Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Με τον Μαριο εχω αλλο θεμα οτι δεν εχει κοψει τη νυχτερινη ενουρηση , δεν σηκωνεται να παει στη τουαλετα και ετσι συνεχιζουμε με πανα , δεν ξερω ισως πρεπει να μιλησω με τον παιδιατρο και απο την αλλη λεω να τον αφησω αυτο το καιρο που κανει κρυο και να το προσπαθησουμε παλι απο ανοιξη-καλοκαιρι

Συμπεθερα αν δεις οτι δε βελτιωνεται, εμαθα οτι υπαρχει και αλλη λυση. Μου το ειπε μια φιλη, ειχε προβλημα με τον γιο της μεχρι τα 7 του χρονια. Κανουν μια πολυ απλη θεραπεια στο νοσοκομειο παιδων και κοβεται η νυχτερινη ενουρηση.

age.png age.png

Αυτό που είπε η Κατερίνα ότι της είπε ο παιδίατρος για τον ύπνο θεωρώ ότι είναι σωστό...εγώ την πήγα 3 μηνών στο δωμάτιό της πριν καλά καλά αρχίσει να καταλαβαίνει ώστε να ξέρει μεγαλώνοντας ότι εκεί είναι το κρεβάτι της....κ όταν ξυπνάει μια στο τόσο τα βράδια κ στον καναπέ να την πάω θα κοιμηθεί κ μετά την πάω στο δωμάτιό της(δεν είναι το θέμα της να κοιμηθεί μαζί μας αλλά ότι κάτι φοβήθηκε κ μας θέλει κοντά της) αλλά δεν έχουμε αντοχή πια να μείνουμε ξύπνιοι γιατί μας καλόμαθε με το να μην ξυπνάει κ την πέρνουμε στο κρεβάτι!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Βρε Κατερίνα δεν είναι το μαγαζί στον Πειραιά....η Ειρήνη-Πειραιά είπα ότι μου βρήκε τη σελίδα!:shock::oops::tongue:

Χριστίνα ότι πιο μακρύ σας βρίσκετε το τρώω!:-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ποιός ύπνος????Τί είναι αυτό???

Τις τελευταίες 2 βδομάδες εφαρμόζουμε το εξής σύστημα:ξαπλώνουμε όλοι μαζί στις 12 (πιό πριν δεν υπάρχει περίπτωση να κοιμηθεί) και αρχίζουμε προειδοποιήσεις "σε 3' σβήνει το φως","σε 2' σβήνει το φως","σε 1' σβήνει το φως" και αφού το σβήσουμε λέμε καληνύχτα και κάνουμε ότι κοιμόμαστε...δεν της δίνουμε καμία σημασία ότι και να κάνει..τα πρώτα 2 βράδια είχε αποτέλεσμα,μέσα σε 10' είχε κοιμηθεί...τώρα τελευταία μας παίρνει και 30'...μετά την πάω στο κρεβάτι της....το θέμα είναι ότι μετά από 1,30-2 ώρες ξυπνάει (γιατί ξυπνάει άραγε??πρέπει να το ψάξω),την φέρνω στο κρεβάτι μας και κοιμόμαστε ΠΑΛΙ όλοι μαζί μέχρι το πρωί....ο άντρας μου ο καημένος τρώει κλωτσιές και μπουνιές κανονικότατα....άσε που σκαρφαλώνει στον ύπνο της και κοιμάται πάνω στο κεφάλι του...χτες δοκίμασα να μην την φέρω οπότε πήγα μέσα ,την πήρα αγκαλιά και ξανακοιμήθηκε για άλλες 2 ώρες..μετά φυσικά την έβγαλε πάλι στο κρεβάτι μας....τί να κάνω???Δεν αντέχω άλλο ξενύχτι...λες κι έχω νεογέννητο στο σπίτι....μόνο 3 βράδια κοιμήθηκε καλά στο δωμάτιό της....5-6-7 ώρες σερί!!!Αλλά όπως και όλα τα όνειρα έτσι κι αυτό κάποτε τελείωσε....

