Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Εμένα το βασικό σύμπτωμα που καταλαβαίνω ότι θα αδιαθετησω είναι η ζαλη.. ήταν δηλαδή, γιατί μετά τη γέννα μόνο από το αίμα καταλαβαίνω την περίοδο. Επίσης είχα πολύ χαζο πονοκέφαλο. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που είχα χαμηλό αιματοκρίτη και χαμηλή πίεση. 

Σίγουρα είναι αυτό απλά είναι η πρώτη φορά που το παθαίνω Κ αγχώθηκα, ήμουν δουλειά και κρατιόμουν να μην σωριαστω κάτω, μακάρι να έρθει ν ηρεμήσω 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Να κάνω μια άσχετη ερώτηση: έναν ιό, πχ γρίππη, την κολλάει ένας σε έναν άλλον αν έχουν ίδια ομάδα αίματος ή μαμακία είναι αυτό; Έχει φάει κόλλημα ο σύζυξ ότι κάπου το διάβασε

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια!!

Μόλις κοίμησα τη μικρή ελπίζω να μην έρθει κ απόψε στο κρεβάτι μας αργότερα γιατί βλέπω να μετακομίζω καναπέ γωνία!:P:p

Πήγαμε για ψώνια στο factory κ για παπούτσια....τις πήρα 2 σετάκια φορμούλες λίγο πιο καλές για χαλαρές βολτούλες κ 2 ζευγάρια παπουτσάκια...ένα μαύρο λουστρίνι κροκοντιλίνο από το πρατήριο που είναι κοντά μας κ ένα επίσης μαύρο πούμα που το φόραγα κ εγώ αλλά δεν είχε στο νούμερό μου! :tongue::tongue::tongue::tongue: Ρε κορίτσια έψαχνα καλσόν κ είχαν όλα 10+ ευρώ....έλεος δηλαδή(εντωμεταξύ μας κάνανε δώρο από την αλουετ που ήμαστε καλοί πελάτες:tongue: ένα χρυσό που είναι λέει πράντα κ το είχανε 100 ευρώ πρόπερσι:shock::shock::shock::shock:)...πέρυσι είχα πάρει από τα τζάμπο κ μάλλον εκεί με βλέπω κ φέτος γιατί θέλω 3-4 να χουμε να αλλάζουμε γιατί εμείς φοράμε κ συχνά φουστίτσες ως σέξυ κοριτσάκια!:shock::P:p:p

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Να κάνω μια άσχετη ερώτηση: έναν ιό, πχ γρίππη, την κολλάει ένας σε έναν άλλον αν έχουν ίδια ομάδα αίματος ή μαμακία είναι αυτό; Έχει φάει κόλλημα ο σύζυξ ότι κάπου το διάβασε

Εμ δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό γιατί αν ήταν έτσι θα λέγανε στις ειδήσεις κυκλοφορεί ίωση για τους 0+ παρακαλούνται να προσέχουν!:P:p:p:p

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Χριστίνα κι'εγώ νομίζω πως δεν κολλάει ο ιός απο την ομάδα αίματος.

