Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Εμένα το βασικό σύμπτωμα που καταλαβαίνω ότι θα αδιαθετησω είναι η ζαλη.. ήταν δηλαδή, γιατί μετά τη γέννα μόνο από το αίμα καταλαβαίνω την περίοδο. Επίσης είχα πολύ χαζο πονοκέφαλο. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που είχα χαμηλό αιματοκρίτη και χαμηλή πίεση. 

Σίγουρα είναι αυτό απλά είναι η πρώτη φορά που το παθαίνω Κ αγχώθηκα, ήμουν δουλειά και κρατιόμουν να μην σωριαστω κάτω, μακάρι να έρθει ν ηρεμήσω 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα

Εχθές βγήκαμε βολτούλα και πήγαμε και στις κούνιες. Λοιπόν εντόπισα μια συμπεριφορά στην Αλεξάνδρα που δεν μου άρεσε καθόλου. Έκανε κούνια και όταν ερχόταν κάποιο παιδάκι δίπλα να κάνει κι αυτό, στην αρχή χαιρόταν και γελούσε και μετά γκρίνιαζε και χτυπιόταν! 'Οταν το παιδάκι έφευγε ήθελε να πάει να κάτσει εκείνη στην κούνια που καθόταν το παιδάκι! Τι είναι αυτό πάλι?:confused: Πωω μιλάμε μου κακοφάνηκε πολύ αυτή η συμπεριφορά της και όσο μεγαλώνει θα βγάζει διάφορα που δεν μου αρέσουν σίγουρα, αλλά κάπως πρέπει να την περιορίσω.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Μαρια ειναι πολυ συνηθισμενη συμπεριφορα αυτη σε αυτην την ηλικια.

Μην αγχωνεσαι, να της εξηγεις ηρεμα οτι οι κουνιες ειναι για ολα τα παιδακια και κανουνε με τη σειρα.

Περιπου 2,5 με 3 μπορουν να παιξουν και να "ανεχτουν" αλλα παιδακια:tongue:

Λοιπον κοπελες, επειδη παρα πολλες μου λετε να επαναλαβουμε την ακρως επιτυχημενη συναντηση που ειχαμε κανει στο αλταμιρα, ανοιξα εκδηλωση στη σελιδα μας και περιμενουμε συμμετοχες.

Για να μην υπαρχουν αποριες γιατι επελεξα αυτο το μερος, εξηγω:

1ον ειχαμε παει και αρεσε σε ολες που ειχαν ερθει και το ξαναζητανε.

2ον εχει 4 διαφορετικες κουζινες (αραβικη-ινδικη-μεξικανικη-ασιατικη) οι οποιες συνδυαζονται και μεταξυ τους, ωστε ολες να μπορουν να βρουνε κατι να φανε.

3ον το σαββατο το μεσημερι εχει ατομικα μενου, οπου με 20 περ ευρω τρως σαλατα-ορεκτικο-κυριως- γλυκο ποτηρι κρασι, οποτε δεν μπερδευομαστε με το λογαριασμο και ειναι και λογικη τιμη για ολες.

4ον με την καρτα μελους που εχω υποτιθεται οτι θα εχουμε και εξτρα εκπτωση.

5ον ειναι κεντρο, οποτε αντικειμενικο για ολες.

Δηλωστε λοιπον συμμετοχη να γινει παλι χαμος!!!:tongue:

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Τελικά για σουβλακια θα πατε? Ή σε εστιατοριο?!:(

Πείτε μας κι εμας να ξέρουμε τι να ζηλέψουμε...;)

Καλησπέρα μανούλες!!

Ενα ειναι σιγουρο!Οτι θα φαμε!Οποτε ζηλεψε!!!:mrgreen:

Λοιπόν κοριτσια τι μου κανετε?

Εγω σημερα είχα βαφή μαλλιών και πιστολάκι έτοιμη για το ΣΚ!Αν και δεν νομίζω να κανουμε κατι γιατι ίσως ο άντρας μου να δουλευει :(:(:mad:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια!!! Βλέπω κ άλλη συνάντηση για φαί....εγώ δεν παίζει γιατί μάλλον ψήθηκε η μάνα μου για αύριο οπότε να αποφασίζουμε τι θα γίνει ;)... κ επίσης είμαι τόσο δύσκολη στο φαγητο που δεν πάω σε μέρη με διεθνή κουζίνα και προτιμώ τη σουβλακοκατάσταση! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Η μικρή κοιμήθηκε κ εγώ πρέπει να καθαρίσω το σπίτι για να είμαι ξέγνοιαστη αύριο! :tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Γειά σου Αννούλα!

Καλές δουλίτσες!

Εγώ τις έκανα εχθες οπότε μολις ξυπνήσει ο πιτσιρίκος γαμπρούλης σου το καρότσι μας κ βολτίτσα!!

Στην πλατεία για αυτοκινητακι! ββ...β...ντι!ντι!:P:p

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

O συζυξ εχει φαει κολλημα ή εσυ?:tongue: Αχ εισαι και Σμυρνια...!!!:tongue::mrgreen::twisted::lol:
Γιατί θα ντρεπόμουν να το πω; Η Σμυρνιά που κολλάει ρε; :confused:
τί θα μαγειρέψετε σήμερα? πείτε καμιά ιδέα. ο μικρός μου πάλι δεν πίνει το βραδυνο γαλατάκι, όποια μάρκα κι αν δοκίμασα.δεν έβαλε και κανέναν πόντο αυτό το μήνα. δεν μας τα λέει καλά!
Χοτ ντογκ και τηγανητές πατάτες χομ μέιντ, βαριέμαι να βάλω κατσαρόλα. Επίσης κι εμένα έκοψε 2 μέρες τώρα το βραδυνό γάλα...

Πονάω κι έχω τρομερή σπαρίλα σήμερα... καλό σουκου!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...