Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Εμένα το βασικό σύμπτωμα που καταλαβαίνω ότι θα αδιαθετησω είναι η ζαλη.. ήταν δηλαδή, γιατί μετά τη γέννα μόνο από το αίμα καταλαβαίνω την περίοδο. Επίσης είχα πολύ χαζο πονοκέφαλο. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που είχα χαμηλό αιματοκρίτη και χαμηλή πίεση. 

Σίγουρα είναι αυτό απλά είναι η πρώτη φορά που το παθαίνω Κ αγχώθηκα, ήμουν δουλειά και κρατιόμουν να μην σωριαστω κάτω, μακάρι να έρθει ν ηρεμήσω 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Κας ευχαριστώ για την απάντηση...θα κάνω υπομονή :rolleyes: μάλλον!

Πολλές συναντήσεις βλέπω. Σήμερα το βράδυ θα ξέρω και για τις 2 τι θα κάνω και θα ενημερώσω! ;)

Πωλίνα ενημέρωσε μας ότι όλα είναι καλά?!?!

Καλό ΣΚ σε όλες, φιλιά!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κ σε είχα σε εκτίμηση ρε Δέσποινα....μα big brother????:tongue::tongue::tongue: Εγώ τηλεόραση ειδικά φέτος πολυυυυ σπάνια...κανα dvd βλέπουμε όταν κοιμάται οι μικρή....:wink:

Ναι!

Μου αρέσουν τα ριάλιτι!

Δεν ειμαι της ποιότητας εγώ...

Θα με εχεις σε εκτιμηση ξανα τώρα? :cool::wink::mrgreen::?

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Αυτο ειναι για τους μυκητες σιγουρα??Εγω το επαιρνα για κολικους του εντερου!!!

Σιγουρα για τους μυκητες!

Γιατί θα ντρεπόμουν να το πω; Η Σμυρνιά που κολλάει ρε; :confused:

Στο οτι ειστε "διαολου καλτσα"!!!:tongue:

age.png age.png

Τι κάνετε κορίτσια?Σήμερα πήγαμε στο avenue και πήραμε κάτι δώρα για αύριο σε κάτι φιλούς που γιορτάζουν και μας έχουν τραπέζι.Ευτυχώς είναι στο σπίτι και θα είναι εκεί και ο κουμπάρος μας με τα κορίτσια του οπότε ελπίζω να καθήσει η μικρή λίγο ύσηχα αφού θα έχει παρέα και θα ασχολούνται μαζί της.Ψώνισα και της κούκλας μου απο τα benetton 1 φορμίτσα και ενα σετάκι μπλούζα-κολάν και της πήρα και απο τα hm κάτι γαντάκια και σκουφάκι γιατί το πρωί που τη βγάζω για το σχολικό τα χεράκια της είναι παγωμένα και της φοράω γάντια μέχρι να έρθει να την πάρει.Πήρα κι'εγώ κάτι μποτούλες απο την elite,το μόνο δηλαδή γιατί θέλω τόσα πολλά αλλά που λεφτά.Θέλω ρούχα,θέλω παπούτσια..Δεν μου κάθεται και καμιά δουλειά να πάρει.

SI5Yp3.png

καλησπερα!!!!!!!!!!!!!!!

που καιροσ πλεον για να μπαινω...χαμοσ γινεται..απο το πρωι κλαιει και οδυρεται η μικρουλα!!!!!!!!!!!:(:(:(:(

αχ βρε κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καρμπον η συμπεριφορα τησ αγγελικησ στην ηλικια αυτη!!!!!!!!!!ετσι και η αγγελικη..μαλιστα κι εκεινη 3-4 μηνων μου εκοψε τον θηλασμο γιατι την πλησιαζα στο στηθοσ και τσιριζε..(ε δεν το θελει ελεγα...)το ιδιο ομωσ εγινε αργοτερα και με το μπιμπερο!!!!τα ειχα πει τοτε του παιδοντοκτορ και ελεγε <ε ,βαρεθηκε το γαλα μωρε.....>

που να το φανταζομουν οτι και η αγγελικη ειχε ΓΟΠ...!!!!!!!!!!!!!!!

η αγγελικη κοιμηθηκε μετα τουσ 5-6 μηνεσ...και κατα πωσ φαινεται μια απο τα ιδια προβλεπω κι εδω!!!!

οσον αφορα που σασ ρωτησα χτεσ....κανατε τιποτε αλλο πρακτικο οσον αφορα την αντιμετωπιση????περα απο το να σηκωσω το κρεβατακι?(το κρεβατακι το σηκωνω για να μην βγει γουλια κ πνιγει ή ανακουφιζει τον πονο???)