Τελικά εμένα όλα στραβά θα μου πηγαίνουν.Προχθές μου έκοψε η wind το νούμερο μου γιατί είχαμε ζητήσει φορητότητα στην cosmote και επειδή τα καινούργια συμβόλαια τα κάναμε απο τη δουλειά του άντρα μου αυτή που τα ανέλαβε δεν μας είχε στείλει τις καινούργιες κάρτες sim και τώρα τρέχουμε να δούμε τι θα γίνει.Είπε σήμερα οτι θα μας στείλει τις κάρτες.Εντωμεταξύ χτες περίμενα τηλέφωνο υποτίθεται και απο τη δουλειά αλλά δεν με πήρε.Δηλαδή και να με έπαιρνε που να με βρεί?Αφού δεν είχα τηλέφωνο.Του είχα αφήσει όμως και το σταθερό και εχθές επίτηδες δεν βγήκα για να δώ μήπως με έπαιρνε.Τίποτα τελικά.Τώρα πάλι απο την αρχή για να βρώ δουλειά.Οσο για την μικρή μου έστειλαν εχθές απο τον παιδικό χαρτί οτι δεν τρώει καλά αυτή τη βδομάδα και οτι εχθές είχε φάει μόνο μια μπανάνα απο το πρωί.Το βλέπω κιέγώ γιατί το μεσημέρι που έρχεται ξεσκίζεται στο φαγητό.Προχθές της είχα φτιάξει λαχανικά με μοσχάρι που τρελένεται,είναι το μόνο τα λαχανικά που δεν θα πει ποτέ όχι.Εχθές είχα σκοπό να της φτιάξω΄λίγο τραχανά αλλά βλέποντας το χαρτι ο άντρα μου είπε να της κάνουμε κάτι για να φάει σίγουρα και ήθελε να της ξαναφτιάξω λαχανικά.Οπότε πάλι το ίδιο έφαγε χθες ζωρίς κρέας όμως αλλά επειδή ήατν και απο το κολυμβητήριο μετά έφαγε πολύ καλά.Στο καπάκι της είχα φτιάξει και το πρωί ρυζόγαλο,έφαγε και ενα μπόλ και μετά και μια φέτα ψωμί του τόστ.Δεν καταλαβαίνω όμως γιατλί δεν τρώει στο σχολείο.

SI5Yp3.png

good_morning_coffee_sun.gif

O συζυξ εχει φαει κολλημα ή εσυ?:tongue: Αχ εισαι και Σμυρνια...!!!:tongue::mrgreen::twisted::lol:

age.png age.png

καλημέρα κορίτσια. τί κάνετε? ο μικρούλης μου χθες κοιμήθηκε αργά, οπότε κοιμάται και η μαμά σερφάρει!

από την ουρολοίμωξη πάω στην μυκητίαση και τούμπαλι. η αντιβίωση μου προκάλεσε μύκητες και είμαι σε κακό χάλι. μια το ένα μια το άλλο, έχω αγανακτήσει. μα επιτέλους δεν υπάρχει τρόπος να απαλλαγώ μια και καλή από αυτά?ουφ.

το σπίτι το καθάρισα προχθές κι έμειναν τα μπαλκόνια και φυσικά το σίδερο. πωωωςςςς βαριέεεμαι...τελικά είμαι πολύ τεμπέλα!

με τον άντρα μου μαλώνουμε όλο για βλακείες που αφορούν το καινούργιο σπίτι. προχθές έκανε ολόκληρη φασαρία μπροστά στον υπάλληλο με τις κουρτίνες γιατί ήθελε να βάλουμε δυο ρεντό κι όχι ένα για να υπάρχει λέει συμμετρία στον χώρο! χθες με πήρε τηλέφωνο από την δουλειά του για να μου πει οτι δεν θέλει χαλάκια στα μπάνια!οτι κοτσάνα του λέει η μάμα του μου την μεταφέρει και επιμένει κιόλας.η μαμά του, μάλλον επειδή είναι πιο τεμπέλα από μένα, δεν στρώνει πολλά χαλιά, δεν έχει καθόλου διακοσμητικά και δεν χρησιμοποιεί πετσέτες στην κουζίνα για να μην λερώνει πολλά κι έχει να καθαρίζει. άντε να εξηγήσω εγώ τώρα οτι δεν είναι έτσι τα πράγματα. και είναι και ισχυρογνώμων ο δικός μου!λες και θα τα καθαρίζει αυτός ή είναι η νοικοκυρά του σπιτιού.έχω το ζόρι μου με τις ασθένειες, έχω κι αυτές τις χαζομάρες...

τί θα μαγειρέψετε σήμερα? πείτε καμιά ιδέα. ο μικρός μου πάλι δεν πίνει το βραδυνο γαλατάκι, όποια μάρκα κι αν δοκίμασα.δεν έβαλε και κανέναν πόντο αυτό το μήνα. δεν μας τα λέει καλά!

HZBPp3.png

Καλημερα κοριτσια, σπιτι σημερα, κρατησα και τη μικρη γιατι θα βρεθουμε συμμαθητριες απο το σχολειο κατα τις 11 μαζι με τα μωρακια μας.