Ακριβώς όμως; Καρμπονάκι; Μόνο που δεν χρειαζόμαστε 2 γονείς. Πάμε εναλλάξ. Με μένα είναι κάπως πιο εύκολα τα πράγματα, στο μισάωρο περίπου κοιμάται (αφού αλλάξει θέση 40 φορές). Με τον πατέρα του κλαψουρίζει επειδή φεύγω εγώ αλλά κάποια στιγμή κοιμάται. Κατά τα λοιπά, ακριβώς τα ίδια!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Koρίτσια, ως πιο παλιά, νομίζω οτι δεν είναι απόλυτο αυτό που λέτε για τον ύπνο. Το κάθε παιδί είναι εντελώς διαφορετικό. Ο Βαγγς από 40 ημερών κοιμόταν στο κρεββάτι του και στο δωμάτιό του. Κάποια στιγμή, περίπου 3ετών, αρρώστησε και τον πήραμε λίγες μέρες στο κρεββάτι μας. Φυσικά μετά δεν ξεκολλούσε...όλοι έπεσαν να μας φάνε...που δεν θα ξανακοιμηθεί το παιδί μόνο του κλπ κλπ. Η αλήθεια είναι ότι 1,5 χρόνο κοιμόταν μαζί μας, αλλά μετά μόνος του ζήτησε να κοιμηθεί στο κρεββάτι του και από τότε κανένα πρόβλημα.

Η κάρολ κοιμάται στο κρεββάτι μας, από επιλογή μας. Θα προσπαθήσω σιγά σιγά να την βάλω στο δικό της και βλέπουμε...

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι...όταν κάνετε αγκαλιές και φιλιά με το σύζηγο τα μωρά σας ζηλεύουνε? Η δικιά μου πάντως γκρινιάζει και μας χτυπάει! Ζηλεια δεν είναι?

Nομίζω οτι είναι ζήλεια..

Εμεις οταν αγκαλιαζομαστε σημασία δεν μας δίνει..εγω τον πέρνω κοντα μας για κανουμε γουτσου γουτσου ολοι μαζί!!

Αλλ δεν καθεται...καθόλου της αγκαλίτσας δεν είναι το αγοράκι μου

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Μωρε δεν κανονιζουμε επομενη συναντηση για σουβλακια σε καμια Πλακα???Θανασση ή πέριξ???

Βατραχακι ειχα βαλει κι εγω τικερακι αλλα το'βγαλα.14 πολλα δεν ειναι???Μια χαρα φαινεσαι!

Κατερινάκι μου γλυκό ευχαριστώ για το κοπλιμάν...θα σου στείλω ενα ταψί ...μπουγάτσα!! Αλλα τα φαινόμενα απατουν!

Πραγματικα ΠΡΕΠΕΙ να τα χασω!!

Για το κρεββατακι που έλεγες και φυσικα εμένα δεν με ενημέρωσαν για κατι τετοιο!!

Και ούτε καν μου περνούσε απο το μυαλο οτι 16 μηνων παιδι μπορεί να κάνει τετοια ακροβατικά! Και μικρότερος απο 16 μηνών που το έκανε για πρώτη φορα..

Θα πάω σε καποιον επιπλοποιό να ρωτήσω τι μπορούμε να κάνουμε?!?

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Nομίζω οτι είναι ζήλεια..

Εμεις οταν αγκαλιαζομαστε σημασία δεν μας δίνει..εγω τον πέρνω κοντα μας για κανουμε γουτσου γουτσου ολοι μαζί!!

Αλλ δεν καθεται...καθόλου της αγκαλίτσας δεν είναι το αγοράκι μου

H αλήθεια είναι ότι η δικιά μου είναι χαδιάρικο μωρό! Κι εμείς αγκαλιαζόμαστε όλοι μαζί μετά και κάπως ισορροπεί το πράγμα.Παντως δεν θέλω να κόψω τις αγκαλιές με τον άντρα μου, ίσα ίσα θα αγκαλιαζόμαστε για να μάθει από τώρα ότι έτσι λειτουργούμε και να μη της κακοφανεί μετά! Εγώ σε μεγάλη ηλικία που είδα τους δικούς μου να φιλιούνται πεταχτά τα΄παιξα! Μου έκανε φοβερή εντύπωση και όχι, δεν ήταν ζήλεια, απλά δεν είχα στο μυαλό μου ποτέ ως τότε, ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι ζευγάρι! Για μένα ήταν μόνο γονείς μου και τίποτα άλλο. Λάθος μέγα από μέρος τους.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Κατερινάκι μου γλυκό ευχαριστώ για το κοπλιμάν...θα σου στείλω ενα ταψί ...μπουγάτσα!! Αλλα τα φαινόμενα απατουν!

