Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Εγώ εμβρυολαμπ να κανονίσουμε χαχαχχα

Εμβρυολαμπ είμαι 

αχ δεν το καλαταβα νόμιζα γένεσις ήσουν. εγώ μπερδεύτηκα!αν κανονίσετε ραντεβού ψήνομαι και εγώ!έτσι να δίνουμε δύναμη η μια στην άλλη😉

2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε καμία σας, χθες περίμενα την ακατανομαστη, έχω τα σύνηθες πονακια όλα τα συμπτώματα ότι θα έρθει απλά έχω ένα χαζό πονοκεφαλοζαλαδα  περίεργο πρώτη φορά το παθαίνω, από το κέντρο με γράψαν ορμονολογικες να κάνω την Δευτέρα για να δουμε τι συμβαίνει... Έχει συμβεί σε καμία σας??

εγώ είμαι έτσι κοπέλα μου πριν αδιαθετήσω ζαλάδα και αναγούλες!οι ορμονολογικές μου που έκανα πριν 10 μέρες πάντως ήταν φυδιολογικες.Εγω έχω παρατηρήσει ότι σε κάποιους κύκλους μου είμαι καλά δεν έχω τίποτα πέρα από λίγο πόνο στη μέση και σε άλλους δε μπορώ να ηρεμήσω από ζαλάδα και αναγούλα.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Κατερίνα 8 ευρώ είναι για 2 παιδάκια-2 συνοδούς,2 τοστάκια,-2 χυμούς, 2 καφέδες η τιμή είναι σούπερ εγώ θα πάρω σίγουρα να πάω με την κουμπάρα μου αλλά περιμένω να δω μήπως κανονιστεί κ καμιά παρέα από δω για να πάρω κ άλλο κουπόνι....σίγουρα πιστωτική θέλει δεν ξέρω κ πολλές λεπτομέρειες η πρώτη μου αγορά από τέτοια σελίδα θα είναι! :tongue::tongue::tongue:

Θα κλεισω κι εγω με χρεωστικη:wink:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννα, Χριστινα, εγω εκλεισα για το Ακαντου.Χριστινα αν δεν εκλεισες, θα παμε με τη δικη μου κρατηση αφου ειναι για 2 παιδια.Μην κλεισεις κι εσυ:wink:
Κλείνω ένα κι εγώ ώστε όποια δεν το πρόλαβε να το χρησιμοποιήσει ρε! Καλή φάση, να κάνουμε το μπεμπέ συνάντηση που λέγαμε!!!

WN6Op3.png

Εγώ δεν πήρα ακόμα κουπόνι Χριστίνα το κρατάς για τη γοργόνα κ τη Ζωή το δικό σου να πάνε 3 γυναίκες κ ο πρίγκηψ(πωπω γλέντια)??? Γιατί εγώ θέλω 2 για πάρτη μου να πάω με την κουμπάρα(της χρωστάω έναν παιδοτοπο) κ μέχρι 2 κουπόνια δίνουν.

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!!

Σέρνομαι από κρεββάτι σε καναπέ και από καναπέ σε κρεββάτι!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Και όχι τίποτα άλλο, αλλά έχει και τέλειο καιρό για βόλτα!! :mrgreen:Η άμνιο δεν πόνεσε καθόλου μα καθόλου, αλλά τώρα φοβάμαι για τυχόν κίνδυνο μολύνσεως. Τα πρώτα αποτελέσματα θα τα ξέρω τη δευτέρα το απόγευμα. Α, και είναι πράγματι ΑΓΟΡΙ!!!!:roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Καλό Σ/Κ σε όλες!!!:D:D

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Γειά σας:D

Μόλις φάγαμε μια μερίδα ψάρι ψητό με πατάτες και καρότα και επιτέλους την έπεσε για ύπνο. Σήμερα ο πιτσιποπάκος είναι ξύπνιος από τις 8 ενώ πάντα ξυπνάει στις 11:cool:

Πόλα με το καλό ο 2ος γιός....και σταμάτα να γράφεις τέτοια χαζά πράγματα....τι απαισιοδοξία είναι αυτή?

Διαφημίσεις

Η άμνιο δεν πόνεσε καθόλου μα καθόλου, αλλά τώρα φοβάμαι για τυχόν κίνδυνο μολύνσεως. Τα πρώτα αποτελέσματα θα τα ξέρω τη δευτέρα το απόγευμα. Α, και είναι πράγματι ΑΓΟΡΙ!!!!:roll::roll::roll::roll::roll::roll:
Τέλεια, έχω τεράστια προίκα να δώσω στον φίλο μας :mrgreen:

Βέβαια έπεσα πάλι έξω αλλά δεν πειράζει, θα έχουμε και τον "μικρό" στην παρέα να σφαλιαρίζουμε και να το παίζουμε μεγάλοι :cool:

Μια χαρά θα είναι όλα ρε συ, λόγω ηλικίας στην έκανε την άμνιο και μόνο γι'αυτό.

Παίρνω 1 κουπόνι και λογικά μέχρι Δευτέρα πρωί πρέπει ακόμα να ισχύει η προσφορά, όποια προλάβει ας πάρει κι αυτή

WN6Op3.png

Γεια σασ!!

Για σουβλακια πηγατε?!

Πηγαμε κι εμεισ!! να! να! να! :Ρ

Βγήκαμε για καφεδάκι

αλλα είχε τόσο πολύ κόσμο...τα πάντα ήταν ΓΕΜΑΤΑ! σοκ!

Δυσκολευτήκαμε πααρα πολύ να βρούμε τραπέζι και για να μας σερβίρουν κανανε 10 ώρες!

Λάθος μέρα βγήκαμε!

Εγώ έφαγα μόνο 2 σουβλάκια και σαλάτα οταν πήγαινα να τσιμπίσω κάτι παραπάνω η φίλη μου

μου χτυπούσε το χέρι!!

χα! Χα! Ευτυχώς!!

Πήρα κι ένα ωραιο ζευγάρι μπυτζάμες απο το σπρίντερ...τελειες και τρεντυ!:tongue::tongue:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Σχόλιο του άντρα μου..καλα περνατε μανα και γιος!!

Ο καημένος είναι στη δουλειά

Ε! Τι να κάνουμε? Κάποιος πρέπει να περνάει καλά σε αυτη την οικογένεια!:?

Τον λυπάμαι πάρα πολύ αλλα τι να κανώ?:(:(

Με έπιασε πάλι μαγειρικός οίστρος;) έφτιαξα μια αλευρόπιτα ηπειρώτικη και ζύμη για πίτσα αφράτη...τώρα περιμένω να φουσκώσει, το βράδυ θα φάμε πίτσες:tongue:

Βατραχάκι τι δουλειά κάνει ο άντρας σου και δουλεύει συνέχεια? πάντως είναι πίκρα σαββατόβραδο και δουλειά:?

ΠιΤσιπομαμα ο αντρας μου δουλεύει σε ενα εργοστάσιο που παράγει βιοκαύσιμα

Ειναι και ηλεκτρολόγος αλλα καλλιεργεί και αρκετά στρέματα καπνα στο χωριό

Την παροιμία πολυτεχνιτης ερημοσπίτης την ξέρεις? Ε! Αυτό είναι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...