Πω ρε φίλε, θα τα κάνω τελικά! Η έντονη αποστροφή του προς το μπιμπερό και τα κλάμματα ενώ πείναγε. Διάβασα και συμπτώματα στο ιντερνέτι, ήταν κι αυτό μέσα. Τα είπα του ντοκτόρεως και μου είπε να κάνω υπέρηχο. Οβερ! Να τα κάνω; Ή το έχουμε;

Να τα κάνεις γιατί κατι δεν καταλαβαινω ακομα!!!! χαχαχα σε πειραζω, απλα δεν τα συγκρατησα μωρε ολα γιατι διαβασα γυρω στις 4-5 σελιδες, που να θυμαμαι τι λετε η καθε μια. Δεν ειμαι χαζή μη νομιζεις.

4Rnfp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Η μικρή πάλι ξύπνησε χθες κατά τις 1 αλλά ήταν ξύπνιος ο πατέρας της την έφερε στο κρεβάτι για κανένα μισάωρο κ την ξαναπήγε στη θέση της...το πρωί σηκώθηκα κ την έψαχνα στο κρεβάτι μας μην την έχω σκεπάσει με κανα πάπλωμα! :P:p

Πολίνα καλή δύναμη σήμερα με την άμνιο....όλα καλά θα είναι! :)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!Πολυ χαλαρη μερα σημερα, εχει φυγει πολυς κοσμος!

Χθες βγηκαμε με τη μικρη και τη μητερα μου (καλα που την κρατησα σπιτι το βραδυ γιατι ξυπνησε λεει κλαιγοντας η μικρη 2-3 φορες κι εγω δεν ακουσα τιποτα:roll:)Η Παναγιωτα περπατησε ολη τη Βεικου 2 φορες, κρατουσε και μια σακουλα σαν τσαντα και την εδειχνε:-Dτι γυναικες ειμαστε!!!Επισης, τιμησαμε δεοντως ξανα Max Perry και πιτσα Zio Peppe που ειχαν εγκαινια (αυτες τις μερες το εχω παρακανει μαλλον)

Πολα ευχομαι να πανε ολα καλα σημερα!!!

Εγω κοριτσια καταλαβα την παλλινδρομηση ως εξης:4ο μηνα με το που την εβαζα στο στηθος αρχισε να διπλωνεται το παιδι σαν να ποναει η κοιλια του με το που εμπαινε το γαλα στο στομα...Χτυπιοταν στο στηθος στην ουσια.Μετα ρεψιματα συνεχεια, καμια γουλια και βαρος για 2 μηνες μονο 400 γραμμαρια..Καναμε υπερηχο αφου τη θηλασα στο ιατρειο και το βρηκαμε.Καλα, με το μπιμπερο οταν εκοψα το θηλασμο ειδα κι επαθα..Κλαμα κακο,σα να πνιγοταν με ολα.Αλλαξα 10 μπιμπερο χωρις υπερβολη και μετα πηρα τα Dr.Browns.

καλημέρα κορίτσια. τί κάνετε? ο μικρούλης μου χθες κοιμήθηκε αργά, οπότε κοιμάται και η μαμά σερφάρει!

από την ουρολοίμωξη πάω στην μυκητίαση και τούμπαλι. η αντιβίωση μου προκάλεσε μύκητες και είμαι σε κακό χάλι. μια το ένα μια το άλλο, έχω αγανακτήσει. μα επιτέλους δεν υπάρχει τρόπος να απαλλαγώ μια και καλή από αυτά?ουφ.

Με την αντιβιωση παιρνουμε παντα ultra leville για να αποφυγουμε τους μυκητες.

age.png age.png

Με την αντιβιωση παιρνουμε παντα ultra leville για να αποφυγουμε τους μυκητες.

Αυτο ειναι για τους μυκητες σιγουρα??Εγω το επαιρνα για κολικους του εντερου!!!

Ασχετο:Η Παναγιωτα τραγουδαει: ντουλα,ντουλα,ντουλα χοντουλα:mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...