Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Εμένα το βασικό σύμπτωμα που καταλαβαίνω ότι θα αδιαθετησω είναι η ζαλη.. ήταν δηλαδή, γιατί μετά τη γέννα μόνο από το αίμα καταλαβαίνω την περίοδο. Επίσης είχα πολύ χαζο πονοκέφαλο. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που είχα χαμηλό αιματοκρίτη και χαμηλή πίεση. 

Σίγουρα είναι αυτό απλά είναι η πρώτη φορά που το παθαίνω Κ αγχώθηκα, ήμουν δουλειά και κρατιόμουν να μην σωριαστω κάτω, μακάρι να έρθει ν ηρεμήσω 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κατρινακι εσυ ειχεσ πει οτι ειχατε ΓΟΠ?και οτι το καταλαβατε 4 μηνων?πριν δεν ειχε δειξει σημαδια?απο μερεσ θελω να σε ρωτησω...ανησυχω μηπωσ κι εχει μιασ και βγαζει και γουλιτσεσ...οχι πολλεσ αλλα βγαζει κ σε συνδιασμο με την ανησυχια πολυ το φοβαμαι.

Ειρηνη ναι ειχαμε γοπ, οχι μεγαλη,δεν δημιουργουσε οισοφαγιτιδα, αλλα το καταλαβαμε 4 μηνων αφου πριν δεν εβγαζε ποτε γουλιες και ουτε καν ρευοταν.τοτε αρχισε να βγαζει και να εχει πολυ γκρινια ενω ειχαμε σχετικα ηρεμησει.καναμε υπερηχο.Κοιμοταν πανω μου και μολις την ακουμπουσα στο κρεβατι ξυπναγε και ουρλιαζε.Καθε 1-2 ωρες τη σηκωναμε να ρευτει.Η δικια μου πρεπει να ειχε και φοβερους κολικους ομως..

Που να ξερεις βρε Ειρηνη μου τι να εχει???Μωρο ειναι, κατι η κοιλιτσα, κατι οι γουλιες, γοπ λιγο πολυ ολα εχουν, γνωμη μου να μην της δωσεις σιροπια κλπ μολις κατσει στον πωπο της σε λιγους μηνες θα στρωσει.

Καλημέρα Ειρήνη, κι εμένα και της Κατερίνας είχαν. Ευχομαι να μην έχει ΓΟΠ το νινι σου γιατί είναι μαρτύριο!

Είναι φυσιολογικό τα μωράκια να βγάζουν λίγο γαλατάκι, αλλά να προσέξεις να μη βγάζει πολύ, την ποσότητα δηλαδή. Άλλο να βγάζει γουλιές και άλλο υπο τύπου εμετού, με τη μορφή ρουκέτας! Επίσης, μετά από πόση ώρα βγάζει?

Εμένα που είχε πρόβλημα, έβγαζε μέχρι και από τη μύτη μερικές φορές!

Αν δεις ότι επιδεινόνεται η κατάσταση πάρε τηλ. το γιατρό σου και σίγουρα θα σου συστήσει να κάνετε υπέρηχο για να το διαπιστώσετε! Όχι ότι μπορείς να κάνεις κάτι, θα κλείσει μόνο του το στομαχάκι κατά τον 7ο-8ο μήνα, αλλά για να ξέρεις τι σου γίνεται και πως να συμπεριφερθείς!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Αν δεις ότι επιδεινόνεται η κατάσταση πάρε τηλ. το γιατρό σου και σίγουρα θα σου συστήσει να κάνετε υπέρηχο για να το διαπιστόσετε! Όχι ότι μπορείς να κάνεις κάτι, θα κλείσει μόνο του το στομαχάκι κατά τον 7ο-8ο μήνα, αλλά για να ξέρεις τι σου γίνεται και πως να συμπεριφερθείς!

Αυτο που μπορεις να κανεις και αν ειναι γοπ θα ηρεμησεις λιγο ειναι να σηκωσεις το στωμα της να εχει κλιση προς τα πανω στο κεφαλακι

Αυτο που μπορεις να κανεις και αν ειναι γοπ θα ηρεμησεις λιγο ειναι να σηκωσεις το στωμα της να εχει κλιση προς τα πανω στο κεφαλακι

Σωστό, αλλά εννοώ ότι δεν παίρνει θεραπεία ;)

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Toσιρόπι είναι για να καταπραύνει λίγο τα όξινα του στομάχου από την παλλινδρόμηση, δεν κάνει κάτι. Το epadoren δεν λες? Μάλιστα έχει κατηγορηθεί αυτό το σιρόπι για διάφορες παρενέργειες. Κι εγώ της έδωσα για κανα μήνα δυστυχώς :( Μετά το έκοψα γιατί είδα ότι δεν προσέφερε και τίποτα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Toσιρόπι είναι για να καταπραύνει λίγο τα όξινα του στομάχου από την παλλινδρόμηση, δεν κάνει κάτι. Το epadoren δεν λες? Μάλιστα έχει κατηγορηθεί αυτό το σιρόπι για διάφορες παρενέργειες. Κι εγώ της έδωσα για κανα μήνα δυστυχώς :( Μετά το έκοψα γιατί είδα ότι δεν προσέφερε και τίποτα!

Ναι αυτο, μονο που εγω διαβασα αργα για τις παρενεργειες...2 μηνες το πηρε

Που είστε κοριτσακια!

