Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Για τον ύπνο θα συμφωνήσω με την παλιά Πολίνα, κάθε παιδί είναι διαφορετικό. Σαφώς κάνουμε κι εμείς λάθη (σάμπως υπάρχει manual?) αλλά εντάξει, θα τον βρούνε τον δρόμο τους μωρέ!

Παλιοπολίνα έπρεπε να γράψεις!!! Χαχαχαχαχα!!!:tongue::tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κατερινιώ την έχω φάει από τα lidl ομολογώ ότι είναι πολύ καλή....αν για μένα που κρατάω από τα Σέρρας άμα δεν την τρώω ζεστή το πρωί στη αυλή με τον καθαρό αέρα δεν φτάχνομαι! :tongue::tongue::tongue: Εγώ κανα τριγωνάκι θα το ήθελα! :P:p:p

Χριστίνα άμα είναι να γίνεις ρουφιάνα να μου πεις να σου αλλάξω τίτλο από γραμματέας! :shock::shock::shock::P:p:p:p

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Εμάς ήταν ανάποδο, ο μπαμπάς είναι ψιλοκρυωμένος αλλά και καλά να ήταν, δεν είμαι για τρίο ρε παιδί μου, ένας ένας οι άντρες στο κρεββάτι μου! Κι όσον αφορά στον ύπνο και μόνο σ'αυτόν, προτιμώ τον μικρό αντράκο :tongue:

ναι ναι, ενω τα παπουτσια (ξερεις ποια εννοω) 2-2

Ρε παιδια, δε φοβαστε μηνπεσουν απο το κρεβατι???????Καλα εμεις το κρεβατι της μαμας και του μπαμπα μονο για παιχνιδι το εχουμε...δε βολευεται πουθενα, ειπαμε!

κι εμας τα ιδια, στο κρεβατι μονο για παιχνιδι

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι...όταν κάνετε αγκαλιές και φιλιά με το σύζηγο τα μωρά σας ζηλεύουνε? Η δικιά μου πάντως γκρινιάζει και μας χτυπάει! Ζηλεια δεν είναι?

εμας σταματαει οτι κανει και μας κοιταει, χωρις να κάνει τιποτα

Εγώ το Σάββατο μπορεί κ να μπορώ...καιρό έχει να μου κρατήσει η μάνα μου σουκού τη μικρή....το θέμα είναι ο σύζυξ θα με αφήσει ή θα νομίζει ότι πάω να φάω κανένα λουκάνικο?

πωωω, δεν εχει like γαμωτο, να κανω like στην ατακα σου

Εχεις παθει οτι ακριβως μου ειπε ο γιατρος οταν του ειπα οτι την εχω ακομα στο δωματιο (6 μηνων);:ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ:(

οχι ρε, νομιζω οτι 6 μηνων δεν ειναι πολυ μεγαλη, εγω παντως 2 εβδομαδων την πηγα. Έχετε σκεφτεί να τους αφηνετε στην κουνια μια μπλουζα σας να σας μυρίζουν?

Εχθες το βραδυ παντως βαρεσαμε κι εμεις ενα γερμανικο νουμερο 3-5 που ηταν ολο δικο μας. Εκλαιγε γοερα η μικρη, εντελως ξαφνικα δεν ξερω τι την επιασε. στις 4 της εδωσα λιγο ντεπον και μετα καπως ηρεμησε αλλα μεχρι τις 5 μια σταματαγε μια ξεκιναγε

4Rnfp3.png

good_morning_coffee_cup.gif

οχι ρε, νομιζω οτι 6 μηνων δεν ειναι πολυ μεγαλη, εγω παντως 2 εβδομαδων την πηγα. Έχετε σκεφτεί να τους αφηνετε στην κουνια μια μπλουζα σας να σας μυρίζουν?

Αυτο ειναι πολυ καλο κολπο και πιανει συνηθως. Τον Αντωνη, καθε φορα που τον σκεπαζαμε με τη "μαγικη" μπλουζα του μπαμπα, κοιμοταν αμεσως!

Χθες στην επιστροφη απο το ωδειο, τιμησαμε τα max perry που ανακαλυψα οτι υπαρχουν στο δρομο μας...και ειναι και τεραστιο καταστημα τρομαρα μου...!:oops: Πολυ καλες τιμες εχει παντως.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Καλημερα:PΤο μαλλι μου ειναι τζιβα, ξεχασα να λουστω:rolleyes::oops:Εχω κανει κι ενα καρουμπαλο απο προχθες σ'ενα ραφι εδω στη δουλεια και ποναωωωω...Χθες πηγαμε μια βολτα τη μικρη στο golden hall,της αρεσε, περπατησε και πολυ, δεν ειχε κοσμο (με τις τιμες που εχει...)

Γιωτα τι εγινε, αρχισες κι εσυ τα γερμανικα???:tongue::tongue::tongue:

Εμεις αποψε παντως 4-6:|

Καλημέρα

Κι εγώ άλουστη είμαι Κατερίνα, ε ρε κατάντια!!!:( η αλήθεια είναι ότι ντρέπομαι, αλλά και τι να κάνω?

Γιώτα μάλλον δοντάκια είναι μην ανησυχείς! Κι εμάς οι μυξούλες από αυτά είναι πιστεύω. Όλα της τα ούλα έχουν ασπρίσει! Σήμερα ξύπνησε καλά πάντως, άρα τέλος και η εξορία του μπαμπά μας! :tongue:

Εχθές πήγα και της πήρα αθλητικά puma.Μα τι ωραία ρε κορίτσια που είναι!!!