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Στο οτι ειστε "διαολου καλτσα"!!!:tongue:
Εγώ; Εγώ; Εγώ; Είμαι τέτοια εγώ; :cool:
οσον αφορα που σασ ρωτησα χτεσ....κανατε τιποτε αλλο πρακτικο οσον αφορα την αντιμετωπιση????περα απο το να σηκωσω το κρεβατακι?(το κρεβατακι το σηκωνω για να μην βγει γουλια κ πνιγει ή ανακουφιζει τον πονο???)
Για να μην είναι τελείως οριζόντια και έρχονται υγρά πάνω. Αυτό σημαίνει ότι και αποφεύγεις να πνιγεί αν ρουκετιάσει, και ότι τα υγρά δεν της καίνε τον λαιμό για να υποφέρει. Το πιο εύκολο είναι να βάλεις βιβλία ή κάνα τούβλο στα πόδια της κούνιας (στην πάνω μεριά μόνο). Αλλιώς μπορείς να ανασηκώσεις λίγο το στρώμα, βάζοντας από κάτω κάνα μαξιλάρι (πάντα για την πλευρά του κεφαλιού λέμε). Οσο για το τάισμα, εμείς ξέρεις, μπιμπερό του δίναμε. Τον κρατάγαμε με το ένα χέρι αλλά όχι τελείως ξαπλωτό (πιο καθιστό) και με το άλλο μπιμπερό και κόβαμε βόλτες πέρα δώθε, για να ξεχνιέται λίγο και να τρώει. Γενικώς μην την βάζεις ποτέ τελείως οριζόντια, είναι το μοναδικό με το οποίο μπορείς να βοηθήσεις προς το παρόν

WN6Op3.png

Γειά σας...γειά σας:-D

Να κάνω μια άσχετη ερώτηση: έναν ιό, πχ γρίππη, την κολλάει ένας σε έναν άλλον αν έχουν ίδια ομάδα αίματος ή μαμακία είναι αυτό; Έχει φάει κόλλημα ο σύζυξ ότι κάπου το διάβασε

Η ίωση κολλάει πολύ εύκολα σε ανθρώπους που έχουν τα ίδια αντισώματα πχ μεταξύ αδελφών ή γονιού-παιδί. Όταν ο αδελφός μου είναι άρρωστος (πράγμα που συμβαίνει πολύ συχνά) τον έχω σε καραντίνα:tongue: Οι ξένοι δεν μας κολλάνε με πολύ ευκολία:tongue: πχ οι σύζυγοι:tongue:

τελικά είμαι πολύ τεμπέλα!

με τον άντρα μου μαλώνουμε όλο για βλακείες που αφορούν το καινούργιο σπίτι. προχθές έκανε ολόκληρη φασαρία μπροστά στον υπάλληλο με τις κουρτίνες γιατί ήθελε να βάλουμε δυο ρεντό κι όχι ένα για να υπάρχει λέει συμμετρία στον χώρο! χθες με πήρε τηλέφωνο από την δουλειά του για να μου πει οτι δεν θέλει χαλάκια στα μπάνια!οτι κοτσάνα του λέει η μάμα του μου την μεταφέρει και επιμένει κιόλας.η μαμά του, μάλλον επειδή είναι πιο τεμπέλα από μένα, δεν στρώνει πολλά χαλιά, δεν έχει καθόλου διακοσμητικά και δεν χρησιμοποιεί πετσέτες στην κουζίνα για να μην λερώνει πολλά κι έχει να καθαρίζει. άντε να εξηγήσω εγώ τώρα οτι δεν είναι έτσι τα πράγματα. και είναι και ισχυρογνώμων ο δικός μου!λες και θα τα καθαρίζει αυτός ή είναι η νοικοκυρά του σπιτιού.έχω το ζόρι μου με τις ασθένειες, έχω κι αυτές τις χαζομάρες...

Καλέ Νατάσσα τι κουβαλάς τον άντρα σου μαζί σε τέτοιες αγορές? Εγώ του ξεκαθάρισα ότι αυτά είναι γυναικεία θέματα και μόνο οι αδελφές ασχολούνται με τις κουρτίνες και το χρώμα τους:tongue:....οπότε δεν τόλμησε να έρθει μαζί μου. Ευτυχώς γιατί αν έβλεπε πόσο πλήρωσα τα κουρτινόξυλα (χειροποίητα από μασίφ μπρούντζο) και τις μεταξωτές κουρτίνες ακόμα θα με κυνήγαγε:tongue:

Καλά αν συνεχίσετε με αυτό τον ρυθμό τις συναντήσεις για μάσα σας βλέπω να γίνεστε.....φάλαινες Ιουνίου-Ιουλίου 2009......

Από την ζήλια μου το γράφω..........:oops:

.....και κανονίστε από το βάρος να σέρνεται πάλι η σελίδα.....

