Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Εγώ εμβρυολαμπ να κανονίσουμε χαχαχχα

Εμβρυολαμπ είμαι 

αχ δεν το καλαταβα νόμιζα γένεσις ήσουν. εγώ μπερδεύτηκα!αν κανονίσετε ραντεβού ψήνομαι και εγώ!έτσι να δίνουμε δύναμη η μια στην άλλη😉

2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε καμία σας, χθες περίμενα την ακατανομαστη, έχω τα σύνηθες πονακια όλα τα συμπτώματα ότι θα έρθει απλά έχω ένα χαζό πονοκεφαλοζαλαδα  περίεργο πρώτη φορά το παθαίνω, από το κέντρο με γράψαν ορμονολογικες να κάνω την Δευτέρα για να δουμε τι συμβαίνει... Έχει συμβεί σε καμία σας??

εγώ είμαι έτσι κοπέλα μου πριν αδιαθετήσω ζαλάδα και αναγούλες!οι ορμονολογικές μου που έκανα πριν 10 μέρες πάντως ήταν φυδιολογικες.Εγω έχω παρατηρήσει ότι σε κάποιους κύκλους μου είμαι καλά δεν έχω τίποτα πέρα από λίγο πόνο στη μέση και σε άλλους δε μπορώ να ηρεμήσω από ζαλάδα και αναγούλα.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

weekend_butterfly_quick.gif

Καλημερα! Ο αντρας μου σηκωθηκε 5 φορες το βραδυ και πηγαινοεφερνε τα παιδια απο κρεβατι σε κρεβατι. Εγω ξυπνησα το πρωι και ειδα και τα δυο διπλα μου...δε θυμαμαι τιποτε αλλο...!:roll:

Πολυ ζεστη ρε παιδια και το βραδυ εχει απιστευτη υγρασια. Θα κυκλοφορησετε για μαμ το βραδυ? Και καλα καφες με συνοδια ενος σουβλακίου αντι για κουλουρακι? :mrgreen: Θα μας πειτε αυριο τι περιδρομιασατε!!!

Χθες αφησα τη Μαριαλενα στη μαμα μου και φαγαμε ολο το μεσημερι με τον Αντωνη για να φτιαξουμε ενα κουκλοσπιτο! Εγω το εφτιαξα δηλαδη, ο Αντωνης εδινε διαταγες...:rolleyes: Το απογευμα πηγαμε για καφε στη συνυφαδα μου, αυτος επαιξε με τα ξαδερφια του και εγω ηπια με ηρεμια εναν καφε χωρις να κυνηγαω τη μικρη μουσιτσα!;)

Ενα ζευγαρι φιλων που εχουν 2 αγορια μου εστειλαν 3 κουτες παιχνιδια... Να δω που θα τα βαλω. Νομιζω οτι υπαρχει και ενα μεγαλο φουσκωτο. Αυτο ειναι μια χαρα για να χοροπηδανε, αλλα μαλλον στο μπαλκονι θα μπει, γιατι δε χωραει μεσα. Απο χθες ο Αντωνης κυκλοφορει με 2 τεραστιες σαυρες και ενα φιδι και με επιασε η ψυχη μου μολις ξυπνησα και τα ειδα στο κρεβατι μου...:evil:

age.png age.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Κατερίνα ας μην κοιμηθεί παιδί μου τι κάθεσαι κ τη κουνάς????

Εμείς μόλις φάγαμε γάλα κ παίζει με την αγαπημένη της κούκλα την Εύα η οποία είναι μάυρη στο χρώμα:tongue::tongue::tongue:

Κ εγώ θέλω για τον παιδότοπο...;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Κοιμηθηκε τελικα.Ασ κοιμηθει κανα μισαωρο,δε με νοιαζε.Κανονικα την ταιζω στον υπνο της 7 και συχεχιζει μεχρι 8:30 οποτε ξανακοιμαται 2:30-3 το μεσημερι.Αλλα απο τις 7 ξυπνια (και κοιμηθηκε και πιο αργα χθες) θα νυσταζει στις 11 και τι θα την κανω???Παω να πιω κι εγω το γαλα μου και λιγο καφε..

Κ εγώ θέλω για τον παιδότοπο...;)

Επειδη κι εγω θελω, πηγα να κλεισω και μουζητουσε mail και κωδικο.Ξερεις αν θελει καρτα?Η απλα κλεινεις και πληρωνεις εκει?Παντως 7 ευρω εχουν οι παιδοτοποι γενικα.Δεν ειναι και σουπερ τιμη, τα τοστ και οι καφεδες ειναι τα εξτρα

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια τι κανετε?

εμενα σημερα ξυπνησε στις 8 πως το επαθε?

Εμεις εχουμε επετειο γαμου σημερα με τον αντρουλη μου. Πιο μετα θα παω την Ιλιανα στη μαμα μου και θα κατσουμε τα δυο μας. 6 χρόνια κλείνουμε

:( Μου πάτησες κάλο τώρα...

