι στον 2ο καφέ....τάϊσα τον μικρό κοιμισμένο κατά τις 8 και συνεχίζει τον ύπνο του:D

TARA η αλευρόπιτα είναι μια καταπληκτική πίτα που φτιάχνεται σε 5 λεπτάκια:D έχει φέτα....την είχα φάει στα Ζαγοροχώρια όταν είχαμε πάει κάποτε και έπαθα πλάκα:D η κυριούλα μου έδωσε την συνταγή και πολύ συχνά την φτιάχνω:D αφού είναι πανεύκολη και υγειηνή, ο δε πιτσιποπάκος την τσακίζει:D θέλεις την συνταγή?

Διαφημίσεις

TARA η αλευρόπιτα είναι μια καταπληκτική πίτα που φτιάχνεται σε 5 λεπτάκια:D έχει φέτα....την είχα φάει στα Ζαγοροχώρια όταν είχαμε πάει κάποτε και έπαθα πλάκα:D η κυριούλα μου έδωσε την συνταγή και πολύ συχνά την φτιάχνω:D αφού είναι πανεύκολη και υγειηνή, ο δε πιτσιποπάκος την τσακίζει:D θέλεις την συνταγή?

Eννοειται!

age.png age.png

Λοιπόν η αλευρόπιτα θέλει μεταλλικό ταψάκι σαν αυτά της πίτσας γιατί είναι λεπτή και πρέπει να ψηθεί ομοιόμορφα.

Εγώ χρησιμοποιώ ένα στρογγυλό ταψί Φ50 εκατοστά (μεγάλο αλλά μια χαρά για εμάς τους φαγάνες) οπότε θα σου πω την δόση γι' αυτό το μέγεθος:D

2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις

2 κούπες γάλα κρύο

1/2 κούπα λάδι

2 αυγά

βιτάμ

φέτα όση θες (περίπου 200γρ εγώ βάζω)

λίγο αλάτι

Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, την 1 κούπα γάλα, το λάδι, 1 αυγό και πολύ λίγο αλάτι και τα ανακατεύουμε με ένα πιρούνι....γίνεται ένας χυλός.

Περνάμε το ταψάκι με βιτάμ και ρίχνουμε μέσα τον χυλό...τον απλώνουμε.

Μετά ρίχνουμε από πάνω την φέτα σε μικρά κομματάκια διάσπαρτα να πάει παντού...εγώ την διαλύω με το χέρι....μετά βάζουμε λίγα μικρά κομματάκια βιτάμ (εδώ κι εκεί).

Τέλος χτυπάμε την 1 κούπα γάλα με το άλλο αυγό και αφού ομογενοποιηθεί το μείγμα περιχύνουμε την πίτα.

Ψήνω στο πάνω- κάτω στους 180 βαθμούς για περίπου μισή ωρίτσα....και έτοιμη η πιτούλα:D

Καλημέρα

Μισή-μισή την μερίδα κεμπάπ με την chiqui μοιράστηκα (ω ναι, ήρθε κι αυτή) και μου έκατσε και βαρύ, μπλιαχ. Καλύτερα να έτρωγα κοτόπουλο σαν την διπλανή μου (βλ.Αννα).

Πάντως ρε παιδιά, παραπονιούνται για τον τουρισμό... Εμείς που είμαστε κι ελληνίδες, μας φέρονταν λες κι ήμασταν ηλίθιες, στους ξένους πως φέρονται άραγε; Καλά έκανα και του την έσπασα του άθλιου σερβιτόρου κι εγώ. Του έδωσα το ψωμί πίσω (το πήρε με τα χέρια του ο γύφτουλας), απαίτησα καράφα νερό κι όχι εμφιαλωμένο (μη χέσω, στο μοναστηράκι εμφιαλωμένο) και εννοείται ότι τελικά το είχαν χρεώσει. Τώρα που το σκέφτομαι... Ρε Αννα, του άφησες και τα ρέστα; Ορίστε, πληρώθηκε το νερό και δεν το πήραμε κι όλας :cool:

Δέσποινα σε βαρέθηκα, βρες άλλο παιχνίδι! Να πούμε για την μπουγάτσα; :mrgreen:

Επίσης θέλω όλη την αλευρόπιτα της Αναστασίας, ΤΩΡΑ!

WN6Op3.png

τελικά βγηκατε χτες απʼ οτι καταλαβα ε; ποιες ησασταν;

Εμεις αφησαμε απο το πρωι τη μικρη στους παππουδες και πηγαμε με τη μηχανή βολτα μοναστηρακι και πλακα, φαγαμε κατω, βολταραμε στα στενα της πλακας, χτυπησαμε κι ενα παγωτακι, γυρισαμε ξεραθηκαμε στον υπνο, και σηκωθηκαμε, αγορασαμε μια τουρτα και πηγαμε στους κουμπαρους μας, να περασουμε παρεα την επετειο μας. ωραία ητανε, χαλαρά χωρίς ωραρια παιδιού, τελεια.

και τωρα πρεπει να σηκωθω να παω να την παρω. πηρα μια αποφαση, θα προσπαθησω να της κοψω την πιπιλα στον υπνο (γιατί ολη τη μερα δεν την χρησιμοποιούμε αλλωστε) οποτε θα προσπαθησω να την μαθω χωρις

απο θεμα μπιμπερο τι κανετε κοριτσια; χρησιμοποιείτε ακομα, δίνετε με ποτηρι το γάλα;

Εμενα νερό πινει απο ποτηρι πια, αλλα το γαλα δεν γίνεται, σκεφτομαι μηπως δοκιμασω σεικερ με καλαμακι σιγα σιγα. Θα δω.

4Rnfp3.png

και μας ειπανε οι κουμπαροι μας να παμε χριστουγεννα σε ενα χωριό εξω απο τα τρικαλα για 3 με 4 μερες, και θελουμε πολυ, αλλα πρεπει να δουμε τα οικονομικά μας ρε γαμωτο γιατι πολυ εχουμε στριμωχτεί τελευταια με ολα αυτα που καναμε μαζεμενα. Μακαρι να βγει και να παμε.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Τα πολλά γέλια(χθες) βγήκαν ξινά(σήμερα)....πολύ ωραία περάσαμε χθες μακάρι να σας έβλεπα πιο συχνά τις λεπτομέρειες φωτό κτλ αύριο αν μπορέσω γιατί δεν είμαι καθόλου σε φάση σήμερα....

Πάλι στο Παίδων ήμασταν σήμερα...αυτή τη φορά χτυπήσαμε για τα καλά...η μικρή ενώ ήταν βόλτα με τον παππού κ πηγαίνοντας να κυνηγήσει ένα περιστέρι έπεσε κ χτύπησε το χέρι της...το ράγισε κάπου στον καρπό,βάλαμε νάρθηκα για 10 μέρες κ βλέπουμε...:(:(:( Πολύ κλάμα πόναγε κ πονάει δεν μπορούσε να βολευτεί να κοιμηθεί η καημένη κ προβλέπονται δύσκολες οι επόμενες μέρες....

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Βρε Αννούλα, περαστικά κοριτσακι μου κι απο δω. Ειναι λιγο ατυχη η μικρή σου, απο κατι χαζομαρίτσες, ολο χτυπαει το ζουζουνακι. Σιδερένια και υπομονή αυτες τις μερες

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...