Εγώ που λέτε εχθεσ εβγαλα το παπλωμα του μικρου που είχα πάρει μαζι με την παντα.

Του το είχα δοκιμάσει κ περυσι αλλα χανοταν αφου ηταν ενα μικρουτσικο μωράκι!

Τώρα που εγινε ένα μικρουτσικο παλικαρακι είπα να το επιχειρησω και πετυχα!!

Μπορεί να στριφογύριζε αλλα έμενε κατω απο το πάπλωμα!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Εγω εχω βρει το κολπο (αν και την τσαντιζει) και στερεωνω την κουβερτα δεξια αριστερα κατω απο τα καγκελα αλλα την βαζω οριζοντια τη μεγαλυτερη πλευρα της, αφου ακομα της αρκει σε υψος;) (γι'αυτο εσκασε τη νυχτα και ξυπνησε...)

Διαφημίσεις

Εγω εχω βρει το κολπο (αν και την τσαντιζει) και στερεωνω την κουβερτα δεξια αριστερα κατω απο τα καγκελα αλλα την βαζω οριζοντια τη μεγαλυτερη πλευρα της, αφου ακομα της αρκει σε υψος;) (γι'αυτο εσκασε τη νυχτα και ξυπνησε...)

Tι κουβέρτα εχεις στην Παναγιώτα? Κανονικη?

Το παπλωματακι που εχω σε διαστασεις ειναι όσο κ το κρεββατακι

Υπάρχουν άραγε και κουβέρτες σε αυτό το μέγεθος?:confused:

Και εχθες το βραδυ λοιπόν αφου τον έβαλα να ξαπλώσει για υπνο βγήκα κι εγώ να κάνω ένα τσιγαρακι στο μπαλκονι

Και σκεφτόμουν εχε γούστο να πηδηξει τα καγκελα και να ρθει να μου κανει κου κου τσα στην μπαλκονόπορτα! αλλα ευτυχώς είχε ήδη κοιμηθεί!!

1.10 x 1.40 κουνιας δλδ βελουτε.Νομιζω και τα παπλωματα τοσο ειναι

Ωραία θα πάω να δώ κι εγω ίσως την χρειαΣτούμε..τι ίσως σίγουρα κατα την διάρκεια του χειμώνα!!

Αυτο Τον Αντωνη, καθε φορα που τον σκεπαζαμε με τη "μαγικη" μπλουζα του μπαμπα, κοιμοταν αμεσως!

Χθες στην επιστροφη απο το ωδειο, τιμησαμε τα max perry που ανακαλυψα οτι υπαρχουν στο δρομο μας...και ειναι και τεραστιο καταστημα τρομαρα μου...!:oops: Πολυ καλες τιμες εχει παντως.

Για την μπλούζα έχω να πω ότι ποτέ δεν έπιασε το κόλπο, δεν πα να του έβαζα χίλιες μπλούζες μαζί. Το βιολί του αυτός. Όσο για τα Μαξ, η Εφη φταίει χαχα
Καλημερα:PΤο μαλλι μου ειναι τζιβα, ξεχασα να λουστω:rolleyes::oops:
Καλημέρα

Κι εγώ άλουστη είμαι Κατερίνα, ε ρε κατάντια!!!:( η αλήθεια είναι ότι ντρέπομαι, αλλά και τι να κάνω?

Βάλτε με κι εμένα στη λίστα, από Παρασκευή!
Καλημερα!Η Παναγιωτα τρωει ψαρακι καθε σκ.Σημερα γιουβαρλακια κι εγω κανα ξερο κοτοπουλο παλι:cry:
Ναι αλλά το Σάββατο; χαχα
Χριστίνα τι κάνει ο πρίγκηψ???
Δόντια μάλλον, μια χαρά κοιμήθηκε :rolleyes:
κατρινακι εσυ ειχεσ πει οτι ειχατε ΓΟΠ?και οτι το καταλαβατε 4 μηνων?πριν δεν ειχε δειξει σημαδια?απο μερεσ θελω να σε ρωτησω...ανησυχω μηπωσ κι εχει μιασ και βγαζει και γουλιτσεσ...οχι πολλεσ αλλα βγαζει κ σε συνδιασμο με την ανησυχια πολυ το φοβαμαι.
ΓΟΠ κι εδώ, κι εμείς γύρω στον 4ο το πήραμε χαμπάρι. Γουλιές δεν έβγαζε, μόνο 2 ρουκέτες είχε κάνει όλες όλες. Αλλά μόλις πλησίαζε το μπουκάλι στο στόμα, παρότι πείναγε, ούρλιαζε, δεν το ήθελε (προφανώς ήξερε τι θα επακολουθήσει). Μου είπε ο γιατρός να του κάνω υπέρηχο όπου και διαπιστώσαμε ελαφριάς μορφής γοπ. Κλίση στο στρώμα και υπομονή, με τις στερεές τροφές θα ηρεμήσει κάπως. Αλλά καλά λέει η Άννα, μήπως έχει κολικούς το παιδί;
Τώρα που εγινε ένα μικρουτσικο παλικαρακι είπα να το επιχειρησω και πετυχα!!

Μπορεί να στριφογύριζε αλλα έμενε κατω απο το πάπλωμα!!

Εμένα αν το κάνω αυτό θα βρεθεί κατασκήνωση, με το κεφάλι μέσα και τα πόδια έξω :cool:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...