Εγώ δεν σχολίασα τη πρόταση της Γιώτας γιατί η κολήτή μου από το δημοτικό μέχρι πριν κάποια χρόνια ήθελε κ μπορεί κ ακόμα να θέλει τον άντρα μου:shock:...τα είχαμε πει κάποια στιγμή κ καλά ότι δεν υπάρχει πια θέμα αλλά δεν έχουμε πλέον πολλά πολλά.....κ η δεύτερη κολητή μου από το γυμνάσιο μέχρι σήμερα είναι η νονά της Ζωής κ φυσικά κάνουμε συχνά συζητήσεις που ότι σκέφτομστε απλά το λέμε κ μπορεί να μιλάμε για μέρες....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:(Στο τηλ όμως πιο συχνά...τα ξενύχτια κ τα πιώματα που κάναμε τα αναπολούμε:twisted:)

κοιτα κι εγω εχω κολλητες απο το σχολειο, που δεν μιλιομαστε, οχι απλα δεν εχουμε πολλα πολλα, ομως με τις παιδικές φιλες που κρατας ακομα καλή φιλία, μπορεις να βγαλεις τα εσώψυχά σου.

4Rnfp3.png

Καλημέρα μανουλες!!!!!!!!!

τι μου κανετε?:P:p:p:p:p:p

εμεις ξυπνησαμε στις 8.30

ηπιαμε γαλατακι

βαλαμε το κοτοπουλακι στο φουρνο να ψήνεται

και κατα τις 11.30 βγαίνουμε βολτιτσα!!!!!!!!!:cool::cool::cool:

δυστηχως ο άντρασ μου δουλευει και σημερα:evil::evil::evil:

ο Νικολας μου καθεται στο κρεββατακι του και παιζει!!!

περιμενω τον τεσταρω να δω αν θα πηδηξει ξανα!!:mrgreen::mrgreen:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

καλημερα κοριτσια τι κανετε?

εμενα σημερα ξυπνησε στις 8 πως το επαθε?

Εμεις εχουμε επετειο γαμου σημερα με τον αντρουλη μου. Πιο μετα θα παω την Ιλιανα στη μαμα μου και θα κατσουμε τα δυο μας. 6 χρόνια κλείνουμε

κοιτα κι εγω εχω κολλητες απο το σχολειο, που δεν μιλιομαστε, οχι απλα δεν εχουμε πολλα πολλα, ομως με τις παιδικές φιλες που κρατας ακομα καλή φιλία, μπορεις να βγαλεις τα εσώψυχά σου.

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ!!!!!!!!

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΣΑΣ!!!!!!!!:wink::wink::wink:

hello!!!!ναι εγω ειμαι τετοια ωρα, η παναγιωτα κοιμηθηκε πριν λιγο, ηθελε να την κοιμησω αγκαλια κι εγω δεν την επαιρνα.ε,στο τελος την πηρα για λιγο.Η μεση μου ειναι σκ...Σημερα μετα τη δουλεια, πηγα ζαρα, εδωσα 80 ευρω (δεν το λεω φυσικα στον κωστα θα με σκοτωσει) πηρα φορεματακι σαλοπετα,2 μπλουζακια, παντελονακι κοτλε και παλτουδακι της παναγιωτας...Κουκλα ειναι με το παλτο.Μετα βγηκαμε λιγο βεικου, πηρα και καλσον,καλτσακια κι ενα τελειο πουλοβερακι, της παναγιωτας φυσικα!Συνολο 100, Θε μου που να τα κρυψω?????

Καληνυχτα, να εχετε μια ηηηηηρεμη νυχτα!

Τέλεια τα ρουχάκια που έχει για κοριτσάκια στο ΖΑΡΑ!!!!!!!!

και για τα αγοράκια δεν παει πίσω

απλά δεν εχει τοση μεγάλη ποικιλία...:?:-?:?

κι εγώ προχθες του πήρα κάτι μπλουζάκια και φορμίτσες!!!

κουκλος είναι!!!!!!!:P:p:p:p:p

Διαφημίσεις

Έχε χάρη που έχουμε βάλει το γιο σου στο μάτι οπότε κάνουμε τα στραβά μάτια για σένα! :tongue::tongue::tongue:

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

:wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κατερίνα 8 ευρώ είναι για 2 παιδάκια-2 συνοδούς,2 τοστάκια,-2 χυμούς, 2 καφέδες η τιμή είναι σούπερ εγώ θα πάρω σίγουρα να πάω με την κουμπάρα μου αλλά περιμένω να δω μήπως κανονιστεί κ καμιά παρέα από δω για να πάρω κ άλλο κουπόνι....σίγουρα πιστωτική θέλει δεν ξέρω κ πολλές λεπτομέρειες η πρώτη μου αγορά από τέτοια σελίδα θα είναι! :tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Εχει ωραια κ οικονομικα πανω απ'ολα ρουχαλακια ο ζαρας, αλλα περιμενα να βρω πουλοβερακι που δεν ειχε για κοριτσακι και τελικα πηρα απο ενα μαγαζακι στη γειτονια μου ενα τελειο ροζακι...κουκλα θα ειναι!Καλα, οχι οτι χρειαζομαστε τα ρουχα...:mrgreen:

Αννα ειχες ρωτησει για καλσον.Εγω πηρα ενα ασπρο-ροζ με σχεδιακια χοντρο απο τη γειτονια μου 7,5 ευρω.Θες να σου παρω?Παντως εχει και στο carrefour τρια-τρια δεν ξερω τιμη, αλλα σιγουρα θα εναι φτηνα και ειναι πολυ καλα, με σχεδιο πλεξουδα.μου ειχαν φερει δωρο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...