Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, kate82 είπε:

Όχι δεν θα χτυπήσεις τίποτα, να λες πάλι καλά που το έψαξες ώστε όταν προχωρήσεις για εμβρυομεταφορα να είναι ο οργανισμός σου σούπερ 

Ε το παθαίνουμε όλες όταν παίρνουμε απόφαση μέσα μας να κάνουμε κάτι άλλο από αυτά που μας λέει ο πρώτος μας εξωσωματικός. Είναι ψυχοφθόρο πολύ αυτό που περνάμε. Αποφασίσαμε να πάμε με έναν γιατρό μετά από πολύ ψάξιμο και εσωτερική τρικυμία να πω. Οταν πρέπει πάλι να σηκωθείς να πεις κάτι δεν πάει καλά, ε όσο ναναι ξεκινάς και έχεις νεύρα με τον εαυτό σου γιατί δυστυχώς σε όλους τους τομείς πρέπει να είμαστε σε επαγρύπνηση, ποτέ μόνο παθητικοί. 

• Δύναμη! 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

καλησπερα μανουλες!!!

εμεις ειχαμε ενα γεματο σ/κ ... με στολισμους (δεντρο-σπιτι κλπ κλπ), ψωνια... και πανω που ετοιμαζομουν χθες να φτιαξω διαφορα χριστουγεννιατικα μπισκοτακια (γερμανικα)... αρρωστησε ο μπεμπουλης!! :-(

συναχι, καταροη, βηχα... συνεχιζει και σημερα και εχει κανει και ενα 37,4 :-(

Α ΝΑΙ!!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΔΟΝΤΑΚΙ!!!!!!!! :D:D:D

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα μανουλες!!!

εμεις ειχαμε ενα γεματο σ/κ ... με στολισμους (δεντρο-σπιτι κλπ κλπ), ψωνια... και πανω που ετοιμαζομουν χθες να φτιαξω διαφορα χριστουγεννιατικα μπισκοτακια (γερμανικα)... αρρωστησε ο μπεμπουλης!! :-(

Α ΝΑΙ!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΛΙΖΑΚΙ!:D

1v0n7ypa5y9lur77.png

Καλά σουβλάκια Λίζα :D

Εμείς φάγαμε τα πρώτα μας λαχανικά σήμερα. Στην αρχή στραβομουτσούνιασε τρελλά, μετά με λόγια και παιχνίδια το έφαγε τελικώς. Ελπίζω να πάει έτσι και τις επόμενες μέρες! Ας ελπίσουμε να κοιμάται και καλύτερα τώρα :rolleyes:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

παντως κοριτσια, μεχρι να σκασει το δοντακι... και ειδικοτερα τις 3 τελευταιες μερες, ηταν μεσα στη γκρινια (ακομα και το βραδυ) και το χερι του κοντευε να το φαει λεμε!!!!

αν κανει ετσι και στα επομενα.... ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ!!! :o

Χριστινα, απο αυριο μεθαυριο θα δεις που θα αρχισει να του αρεσει πολυ!

Του βαζεις και λιγο λεμονι μεσα ?

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χριστινα, απο αυριο μεθαυριο θα δεις που θα αρχισει να του αρεσει πολυ! Του βαζεις και λιγο λεμονι μεσα ?
Ναι, αφού τα χτύπησα στο μούλτι έβαλα λίγο λάδι και λεμονάκι. Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου χαχαχα! Λες να του αρέσει περισσότερο αύριο; Η αλήθεια είναι πως δεν ζορίστηκα να του τη δώσω, την έτρωγε μετά τα πρώτα ξινίσματα σχετικά εύκολα. Απορώ όταν θα μπει το κρέας πως θα γίνεται πουρές, αφού έχει ίνες, ειδικά το μοσχάρι που είναι πιο σκληρό, ακόμα και το ποντίκι :rolleyes:

WN6Op3.png

καλησπερα μανουλες!!!

Α ΝΑΙ!!!!

Μπράβο το δοντάκι σας!!!! Σιδερένιο!!! Λες και η γοργονίτσα 2 μέρες τώρα που τρώει τα πάντα και γκρινιάζει συνέχεια να είναι από αυτό???? Λίζα όταν λες Γερμανικά μπισκοτάκια πες μου οτι εννοείς εκείνα που είναι μαλακα και αν ναι στείλε μου και τη συνταγή, την ψάχνω χρόνια... Τα έφτιαχνε κάθε χρόνο η Γερμανίδα που μου έκανε γερμανικά και τα έχω στο μυαλό μου συνδυασμένα με τα Χριστούγεννα!!!!!! :P:p:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

tara το πηρες το μνμ?

Nαι!

καλησπερα μανουλες!!!

Α ΝΑΙ!!!!

Περαστικα σας Λιζάκι, ο Αντωνης ειναι ετσι, εγω έχω μονο το συνάχι...

Η Μαριαλενα παντως δεν ειχε ιδιαιτερη γκρινια που εβγαλε 2 δοντια, ουτε και ο Αντωνης ειχε. Ουτε κλαμα, ουτε τιποτα. Με το καλο και τα υπολοιπα δοντακια, οσο γινεται πιο ανωδυνα! Για γραψε μας καμια γερμανικη συνταγη, σημερα αγορασα και φορμακια για μπισκοτάκια!

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...