Πραγματικα ΠΡΕΠΕΙ να τα χασω!!

Για το κρεββατακι που έλεγες και φυσικα εμένα δεν με ενημέρωσαν για κατι τετοιο!!

Και ούτε καν μου περνούσε απο το μυαλο οτι 16 μηνων παιδι μπορεί να κάνει τετοια ακροβατικά! Και μικρότερος απο 16 μηνών που το έκανε για πρώτη φορα..

Θα πάω σε καποιον επιπλοποιό να ρωτήσω τι μπορούμε να κάνουμε?!?

Εεεεεε οι μπουγάτσες από εδώ είπαμε... :tongue:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Αυριο πρωι φευγει ο αντρας μου για Κιλκις , ειπαμε πρεπει ο πεθερος να βγει αντιδημαρχος και βασικα αφου θα περασει και απο Θεσ/νικη για ΜΠΑΟΚ...:rolleyes:δεχομαι παραγγελιες!!!Τριγωνα,τσουρεκια κλπ κλπ

Α!!!Για τις Αθηναιες που θελουν μπουγατσα ΚΑΝΟΝΙΚΗ, εκτος απο την αλυσιδα ΣΑΒΒΑΣ, εχει στα LIDL κατεψυγμενη ετσοιμη για ψυσιμο KARDIS η μαρκα...τελεια!

Γειά σας πολυλογούδες:tongue:

Κρίμα που όλο το πρωί τρελαινόμουν στην δουλειά και έχασα την παρέα σας:? αύριο θα πάω για αυτοψία οπότε πάλι δεν θα συμμετέχω...

Όταν μιλάω για αυτοψία το μυαλό μου πάει σε ξινούς τύπους που ρωτούν ελεινά πράγματα και κοιτούν με βλέμα υπεράνω...ελπίζω να μην καταντήσω έτσι και να είμαι χαλαρή και ουσιαστική;)

Ο πιτσιποπάκος εξακολουθεί να βομβαρδίζει με τον πωπό του:shock: μιλάμε για βόμβες μεγατόνων....και έχει και μυξούλες αλλά δεν κάθετε καθόλου να του βάλω το ελεεινό και τρισάθλιο ρουφηχτίρι:rolleyes:

Σε λίγο θα πάω στο μαιευτήριο που είχα γεννήσει για επίσκεψη στην ξαδέλφη μου...δίδυμα αγοράκια....δεν έχω δει ποτέ από κοντά νεογέννητα δίδυμα:D...η τούρτα είναι έτοιμη και συσκευασμένη με σελοφάν και φιόγκους...πρόσθεσα και 4 φορμάκια ακόμα...ασήκωτη την έκανα:tongue:

Το πρωί μου ήρθε με κούριερ ένας φάκελος συστημένος στην υπηρεσία....άδειασε το γραφείο....φοβήθηκαν για το τι είχε....τελικά 2 τοπογραφικά που είχα ζητήσει συμπληρωματικά ήταν:tongue:...τρελάθηκα στο γέλιο...μέχρι και ο διευθυντής μου έτρεχε πανικόβλητος:shock:

Χριστίνα στο φατσοιβλίο σου έχω στείλει μήνυμα με μια σελίδα...ρίξτου μια ματιά....:D και βόηθα πως θα την βρω...

Ως γραμματέας, καταγράφω σαφώς και την λύσσα της Κατερίνας για μασαμπούκα. Μπαίνει στα πρακτικά ότι αυτή ζήτησε event για πίτες με οτιδήποτε μέσα (εντάξει βόρειες; ) και φυσικά θα τα πω χαρτί και καλαμάρι στον άντρα της όταν γυρίσει. Θα φτύσεις το σουβλάκι που 'φαγες!

Για τον ύπνο θα συμφωνήσω με την παλιά Πολίνα, κάθε παιδί είναι διαφορετικό. Σαφώς κάνουμε κι εμείς λάθη (σάμπως υπάρχει manual?) αλλά εντάξει, θα τον βρούνε τον δρόμο τους μωρέ!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...