θανατηφόρα ατάκα Αννούλας...ακόμα την θυμάμαι:mrgreen:

χελλοοοοο, τι χαμπαρια

βρεθηκαμε οπως σας ειπα οι συμμαθητριες το πρωι (συμμαθητριες κολλητες στο σχολειο, οχι απλα συμμαθητριες) με τα μωρα μας, η μια το ειχε στην κοιλια και περασαμε πολυ ωραια. οσα λες με τις παιδικες σου φιλες, δεν λες με καμια φιλη που γνωριζεις σε μεγαλη ηλικια. Ετσι νομιζω

4Rnfp3.png

hello!!!!ναι εγω ειμαι τετοια ωρα, η παναγιωτα κοιμηθηκε πριν λιγο, ηθελε να την κοιμησω αγκαλια κι εγω δεν την επαιρνα.ε,στο τελος την πηρα για λιγο.Η μεση μου ειναι σκ...Σημερα μετα τη δουλεια, πηγα ζαρα, εδωσα 80 ευρω (δεν το λεω φυσικα στον κωστα θα με σκοτωσει) πηρα φορεματακι σαλοπετα,2 μπλουζακια, παντελονακι κοτλε και παλτουδακι της παναγιωτας...Κουκλα ειναι με το παλτο.Μετα βγηκαμε λιγο βεικου, πηρα και καλσον,καλτσακια κι ενα τελειο πουλοβερακι, της παναγιωτας φυσικα!Συνολο 100, Θε μου που να τα κρυψω?????

Καληνυχτα, να εχετε μια ηηηηηρεμη νυχτα!

Διαφημίσεις

Ναι!

Μου αρέσουν τα ριάλιτι!

Δεν ειμαι της ποιότητας εγώ...

Θα με εχεις σε εκτιμηση ξανα τώρα? :cool::wink::mrgreen::?

Έχε χάρη που έχουμε βάλει το γιο σου στο μάτι οπότε κάνουμε τα στραβά μάτια για σένα! :tongue::tongue::tongue:

Καλά αν συνεχίσετε με αυτό τον ρυθμό τις συναντήσεις για μάσα σας βλέπω να γίνεστε.....φάλαινες Ιουνίου-Ιουλίου 2009......

Ε προλαβαίνεις να το αποφασίσεις κ να έρθεις μπας κ σταματήσεις να μας γλωσσοτρώς! :tongue::tongue::tongue:

Την είχα πει εγώ αυτή την ατάκα???Κάτι θυμάμαι αμυδρά....:roll::roll::roll:

Έχουμε ελαφρύνει τώρα λίγο ρε μπορούμε να φάμε κ κανένα σουβλάκι...αλλά εγώ είπαμε είμαι του γλυκού να κανονίσετε κ μια συνάντηση σε αυτά τα ζαχαροπλαστεία που γυρνάτε μερικές μερικές!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Aχαχαχαχα δεν την θυμόμουν την ατάκα αλλά γουστάρω φαλαινοθηρικό το πάρεντς! Αφιερωμένο: Δεν ξαναβόσκω άλλες βοβάλεεεεες δεν θέλω μήτε να τις δωωωωωωω :mrgreen:
οσα λες με τις παιδικες σου φιλες, δεν λες με καμια φιλη που γνωριζεις σε μεγαλη ηλικια. Ετσι νομιζω
:( Μου πάτησες κάλο τώρα...

WN6Op3.png

Εγώ δεν σχολίασα τη πρόταση της Γιώτας γιατί η κολήτή μου από το δημοτικό μέχρι πριν κάποια χρόνια ήθελε κ μπορεί κ ακόμα να θέλει τον άντρα μου:shock:...τα είχαμε πει κάποια στιγμή κ καλά ότι δεν υπάρχει πια θέμα αλλά δεν έχουμε πλέον πολλά πολλά.....κ η δεύτερη κολητή μου από το γυμνάσιο μέχρι σήμερα είναι η νονά της Ζωής κ φυσικά κάνουμε συχνά συζητήσεις που ότι σκέφτομστε απλά το λέμε κ μπορεί να μιλάμε για μέρες....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:(Στο τηλ όμως πιο συχνά...τα ξενύχτια κ τα πιώματα που κάναμε τα αναπολούμε:twisted:)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα!Καλα ρε δεν κοιμαστε?τι κανετε 1 τη νυχτα στο ιντερνετ?εγω 1 κοιμηθηκα (σφουγγαριζα και το μπανιο, μου το κατουρησε η μικρη:confused:) ξυπνησε στις 7 σημερα, εχει πιει γαλα,εχει κανει κακα, προσπαθω να την ξανακοιμησω, τιποτα γμτ...τωρα την αφησα στο κρεβατι της και ειναι ορθια και φωναζει:(

Χριστινα, εγω ειμαι μεσα για akadoo!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...