Μόνο που θιέλουν αλλαγη σε νούμερο και έτσι θα πρέπει να ξαναπάω σήμερα να τα αλλάξω:rolleyes:

Α ακούστε τι μου κάνανε στο μαγαζί. Αντί για 42 € που κάνανε μου έκοψε απόδειξη για 22€. Εκείνη την ώρα δεν το είδα, αλλά σήμερα που θα πάω θα κάνω τη σχετική φασαρία μου. Ακούς εκεί :?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Αυτο ειναι πολυ καλο κολπο και πιανει συνηθως. Τον Αντωνη' date=' καθε φορα που τον σκεπαζαμε με τη "μαγικη" μπλουζα του μπαμπα, κοιμοταν αμεσως!

Χθες στην επιστροφη απο το ωδειο, τιμησαμε τα max perry που ανακαλυψα οτι υπαρχουν στο δρομο μας...και ειναι και τεραστιο καταστημα τρομαρα μου...!:oops: Πολυ καλες τιμες εχει παντως.

[/color']

Αυτό με την μπλούζα ομολογώ δεν το έχω κάνει! Θα το δοκιμάσω κι αυτό!

Βλέπω τα τίμησες κι εσύ τα max...χε χε και πάλι θα πω...Η ΕΦΗ ΦΤΑΙΕΙ!!!:tongue:

n8m8p2.png

X9drp2.png

ΚΑλημέρα κορίτσια!

Ωραια μέρα σήμερα!

Το μενού τι λέει για σήμερα?

Εμεις ψαρόσουπα θα παμε σε λιγο να παρουμε κ ψαρακι!!

Καλημερα!Η Παναγιωτα τρωει ψαρακι καθε σκ.Σημερα γιουβαρλακια κι εγω κανα ξερο κοτοπουλο παλι:cry:

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Χτες που το σκεφτόμουν κατάλαβα ότι ξυπνάει γιατί έχει συνηθίσει να μας νιώθει δίπλα της..οπότε δοκίμασα κάτι άλλο...έβαλα δίπλα της μια μαλακή πάνινη κούκλα που έχει (ίσα με το μπόι της είναι!) και κοιμήθηκε 12,30-5,30!!Τυχαίο??Μετά φυσικά δεν είχα το κουράγιο και την όρεξη να την ξανακοιμήσω όρθια στο δωμάτιό της οπότε την πήρα πάλι μαζί μας.....θα το ξαναδοκιμάσω σήμερα και βλέπουμε...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

4ο βράδυ η κόρη μου κοιμήθηκε παρέα μας!!! Τι της φταίει άραγε κ ξυπνάει????:confused:Σε κάποια φάση με κλώτσαγε στη μούρη κ μου ρθε να της το ανταποδώσω αλλά έχει χάρη που δεν είναι στα κυβικά μου ! :tongue::tongue::tongue: Έχω πονοκέφαλο πάντως.... :rolleyes:

Κ εγώ της άφηνα το πρώτο καιρό ένα ρούχο μου στο κρεβάτι της....;)

Χριστίνα τι κάνει ο πρίγκηψ???

Χιώτισσα όλο ξεχνάω να σου πω ότι πρέπει να μας βάλεις καμία φωτό από την μικρούλα τώρα που μεγάλωσε κ λιγάκι! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Μήπως ξέρει κάποια να μου πει από πού μπορώ να κατεβάσω ένα προγραμματάκι για να φτιάξω dvd με φωτογραφίες και μουσική??Φτιάχνω για την Ιωάννα ένα κουτί αναμνήσεων και βάζω μέσα διάφορα πραγματάκια (το καρτελάκι του μαιευτηρίου,τα πρώτα παπουτσάκια,φωτογραφίες κλπ κλπ) και θέλω να της φτιάξω ένα dvd με φωτογραφίες και μουσικούλα για τον 1ο χρόνο,μετά για τον 2ο κλπ και να της το δώσω όταν θα είναι 16-18 χρονών....ο φωτογράφος μου είπε ότι θα κοστίσει 50 ευρώ και σκέφτηκα μήπως να το δοκιμάσω μόνη μου...ξέρει καμία???

MRIip3.png

xnmwp3.png

Εγω παντως τους πρωτους μηνες την εβαζα στο λικνο με το πανακι που ειχα στον ωμο μου, της το εριχνα και στη μουρη και μετα διπλα της να κοιμαται πανω του;)

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αννα μου θα σασ βαλω καποια στιγμη....απλα τισ τελευταιεσ μερεσ γινεται ενασ ψιλοχαμοσ με την μπεμπουλιτσα...μου χτυπαει απιστευτα ωραρια!!!!!!!!!!!!!!!!!γρινιαζει κλαιει και χτεσ δεν ηρεμουσε ουτε καν στην αγκαλια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes::confused::confused: :confused::confused::-(:sad::-(μα τι να εχει?και οταν (οπωσ τωρα)υποτιθεται οτι κοιμαται..ξυπναει καθε τρεισ κ λιγο,γρινιαζει μεσα στον υπνο τησ και μουγκριζει!!τι να πω!!!!!!!!!!

κατρινακι εσυ ειχεσ πει οτι ειχατε ΓΟΠ?και οτι το καταλαβατε 4 μηνων?πριν δεν ειχε δειξει σημαδια?απο μερεσ θελω να σε ρωτησω...ανησυχω μηπωσ κι εχει μιασ και βγαζει και γουλιτσεσ...οχι πολλεσ αλλα βγαζει κ σε συνδιασμο με την ανησυχια πολυ το φοβαμαι.

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...